-
Να κάνω και εγω μια ερώτηση σχετικά με εκτελωνισμό οχήματος? πρόκειται για ενα opel astra gtc 1900 cdti, 09/2005 με τιμη αγορας στην ιταλια 7500. Πόσο θα κοστίσει το τελωνείο πλέον περίπου, μιας και δε γνωρίζω τον ακριβή εξοπλισμό του αυτοκινήτου και δεδομένο της έκπτωσης κατά 25%?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρω
-
γεια σας ..ενδιαφερομαι να φερω αμαξι απο γερμανια συγκεκρινα BMW ...απο εργοστασιο μεταχειρισμενη γυρω στα 1.800 κυβικα...εχω ακρη με νταλικα που μπορει να την φερει ελλαδα οποτε γλυτωνω τα τελωνειακα εξοδα..σωστα?..οταν φτασει ελλαδα με το καλο τι διαδικασιες ακολουθω για να εχω ελληνικεσ πινακιδες και να ειναι στο ονομα μου?..και με τι κοστος υα επιβαρυνθω πανω κατω?
-
Γεια σε ολους
Θα ηθελα να μαθω καποιες πληροφοριες ενως αυτοκινητου που επιθυμω να φερω απο την αμερικη
το αυτοκινητο αυτο ειναι Ρεπλικα με σασμαν εροστασιακο (τube chasis) της ετερειας
φοραει κινητηρα της Honda Civic Si 2000 κηβικα
και εχει ολα τα full extra
κληματιστικο
ραδιο/CD
δερματινα καθισματα
Navigator κτλθα ηθελα να μαθω καταρχας αν μπορει να φορεσει ελληνικες πινακιδες
ποσο θα μου κοστισει ο εκτελωνισμος (πιστευω οτι ειναι υβρυδιο λογο κηνιτιρα που ειναι του 2009 )
και αν πρεπει να δοσω στην εταιρεια που θα μου το εισαγει οποιαδιποτε πληροφορια ωστε να αποφυγω περαιτερω φορουςευχαριστω πολλυ
Χρηστος
-
-
Lamborghini Reventon Σπυρο
-
-
Μηπως ξερει κανεις τι ισχυει για αγορα μεταχειρισμενου απο Ολλανδια ή Αγγλια??
-
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω την λίστα με τις τρέχουσες τιμές cif των αυτοκινήτων?
-
μου εχει καρφωθει σαν ιδεα η αγορα μεταχ/νου απο γερμανια χωρις να παω εγω εκει
και να το δω. βεβαια καινα το δω τι θα καταλαβω; φαναρτζοδουλειες περισσοτερο μην ειναι χτυπημενο πουθενα , πραγμα που το δειχνουν και στις φωτο.
αν ειμουν εκει μαλλον θα ζητουσα ελεγχο 40 σημειων η κατι τετοιο τελος παντων που εχουν στην γερμανια.
μπορω να το ζητησω και απο εδω φανταζομαι.
μεταφορα παιρνω τηλ μια αυτοκινηταμαξα και περναει και το παιρνει και το φερνει με
τα χαρτια του εδω.
το κακο ειναι οτι δεν μπορεις να αγορασεις απο ιδιωτη που ειναι και φτηνοτερος και δεν πληρωνεις και φπα μια και δεν υπαρχει τιμολογιο
φανταζομαι μακρυα απο ελληνα η τουρκο μαντρα η μεσαζοντα.
το μεγαλο μου προβλημα ειναι η πληρωμη
εχει κανεις ιδεα πως μπορει να γινει; ωστε να διασφαλιστω και εγω και ο μαντρας;
κατι που να ειναι αποδεκτο και απο τους δυο;
μηπως υπαρχει καποια καθιερωμενη πρακτικη; -
Συνάδελφος του αδερφού μου εκτελωνιστής, έφερε πριν κανα 2 χρόνια με 85000€ ferrari f360 spyder f1 μοντέλο 2001 απο Γερμανία. Το τελωνείο του στοίχησε 0 ευρώ. Το κακό είναι πως αυτή την στιγμή είναι στο κορυδαλλό...
