-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
kovathe ...Απλα ξερεις τι γινεται ε...? Βγαινεις π.χ. με την κοπελα σου που φοαρει τακουνι...Αντε τωρα να την βαλεις να ανεβει το ''Γολγοθα'' το πλακοστρωτο απο εκει κατω την πλατεια ή τα παρακειμενα στενα...Αν και οι περισσοτεροι ειναι απλα βαριοκωληδες και δεν εννουν να παρκαρουν κατω και να περπατησουν οπως κανω Σαββατοβραδα εγω (κι εσυ απ'οτι καταλαβαινω!) και να σκεφτεις ειμαι και φανατικος καπνιστης!
Ε, σε αυτή την περίπτωση ανεβαίνεις, την αφήνεις λίγο στην παρέα ή μόνη της (εκτός αν φοβάσαι μη σου τη φάνε στο 10λεπτο που θα κάνεις ) και γυρνάς με τα πόδια αφού παρκάρεις.
Εγώ την έκανα αυτή τη βλακεία... και τελικά γύρισα στην παρέα, 45 λεπτά μετά (και δεν ήταν η κοπέλα μου... η γυναίκα μου με την κόρη μου ήταν! )
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Tην κυκλοφορία σε δημόσιο δρόμο την ρυθμίζουν μόνο οι τροχονόμοι.
Αν κάποιος τους φέρει την αστυνομία θα πρέπει να τους συλλάβει για αντιποίηση αρχήςΕσύ πήγες τώρα στο άλλο άκρο. Η τροχαία έχει το δικαίωμα να επιβάλλει. Αυτού του είδους τους 'μανουβραδόρους' πές τους και 'βοηθούς ελιγμών' αν θέλεις. Καμία σχέση με αντιποίηση αρχής, εκτός και αν φορούσαν γιλεκάκια 'POLICE' κλπ.
Συνήθως οι παρκαδόροι το πρωί δεν είναι διευθυντές σε τράπεζα ή κάτι ανάλογο με υψηλές αμοιβές, ένσημα, φορολογία, και καλή σύνταξη. Ξεγελιούνται από το μαύρο χρήμα και μετά πέφτει η κεραμίδα.
Μια φορά ένας τραπεζικός (όχι διευθυντής του υποκαταστήματος, μεσαίος υπάλληλος) μου είχε πει ότι τα βράδια τραγουδάει στο Τροβαδούρο
Παρεμπιπτόντως, μιας και πιάσαμε και τους παρκαδόρους δεξιώσεων γάμων, μπορείτε να μου πείτε γιατί καμιά φορά ζητάνε χρήματα και από μένα;
-
Μολις τωρα διαβασα ολα τα ποστ... Μεγαλη συγχηση και συγρουση αποψεων...
Λοιπον... Πρωτα απολα να ξεκαθαρισω κατι... Ειμαι 21 χρονων... Σε αυτή τη δουλεια μπηκα γιατί τυχαινει να δουλευει ο αδερφος μου στο σερβις τον τελευταιο καιρο και με εβαλε και εμενα μεσα... Να σημειωσω... Ο αδερφος μου δεν περνει ενσημα.. Ουτε και γω φυσικα... Ενσυμα εκει περνουν οσοι ειναι καιρο και δεν φευγουν... Και μεταξυ μας... Το 90% οσων δουλευουν σε κλαμπ, μπουζουκια, καφετεριες κτλ δεν εχουν ενσημα...
Τωρα... Ειμαι κοροιδο επειδη παιρνω 25 ευρω στο 8ορο ( το 30 ηταν λαθος)??? Σε πληροφωρο λοιπον πως οχι... Ειμαι πολυ περισωτερο εξυπνος και μαγκας απο αυτους που επιδιωκουν τα ενσημα και νομιζουν πως οταν με το καλο πανε 80 χρονων αν ζουν θα παρουν ενσημα... Και φυσικα ακομα πιο μαγκας απο αυτους που ειναι 50 χρονων και δεν εχουν μια στην ακρη και ας ειχαν πατα ενσημα στην ζωη τους.... Δεν με ενδιαφερουν τα ενσημα... Πιστεψε με δεν εχω βλεψεις να φτασω τα 80 και να ζω με 500 ευρω τον μηνα, αν ποτε φτασω 80...
Δουλευω απ τα 15 και οχι επειδη ειχε αναγκη απο βοηθεια η οικογενεια μου αλλα επειδη γουσταρα να εχω λεφτα και να κανω οτι θελω.... Και κατι ακομα... Εγω προσωπικα, (μονο σε εμενα μπορω να αναφερθω) εχω κανει τα κουμαντα μου και στα επομενα 2 το πολυ χρονια θα ειμαι αρχοντας με Α καιφαλεο... Ποσους 20αριδες μου βρισκεις στην Ελλαδα που καταφερνουν μονοι τους τα ιδια...?
