-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Ο παππούς του Γιωργάκη καλώς έφερε τον Σκόμπυ (που δεν τον έφερε), γιατί διαφορετικά θα είμασταν χειρότερα και απ' την Αλβανία τώρα...
Ο Μπελογιάννης ήρθε να ξεκινήσει τον τρίτο γύρο.
Ας μην πιάσουμε την Ιστορία γιατί δεν γράφεται ανάλογα με τα ιδεολογικά γυαλιά κάποιων...Περισσότερος σεβασμός για τον Γέρο της Δημοκρατίας, γιατί αν η Χούντα είχε ακολουθήσει τις επιλογές του στην Κύπρο, ίσως είχαμε αποφύγει αυτή την Εθνική τραγωδία.
Αυτα καταλαβες απο το ποστ μου??
Αντε να στο κανω πιο λιανα.
Για καθε πολιτικο ηγετη οιουδηποτε αναστηματος υπαρχουν σκοτεινες πλευρες.
Ο Τρικουπης ειχε οραμα εκανε τεραστιο εργο αλλα επι εποχης του 'Δυστυχως Επτωχευσαμεν'.
Ο Βενιζελος διπλασιασε την Ελλαδα αλλα ψηφισε και το Ιδιωνυμο, και οργανωσε και αυτος πραξικοπηματα οταν εχασε την Εξουσια.
Ο Παπανδρεου ο Α΄ τα ειπαμε.
Ο Καραμανλης εδραιωσε με τη δευτερη θητεια του τη Δημοκρατια στη χωρα μας μας εβαλε με το στανιο στην ΕΟΚ αλλα ειχε και μια πρωτη θητεια.Η Ιστορια δεν πρεπει να διαβαζεται μονομερως και οι ηγετες δεν πρεπει να 'αγιοποιουνται' με μια φραση και για να τελειωνουμε.
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Αυτα καταλαβες απο το ποστ μου??
Αντε να στο κανω πιο λιανα.
Ο Τρικουπης ειχε οραμα εκανε τεραστιο εργο αλλα επι εποχης του 'Δυστυχως Επτωχευσαμεν'.
Ο Βενιζελος διπλασιασε την Ελλαδα αλλα ψηφισε και το Ιδιωνυμο, και οργανωσε και αυτος πραξικοπηματα οταν εχασε την Εξουσια.
Ο Παπανδρεου ο Α΄ τα ειπαμε.
Ο Καραμανλης εδραιωσε με τη δευτερη θητεια του τη Δημοκρατια στη χωρα μας μας εβαλε με το στανιο στην ΕΟΚ αλλα ειχε και μια πρωτη θητεια.Η Ιστορια δεν πρεπει να διαβαζεται μονομερως και οι ηγετες δεν πρεπει να 'αγιοποιουνται' με μια φραση και για να τελειωνουμε.
Εξήγησέ μου κάτι άλλο.
Τρικούπης, Βενιζέλος και Παπανδρέου-Καραμανλής είναι στην ίδια κατηγορία ?Φυσικά και όλοι έχουν τα θετικές-αρνητικές του πλευρές, αλλά π.χ για τον Καραμανλή τα αρνητικά είναι πολυυύ περισσότερα απ' τα θετικά (που είναι το εξής ένα:η ένταξη στην ΕΕ!) και γινόμαστε μάρτυρες προσπάθειας 'αγιοποίησής του' ...
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εγώ πιστεύω ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι σύγχρονος άνθρωπος με ευρωπαικό στυλ κι όραμα.
Αφού έστιψαν το Σημίτη σα λεμονόκουπα , -βεβαίως είχε κάνει τη δουλειά πρώτα όπως την είχε/έχει κάνει γενικότερα η Σοσιαλδημοκρατία ανα την Ευρώπη -και είδαν ότι δεν τράβαγε, τον καθάρισαν με συνοπτικές διαδικασίες και μας προέκυψε ο Γιώργης. Μπάι δε γουέι , ιδιαίτερα δημοφιλής δεν ήταν ούτε επί των ημερών της παντοκρατορίας του πατέρα του. Σπάνια ανέβαινε ψηλά σε ψηφοφορίες σε συνέδρια και κεντρικές επιτροπές.
