-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
και μερικά γρανάζια για ......αλλού ..που?? λέμε για ένα σ/κ Καλαμάτα καπου προς το καλοκαιράκι....Αυτό ακούγεται τέλειο.... Θα βάλουμε το καρτάκι στη σχάρα,θα πάρουμε την παρέα μας,την οικογένεια μας και φύγαμεεεεεεεε....
Δίπλα στην πίστα έχει θάλασσα οπότε θα είναι όλοι ευχαριστημένοι ... και βραδάκι στην όμορφη Καλαμάτα.......οχι άσχημα...
-
μαστορεματα, τελος! Ειπαμε το καρτακι ειναι τζαμι και τα μονα πραγματα που χρειαζεται ειναι η βετζινουλα του, τα λαστιχακια του, τα λαδακια του (αλυσιδα, καυσιμο) και καθαρισμα για να δειχνει ωραιο!
Ενας ελεγχος μενει στα φρενα να δω τι γινεται, γιατι κατι ειπωθηκε οτι καθησαν στραβα τα τακακια και ειμαστε οκ!
Α! και ενα φυσιμα στην καμπανα!!!!
Σημερα προβλεπεται γενικος καθαρισμος!! -
Καλησπερα σε ολους.
Αφου αλλαξαμε ψαλιδι(επειτα απο 1 συγκρουση που ειχαμε),καποια πραγματακια ακομα και νομιζω οτι πλεον ειμαστε ετοιμοι για να γυρισουμε καμια πιστα.Ευτηχως ηταν χωρις τραυματισμους παρ'ολο το καβαλημα που εγινε στο καρτ.Ολα καλα οποτε συνεχιζουμε την κ....α μας.
Το προγραμμα λεει Παρασκευη μεσημερι στο Καρτοδρομιο και Κυριακη πρωι στα Σπατα παντα συμφωνα με τον καιρο.Εαν το κανονισουμε για Κυριακη θα εχω ακομα 3 καρτοβιους οποτε θα ειμαστε αρκετοι για φαγωματα ολοι με 100αρια
Περιμενω απαντησεις
-
χμ.... δε με βλεπω να κατεβαινω 'αυτοδυναμος' το σ/κ...
Θα ειμαι χωρις τρεϊλερ!
Αν ειστε εκει, ομως, προβλεπεται κανονικα και με το νομο επισκεψη!
Πστ! τωρα ξερουμε, ετσι ???
Κιτρινο peugeot GTI (οχι Rallye!), χαιρεταμε, για να γνωριστουμε κι ολας! -
καλησπερα,
για κυριακι το βλεπω και εγω...
σχετικα με τον μαστορα ελπιζω να ειναι ανοιχτα το σαββατο.
τωρα καθισματακι ......αν περιμενα να βρω χρονο να φτιαξω μονος μου .....ασε δεν θα ξαναεκανα καρτ..
Επίσης Αγγελε, παντα με του κουμπαρου ειπαμε ή 2 ή κανενας!!
τα λεμε .. τριανταφυλλε μηπως να σε 'φορτωσουμε' εμεις...???
-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
Κυριακη πρωι στα Σπατα παντα συμφωνα με τον καιρο.Εαν το κανονισουμε για Κυριακη θα εχω ακομα 3 καρτοβιους οποτε θα ειμαστε αρκετοι για φαγωματα ολοι με 100αρια
Περιμενω απαντησειςΟυαόυ που λένε και στο χωριό μου, αυτό είναι φανταστικό.....
Το πρόγραμμα της οικογένειας διαμορφώνετε για Κυριακήat the pista!!!!!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
χμ.... δε με βλεπω να κατεβαινω 'αυτοδυναμος' το σ/κ...
Θα ειμαι χωρις τρεϊλερ!
Αν ειστε εκει, ομως, προβλεπεται κανονικα και με το νομο επισκεψη!
Πστ! τωρα ξερουμε, ετσι ???