Παμε παρακατω... Απο αυτα που γνωριζω.... Το μαγαζι δουλευει 15 χρονια... Το επινοικιαζουν απο τον δημο γιατι ο χωρος ειναι του δημου... Που σημαινει πως καθε χψ χρονια γινεται διαγωνισμος για το ποιος θα το χει... Βεβαια θα μου πεις μα καλα καθε τοσο αλαζει χερια ενα τετοιο μαγαζι...? ΧΑΧΑ... Κατι λεγαμε για μαυρο χρημα... (οποιος καταλαβε καταλαβε)...
Τον χωρο του παρκιν οι ιδιοκτητες θελαν να τον φτιαξουνν και να τον ασφαλτοστρωσουν ωστε να εξυπηρετει και να μην τρωνε ολοι την σκονη οι πελατες ιδικα πανω... Αλλα εδω τους λεει ΟΧΙ ο δημος και οχι επιδη δεν θελει αλλα επειδη διαμαρτυρωνται οι οικολογοι (το βρισκω υπερβολικο βεβαια- Τερρα Πετρα γιατι δεν διαμαρτυρωνται δηλαδη?) Και να σου πω και κατι ειτε τον φτιαξουν τον δρομο ειτε οχι ειτε ειμαστε εμεις εκει ειτε οχι το στγγεκριμενο μαγαζι θα ειναι παντα γεματο... Αλλα αν φυγουμε και εμεις απλα οι πελατες θα τσακωνοντε μεταξυ τους...
Αποδειξεις στο παρκιν δεν κοβωμε γιατι δεν χρεωνετε το παμε... Κατι ακουστηκε για μεσα... Ας μου πει ενας που εχει παει απολις και εχει παει και Μπουρναζι για παραδειγμα και να μου πει που ΔΕΝ πειρε αποδειξη...
Τωρα για τις ζημιες... Οσο ειμαστε εμεις εκει και ελεγχουμε δεν συμβαινει κατι... Ενα παραδειγμα... Πριν λιγες μερες καποιος οπως προσπαθουσε να ξεπαρκαρει χανει τα φρενα και πευτει πανω σε ενα αλλο αμαξι και χτυπαει ελαφρα τον προφυλακτιρα... Αν εμεις δεν το βλεπαμε ποιος μου λεει εμενα πως δεν θα συκωνοταν να εφευβγε χωρις να του παρουμε τα στοιχεια?
Και κατι τελευταιο... Σε ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΩΣ ΣΟΥ... ΤΕΛΟΣ...
(ZX-LOVER με τι ερχεσαι εκει γιατι οντως μπορει να εχουμε μιλησει?)
-
Ερχομαι με 4-5 διαφορετικα αυτοκινητα αναλογα ποιανου η σειρα ειναι να μην πιει απο την παρεα...Την επομενη θα σου συστηθω!
-
Ο χρήστης billas έγραψε:
Τωρα... Ειμαι κοροιδο επειδη παιρνω 25 ευρω στο 8ορο ( το 30 ηταν λαθος)??? Σε πληροφωρο λοιπον πως οχι... Ειμαι πολυ περισωτερο εξυπνος και μαγκας απο αυτους που επιδιωκουν τα ενσημα και νομιζουν πως οταν με το καλο πανε 80 χρονων αν ζουν θα παρουν ενσημα... Και φυσικα ακομα πιο μαγκας απο αυτους που ειναι 50 χρονων και δεν εχουν μια στην ακρη και ας ειχαν πατα ενσημα στην ζωη τους.... Δεν με ενδιαφερουν τα ενσημα... Πιστεψε με δεν εχω βλεψεις να φτασω τα 80 και να ζω με 500 ευρω τον μηνα, αν ποτε φτασω 80...
καταφερνουν μονοι τους τα ιδια...?
γνωρισα αλλον εναν μαγκα
-
τωρα δε θες να κολλας ενσημα, στο μελλον θα κλαιγεσαι κι εσυ οπως τοσοι και τοσοι και στο τελος θα παιρνεις κι εσυ λεφτα χωρις να χεις πληρωσει φραγκο και θα βγαινεις στον αυτια να λες οτι δε σου φτανουν τα 500 ευρω..
με αυτα και με αυτα τα ταμεια εχουν βουλιαξει
και αμα αρρωστησεις απο περιεργια τι θα κανεις?
