-
Ο χρήστης eizo έγραψε:
Θα φέρουν τα ΜΑΤ φίλε Bassstarlet.
Δε βγάζεις άκρη..
Έχουμε καταντήσει να ζητάμε από Τριανταφυλλόπουλους και
λοιπούς δημοσιογράφους ανορθόξων τεχνικών,να βγάζουν
τα θέματα στη φόρα,μπας και φιλοτιμηθούν οι υπεύθυνοι..ας κανουμε τον κυκλο της αθηνας 50-60 αυτοκινητα κινουμενα στις ολυμπιακες λωριδες να δω πως θα μας διωξουν
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Δε βγάζεις άκρη..
τα θέματα στη φόρα,μπας και φιλοτιμηθούν οι υπεύθυνοι..ας κανουμε τον κυκλο της αθηνας 50-60 αυτοκινητα κινουμενα στις ολυμπιακες λωριδες να δω πως θα μας διωξουν
Τις κάμερες τις είδες; Εγώ το Πάσχα τις είδα και τρόμαξα!
Οπότε τα 60 αυτοκίνητα δεν θα τα διώξουν, αλλά θα τα αποθανατίσουν σε άπειρες πόζες, και εκ των υστέρων θα τα βάλουν να πληρώσουν το τυχόν έλειμμα των Ολυμπιακών φοβάμαι... -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Δε βγάζεις άκρη..
Οπότε τα 60 αυτοκίνητα δεν θα τα διώξουν, αλλά θα τα αποθανατίσουν σε άπειρες πόζες, και εκ των υστέρων θα τα βάλουν να πληρώσουν το τυχόν έλειμμα των Ολυμπιακών φοβάμαι...αν δουλευανε οι καμερες τοτε θα με ειχαν ανακυρηξει ευεργετη της τροχαιας
το ρεπορταζ στο alter που ελεγε ομως οτι δεν εχουν λεφτα για να βαλουν φιλμ και οτι οι περισσοτερες ειναι ανενεργες το ειχες δει ? -
Κυριοι, οι καμερες που θα επιβλεπουν τις ολυμπιακες λωριδες δεν λειτουργουν τωρα ΑΛΛΑ θα δουλευουν μια χαρα, κατα την διαρκεια ισχυος των μετρων. Για αυτο μιλησα για πινακιδες, Αμα 30-40-50-100 χιλιαδες αυτοκινητα κυκλοφορουν ολα ετσι, ποιον θα πρωτοσταματησουν? Ο μονος τροπος αντιμετωπισης ειναι ΟΜΑΔΙΚΟ γραψιμο και 'παρανομια' (γιατι το θεωρω γελοιο να μου λενε οτι δεν μπορω να κυκλοφορω στους δρομους που μου εχουν σκισει τον πρωκτο στους φορους για να τον φτιαξουν) απο ΟΛΟΥΣ ωστε να μην μπορουν να κανουν τιποτα. Αλλιως καθηκε η μπαλα
μια παρενθεση για του εκεντρικους δρομους Αμα προσεξετε τους χαρτες των ΖΕΕΚ, οι κεντρικοι δρομοι ειναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ για την κυκλοφορια. Πχ σε Καραισκακη, φαληρικο δελτα και ελληνικο-αγ κοσμας, αν και οι περιοχες γυρω γυρω ειναι ΖΕΕΚ, η παραλιακη ειναι ανοικτη και ελευθερη για ολους και ολες τις ωρες (με των περιορισμο των λωριδων φυσικα)
-
salome, μάλλον έχεις παρανοήσει το θέμα....ή το έχω παρανοήσει εγώ! Ο περιορισμός κυκλοφορίας και παρκαρίσματος είναι μόνο γύρω γύρω από τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις. Περίπου 1 τετράγωνο γύρω γύρω. Αν έχεις την ατυχία να μένεις τόσο κοντά σε ένα Ολυμπιακό στάδιο αλλά να δουλεύεις τόσο κοντά σε ένα άλλο τότε μόνο θες 2 άδειες από 2 δήμους.
