-
Τις εκατοστήσαμε τις σελίδες....
Τώρα αυτό καλό είναι ή κακό δεν είμαι σίγουρος... -
καλό είναι έμαθα πολλά
Μάλλον δε θα βάλω after market xenon στο e 90 μου.
Καλά βλέπω για την ώρα. Αν και ειμαι λίγο της καγκουριάς... και λιγο γύφτος μάλλον -
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Καλοί μου φίλοι, στα συνεργεία που πηγαίνετε, βλέπετε αν έχουν ρυθμιστή φώτων?.
Όχι μόνον στα ηλεκτρολογία. Σε όλα τα συνεργεία που κάνουν service?.Πρόσφατα άλλαξα τα δικά μου με καινούργια ημιτασιόν, και φυσικά ρυθμίστικαν με το γνωστό τροχήλατο μηχάνημα.
Όταν λοιπόν κυκλοφορούσα το βράδυ, έβλεπα τα φώτα να χτυπάνε πολύ ψηλά και αρκετοί να μου κάνουν σινιάλο (φαντάζεστε τι γινόταν με τα μεγάλα..)
Σου κάνω μια σύσταση φίλε μου.
Θα πας πάλη να τα ρεγουλάρεις στο ‘40’ και όχι στο 1 η 2.
Εκεί ρυθμίζω εγώ και δεν υπάρχει πρόβλημα στα μεσαία.
Τα μεγάλα ξέχνα τα, είναι εγκληματικά. Μόνον με Η.
Αυτό που σίγουρα πρέπει να έχουμε κάνει κάθε φορά, να αλφαδιάζουμε τον ρυθμιστή, και το σημείο που είναι το αυτοκίνητο κατά την ρύθμιση να είναι επίπεδο.
Antonis-team.Ποτε δεν μου εχει τυχει να συναντησω καποιον με xenon με την μεγαλη σκαλα! Πραγματικα δεν ξερω τι γινεται εκει!
Οσο για τις 100 σελιδες λογικο ειναι για ενα θεμα που πλησιαζει τα 5 χρονια!! Ενα και μοναδικο θεμα για ξενον υπαρχει και για αυτο κατεληξε ετσι. Φυσικα και δεν διαβαζεται απο την αρχη!Χανεις την μπαλα!
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Ποτε δεν μου εχει τυχει να συναντησω καποιον με xenon με την μεγαλη σκαλα! Πραγματικα δεν ξερω τι γινεται εκει!
Με πήγαινε καροτσάκι ένα SUV με τέτοια τις προάλλες και έχασα το φως μου. Δεν μπορούσα να φύγω (ήμουν με το Avensis), του έκανα σινιάλο με τα πίσω φώτα ομίλχης και με γείωσε κανονικά. Ευτυχώς κάποια στιγμή έστριψε αλλού, γιατί αν συνέχιζε θα κατέβαινα να του τα σπάσω!
Έλεος πια με αυτό το μωβ εμετό! -
Ο χρήστης cson έγραψε:
Ποτε δεν μου εχει τυχει να συναντησω καποιον με xenon με την μεγαλη σκαλα! Πραγματικα δεν ξερω τι γινεται εκει!
Πραγματικά δεν χρειάζονται. Η μεσαία σκάλα είναι τόσο φωτεινή/καθαρή που η μεγάλη είναι ψιλοπεριττή.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Έλεος πια με αυτό το μωβ εμετό!
Αφήστε ήσυχο τον kouk!
Α, και up για να μη χάνεται.
Ψάχνω να βρω το μήνυμα που εξηγούσε τις διαφορές μεταξύ μουφοxenon και κανονικών, γιατί κάτι παιδιά στο moto.gr θέλουν να βάλουν στις μηχανές τους..
Edit:
Το βρήκα:Εδώ μια πάρα πολύ καλή και τεκμηριωμένη παράθεση σχετικά με τα
φώτα ΧΕΝΟΝ -
Άλλοι αυστραλοπίθηκοι και αυτοι με τα ξένον στις μηχανές. Τα μάτιας μας ρεεεεεεεεεε
-
, ενοχλούν ιδεολογικά περισσότερο, παρά πραγματικά
Antonis-team. -
Αγαπητέ Αντώνη τα μάτια μας καλέ μου άνθρωπε δεν αντέχουν άλλο και όπως λένε και τα παόκια και τα ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ με αυτά τα γαλαξιακά τερπίπια που κάνουν τα μαστόρια ολκής εδώ. Επιτέλους όχι after market xenon μικρή - μεγάλη σκάλα και δεν ξέρω γω τί λοιπές δικαιολογίες νά'χαμε να λέγαμε. Δεν υπάρχει δικαιολογία φίλε μου καμία. Μα καμία όμως. Θες ξένον? Παρήγγειλε ευθύς εξαρχής να σου έρθουν όπως ορίζει η κοινοτική οδηγία. Δεν έχεις τα χρήματα ή δεν προβλέπει ο κατασκευαστής να μπουν ξένον? Ε τότε δεν βάζεις ΤΕΛΟΣ καλέ μου άνθρωπε ΤΕΛΟΣ
Δεν αντέχουμε άλλο κύριοι εμείς οι υπόλοιποι χρήστες της οδού
-
Ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται και ο ηλίθιος επιμένει...