Το κακό ήταν ότι στην αρχή της θητείας του είχε δίπλα του κάτι αμερικανοθρεμένους γιάπηδες τύπου Παμπούκη και Γερουλάνου που μόνο κακό του έκαναν.
Το τι έλεγε και το τι εννοούσε δεν το καταλάβαινε κανείς. Το αποκορύφωμα ήταν ένα ευρωψηφοδέλτιο της πλάκας, εντελώς απολιτίκ που πάγωσε πολλούς (δε μιλάω για το τωρινό που δεν το ξέρω καν). Στα μείον του, οι μαλακίες που έκανε 'φέρνοντας' στο Επικρατείας κάτι ρεμάλια τύπου Μάνου και Ανδριανόπουλου + τα 'αριστερά' (μη χέσω) ρετάλια. Μην ξεχάσω και κάτι ...Καφετζόπουλους αλλά αυτοί πλέον έχουν γίνει εντελώς ρόμπες
Γενικώς αλλού πάταγε και αλλού βρισκόταν πράγμα που φάνηκε και στις προηγούμενες εκλογές, που η ξεφτίλα των ΠΑΣΟΚων ήταν χειρότερη από αυτή των Δεξιών.Του έκατσε που ο Βενιζέλος 'κάηκε' (έστω και παροδικά) τόσο γρήγορα. Βλακωδώς δεν έλεγξε την άκρατη φιλοδοξία του.
Με τον Παπανδρέου συμβαίνουν δυο παράξενα :Το ένα : Όπου σταθεί και όπου βρεθεί λέει ότι δεν έχει εξαρτήσεις και δε 'χρωστάει' σε κανέναν. Το ξαναείπε σήμερα στην Αρχαία Ολυμπία σε 'πηγαδάκι' μεταξύ τυριού και αχλαδιού... Κάτι βαρεμένοι συνάδελφοι στη δουλειά που διαβάζουν μονίμως 'Βήμα' λένε ότι όντως ισχύει. Θα δείξει βέβαια...
Το άλλο : Εχει επίσης πει ότι θα προχωρήσει στο χωρισμό εκκλησίας/κράτους.Σε κεντρικό επίπεδο , δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Θα ζητήσει λίγο αβάντζο από την ΕΕ , έχει και τα συνδικάτα με το μέρος του* (μέχρι αποδείξεως του εναντίου, δεν έχουν μπέσα αυτοί)*. Τα ίδια θα κάνει με το Χοντρό , πιθανώς περισσότερο κομψά και λογότερο τραμπούκικα. Αλλά μην περιμένει κανείς να καταργηθούν νόμοι αντεργατικοί/αντιλαϊκοί. Κερδοσκοπία, ακρίβεια, εργασιακές σχέσεις, καθημερινότητα, ακρίβεια, ασφαλιστικό , αποκρατικοποιήσεις, ασυδοσία τραπεζών, ασφαλιστικό υπό κατάρρευση, μετανάστες, αστυνομική βία είναι μερικά θέματα που καίνε και εκεί θα κριθεί.
Πιστεύω ότι ο Βενιζέλος θα αρχίσει να του σκάβει το λάκο σχετικά νωρίς, εκτός και αν 'ξεδοντιάσει' την ηγετική ομάδα του, δίνοντας τους θέσεις ευθύνης αλλά και ...φθοράς. Ο νοών νοείτο.Σε τοπικό επίπεδο , θα ησυχάσουμε από μερικά φασιστορεμάλια, που θα περιμένουν στη γωνία μέχρι να ξανάρθει η σειρά τους. Εντάξει γνωστά πράγματα είναι αυτά.
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Ο παππους του Γιωργακη εφερε το Σκομπι στην Αθηνα, ο παππους του Γιωργακη ανοιξε τα Ξερονησια, επι Πλαστηρα εκτελεστηκε ο Μπελογιαννης και, ξερεις, αυτοι δεν ηταν Δεξιοι.
Ο παππούς του Γιωργάκη καλώς έφερε τον Σκόμπυ (που δεν τον έφερε), γιατί διαφορετικά θα είμασταν χειρότερα και απ' την Αλβανία τώρα...
Ο Μπελογιάννης ήρθε να ξεκινήσει τον τρίτο γύρο.
