-
Επίαημα εκτός προγράμματος το 2010 ο εθνικός μας αγώνας.
Ας παρακολουθήσουν , λοιπόν , οι οργανωτές μας το rallylegend που γίνεται αρχές Οκτωβρίου
από την ομοσπονδία του San Marino στην γειτονική μας Ιταλία, ας δούν τήν λίστα συμμετοχών !!! ,τον κόσμο που το παρακολουθεί , τούς κανονισμούς ..Πάρτε ιδέες και ετοιμάστε κάτι ανάλογο νωρίς και σωστά
-
Ας παρακολουθήσουν , λοιπόν , οι οργανωτές μας το rallylegend που γίνεται αρχές Οκτωβρίου
από την ομοσπονδία του San Marino στην γειτονική μας Ιταλία, ας δούν τήν λίστα συμμετοχών !!! ,τον κόσμο που το παρακολουθεί , τούς κανονισμούς ..Πάρτε ιδέες και ετοιμάστε κάτι ανάλογο νωρίς και σωστά
-
-
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
χαζέψτε....Ειναι να μην χαζεψεις;
-
Τα Group B είναι detuned;
_
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
χαζέψτε....ΜΕ 1.000 απλα οτι καλυτερο για την περιπτωση
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
και ετοιμάστε κάτι ανάλογο νωρίς και σωστά...ΜΕ ΤΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ...?????
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
και ετοιμάστε κάτι ανάλογο νωρίς και σωστά
...ΜΕ ΤΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ...?????
Oνειρα .κανουμε.Αν μπορουσε να γινει κατι σχετικο θα ηταν καταπληκτικο,προσωπικα δε πιστευω οτι μπορει να γινει κατι σχετικο του ιδιου μεγεθους, αλλα ποτε δε ξερεις...
-
Ο χρήστης CHRISTOS KOUTRAS έγραψε:
,προσωπικα δε πιστευω οτι μπορει να γινει κατι σχετικο του ιδιου μεγεθους, αλλα ποτε δε ξερεις...ΞΕΡΕΙΣ,.....ΞΕΡΕΙΣ !!!!!!!
-
-
Εγω παλι πιστευω οτι η καλυτερη λυση για του χρονου ειναι να ειμαστε στο IRC.
-
Ο χρήστης onthelimit έγραψε:
Εγω παλι πιστευω οτι η καλυτερη λυση για του χρονου ειναι να ειμαστε στο IRC.Εχουμε τέτοια δυνατότητα επιλογής ?
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ειναι να μην χαζεψεις;
CHRISTOS KOUTRAS »
ΜΕ 1.000 απλα οτι καλυτερο για την περιπτωση
καί με νυχτερινές ειδικές !!
-
Νομίζω δύσκολα 'παίζει' πια το ενδεχόμενο του IRC
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
.... detuned..;_
..what is this ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Νομίζω δύσκολα 'παίζει' πια το ενδεχόμενο του IRCΟχι θα κάθονται να περιμένουν εμάς, λες και δεν υπάρχουν αγώνες άλλοι που 'ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ' να μπουν στο IRC!!!!!!!!!
Το είχα αναφέρει εδώ και πολύ καιρό να κοιτάξουν να πάρουν την θέση νωρίς νωρίς, αλλά προφανώς περίμεναν μέχρι τελευταία στιγμή το WRC... ΟΠΟΤΕ τώρα έχουμε το σενάριο να μείνουμε μόνο με το ΕΛΠΑ από διεθνείς αγώνες!!!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Νομίζω δύσκολα 'παίζει' πια το ενδεχόμενο του IRCΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΓΙΑ IRC.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
ΟΠΟΤΕ τώρα έχουμε το σενάριο να μείνουμε μόνο με το ΕΛΠΑ από διεθνείς αγώνες!!!
Ώσπου να μας το πάρουν κι αυτό...
-
Για ποιο λογο δεν υπαρχει καμια πιθανοτητηα ενταξης του Ακροπολις στο IRC; Εχει βγαλει το IRC το καλενταρι του 2010 εστω και ατυπα;
Acropolis rallylegend ...!!