Μπορείς να ζητήσει όσες θες και για άλλα αυτοκίνητα αν έχεις πολλά.
Δεν θα έχεις πρόβλημα να πας όπου αλλού θες (αρκεί να μην μπαίνεις στις ολυμπιακές λωρίδες και να μην πλησιάζεις οτιδήποτε ολυμπιακό που έτσι κι αλλιώς θα αποφεύγεις γιατί θα έχει κίνηση)!Η ιδέα της μίας λωρίδας κυκλοφορίας σίγουρα θα δυσκολέψει τα πράματα αλλά.....: Καθώς σε αυτή τη λωρίδα κανένας δεν θα μπαίνει ούτε θα σταματάει θα είναι καθαρή πλήρης λωρίδα. Κανένας δεν θα προσπαθεί καν να αλλάξει λωρίδα αφού δεν θα έχει σε ποια άλλη να πάει. Έτσι η ροή θα είναι σταθερή και χωρίς άγχος και λόγω σίγουρης αστυνόμευσης των διασταυρώσεων και υποβοήθησης της ροής λόγω ολυμπιακής λωρίδας μπορεί τα πράματα να είναι καλύτερα από ότι περιμένετε και η μία λωρίδα να πετάει! Ευσεβείς πόθοι...προβλέπω μερικούς εξαγριωμένους να παραβιάζουν τα πάντα βρίζοντας, μουτζώνοντας και κραδαίνοντας τις πινακίδες σαν ρομφαίες πάνω από τα κεφάλια τους.....!
-
αντε και μένεις στην Αθήνα και σε βολεύει να πάρεις τα ΜΜΕ για να πάς στη δουλειά σου...γιατι γι'αλλού..άστα να πάνε...
Αν όμως έχεις άδεια και θές να φύγεις και δεν έχεις εξοχικό...τι θα κάνεις? πού να πάς...γιατι μην μου πείτε οτι στα νησιά θα είναι καλύτερα...πήχτρα στον κόσμο και η εκμετάλλευση στο maximum... -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
..................είναι απλό: ξηλώνουμε το πεζοδρόμιο για να φτιάξουμε και τρίτη λωρίδα, όπως στην κατεχάκη.
......................
αυτο το υποτιθεται ''πεζοδρομιο'' πλατους μιας λωριδας κυκλοφοριας και στρωμενο με ασφαλτοταπητα ποτε μου δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι δημιουργηθηκε........ εκτος του να στηνει η τροχαια με ανεση τα καμουφλαρισμενα ρανταρ της η να ειναι η μονη διεξοδος στα ατελειωτα μποτιλιαρισματα στις ωρες αιχμης.
σωστη κινηση η αποδοση του [εντος των ημερων] σαν τριτη πραγματικη λωριδα στον πολυ προβληματικο αυτο δρομο ειδικα απο την εναρξη λειτουργιας της περιφερειακης Υμηττου........βεβαια μολις φτασει κανεις στο φαναρι της Καισαριανης στριμωχνεται παλι σε δυο λωριδες μεχρι την Ηλιουπολη
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
αντε και μένεις στην Αθήνα και σε βολεύει να πάρεις τα ΜΜΕ για να πάς στη δουλειά σου...γιατι γι'αλλού..άστα να πάνε... :evil:
Αν όμως έχεις άδεια και θές να φύγεις και δεν έχεις εξοχικό...τι θα κάνεις? πού να πάς...γιατι μην μου πείτε οτι στα νησιά θα είναι καλύτερα...πήχτρα στον κόσμο και η εκμετάλλευση στο maximum... :evil:Μα στο εξωτερικό θα πας φυσικά.