Κιτρινο peugeot GTI (οχι Rallye!), χαιρεταμε, για να γνωριστουμε κι ολας!Πατριώτη δεν μας τα λες καλά.... και σχάρα έχουμε να το βάλουμε επάνω,και τον δρόμο τον ξέρουμε για την φωλιά που το φυλάς και ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.......
Το ταξ........κίτρινο peugeot GTI...ΑΚΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ......CITROEN ξανθιά , αγόρι μου με το μεγάλο χώρο αποσκευών,που δεν φοβάται να λερωθεί με εργαλεία,μπετόνια,λαστιχα και λοιπά απαραίτητα......για φάγωμα και πιοτό...
Αγάπη είναι αυτή δεν είναι...........ότι νομίζει ο καθένας.
-
Γιαννη εγω μεσα για την Παρασκευη εκτος αν φυγω απο Παρασκευη απογευμα για Κυμη.Θα ξερω σιγουρα μεχρι την Πεμπτη.
-
Που πάτε παίδες εδω είπαμε να μαζευόμαστε όχι να φεύγουμε..
Γιάννηηηηηηηηηη κράτα τον μη φύγει.
Ευτύχη μέσα ?? Βασίλη απο κοντά.....με καρτ ????????? ή θεατής.Αλλά έλα να ζεσταίνεσαι για να είσαι έτοιμος οταν το αποφασίσεις.
-
Τακ,τακ,τακ.....είναι κανείς εδώ,?????????????????
-
εγω δεν μιλω γιατι δεν εχω καλα νεα.. ακομα δεν ειναι ετοιμα.....
-
ωχ ωχ ωχ! ασχημα νεα μας ειπες κωστη...
Τελικα μας βλεπω κυριακη, να παμε να δουμε τον γιαννη και την παρεα του που θα σβουριζον και εμεις θα πινουμε καφεδακι και θα μυριζουμε λαδακι καμμενο! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
ωχ ωχ ωχ! ασχημα νεα μας ειπες κωστη...
Τελικα μας βλεπω κυριακη, να παμε να δουμε τον γιαννη και την παρεα του που θα σβουριζον και εμεις θα πινουμε καφεδακι και θα μυριζουμε λαδακι καμμενο!Εμείς τίποτε πατριώτη ???????????
-
κατά της 12 θα ξερω.. ελπίζω να είναι ετοιμα..
τελικά πόσοι θα είμαστε την κυριακί ή μήπως δεν θα είμαστε??
καλημέρα σε όλους
-
καλημερα!
ελπιζω κωστη, να ειναι ετοιμα τα οπλα και να πυροβολησετε, γιατι ειναι κριμα και παει τοσος καιρος, που λεει και ενα τραγουδι!
Εμεις θα ειμαστε αοπλοι, κυριως λογω της παρουσιας της αντι στην αθηνα! Μια φορα στο τοσο βλεπομαστε, μη παμε στην πιστα και καθισουμε κανα 5ωρο, οπως συνηθιζουμε, γιατι 'δε λεει'!
Ενα καφεδακι, ωραιο, να δουμε και τους φιλους μας να σβουριζουν και να συζητησουμε τις επομενες αγορες μας! -
Καλημερα σε ολους!
Θα ηταν ευκολο για τους (τυχερους) εχοντες καρτ να μας παραθεσουν μια λιστα με τα εξοδα που γινονται, συνοδευομενα απο ενδεικτικες τιμες; -
Κωστή εγώ ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μαζί με όλη μου ........................................................................................................................την τεράστια ........................................ΔΙΑΘΕΣΗ
ΚΑΡΤ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ....................
Αφου θα υπαρχει και καλή παρέα, τι άλλο να ζητήσω.
-
Λέτε να ΔΑΝΕΙΣΤΩ kartάκι και να έρθω αυτόνομος ???
Κωστή περιμένω ενημέρωση......περιμένουν κι άλλοι για ενημέρωση.