Εν ολίγης το 'ολκής' αναφέρεται σε όποιο μαστόρι τα βάζει, δε πα να είναι γαμάτος και να τα βάζει τέλεια, τα βάζει παράνομα.- Τσίου Μπίου
PS Οι @@ροι με τα Smart και τα Xenon στο Θεό όλο και αυξάνονται ρε γμτ
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Antonis-team.Έχεις κάποιο πρόβλημα?
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται και ο ηλίθιος επιμένει...
Εν ολίγης το 'ολκής' αναφέρεται σε όποιο μαστόρι τα βάζει, δε πα να είναι γαμάτος και να τα βάζει τέλεια, τα βάζει παράνομα.- Τσίου Μπίου
PS Οι @@ροι με τα Smart και τα Xenon στο Θεό όλο και αυξάνονται ρε γμτ
Τα Smart μόνο ? Τα πιο άθλια είναι κάτι Jimny. Ο Χάρος βγήκε παγανιά
-
Smart, Jimny και μοτοσυκλέτες... δεν μπορεί να υπάρχει συνωμοσία, το λένε όλοι άρα υπάρχει θέμα. Μάλλον φταίει ότι και στις 3 περιπτώσεις τα φανάρια τους είναι πιο ψηλά από των συμβατικών αυτοκινήτων....
-
Η τροχαία δεν θα το καταλάβει ποτέ από μόνη τους, άμα όμως γίνει ένα κίνημα από όλα τα club και μαζευτούνε κάποιες εκατοντάδες υπογραφές ίσως ξυπνήσουν, εδώ δεν καταλαβαίνουν ότι υπάρχει πρόβλημα στους δρόμους τα ειδικά περιοδικά και δεν κάνουν καμμία αναφορά του προβλήματος γιατί θα τους κοστίσει την διαφήμηση, το ίδιο και οι λίγες εκπομπές αυτοκινήτου στην τηλεόραση, τόσο κοστολογούνε τις ζωές που ίσως χαθούν κάποια στιγμή ( αν δεν έχει φύγει ήδη κανείς σε κάνενα γκρέμι μέχρι τώρα όταν του πυροβόλησαν τα μάτια τα aftermarket xenon κάποιου χαχαμίκου ) η ζωή κοστίζει όσο το 1/4 μιας σελίδας ενός περιοδικού ειδικού τύπου ( τάχα μου, τάχα μου ) που έπρεπε όλοι αυτοί που νομίζουν ότι είναι test drivers και μας γράφουν κάθε μήνα τα κατορθώματα τους να είχανε ξεκινήσει εδώ και 2 χρόνια σταυροφορία για τα κωλοxenon.
-
Άντε τώρα με το καλό να μην τα βάζεις ούτε στη μεσαία ούτε πουθενά μπας και σωθεί κανένας δόλιος
-
Antonis-team.Έχεις κάποιο πρόβλημα?
Ναι φίλε μου έχω πρόβλημα, για το οποίο και ζητώ συγγνώμη.
Antonis-team.Aναφερόμουν στον mirage...
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Η τροχαία δεν θα το καταλάβει ποτέ από μόνη τουςΤο μπατσάκι που μένει δίπλα μου, έχει Xenon και στα προβολάκια.
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Η τροχαία δεν θα το καταλάβει ποτέ από μόνη τους
Το μπατσάκι που μένει δίπλα μου, έχει Xenon και στα προβολάκια.
Γιατί πρέπει το μπατσάκι να είναι καλύτερο από εμάς ? ότι έχει το δικό μας άδειο κεφάλι έχει και το δικό του.
Σάρξ εκ της σαρκός μας και ο μπατσούλης, μου αρέσει πως όλοι εδώ μέσα και όχι μόνο εδώ μέσα, περιμένουμε να μειωθούν οι ανεγκέφαλοι οι οποίοι πολλαπλασιάζονται με ρυθμούς ασύλληπτους, σαν τα μικρόβια ένα πράγμα. Μάλλον είμαστε αιθεροβάμονες.
Δυστυχώς οι περισσότεροι νεοέλληνες έχουν μυαλό ξανθιάς, μυαλό, όχι μαλλιά.
Φώτα Xenon...