-
Μια χαρά!
Πήρα για πρώτη φορά βαθμούς για την ομάδαΕπόμενως άμεσος στόχος να σπάσω το φράγμα των 10 βαθμών και να μπω στην 8άδα
-
Κρίμα εχασα την πρωτιά με την λαλακεία του Βετελλάκου....
Πάντος είμαι ευχαριστημένος
Συγχαρηγτήρια στον Stik που με τους χρόνους που πέτυχε κατάφερε να με ξεπεράσει
Ευχαριστώ την ομάδα μου που με βοήθησε να ανεβώ στο πόντιυμ σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα
Τελικά το Βoss δικαιώθηκε με την επιλογή του να με στηρίξει -
α εσύ ξέφυγες για τα καλά από τα μηδενικά...
Τον ένα βαθμό τον έχασα για κάτι ψιλομιλισέκοντ και για αυτό φταίει η στούκα του παλιοΜπαρικέλο το Σάββατο
...και οι χρόνοι θα έπεφταν και τον είχα βάλει και στην pole -
Εκπληκτική εξέλιξη στο πρωτάθλημα, ενώ στο πραγματικό τέτοια φάση ούτε κατά διάννοια!
Συγχαίρω εκ νέου τον αδελφό-οδηγό STK και φυσικά τον team-mate μου ckastam (Williams), του οποίου το podium δείχνει ότι οι τελευταίες αλλαγές στο μονοθέσιο είναι στη σωστή κατεύθυνση, ισχυροποιεί την ομάδα στην 4η θέση και αφήνει κάποιες ελπίδες για την 3η, σε περίπτωση ατυχίας των αντιπάλων.Ο τίτλος δεν είναι στα χέρια μου, αλλά -όσο είναι μαθηματικά εφικτός- θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις στις επόμενες πίστες: τη Suzuka και το Interlagos, τις οποίες γνωρίζω καλά, αλλά και τη νέα πίστα-μυστήριο του Abu Dhabi.
-
αλλος ενας τετοιος αγωνας και θα χασω την επαφη με την κορυφή
για ολα εφτεγε το παλιοάμαξό μου που αντιμετώπισε πρόβλημα με τα φρένα
η άλλη Brawn που είναι? ξεχνάει να ερθει στους αγωνες
του χρόνου θα πάρω αυτοβούλως μεταγραφή στη Φερραρι -
Πολύ ντεφορμέ είμαι τελευταία.
Οι χρόνοι με σώσανε από την πανωλεθρία στη Σιγκαπούρη.Ο χρήστης vengas έγραψε:
του χρόνου θα πάρω αυτοβούλως μεταγραφή στη ΦερραριΝαι ναι, να πάρεις γιατί έχουν έλλειψη υποστηρικτών έκει.
-
Bayern καλη επιτυχια και στο επομενο...
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
Συγχαρηγτήρια στον Stik που με τους χρόνους που πέτυχε κατάφερε να με ξεπεράσει
Σε ευχαριστω φιλε, με εσωσε ο ταχυτερος γυρος του αγωνα γιατι ειχες κανει καταπληκτικη προβλεψη για την pole position .
Εκπληκτική εξέλιξη στο πρωτάθλημα, ενώ στο πραγματικό τέτοια φάση ούτε κατά διάννοια!
Συγχαίρω εκ νέου τον αδελφό-οδηγό STK ...Ευχαριστω και ανταποδιδω για την τρομερη πορεια που εχει κανει ο συναδελφος Phaethon στους τελευταιους αγωνες!
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Bayern καλη επιτυχια και στο επομενο...- Bayern7 shakes fist!!!
-
Παιδιά έχω βρει το ιδανικό στήσιμο και με βλέπω να μπαίνω στην 8άδα αυτή τη φορά
Υ.Γ. Όχι, όχι, όχι. Εννοείται ότι δε θα μοιραστώ τα δεδομένα μου μαζί σας
-
Στο FP1 --- 1.40
Στο FP2 --- 1.48... αύριο βροχή και μεθαύριο στεγνό ( και 3 χρόνια μακρυά από την Σουζουκα που τότε ήταν στο 1.23 )
Το χειρότερο σενάριο πρόβλεψης επαληθεύεται.
-
1:23 ποτέ!!!
Γυρω στο ¨1:29 με 1:30 ηταν το 06.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
1:23 ποτέ!!!Γυρω στο ¨1:29 με 1:30 ηταν το 06.
... ουπς έχεις δίκιο .... ( 1h 23m ήταν η διάρκεια του αγώνα )
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Στο FP1 --- 1.40
Στο FP2 --- 1.48... αύριο βροχή και μεθαύριο στεγνό ( και 3 χρόνια μακρυά από την Σουζουκα που τότε ήταν στο 1.23 )
Το χειρότερο σενάριο πρόβλεψης επαληθεύεται.
...την Τρίτη που έβαλα τις προβλέψεις, προβληματιζόμουν πολύ και μόνο για το στεγνό καθώς δεν έχουμε δεδομένα από 2007-08.
Έβαλα ένα νούμερο και ό,τι γίνει.
Προβλέπεται μεγάλος κουβάς, στους χρόνους ειδικά
Ο Glock θα τρέξει; -
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
Ο Glock θα τρέξει;
... Ως προς τι θα γίνει σ'αυτήν την περίπτωση δες Κανόνας 7 ( δεν μπορούμε να κάνουμε τιποτα περισσότερο )
-
Ω ευχαριστώ!
Να ρωτήσω κάτι και για τον κανόνα 8.