Ας μην πιάσουμε την Ιστορία γιατί δεν γράφεται ανάλογα με τα ιδεολογικά γυαλιά κάποιων...Περισσότερος σεβασμός για τον Γέρο της Δημοκρατίας, γιατί αν η Χούντα είχε ακολουθήσει τις επιλογές του στην Κύπρο, ίσως είχαμε αποφύγει αυτή την Εθνική τραγωδία.
το να κατηγορει καποιος τον Σημιτη επειδη ελεγε οτι το χρηματιστηριο παει καλα , ειναι δικαιολογημενο μεχρι ενα σημειο..
Ο Σημίτης δεν δικαιλογείται γιατί δεν έστειλε ΚΑΝΕΝΑΝ στην φυλακή και έλεγε εκείνο το ανεκδιήγητο 'όποιος έχει στοιχεία, ας πάει στον Εισαγγελέα...'
Πες τα γιατί οι δεξιοι ζουν ακομα σε δικο τους κόσμο,ακομα βασιλιαδες και παπαδοπουλους ονειρευονται.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Εγώ πιστεύω ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι σύγχρονος άνθρωπος με ευρωπαικό στυλ κι όραμα.
Αφού έστιψαν το Σημίτη σα λεμονόκουπα
Ειναι περασμένη η ωρα και βλέπω να με ξημερωνετε
Μαλλον αναποδα μας τα λες.
Αφού ο αναρχιδος τα είχε κανει σκατα κι έβλεπε ότι πάει το πασοκ στον πάτο έβαλε τον Γιωργο μπροστά για να φάει τα σκατά με την παραίτησή του.
Τέτοια κουτοπόνηρη πολιτική ποντικομαμή του μέτρου δεν έχω ξαναδεί.
Αλλα ο συγχωρεμένος τον είχε στη μπόυκα για καθάρισμα,δεν πρόλαβε ο φουκαράς βλέπεις.... -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Αφού έστιψαν το Σημίτη σα λεμονόκουπα
Ειναι περασμένη η ωρα και βλέπω να με ξημερωνετε
Μαλλον αναποδα μας τα λες.
Αφού ο αναρχιδος τα είχε κανει σκατα κι έβλεπε ότι πάει το πασοκ στον πάτο έβαλε τον Γιωργο μπροστά για να φάει τα σκατά με την παραίτησή του.
Τέτοια κουτοπόνηρη πολιτική ποντικομαμή του μέτρου δεν έχω ξαναδεί.
Αλλα ο συγχωρεμένος τον είχε στη μπόυκα για καθάρισμα,δεν πρόλαβε ο φουκαράς βλέπεις....Όχι δεν ειναι έτσι. Οι γκαλοπιτζήδες μέχρι τις παραμονές των εκλογών έδιναν το Σημίτη 'καταλληλότερο'. Ακόμα και οι πέτρες έβλεπαν ότι θα κερδίσει η ΝΔ. Παρ όλα αυτά ο Σημίτης ήταν καταλληλότερος...
Δεν τα έκανε σκατά. Τη δουλειά τους έκανε. Εχει διαφορά.
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Εξήγησέ μου κάτι άλλο.
Τρικούπης, Βενιζέλος και Παπανδρέου-Καραμανλής είναι στην ίδια κατηγορία ?Tι στο διαολο ρε γαμωτο...Αλβανικα τα γραφω??Η μηπως ειναι αορατα??
Για παμε παλι...
Eγραψα εγω οτι συγκρινονται??Παραδειγματα εφερα...
Ο πολιτικος ηγετης εν πασει περιπτωσει δεν κρινεται διαχρονικα αλλα με βαση τις συνθηκες της εποχης του.
Κανεις δεν εγγυαται οτι ο Βενιζελος π.χ. θα ηταν ηγετης και στη σημερινη πολιτικη σκηνη:
Γιατι πρωτο σημερα η Κρητη ειναι ελευθερη και ενωμενη με την Ελλαδα, και δευτερο δεν υπαρχει Στρατιωτικος Συνδεσμος που να εχει κανει 'Επανασταση' (οπως το 1909 στο Γουδη) ωστε να τον καλεσει.Φυσικά και όλοι έχουν τα θετικές-αρνητικές του πλευρές, αλλά π.χ για τον Καραμανλή τα αρνητικά είναι πολυυύ περισσότερα απ' τα θετικά (που είναι το εξής ένα:η ένταξη στην ΕΕ!) και γινόμαστε μάρτυρες προσπάθειας 'αγιοποίησής του' ...