ξερεις ποσο πανε οι καρκινοι? -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Τωρα... Ειμαι κοροιδο επειδη παιρνω 25 ευρω στο 8ορο ( το 30 ηταν λαθος)??? Σε πληροφωρο λοιπον πως οχι... Ειμαι πολυ περισωτερο εξυπνος και μαγκας απο αυτους που επιδιωκουν τα ενσημα και νομιζουν πως οταν με το καλο πανε 80 χρονων αν ζουν θα παρουν ενσημα...
γνωρισα αλλον εναν μαγκα
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Τωρα... Ειμαι κοροιδο επειδη παιρνω 25 ευρω στο 8ορο ( το 30 ηταν λαθος)??? Σε πληροφωρο λοιπον πως οχι... Ειμαι πολυ περισωτερο εξυπνος και μαγκας απο αυτους που επιδιωκουν τα ενσημα και νομιζουν πως οταν με το καλο πανε 80 χρονων αν ζουν θα παρουν ενσημα...
γνωρισα αλλον εναν μαγκα
-
μα ουτως η αλλος αν παθεις καρκινο θα πεθανεις οποτε τι σε νοιαζει ποσα θα πληρωσεις;
λες να χει εφοριακους στον παραδεισο
-
μα ουτως η αλλος αν παθεις καρκινο θα πεθανεις οποτε τι σε νοιαζει ποσα θα πληρωσεις;λες να χει εφοριακους στον παραδεισο
δεν πεθαινεις απο ολους τους καρκινους ρε ιταλακια, υπαρχουν θεραπειες
στο δημοσιο θα τα σκασεις για να μη ψοφησεις σε κανα ρατζο ή σε σφαξει κανας χασαπης , πηγαινε ομως χωρις ασφαλεια ή πηγαινε σε κανα ιδιωτικο να δεις τι καιρο κανει
-
ταρχιδια μου υπαρχουν
-
ταρχιδια μου υπαρχουνυπαρχουν περιπτωσεις που εισαι καταδικασμενος , υπαρχουν και περιπτωσεις που αναρρωνεις με ηπιες ή λιγοτερες ηπιες συνεπειες , παντως δεν ειναι σιγουρο οτι θα πεθανεις γιατι με αμφισβητεις?
λες να τα βγαζω απο το κ@λο μου? -
υπαρχουν αλλα ειναι λιγες
-
υπαρχουν αλλα ειναι λιγεςδεν ειναι και τοσο λιγες , απλα ο κοσμος δεν εξεταζεται εγκαιρως για να προλαβει το κακο στην αρχη
(η απλη αφαιρεση πολυποδα μπορει να γινει επιπονη γαστρεκτομη και μπορει μεσω μεταστασεων να πας στον αγιο πετρο)τεσπα για να μη μακρηγορουμε, το θεμα ειναι οτι ακομα και αν ειναι να πεθανεις να μην πεθανεις σα σκυλι ή να χρειαστει να πουλησεις το σπιτι σου και να αφησεις την οικογενεια σου στο δρομο..
και αυτο μπορει να μη ειναι καρκινος,αλλα καποιο ατυχημα ή καποια αλλη αρρωστιατο συστημα υγειας μας σιγουρα ειναι γτπ αλλα ειναι πολυ καλυτερο απο το τιποτα
(και εκει θα πεσουν τα φακελακια και θα τα δωσεις οταν μιλαμε για τη ζωη σου, αλλα δε φτανουν σε τιποτα αυτα που θα εδινες σε ιδιωτικη κλινικη)αρκει μονο αν σκεφτεις ποσο πανε καποια φαρμακα χωρις συμμετοχη..
και μου πει κανεις για ιδιωτικη ασφαλιση (αλητεια ), η ασφαλιση πρεπει να ειναι κρατικη
-
Ο χρήστης billas έγραψε:
Ειμαι 21 χρονων... Σε αυτή τη δουλεια μπηκα γιατί τυχαινει να δουλευει ο αδερφος μου στο σερβις τον τελευταιο καιρο και με εβαλε και εμενα μεσα... Να σημειωσω... Ο αδερφος μου δεν περνει ενσημα.. Ουτε και γω φυσικα... Ενσυμα εκει περνουν οσοι ειναι καιρο και δεν φευγουν... Και μεταξυ μας... Το 90% οσων δουλευουν σε κλαμπ, μπουζουκια, καφετεριες κτλ δεν εχουν ενσημα...Σωστό το παραπάνω γενικά. Το ότι δεν παίρνεις ένσημα δεν σε απασχολεί ...ακόμα. Θα μεγαλώσεις κ θα καταλάβεις.