Αν ο Barrichello είχε πάρει την pole στη Σιγκαπούρη, αυτόν και το χρόνο του θα θεωρούσαμε ως τα σωστά;
Ή θα θεωρούσαμε ως σωστό τον poleman και το χρόνο γύρου του 2ου (δεδομένου ότι ο Μπαρικέλο είχε ποινή 5 θέσεων);
Με λίγα λόγια μας ενδιαφέρει ο poleman με βάση τους χρόνους του Σαββάτου ή με βάση το grid της Κυριακής; -
Επίσημα αποτελέσματα, οπότε στην περίπτωση που αναφέρεις, του δεύτερου.
-
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
Ω ευχαριστώ!
Να ρωτήσω κάτι και για τον κανόνα 8.
Αν ο Barrichello είχε πάρει την pole στη Σιγκαπούρη, αυτόν και το χρόνο του θα θεωρούσαμε ως τα σωστά;
Ή θα θεωρούσαμε ως σωστό τον poleman και το χρόνο γύρου του 2ου (δεδομένου ότι ο Μπαρικέλο είχε ποινή 5 θέσεων);το πρόβλημα αυτό το είχαμε αντιμετωπίσει το 2005 στο Ιταλικό GP. Τότε ο Κιμι είχε έρθει 1ος στα δοκιμαστικά αλλά είχε δεχτεί ποινή 10 θέσεων για αλλαγή κινητήρα.
Μετά από πολύ συζήτηση και με καταλυτική την θέση του http://www.statsf1.com/ δώσαμε την pole στον JPM.
Σήμερα τόσο στηνhttp://en.wikipedia.org/wiki/Kimi_R%C3%A4ikk%C3%B6nen , όσο και στο http://www.f1technical.net/f1db/stats/715 αλλά και τελικά στο http://fia.com/en-GB/archive/Pages/en.aspx η pole μέτρησε στον JPM . ( δεν δίνει gap απο τον προηγούμενο )
H ερμηνεία που δίνω τωρα ειναι ότι τελικά pole man ειναι αυτός που κανεί το ταχύτερο χρονο στο format που επιλέγει η ΦΙΑ όντας νόμιμος . ( λογικό !!!)
Τεσπα το κουρασα ... το καλό ειναι ότι η DHL έχει θεσμοθετίσει ένα βραβείο για τον οδηγό με τις περισσότερες pole και έτσι θα βγάλουν αυτοί τα κάσταν απο την φωτιά για εμας ...
-
το ότι κάποιος αλλάζει κινητήρα ή κιβώτιο δε θα έπρεπε να μας νοιάζει και να μετράει η αρχική κατάταξη χωρίς την όποια ποινή λόγω τέτοιας αλλαγής.
Με λίγα λόγια ήμουν χαμένος από χέρι στις προβλέψεις της Σιγκαπούρης που είχα βάλει Μπαρικέλο για πολ.
Επειδή δεν ειπώθηκε κάτι θεώρησα ότι δεν υπήρχε λόγος και ότι αν έπαιρνε την πολ ότι θα είχα πετυχημένη πρόβλεψη. Αυτό που δε θυμάμαι είναι πότε άλλαξε το κιβώτιο. Πριν το FP3 ή μετά;
Αν ήταν πριν καλό θα ήταν να είχε γραφτεί κάτι εδώ για όσους προλάβουν να το δουν εγκαιρα και να αλλάξουν την πρόβλεψη... -
... πρέπει να υπάρχει ένας στάνταρ τρόπος για την ανάδειξη του pole man και δεν μπορεί να υπάρξει καλύτερος τρόπος από το να ακολουθήσουμε την ΦΙΑ ( το λιγότερο δεν σηκώνει ερμηνείες ).
Τα penalty για κιβώτια και κινητήρες ειναι μαιμουνιές αλλά δεν παυει να ειναι γεγονός ( και πλήρως ενσωματωμένο πλέον ) στην 'καθημερινότητα' της Φ1.
Η διαδικασία που δίνει την pole είναι πια συναρτηση των καυσίμων δηλάδη η απόλυτη στρέβλωση στον χαρακτήρα του poleman ( θα μπορουσε - θεωρητικά - να μπεί ένας καμικάζι και να πε΄ρνει αβερτα pole με καυσιμα για 5 γυρους και να σπάσει το ρεκορ του Σεννα )
Τον διαγωνισμό τον τρέχουμε ναι μεν 1η χρονια στο 4ΤΦ αλλά - μαζί με τον JarnoT - περίπου 6 χρόνια , έχει αποδειχθεί ότι όσο περισσότερο είμαστε κοντά στα επίσημα της ΦΙΑ τόσο πιο λίγα προβλήματα ( ερμηνείες ) υπάρχουν.
Έτσι μαυρο η ΦΙΑ , μαύρο και εμείς κτλ ...
Είμαι της άποψης ότι όσο άδικος να μοιάζει ένας κανόνας , εάν αυτός έχει διατυπωθεί από την αρχή , τον γνωρίζουν όλοι ( ή είχαν να την ευκαιρία να ενημερωθούν ) , και βεβαια να ισχύει για όλους ... ε τότε ειναι δικαιος.
Στην περιπτωση του RB το κιβώτιο του ήταν ρώσικη ρουλετα εδώ και αγώνες .... και δεν μπορούμε να βάζουμε συνεχώς υπομνήσεις και ερμηνείες ανάλογα με το τι θα κάνει .
Το κούρασα πάλι .... ελπίζω να με καταλαβαίνεις.
Διαγ. Προβλεψεων 09 * AND THE WINNERS "ARE" ... (σελ.28)