Με το που δωθεί το σύνθημα φύγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
-
Οπως πηγα γυρισα
Δεν πτοηθηκα ομως και εκατσα και του αλλαξα γραναζια και ειναι πανετοιμο για Σπατα.ΟΙ αλλοι μου λενε τα δικα τους οποτε μαλλον με βλεπω να ερχομαι μονος μου αλλα δεν χαλιεμαι.Η ωρα θα ειναι λογικα κατα 10:30 στην πιστα.
Εγω σας περιμενω με καρτακια,εαν προτιματε αλλιως τι να κανουμε.Τα ΕΞΟΔΑ ειναι αρκετα,μερικα που μου ερχονται ειναι
1)λαδι μιξης 13-15€
2)Σπρει για την αλυσιδα 8-13€
3)λαστιχα BRIDGESTONE YGK 170€-MG kitrina 130€(αλλα δεν προτινω)
4)πιστα 15-17€ ημερισια
5)γραναζι πισω 13-16€
6)μερικα ανταλλακτικα τωρα αλλα ειναι αναλογως την μαρκα οποτε ενδεικτικα και μονο:μπροστινο ψαλιδι 60€,αξονας 50αρης 90-120€,μουρη 40€,παινα σετ 65€,ζανφορ 50€,ζαντες πισω σετ 80€ αλουμινιου και πολλα αλλα που θα πουν οι αλλοι και θα με διορθωσουν
ελπιζω να μην τρελαθηκες.Τα λεμε
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
καλησπέρα στην παρέα,
όπως σας είπα και παραπάνω το καρτακι μου ετοιμάζετε. Εκανα μια σχετική έρευνα για το τι είναι πίο απαραίτητο στο καρτ οργανακι ή καθισμα, 2-3 τετραδες καινουργια λαστιχα και τελος πάντον ότι άλλο έχει κοντινή αξία κτήσης με ένα καλό όργανο. Τελικά προτίμησα να βάλω πράγματα που θα βελτιώσουν την απόδοση του καρτ με τα ίδια λεφτά παρά να πάρω οργανο.
- Γιατί δεν νομίζω ότι το πολυκοιτάς όταν είσαι μέσα, ειδικά αν 'φαγώνεσαι' με αλλους ή αν η πίστα είναι πολύ τεχνική (βλέπε Σπάτα).
- Τα καρτ που έχουμε για hobby δεν ειναι τοσο οριακά φτιαγμένα (μοτερ) όσο όταν είναι για αγώνα.
- Υπάρχει περίπτωση όταν δεις την θερμοκρασία να δείχνει λάθος νούμερο μπορεί να είναι ήδη αργά.
- Τα λεφτά για ένα καλό όργανο είναι πολλά. Με αυτά τα λεφτά μπορείς να βελτιώσεις πράγματα άρανα έχεις ένα πιο γρήγορο καρτ αρα περισσότρεη ευχαρίστηση.
Τι λέτε??
Το οργανακι το βλεπουμε σε διαφορες φασεις! στην αρχη ειναι δυσκολο να το δεις, δεν εχεις συνηθισει, τωρα, ομως, ολο και περισσοτερες φορες του ριχνω κλεφτες ματιες για να αποτυπωσω στροφες κινητηρα! Π.χ. οταν εχεις σημαδεψει και εχεις δωσει εντολη για συγκεκριμενη τροχια!
Οταν 'φαγωνεσαι' με τον αλλον, απλα 'σκυλιαζεις', τα βλεπεις ολα κοκκινα και στο κεντρο βλεπεις τον στοχο! KILL KILL KILL!