Αν είσαι μάγκας που παίρνεις 25ε για 8 ώρες δουλειάς, τότε τι να πω? (χωρίς ένσημα εννοείται). Θα μεγαλώσεις κ θα καταλάβεις.
Εγω προσωπικα, (μονο σε εμενα μπορω να αναφερθω) εχω κανει τα κουμαντα μου και στα επομενα 2 το πολυ χρονια θα ειμαι αρχοντας με Α καιφαλεο... Ποσους 20αριδες μου βρισκεις στην Ελλαδα που καταφερνουν μονοι τους τα ιδια...?
Άρχοντας τι εννοείς? Να παίρνεις 30ε?
Γενικότερα βιάζεσαι να γίνεις 'μάγκας'.
Συμβουλή: Θα μεγαλώσεις κ θα καταλάβεις. -
Αν καποιος νομιζει οτι 'στα επομενα 2 το πολυ χρονια θα ειμαι αρχοντας με Α καιφαλεο',σιγουρα δεν ακουγεται πολυ καλο.Αυτα τα πραγματα ΓΙΝΟΝΤΑΙ απο την μια μερα στην αλλη,αλλα με τι τιμημα και τι ρισκα.
-
Δηλαδη ολοι εμεις που πληρωνουμε ενσημα, νιωθουμε καλυτερα για τον εαυτο μας? Γιατι εγω νιωθω πολυ μαλακας που σκαω 2 χιλιαρικα τον χρονο γνωριζοντας οτι σε λιγοτερο απο 10 χρονια το ασφαλιστικο θα εχει καταρρευσει κ τα ταμεια (μαζι με τα λεφτα μας) δεν θα υπαρχουν...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δηλαδη ολοι εμεις που πληρωνουμε ενσημα, νιωθουμε καλυτερα για τον εαυτο μας? Γιατι εγω νιωθω πολυ μαλακας που σκαω 2 χιλιαρικα τον χρονο γνωριζοντας οτι σε λιγοτερο απο 10 χρονια το ασφαλιστικο θα εχει καταρρευσει κ τα ταμεια (μαζι με τα λεφτα μας) δεν θα υπαρχουν...δεν προκειται να γινει κατι τετοιο
αυτο που ισως γινει ειναι οτι θα πεσει η ποιοτητα των παροχων και οτι θα παιρνουμε συνταξεις πεινας
το ασφαλιστικο ειναι δυσκολο να καταρρευσει -
Να στο πω αλλιως:
Με λιγοτερα λεφτα/χρονο σε ιδιωτικη εταιρια, απολαμβανω νοσοκομειακη περιθαλψη που ουτε στα πιο τρελλα μας ονειρα δεν θα δουμε απο δημοσιο ταμειο ΣΥΝ την συνταξη που θα παρω μετα απο 20 ή 25 (σιγουρα οχι 35) χρονια.
Ασε που με 2 εγχειρησεις (η μια εκτακτη, η αλλη επιλογης), εχω ουσιαστικα παρει πισω τα ασφαλιστρα των 2 αυτων χρονων+κατι ψιλα παραπανω πισω...
αλλα το εχουμε γαμησει το τοπικ.
-
καλα σιγα το σοβαρο τοπικ
δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα με την ιδιωτικη ασφαλεια, μπορει οποτε θελησουν να σε αφησουν εκτεθειμενο (βασικα μπορουν απλα να μη δεχτουν να σε ασφαλισουν) και το θεμα με τη συνταξη ειναι απλα μια απατη..βαριεμαι να το αναλυσω, αλλα συνταξη νορμαλ ειδικα σε 20 χρονια δεν παιζει να παρεις
θα συμφωνησω οτι το ασφαλιστικο μας εχει ξεφτιλιστει και οτι δινουμε παρα πολλα στα ταμεια, ομως η ασφαλιση πρεπει με καθε κοστος να παρεχεται απο το κρατος και οχι να ανατειθεται σε εταιρειες που σκοπο εχουν το κερδος.
αν ειχες καποιο σοβαρο προβλημα υγειας ή ακομα χειροτερα ειχες γεννηθει με αυτο και ζουσες πχ στην αμερικη των 50+ εκ ανασφαλιστων θα καταλαβαινες τι εννοω..
υπαρχουν και παραδειγματα χωρων οπως Γαλλια, Αγγλια, Καναδας οπου αν και η ασφαλιση ειναι κρατικη τα παντα δουλευουν παρα πολυ καλα.
Μακρια απο ιδιωτικες..αυτοκινητα και πολυ τους ειναι
(και εκει μας εχουν δειξει ποσο σωστα μας καλυπτουν )
Παρκαδόροι νυχτερινων κεντρων