Μισή τιμή θα σου έρθει, ειδικά εάν πρόκειται για κάποια κοντινή χώρα (Τουρκία, Ιταλία κ.λπ). Εγώ πάντως έχω καταργήσει εδώ και καιρό τις πολυήμερες διακοπές στην Ελλάδα. το πολύ μέχρι τριήμερο-τετραήμερο για παραπάνω την κάνω για αλλοδαπή...
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
σωστη κινηση η αποδοση του [εντος των ημερων] σαν τριτη πραγματικη λωριδα στον πολυ προβληματικο αυτο δρομο ειδικα απο την εναρξη λειτουργιας της περιφερειακης Υμηττου........βεβαια μολις φτασει κανεις στο φαναρι της Καισαριανης στριμωχνεται παλι σε δυο λωριδες μεχρι την Ηλιουποληη λύση εκεί είναι μια.
απο Καισιαριανή προς Ηλιούπολη δυο οι λωρίδες που κατεβαίνουν τώρα (μεγάλη κατηφόρα) και πρεπει να πάρουν και μια της ανόδου.
Απο Ηλιούπολη προς Καισαριανή να ανεβαίνει η μια λωρίδα αντί των δυο που ανεβαίνουν τώρα και να γίνει μονής κατεύθυνσης με δυο λωρίδες ο δρόμος που περνάει μέσα από τον Καρέα.
Τι λέτε? -
Ο χρήστης yandr έγραψε:
Μα στο εξωτερικό θα πας φυσικά.το κάνω κι αυτό, πέρσυ πχ. πήγα Μπαλί γιατι μου έβγαινε πιο φθηνά απο τη Σαντορίνη , αλλά άλλο Ελλάδα, άλλο εξωτερικό όπως και να το κάνουμε
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
σωστη κινηση η αποδοση του [εντος των ημερων] σαν τριτη πραγματικη λωριδα στον πολυ προβληματικο αυτο δρομο ειδικα απο την εναρξη λειτουργιας της περιφερειακης Υμηττου........βεβαια μολις φτασει κανεις στο φαναρι της Καισαριανης στριμωχνεται παλι σε δυο λωριδες μεχρι την Ηλιουπολη
η λύση εκεί είναι μια.
απο Καισιαριανή προς Ηλιούπολη δυο οι λωρίδες που κατεβαίνουν τώρα (μεγάλη κατηφόρα) και πρεπει να πάρουν και μια της ανόδου.
Απο Ηλιούπολη προς Καισαριανή να ανεβαίνει η μια λωρίδα αντί των δυο που ανεβαίνουν τώρα και να γίνει μονής κατεύθυνσης με δυο λωρίδες ο δρόμος που περνάει μέσα από τον Καρέα.
Τι λέτε?σαν προσωρινο μετρο ε???
δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο γιατι τα 2 ρευματα στην κατεχακη σε καποια σημεια στην μεγαλη κατηφορα δεν ειναι στο ιδιο επιπεδο αν το παρατηρησεις ( δηλαδη η ανοδος προς μεσογειων ειναι λιγο υπερυψωμενη)
και οπως επισης αν πετυχεις φορτηγα σε αυτη την 1 λωριδα που θα μεινει στην ανηφορα ρα πρεπει να κατεβασεις πρωτη και να ανεβεις ολη την ανηφορα πισω του......σε αυτη την ανφηορα εχουμε προσπερασει φορτηγο με 50αρι scooter......τοσο αργα πανε -
Έχω μία απορία. Η γυναίκα μου γεννάει τον Αύγουστο (τελευταία ημερομηνία 25/8 ). Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν από 2/8 έως 31/8. Αν κατά την διάρκεια των αγώνων χρειαστεί να πάω έκτακτα στο μαιευτήριο, που ώς γνωστόν είναι δίπλα στο ΟΑΚΑ, λέτε να μην με αφήσουν να περάσω? Πρέπει να τρέχω από τώρα να βγάζω πάσα?