Αυτο ποιος το λεει??Επιχειρησε (για καποιον πολιτικο ηγετη) να αναφερεις τα αρνητικα και εγω για καθε ενα θετικο θα σου αναφερω κι ενα τουλαχιστον θετικο.
Η αγιοποιηση ειναι το ιδιο κακο με τη δαιμονοποιηση.Γιατι πολυ απλα προϋποθετουν αλλα και γεννανε φανατισμο.Και το φανατισμο τον εχουμε πληρωσει πανακριβα σε αυτον εδω το τοπο. -
Όχι δεν ειναι έτσι. Οι γκαλοπιτζήδες μέχρι τις παραμονές των εκλογών έδιναν το Σημίτη 'καταλληλότερο'. Ακόμα και οι πέτρες έβλεπαν ότι θα κερδίσει η ΝΔ. Παρ όλα αυτά ο Σημίτης ήταν καταλληλότερος...
αφου δεν ειχε δοκιμαστει ο αλλος και ηταν ενας ανθρωπος που δεν ειχε κανει τιποτα ποτε στη ζωη του, δεν ειχε δουλειψει ποτε του και ακομα και ο θειος του τον ειχε του πεταματου (ευνοουσε το Μισελ Λιαπη ) τι λετε να περιμεναν?
το ιδιο γινοταν μεχρι προσφατα (δεν ξερω αν γινεται ακομα) με τον παπανδρεου. αυτος βεβαια περασε και απο ενα σοβαρο ποστο, αλλα πρωθυπουργος δεν υπηρξε..
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Το οποιον αυτοκινιτιστικο Λομπι φυτοζωουσε επι Σοσιαλισμου...
Αληθεια ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβει κανεις οτι το αυτοκινιτιστικο λομπι εχει περισσοτερες ψηφους απο το Σιδηροδρομο και τις οποιες ψηφους διαγκωνιζονται να κατακτησουν με την ιδια μανια τα κομματα εξουσιας ανεξαρτητα αν ειναι 'συντηρητικα' η 'προοδευτικα'Αγαπητέ με τον σιδηρόδρομο οι δυτικοί κοντευουν να φτάσουν στο φεγγάρι κι εσύ εξακολουθείς να θεωρείς ορθή την καταστροφή του με βάση τα συμφέροντα των ψήφων?
Τι προέχει δηλ το κοινωνικό καλό ή το βόλεμα των ιδιωτών,των ολίγων δηλ άσχετα αν αυτη ειναι πραγματικότητα δε σημαίνει ότι πρέπει και να τη διαιωνίζουμε.Nα υποθεσω λιγο καλυτερη ή λιγο χειροτερη απο την παρουσια της κ.Γκερεκου??
Επισης να υποθεσω οτι το κενο της Καϊλη του Βασιλειου της Κουντουρα και των υπολοιπων γλαστρων θα το καλυψουν επαξια οι κ.κ. Νταλαρας, 'Ντεμης'??Η μελίνα σου λέει κάτι?
Tο μεγαλυτερο εγκλημα της Δεξιας ηταν το οτι ξαναεφερε απο την Αμερικη τον Ανδρεα Παπανδρεου στην οποια ειχε μεταναστευσει επι Μεταξα- αφου βεβαιως ειχε καρφωσει στην Ασφαλεια του Μανιαδακη τους Τροτσκιστες συντροφους του και αφου βεβαιως βεβαιως υπεγραψε Δηλωση Μετανοιας- διοριζοντας τον μαλιστα (απο τοτε ειχαν κολλημα με τα 'δικα τους παιδια') προεδρο στο ΚΕΠΕ.
Αργοτερα καπου στα 1967 ο Ανδρεας ΕΟΚκαιΝΑΤΟτοΙδιοΣυνδικατοΟοοοξωΟιΒασειςΤουΘανατου επειδη το ειχε μαθει καλα το μαθημα για να αποφυγει ταλαιπωριες τυπου Γυαρου ΑηΣτρατη και λοιπων μπαναλ νησων υποσχεθηκε στον Αρχιχουντα Παττακο οτι θα ειναι καλο παιδι και ετσι εσυνοδευθη προσωπικως απο τον Καραφλα εις το αεροδρομιον Χασανιου οπου του επαραδοθη παλι προσωπικως απο το Τυρρανο το Διαβατηριο δια να αναχωρησει εις Αμερικαν.Απο τοτε ομως εκυλισεν πολυ ουϊσκι και μερικα εκατομμυρια λεγεται οτι εκαναν φτερα απο τα Ταμεια του ΠΑΚ...Γιαυτο φιλτατε G60 μη προκαλεις με νεκρολογιες.