-
Ο χρήστης erefer έγραψε:
Συνάδελφος του αδερφού μου εκτελωνιστής, έφερε πριν κανα 2 χρόνια με 85000€ ferrari f360 spyder f1 μοντέλο 2001 απο Γερμανία. Το τελωνείο του στοίχησε 0 ευρώ. Το κακό είναι πως αυτή την στιγμή είναι στο κορυδαλλό...ε υπομονη...που θα παει θα βγει.
-
Nα είχε πάρει καμια Enzo να πώ πάει στα διάλα Αν και λογικά θα του έκαναν κατάσχεση ή τουλάχιστον δεν θα έχει την κυριότητα Θα ρωτήσω τον brother...
-
Ο χρήστης erefer έγραψε:
Συνάδελφος του αδερφού μου εκτελωνιστής, έφερε πριν κανα 2 χρόνια με 85000€ ferrari f360 spyder f1 μοντέλο 2001 απο Γερμανία. Το τελωνείο του στοίχησε 0 ευρώ. Το κακό είναι πως αυτή την στιγμή είναι στο κορυδαλλό...Δική του είναι αυτή? viewtopic.php?p=1669005#p1669005
Λέει Modena 2001 (κατασχεμένη) με 42.000 €
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Συνάδελφος του αδερφού μου εκτελωνιστής, έφερε πριν κανα 2 χρόνια με 85000€ ferrari f360 spyder f1 μοντέλο 2001 απο Γερμανία. Το τελωνείο του στοίχησε 0 ευρώ. Το κακό είναι πως αυτή την στιγμή είναι στο κορυδαλλό...
Δική του είναι αυτή? viewtopic.php?p=1669005#p1669005
Λέει Modena 2001 (κατασχεμένη) με 42.000 €
Μπα αυτή ήταν cabrio Λογικά κάποιος θα την τσίμπησε σε τιμή ευκαιρίας
-
Καλησπέρα,
σήμερα τελείωσε η διαδικασία εκτελωνισμού του δικού μου και παρελήφθησαν οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας, τα τελευταία 2 εντός της σήμερον (μίας εργάσιμης ημέρας).
Ανάλυση κόστους:
Εκτελωνισμός = 3500 ευρώ (με την ευνοϊκή ρύθμιση της έκπτωσης 50% στο Τέλος Ταξινόμησης)
Αμοιβή εκτελωνιστή = 150 ευρώ
Έκδοση Αδείας & Πινακίδων = 113 ευρώ (εκ των οποίων τα 38 ευρώ τοπικό Δημοτικό Χαράτσι)
Τέλη Κυκλοφορίας (συν χαράτσι έκτακτης εισφοράς αυτ/του μεγάλου κυβισμού) = 418 + 150 = 568 ευρώΣυνολικό κόστος: 4331 ευρώ
ΥΓ: Μαζί με την ασφάλεια (570 ευρώ ετησίως), ελαφρύναμε τον τραπεζικό λογαριασμό κατά 5000 περίπου σήμερα!!
-
Kαλά αυτή η μείωση του τέλους ταξινόμησης δεν είχε λείξει τον Αυγουστο;
-
Ο χρήστης erefer έγραψε:
Nα είχε πάρει καμια Enzo να πώ πάει στα διάλα Αν και λογικά θα του έκαναν κατάσχεση ή τουλάχιστον δεν θα έχει την κυριότητα Θα ρωτήσω τον brother...Ωραιο αβαταρ....παει και αλλο ομως!
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Kαλά αυτή η μείωση του τέλους ταξινόμησης δεν είχε λείξει τον Αυγουστο;Ναι, τότε το είχα εκτελωνίσει.....
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ωραιο αβαταρ....παει και αλλο ομως!
Το δικό μου στα 220 το χω πάει.
Kαλά αυτή η μείωση του τέλους ταξινόμησης δεν είχε λείξει τον Αυγουστο;
Ναι, τότε το είχα εκτελωνίσει.....
Και από τότε περίμενες ως τώρα για πινακίδες;
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
.....>>Kαλά αυτή η μείωση του τέλους ταξινόμησης δεν είχε λείξει τον Αυγουστο;Ναι, τότε το είχα εκτελωνίσει.....
Και από τότε περίμενες ως τώρα για πινακίδες;
Ναι, γιατί να πληρώσω και για 4 μήνες όλο το 2009??
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ Ε.Ε.