-
cmarin χθες ειπαν οτι οι ρυθμισεις θα ξεκινησουν απο τις 20/7
αν δεν σε αφησουν και τοτε θα ειναι για πολλες κλωτσιες οι ανθρωποι
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έχω μία απορία. Η γυναίκα μου γεννάει τον Αύγουστο (τελευταία ημερομηνία 25/8 ). Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν από 2/8 έως 31/8. Αν κατά την διάρκεια των αγώνων χρειαστεί να πάω έκτακτα στο μαιευτήριο, που ώς γνωστόν είναι δίπλα στο ΟΑΚΑ, λέτε να μην με αφήσουν να περάσω? Πρέπει να τρέχω από τώρα να βγάζω πάσα?Κώστα, είχα και εγώ πρόσφατα μια κουβέντα για το συγκεκριμένο θέμα και χλώμιασα με τη σκέψη. Πιστεύω ότι ειδικά για το συγκεκριμένο μαιευτήριο θα πρέπει να υπάρξει ειδική μέριμνα (τουλάχιστον για τους μπαμπάδες ). Για τους επισκέπτες, που είναι συνήθως υπερβολικά πολλοί (ακόμη και τον Αύγουστο) δεν νομίζω να υπάρξει οίκτος .
Πρέπει επίσης να σημειώσω ότι και το πάρκινγκ 600 θέσεων που διαθέτει το εν λόγω μαιευτήριο έχει ήδη συμφωνηθεί να παραχωρηθεί για τις ανάγκες της Ολυμπιάδας. .
Μήπως θα έπρεπε να ρωτήσεις τον γιατρό σας ή και το ίδιο το μαιευτήριο;
Μπορεί κάτι να έχουν σχεδιάσει.ΥΓ Ωραίος ο Αύγουστος στο μαιευτήριο . Το έκανα προ διετίας
-
η λύση εκεί είναι μια.
Τι λέτε?σαν προσωρινο μετρο ε???
δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο γιατι τα 2 ρευματα στην κατεχακη σε καποια σημεια στην μεγαλη κατηφορα δεν ειναι στο ιδιο επιπεδο αν το παρατηρησεις ( δηλαδη η ανοδος προς μεσογειων ειναι λιγο υπερυψωμενη)
και οπως επισης αν πετυχεις φορτηγα σε αυτη την 1 λωριδα που θα μεινει στην ανηφορα ρα πρεπει να κατεβασεις πρωτη και να ανεβεις ολη την ανηφορα πισω του......σε αυτη την ανφηορα εχουμε προσπερασει φορτηγο με 50αρι scooter......τοσο αργα πανεΌχι παιδιά μόνιμο για πάντα. Θα πρέπει να μετατοπιστεί η νησίδα για να φαρδύνει η κάθοδος... και να στενέψει η άνοδος και στους δρόμους του Καρέα να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές. Τώρα αν οι κάτοικοι του καρέα αρνηθούν να γίνει μονής κατεύθυνσης ο βασικός τους δρόμους κάνουν λάθος καθώς πλεόν η μισή Αθήνα πήζει εκεί κάθε μέρα.
-
Ο χρήστης piko έγραψε:
Κώστα, είχα και εγώ πρόσφατα μια κουβέντα για το συγκεκριμένο θέμα και χλώμιασα με τη σκέψη. Πιστεύω ότι ειδικά για το συγκεκριμένο μαιευτήριο θα πρέπει να υπάρξει ειδική μέριμνα (τουλάχιστον για τους μπαμπάδες ). Για τους επισκέπτες, που είναι συνήθως υπερβολικά πολλοί (ακόμη και τον Αύγουστο) δεν νομίζω να υπάρξει οίκτος .
Πρέπει επίσης να σημειώσω ότι και το πάρκινγκ 600 θέσεων που διαθέτει το εν λόγω μαιευτήριο έχει ήδη συμφωνηθεί να παραχωρηθεί για τις ανάγκες της Ολυμπιάδας. .