Νομιζω στο εχω ξαναπει.Η Ιστορια αλλα γραφει.Αρκει καποιος να θελει να τη διαβασει.Ο παππους του Γιωργακη εφερε το Σκομπι στην Αθηνα, ο παππους του Γιωργακη ανοιξε τα Ξερονησια, επι Πλαστηρα εκτελεστηκε ο Μπελογιαννης και, ξερεις, αυτοι δεν ηταν Δεξιοι...Εγκληματα εναντιον αυτης της αμοιρης χωρας εχουν γινει απο ΟΛΟΥΣ τους πολιτικους χωρους.Για αυτη τη ρημαδα την εξουσια.
Και ξαναλεω οτι κι εμεις οι πολιτες δεν ειμαστε αμοιροι ευθυνων.
Σε καποια προηγουμενη σελιδα γραφτηκε οτι η Ελλαδα επι Τουρκοκρατιας εκυβερνατο απο Κοτζαμπασηδες και απο Κοτζαμπασηδες κυβερναται και σημερα.
Συμφωνω απολυτα αφου προσθεσω οτι απο Ραγιαδες κατοικουνταν τοτε απο Ραγιαδες κατοικειται και σημερα.Ξέρεις και οι μεγαλύτεροι αυτουργοί του Β παγκοσμιου πολέμου ηταν οι ΑΓΓΛΟΙ αλλά ι=η ιστορία δείχνει τη Γερμανία.
Το πως ειναι γραμμένη η ιστορία θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.
Ιστορία να βλέπεις τα γεγονότα απ την βάση τους κι όχι τη βιτρίνα κι ανάλογα με τα κομματικά ιδεωδη σου.
Το Ανδρεα δεν τον εφερε η δεξια αγαπητε.
Η δεξια ανακάλυψε τον εθναρχη(μη χεσω) ως την άμεση λύση απ τους εξαφανισμένους εγκληματιες της χουντοδεξιας αλλα και παλι τα κιταπια κοινωνικων φρονιματων βλέπεις δεν αποσύρθηκαν.
Ο Αδρεας αποτελει τον εφιαλτη της δεξιάς ακόμα και πεθαμένος ρίχνετε που και που κανα βλέμα στα κλεφτα μπας σηκωθει απ τον ταφο,σας εμεινε κουσουρι από τοτε.
Μηπως γνωρίζεις τι εχει τραβηξει ο Ανδρεας απ τη χούντα? -
Όχι δεν ειναι έτσι. Οι γκαλοπιτζήδες μέχρι τις παραμονές των εκλογών έδιναν το Σημίτη 'καταλληλότερο'. Ακόμα και οι πέτρες έβλεπαν ότι θα κερδίσει η ΝΔ. Παρ όλα αυτά ο Σημίτης ήταν καταλληλότερος...
Οι γκαλοπιτζήδες κάνουν ότι μπορουν για να αναστρέψουν το πολιτικό κλίμα των συμφερόντων τους.
Η ουσία είναι ότι ο Σημίτης ΞΕΡΟΝΤΑΣ ότι θα χάσει (άσχετα με τα τεχνητα γκάλοπ) έπρεπε να κανει τις εκλογες και μετα να δωσει τη σκυτάλη στον Παπανδρεου.
Αυτό ειναι το πολιτικά και ΗΘΙΚΑ ορθο. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αφου δεν ειχε δοκιμαστει ο αλλος και ηταν ενας ανθρωπος που δεν ειχε κανει τιποτα ποτε στη ζωη του, δεν ειχε δουλειψει ποτε του και ακομα και ο θειος του τον ειχε του πεταματου (ευνοουσε το Μισελ Λιαπη ) τι λετε να περιμεναν?
το ιδιο γινοταν μεχρι προσφατα (δεν ξερω αν γινεται ακομα) με τον παπανδρεου. αυτος βεβαια περασε και απο ενα σοβαρο ποστο, αλλα πρωθυπουργος δεν υπηρξε..
