-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δεν ξερω τι κανουν σε αλλες χωρες και δεν με νοιαζει, δε μου αρεσει να με παρακολοθουν απο τη στιγμη που δεν κανω καποιο σοβαρο εγκλημα
Και πως θα το ξέρουν, βρε, αυτοί ότι δεν κάνεις κάποιο σοβαρό έγκλημα αν δε σε παρακολουθούν; Θα περιμένουν να τους ρίξεις ένα αεροπλάνο πάνω στον πύργο τους;
Υπάρχουν σοβαρά και ασόβαρα εγκλήματα;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
To τι ιστορίες σκαρφίζονται οι παράνομοι για να δικαιολογηθούν όταν τους πιάνουν στα πράσα είναι απερίγραπτο.
Πραγματικά ελπίζω να κάνεις πλάκα...
Όποιος έχει τη μύγα...
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
To τι ιστορίες σκαρφίζονται οι παράνομοι για να δικαιολογηθούν όταν τους πιάνουν στα πράσα είναι απερίγραπτο.
Πραγματικά ελπίζω να κάνεις πλάκα...
Όποιος έχει τη μύγα...
Αγαπητέ, αδυνατώ να πιάσω το πνεύμα σου, αν θες γίνε λίγο πιο σαφής, όπως ήμουν εγώ εξαρχής όταν άνοιξα το θέμα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το 10ιντσο Αcer d250 λέει τίποτις ? Τα φτυσε το Asus Eee (7') που είχα...και ξέμεινα
δεν θέλω να δώσω πάνω από 300 ευρά...299 έχει αυτό. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
επισης οι περισσοτερες εταιρειες (παροχοι) μεχρι στιγμης εχουν κερδισει απο αυτο, αν θελουν οι δισκογραφικες ας τους βαλουν ενα χαρατσι (οπως βαλανε και στις καφετεριες) ή ας πανε να ζητησουν τα ρεστα απο τις εταιρειες που φτιαχνουν dvd γιατι αν δεν υπηρχαν αυτες δε θα υπηρχε πειρατειαΣτην τιμή των άγραφων CD & DVD ήδη πληρώνουμε ειδικό τέλος υπέρ των δισκογραφικών.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
επισης οι περισσοτερες εταιρειες (παροχοι) μεχρι στιγμης εχουν κερδισει απο αυτο, αν θελουν οι δισκογραφικες ας τους βαλουν ενα χαρατσι (οπως βαλανε και στις καφετεριες) ή ας πανε να ζητησουν τα ρεστα απο τις εταιρειες που φτιαχνουν dvd γιατι αν δεν υπηρχαν αυτες δε θα υπηρχε πειρατεια
Στην τιμή των άγραφων CD & DVD ήδη πληρώνουμε ειδικό τέλος υπέρ των δισκογραφικών.
ε ωραια τι αλλο θελουν? βγαζουν τσαμπα λεφτα και μιλανε
-
Απλό: και να πληρώνουμε το τέλος και να μην αντιγράφουμε
-
από που κατέβαζες?
-
Και μένα μου είχαν στείλει, όταν είχα φοιτητικό πακέτο και κατέβαζα από mirc
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
@tazzαπό που κατέβαζες?
isohunt
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και μένα μου είχαν στείλει, όταν είχα φοιτητικό πακέτο και κατέβαζα από mircκλασσικό λάθος
IRC είναι το πρωτόκολλο (Internet Relay Chat)
mIRC είναι απλώς ένας client, ένα πρόγραμμα που συνδέεται σε IRC server -
εεεελα
πες ότι έγραψα μέσω , ακόμα δεν έχω πιει καφέ
-
Torrent είναι το μέσο διαμοιρασμού αρχείων, στο οποίο κάθε τυχάρπαστος βλέπει την άι-πι και τη χώρα σου άπαξ και ξεκινήσει να κατεβάζει το ίδιο αρχείο μ' εσένα; Τι σου είναι αυτή η τεχνολογία βρε παιδάκι μου...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Torrent είναι το μέσο διαμοιρασμού αρχείων, στο οποίο κάθε τυχάρπαστος βλέπει την άι-πι και τη χώρα σου άπαξ και ξεκινήσει να κατεβάζει το ίδιο αρχείο μ' εσένα; Τι σου είναι αυτή η τεχνολογία βρε παιδάκι μου...Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το πρόβλημα δεν είναι ο τυχάρπαστος, αλλά ο provider. Και απ' όσο ξέρω -και διορθώστε με αν κάνω λάθος- δεν υπάρχει τρόπος να μη γνωρίζει ο provider σου την ip, που ο ίδιος σού δίνει
-
Κι όμως, το πρόβλημα δεν είναι ο provider, αλλά ο 'τυχάρπαστος', γιατί ο provider καθόλου δεν ενδιαφέρεται για το τι κατεβάζεις, αλλά του στέλνει ο άλλος εξώδικα και ο provider αναγκάζεται να κάνει συστάσεις στους χρήστες.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κι όμως, το πρόβλημα δεν είναι ο provider, αλλά ο 'τυχάρπαστος', γιατί ο provider καθόλου δεν ενδιαφέρεται για το τι κατεβάζεις, αλλά του στέλνει ο άλλος εξώδικα και ο provider αναγκάζεται να κάνει συστάσεις στους χρήστες.Γι'αυτό και υπάρχουν blacklists (peerguardian αν θυμάμαι καλά; ) που χρησιμοποιείς για να αποκλείσεις τους σεσημασμένους 'τυχάρπαστους'
-
Εκτός του azureus, δεν ξέρω αν η λίστα μπαίνει σε άλλους client. Γενικά πάντως χρησιμοποιώ τόρρεντ αραιά και που πλέον.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εκτός του azureus, δεν ξέρω αν η λίστα μπαίνει σε άλλους client. Γενικά πάντως χρησιμοποιώ τόρρεντ αραιά και που πλέον.μπαίνει, μπαίνει
-
private trackers
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εκτός του azureus, δεν ξέρω αν η λίστα μπαίνει σε άλλους client. Γενικά πάντως χρησιμοποιώ τόρρεντ αραιά και που πλέον.
και
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]