Μήπως θα έπρεπε να ρωτήσεις τον γιατρό σας ή και το ίδιο το μαιευτήριο;
Μπορεί κάτι να έχουν σχεδιάσει.ΥΓ Ωραίος ο Αύγουστος στο μαιευτήριο . Το έκανα προ διετίας
Eυχαριστώ Παναγιώτη, θα πάρω τις ανάλογες πληροφορίες...
-
Εδώ γίνονται προσομοιώσεις επί προσομοιώσεων, με τελευταίας τεχνολογίας λογισμικά και πάλι δεν είναι σίγουρο αν θα λειτουργήσει μία παρέμβαση. Τώρα πως εσείς φτάσατε στο σημείο να θεωρείτε ότι θα ανακουφίσει μία πρότασή σας είναι απορίας άξιο...
-
Δε βγάζεις άκρη..
Οπότε τα 60 αυτοκίνητα δεν θα τα διώξουν, αλλά θα τα αποθανατίσουν σε άπειρες πόζες, και εκ των υστέρων θα τα βάλουν να πληρώσουν το τυχόν έλειμμα των Ολυμπιακών φοβάμαι...αν δουλευανε οι καμερες τοτε θα με ειχαν ανακυρηξει ευεργετη της τροχαιας
το ρεπορταζ στο alter που ελεγε ομως οτι δεν εχουν λεφτα για να βαλουν φιλμ και οτι οι περισσοτερες ειναι ανενεργες το ειχες δει ?Όχι, δεν το είδα, δεν έχω δορυφορική, αλλά πολύ καλό!!!!
Καλά, ΤΟΣΟ ανόητοι είναι;;; Με ΜΙΑ κλήση θα έβαζαν φιλμ σε ΟΛΕΣ!!!Αλλά ξέχασα... Με τη μίζα το φίλμ πάει πιο ακριβά από το περίπτερο!!!
(πάλι καλά που δε δουλεύουν όμως!!! Γύρισα το πάσχα και ένιωσα άσχημα!! Μάλλον θα αλλάξω τις μεμβράνες στο αυτοκίνητο να βάλω ΠΙΣΣΑ σκούρες!! Ούτε να ξύσω τη μύτη μου δεν μπορώ πια! )
-
Μετά από όλα αυτά:
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ολυμπιακό έτος
Ολυμπιακοί αγωνες
Ολυμπιακοί κύκλοι
Ολυμπιακή φλόγα
Ολυμπιακές εγκαταστάσεις
Ολυμπιακά έργα
Ολυμπιακός δακτύλιος
Ολυμπιακοί δήμοι
Ολυμπιακή Αεροπορία, δηλαδή
Ολυμπιακές Αερογραμμές
Ολυμπιακές ΛΩΡΙΔΕΣ....τώρα και ολυμπιακά μωρά!!!
Έχω μία απορία. Η γυναίκα μου γεννάει τον Αύγουστο (τελευταία ημερομηνία 25/8 ). Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν από 2/8 έως 31/8. Αν κατά την διάρκεια των αγώνων χρειαστεί να πάω έκτακτα στο μαιευτήριο, που ώς γνωστόν είναι δίπλα στο ΟΑΚΑ, λέτε να μην με αφήσουν να περάσω? Πρέπει να τρέχω από τώρα να βγάζω πάσα?
Κώστα, με το καλό και να σας ζήσει!
Για εσένα μα και για όλους εμάς που δεν θα μπορέσουμε να απομακρυνθούμε από το πολύπαθο (και πού είσαι ακόμα) λεκανοπέδιο, εύχομαι καλό κουράγιο...
-
ελα βρε νίκο παραπονιέσαι κι εσύ...
η μήπως έχει Ολυμπιακό δακτύλιο και στο Μαρκόπουλο?
Δύο χρόνια μετά (Ολυμπιακοί Αγώνες)