Θυμάσαι για τι ΠΑΣΟΚ μιλάμε παραμονές των εκλογών του 2004??? Για χειρότερο βούρκο από τον σημερινό ή για πάνω κάτω τον ίδιο, για να μην αδικήσω κανέναν. Τότε δεν είχαμε δομημένα ομόλογα , Βατοπέδια και ατ ρέστα αλλά άλλα που ανέδυαν παρόμοια μπόχα.
Εσύ λες ότι τον Πρωθυπουργό μιας κυβέρνησης που κολυμπούσε στο σκατό να τον προτιμούσε ο κόσμος να ηγηθεί για ακόμα μια 4ετία???
Ξέρω κι εγώ...δύσκολο μου φαίνεται
@ εδιτ : **G60 **: Ta ίδια λέμε σε αυτό το θέμα
-
Θυμάσαι για τι ΠΑΣΟΚ μιλάμε παραμονές των εκλογών του 2004??? Για χειρότερο βούρκο από τον σημερινό ή για πάνω κάτω τον ίδιο, για να μην αδικήσω κανέναν. Τότε δεν είχαμε δομημένα ομόλογα , Βατοπέδια και ατ ρέστα αλλά άλλα που ανέδυαν παρόμοια μπόχα.
+10000
Εσύ λες ότι τον Πρωθυπουργό μιας κυβέρνησης που κολυμπούσε στο σκατό να τον προτιμούσε ο κόσμος να ηγηθεί για ακόμα μια 4ετία???
Ξέρω κι εγώ...δύσκολο μου φαίνεται
Ακριβώς,κι επειδή ξερεις οτι θα χάσεις έτσι κι αλλιώς ακόμα κι αν βαλεις το θεο για πρόεδρο δεν προσπαθεις να φορτώσεις σε άλλον τα λάθη σου.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Το οποιον αυτοκινιτιστικο Λομπι φυτοζωουσε επι Σοσιαλισμου...
Αληθεια ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβει κανεις οτι το αυτοκινιτιστικο λομπι εχει περισσοτερες ψηφους απο το Σιδηροδρομο και τις οποιες ψηφους διαγκωνιζονται να κατακτησουν με την ιδια μανια τα κομματα εξουσιας ανεξαρτητα αν ειναι 'συντηρητικα' η 'προοδευτικα'Αγαπητέ με τον σιδηρόδρομο οι δυτικοί κοντευουν να φτάσουν στο φεγγάρι κι εσύ εξακολουθείς να θεωρείς ορθή την καταστροφή του με βάση τα συμφέροντα των ψήφων?
Τι προέχει δηλ το κοινωνικό καλό ή το βόλεμα των ιδιωτών,των ολίγων δηλ άσχετα αν αυτη ειναι πραγματικότητα δε σημαίνει ότι πρέπει και να τη διαιωνίζουμε.Σου σινιστω να ξαναδιαβασεις παλι την απαντηση μου σε συνδυασμο με τα φραφομενα απο τον nozomi.
Nα υποθεσω λιγο καλυτερη ή λιγο χειροτερη απο την παρουσια της κ.Γκερεκου??
Επισης να υποθεσω οτι το κενο της Καϊλη του Βασιλειου της Κουντουρα και των υπολοιπων γλαστρων θα το καλυψουν επαξια οι κ.κ. Νταλαρας, 'Ντεμης'??Η μελίνα σου λέει κάτι?
Παρομοιως με το παραπανω:
Ξαναδιαβασε την απαντηση μου σε συνδυασμο με το τι γραφει ο nozomi.Ξέρεις και οι μεγαλύτεροι αυτουργοί του Β παγκοσμιου πολέμου ηταν οι ΑΓΓΛΟΙ αλλά η ιστορία δείχνει τη Γερμανία.
Το πως ειναι γραμμένη η ιστορία θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.
Ιστορία να βλέπεις τα γεγονότα απ την βάση τους** κι όχι τη βιτρίνα κι ανάλογα με τα κομματικά ιδεωδη σου.**Yποθετω οτι μιλας στον εαυτο σου ετσι??