τα 'προχωρημενα οργανα' βαρανε αλαρμ οταν η θερμοκρασια ανεβει πανω απο τα επιτρεπτα για τυπους που δεν κοιτανε το οργανο
Τα λεφτα για ενα καλο οργανο ειναι πολλα τελικα, ειναι αληθεια! Διαβαζα ενα αρθρο στο karting magazine που υποστηριζει καποιος οτι και οι παλιες καλες εποχες με τον φιλο απ' εξω και το χρονομετρο ηταν μια χαρα! Περα απ' αυτο, ομως, εγω θελω ενα οργανακι! Το feedback ειναι αμεσο!
Περα απ' τα πολυπλοκα, ομως, πιστευω οτι ενα οργανο με τα βασικα (στροφες, θερμοκρασια) ειναι εκ των ουκ ανευ, γιατι μπορει να βοηθησει σε ρυθμισεις εκτος των αλλων, οπως εμεις με την powervalve που την ειχαμε κλεισει αρκετα και το καρτ σταματουσε να ανεβαζει στις 12,200, ενω απο τις 11 και πανω ανεβαζε ΠΟΛΥ αργα!! (Σταθη σε θυμηθικα!! Νομιζα οτι τα ειχε φτυσει η μπαταρια.. Μου 'φυγε και το φις στην αρχη και σκεφτηκα 'κοιτα να δεις!! το γρουσουζεψε ο ατιμος! ' )
Κωστη το που θα κατευθυνει καποιος τα λεφτα, ειναι προσωπικη εκτιμηση!
Συμφωνω πως το Mychron για μενα ή για καποιον ο οποιος εχει περιορισμενο προϋπολογισμο ειναι πολυτελεια και καλα θα κανει να το σπρωξει αλλου, αν οχι για βελτιωση του μοτερ, σε ανταλλακτικα, αλλα οπως ειπα και πιο πανω, τουλαχιστον ενα βασικο οργανο ειναι απαραιτητο....Αγορα προϊοντων μεσω ιντερνετ:
Πρωτη φορα που παρηγγειλα πραγματα για το καρτ ηταν απο την KKC στην αγγλια, στις 16/12! Πηρα διαφορα πραγματακια (μαζι και ενα RPT οργανακι) και μου ηρθαν ολα μια χαρα, ΧΩΡΙΣ να πληρωσω εξοδα αποστολης. Στην τωρινη παραγγελια που εκανα, ειχα ενα καθισμα τιλλετ, κατι ανταλλακτικα για το καρτ και ενα εργαλειο για να σταματα το πιστονι.. Κοστος παραγγελιας 99 λιρες! Αργουσαν να ερθουν τα πραγαμτα και τους πηρα τηλεφωνο.. Εν παση περιπτωση, τελικα προσπαθουσαν να χρεωσουν 157,99 λιρες , γιατι λεει η UPS εχει μονο εξπρες παραδοση και πρεπει να χρεωσουν μεταφορικα!!!
Δεν εχω παρει τα πραγματα! του ειπα να τα κρατησει και βλεπουμε....
Εχω συγχιστει παρα πολυ, γιατι το συγκεκριμενο site εξυπηρετουσε ακριβως για την δωρεαν παραδοση... Οποτε εγω δεν εχω να πω κατι, μεχρι να κανω μια καινουργια ερευνα αγορας, πρωτα εγχωρια και υστερα στα διαφορα internet καταστηματα ....Σταθη εσυ που πηρες προσφατα, τι σου χρεωσανε???
Ειμαι πολυ συγχισμενος και βρισκομαι και σε αδιεξοδο....!!Καλά βρε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕ κάθισμα από την Αγγλία πήγες να παραγγείλεις?Λογικό είναι να μην τους συμφέρει να στο στείλουν.Είπαμε να πάρουμε ψιλοπράματα που δεν πιάνουν όγκο,αλλά όχι και κάθισμα....Εγώ ακόμα απορώ πως στείλανε τις μπαταριές που είναι βαριές σαν τούβλα....Και στην τελική επειδή το είχα τσεκάρει και εγώ,γύρω στα 5 ευρώ γλύτωνεις στην τιμή για το κάθισμα......
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