Oσο κι αν δε σου αρεσει ο Καραμανλης τον εφερε το 59 αν δε κανω λαθος στη χρονολογια και τον διορισε Προεδρο του ΚΕΠΕ.
Η δεξια ανακάλυψε τον εθναρχη(μη χεσω) ως την άμεση λύση απ τους εξαφανισμένους εγκληματιες της χουντοδεξιας αλλα και παλι τα κιταπια κοινωνικων φρονιματων βλέπεις δεν αποσύρθηκαν.
Φυσικα και δεν αποσυρθηκαν.Αντικατασταθηκε μαλιστα το Πιστοποιητικο Κοινωνικων Φρονηματων απο το Πιστοποιητικο εγγραφης στις Τ.Ο.
Ο Αδρεας αποτελει τον εφιαλτη της δεξιάς ακόμα και πεθαμένος ρίχνετε που και που κανα βλέμα στα κλεφτα μπας σηκωθει απ τον ταφο,σας εμεινε κουσουρι από τοτε.
Προς τι το δευτερο προσωπο??Σε ποιους απευθυνεσαι??
Μηπως γνωρίζεις τι εχει τραβηξει ο Ανδρεας απ τη χούντα?
Κατι λιγα ξερω.Οπως το οτι του δοθηκε προσωπικα απο το Παττακο διαβατηριο και συνοδευτηκε απο τον ιδιο στο αεροδρομιο για να αναχωρησει για Αμερικη αφου υποσχεθηκε γραπτως οτι θα ειναι καλο παιδι.
Μπορεις σε παρακαλω να με διαφωτισεις εσυ για τα υπολοιπα που 'τραβηξε'??Kαι για να επιστρεψουμε στο σημερα:
Εχω την εντυπωση οτι μετα και την χτεσινη ομιλια Καραμανλη στη ΔΕΘ θα εχουμε για πρωτη φορα πλειοδοσια οχι υποσχεσεων αλλα σκληρων μετρων.
Ο Γιωργακης δε μπορει να κανει αλλιως:
Η θα ακολουθησει το Χοντρο στο ιδιο στυλ, η θα αναστησει τους πεθαμενους της Νου Δου.
Παντως στο συνεδριο των Αγροτων ηταν σα κομματαρχης τυπου Γκρουεζα με ολα αυτα 'σας συμπονω', 'σας αγαπω' και φυσικα τις αοριστολογιες περι πρασινης αναπτυξης... -
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Κατι λιγα ξερω.Οπως το οτι του δοθηκε προσωπικα απο το Παττακο διαβατηριο και συνοδευτηκε απο τον ιδιο στο αεροδρομιο για να αναχωρησει για Αμερικη αφου υποσχεθηκε γραπτως οτι θα ειναι καλο παιδι.
Μπορεις σε παρακαλω να με διαφωτισεις εσυ για τα υπολοιπα που 'τραβηξε'??Όπως και άλλοι πολιτικοί πέρασε από Γουδί, το ξενοδοχείο 'Πικέρμι' και κατέληξε στην απομόνωση των φυλακών Αβέρωφ. Μετά πήγε πρώτα Σουηδία και μετά Καναδά, μετά από γενική κατακραυγή σε όλη σχεδόν την Ευρώπη. Συμβαίνει αυτό και στις μέρες μας ακόμα, πολλές χώρες να πιέζουν για να απελευθερωθεί κάποιος πολιτικός κρατούμενος. Πρόσφατο παράδειγμα η βουλευτίνα του κουρδικού κόμματος
Αυτά τα περι Πατακού διαβατηρίου καλού παιδιού κ.τ.λ , κάποιο λινκ, βιβλιογραφία??
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Σου σινιστω να ξαναδιαβασεις παλι την απαντηση μου σε συνδυασμο με τα φραφομενα απο τον nozomi.
Παρομοιως με το παραπανω:
Ξαναδιαβασε την απαντηση μου σε συνδυασμο με το τι γραφει ο nozomi.Οταν εξελέξη η Μελίνα ήταν ηθοποιός.
Την πορεία της φαντάζομαι τη γνωρίζεις.
Οπως γνωρίζεις φαντάζομαι και την πολιτισκη κουλτούρα των Νταλάρα και Ντέμη.
Τι σε κανει να πιστεύεις 'οτι ειναι ακατάλληλοι πχ για το υπουργείο πολιτισμού?
Ομοίως και με το ίδιο σου απαντώ και ποιό πάνω.Yποθετω οτι μιλας στον εαυτο σου ετσι??
Οχι φυσικά,αν δεν γνωρίζεις τα βασικά αιτια του Α και Β παγκοσμίου πολέμου και σε βολεύει να βλεπεις μονο τον Χιτλερ βρες και διαβασε την ιστορία ακριβως λιιιιιγο πριν την ανοδο του Χιτλερ.
Oσο κι αν δε σου αρεσει ο Καραμανλης τον εφερε το 59 αν δε κανω λαθος στη χρονολογια και τον διορισε Προεδρο του ΚΕΠΕ.[/quote]
**Κατι λιγα ξερω.**Οπως το οτι του δοθηκε προσωπικα απο το Παττακο διαβατηριο και συνοδευτηκε απο τον ιδιο στο αεροδρομιο για να αναχωρησει για Αμερικη αφου υποσχεθηκε γραπτως οτι θα ειναι καλο παιδι.
Μπορεις σε παρακαλω να με διαφωτισεις εσυ για τα υπολοιπα που 'τραβηξε'??Κατι λίγα εε?
Πως κι έτσι η ιστορία του σοσιαλιστη σου διεφυγε αλλα της δεξιάς σου ειναι ευαγγέλιο?
Οσι για τα υπόλοιπα.....'Η Δημοκρατία στο Απόσπασμα'.
Θα σου κανει καλο,καλή μελέτη.Ο Αδρεας αποτελει τον εφιαλτη της δεξιάς ακόμα και πεθαμένος ρίχνετε που και που κανα βλέμα στα κλεφτα μπας σηκωθει απ τον ταφο,σας εμεινε κουσουρι από τοτε.
Προς τι το δευτερο προσωπο??Σε ποιους απευθυνεσαι??[/quote]
Και σε σενα φυσικά ως δεξιό.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Προς τι το δευτερο προσωπο??Σε ποιους απευθυνεσαι??
Και σε σενα φυσικά ως δεξιό.
Μαλιστα...Το συμπερασμα βγηκε και η ταμπελα μπηκε.
Θα δικαιουμαι κι εγω φανταζομαι να σε αποκαλεσω Χιτλερισκο, Ρατσιστη, με Ομοφυλοφιλικα ψυχωσικα συνδρομα...
Tα υπολοιπα ειναι αναξια σχολιασμου, μιας και ως φαινεται εχεις σοβαρωτατο προβλημα κατανοησης του γραπτου λογου. -
Θα ήθελαν κι άλλοι πιστεύω τις πηγές που χρησιμοποιήσε ο 888888 για τον Α. Παπανδρέου. Το εντυπωσιακό είναι πως τον κάνεις συνεργάτη και προδότη και στις 2 χούντες (Μεταξά και Παπαδόπουλου...).
Ομολογουμένως μέχρι σήμερα δεν είχα ακούσει κάτι τέτοιο. Θα ήθελα λοιπόν να διαβάσω από που αντλείται η πληροφόρηση αυτή.
-
η χούντα του Καραμανλή (του θείου) ήταν χειρότερη απ' του Παπαδόπουλου;
Θα γίνει ο Τσίπρας υπουργός;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
η χούντα του Καραμανλή (του θείου) ήταν χειρότερη απ' του Παπαδόπουλου;Θα γίνει ο Τσίπρας υπουργός;
σκοτωνονται για μια ακόμη φορά. Χλωμό να μπουν στη Βουλή. Ούτε καν λέσχη ομοϊδεατών δεν είναι . Εντελώς στον κόσμο τους. Παλεύουν για να πάρουν το 3-4% και αν και το ποιος θα ηγηθεί τους μάρανε. Λες και αν ηγηθεί ο 'Α' αντί του 'Β' κάτι τρέχει. Εντελώς ξεκομμένοι από την πραγματικότητα.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
-
Ειναι σχεδον δεδομενο οτι θα βγει το Πασοκ. Ηδη εχουν δωσει μερικες προεκλογικες υποσχεσεις. Ειμαι περιεργος να δω αν θα τις τηρησουν. Μια υποσχεση ηταν η επιστροφη της Ολυμπιακης στο κρατος ή τουλαχιστον το 50% της εταιρειας
Εκλογές 2009