-
Α ναι...και δεν ζουλιούνται απλά...ούτε τα ανδρείκελα του Euro-Ncap δεν τρακάρουν με τέτοια ταχύτητα σε σύγκρουση!!
-
To καλύτερο είναι στο apex να φωνάξεις αααα μου φεύγει θα σκοτωθούμεεεε Δίνεις και λίγο γκάζι να τσιρίξει το λάστιχο και σου το εγγυώμαι δε θα θέλουν να ξαναμπούν. Ύστερα αρχίζεις και τις ιστορίες ότι την ώρα που έστριβες είδες την Παναγιά και σου είπε 'Θα ζήσεις τέκνον μου, δεν είναι η ώρα σου ακόμα. Είναι η ώρα της στρουμπουλής που κάθεται πίσω δεξιά και λέει όλο μαλακίες, αλλά είναι κρίμα να πάρω κι εσένα μαζί γι αυτό σου χαρίζω θεϊκή πρόσφυση'
(το καψα)
-
πρεπει να γραψεις κανα στορυ εσυ και να το πουλας θα βγαλεις τρελα λεφτα
Ναι η αληθεια ειναι οτι αμα καθεσαι πισω δεν καταλαβαινεις ποτε εχεις φτασει απο την μια μερια στην αλλη
-
Ρε παιδια με πορνοσταρ κανετε παρεα?
Διοτι εμενα δε μου χουν κατσει,ουτε ζουληγματα ουτε σκηνικα μεχρι τωρα.Αντε κανα ευχαριστω & φιλι στο μαγουλο,στο τελος της διαδρομης
Μηπως να ανησυχω πως κρυβω εναν καληνυχτακια μεσα μου?
-
Καλά Neos σταμάτα γιατί δεν μπορώ να κρατηθώ από τα γέλια!Είναι όντως μια τέλεια μέθοδος!Αν και μπορεί να επιφέρει μόνο ένα αρνητικό αποτέλεσμα για το εσωτερικό...οι κοπέλες να πάθουν αναγούλα και μετά να στο κάνουν καλοκαιρινό!
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Ρε παιδια με πορνοσταρ κανετε παρεα?Διοτι εμενα δε μου χουν κατσει,ουτε ζουληγματα ουτε σκηνικα μεχρι τωρα.Αντε κανα ευχαριστω & φιλι στο μαγουλο,στο τελος της διαδρομης
Μηπως να ανησυχω πως κρυβω εναν καληνυχτακια μεσα μου?
είναι γνωστή η βαρβατίλα του φόρουμ αυτού
-
neos τα χεις σπασει
-
εμενα μου αρεσουν οι ταριφιες..
εχω βγαλει κατι δρομολογια (στην ιδια εξοδο) γλυφαδα - κυψελη- βαρκιζα -κυψελη- γλυφαδα
εχω επισης το πολυ καλο πηγαινε-ελα γλυφαδα -ντραφι- γλυφαδα (και καμια κηφισια στη μεση)
και ενα αλλο που θυμηθηκα μολις τωρα γλυφαδα- νεα σμυρνη- βαρκιζα- σαρωνιδα - γλυφαδα
ευτυχως η κοπελα που εχω τωρα μενει διπλα μου, το χειροτερο που εχω κανει για αυτη ειναι αθηνα -τριπολη -αθηνα (για να γραφτει στη σχολη της) και πισω μεχρι τη μια το μεσημερι
ετσι γραφονται τα χλμ ρεεεε
-
Qsis μιλάς στον απόλυτο ταρίφα...μόνο πινακίδα Ταξί δεν έχω βάλει από πάνω!!!Αλλά δεν μπορώ να πω...και εμένα μου αρέσουν...
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Qsis μιλάς στον απόλυτο ταρίφα...μόνο πινακίδα Ταξί δεν έχω βάλει από πάνω!!!Αλλά δεν μπορώ να πω...και εμένα μου αρέσουν...ναι ρε συ ειναι θεικες οι ταριφιες
με εξαιρεση οταν καποιοι με θυμουνται 3 τα ξημερωματα να τους παω μεχρι το Ελ βενιζελος
-
Όχι αυτό είναι κακό...και δεν θα την πάλευα έτσι!
-
δε πειραζει ρε φιλε γινονται κι αυτα, αν και πλεον τα αποφευγω εμμεσα γιατι υπηρξαν φορες που ειχα αναγκη και εμεινα ξεκρεμαστος , ομως δε μπορω να παραβλεψω και στιγμες που ειχα απολυτη αναγκη και δε με αφησαν ετσι.
το παρελθον ,ειδικα με ατομα που υπηρξες πολυ φιλος ,δε σβηνεται ετσι απλα
με τις γκομενες ειμαστε απλα σαλιαρηδες
-
Ναι έχεις δίκιο σε ότι λες.Το έχω παρατηρήσει και με τους φίλους και με τις κοπελιές!
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Ναι έχεις δίκιο σε ότι λες.Το έχω παρατηρήσει και με τους φίλους και με τις κοπελιές!παντως αμα εχω ορεξη οπου θες θα σε παω, δε ξερω γιατι αλλα μου αρεσει να οδηγω
μηπως να το κανουμε επαγγελμα?
αν ειναι ομως θα παρουμε μερκα που εχει ωραια και ανετη καβαλα
-
Και εμένα μου αρέσει η οδήγηση για αυτό και οδηγώ συνέχεια..Merka;Οκ!Αλλά ποια;Κάποια πάντως που να είναι full extra!
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Και εμένα μου αρέσει η οδήγηση για αυτό και οδηγώ συνέχεια..Merka;Οκ!Αλλά ποια;Κάποια πάντως που να είναι full extra!http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... on_id=6155
τι λες συνεταιρε?
-
Έχω την εντύπωση συνέταιρε ότι θέλουμε κάτι λίγο πιο μανιτζέβελο(την C δηλαδή)για να μην την κλαίμε την E στην Αθήνα!Τι λες;
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Πολλα καταπιεσμενα αισθηματα κοινωνικης αδικιας & οργης βλεπω,και μαλιστα σε ενα ιντερνετικο φορουμ,η συμμετοχη στο οποιο προυποθετει μια δεδομενη πολυτελεια & ελευθερο χρονο.Λιγο νερακι στο κρασι δε βλαπτει.Στο μονο που φταιει το παιδι που ανοιξε το topic,ειναι στο οτι εδωσε περισσοτερα προσωπικα στοιχεια απο οτι χρειαζοταν.Αν ελεγε απλα 'δινω 55Κ,τι παιρνω?',κανεις δε θα εφτανε να του ζητησει ποθεν εσχες.Ακομη καλυτερα δλδ να ελεγε: 'δουλευω,χρονια στον τορνο μεροδουλι-μεροφαι,μαζεψα ενα κομποδεμα 55Κ και θελω να παρω ενα αμαξι.Οχι για μενα ,αλλα για τη φουκαριαρα τη μανα μου'
Τεσπα προτεινω να ηρεμησουμε λιγο,και να εστιασουμε στο ζητουμενο του topic?Μαθηματα μαρξισμου και καπιταλισμου στη διπλανη παραλια.
Life is a bitch!!!!! Επειδη μπορω ,θα λεω οτι θελω και θα κανω οτι θελω. Αν θελω μπορω να δημιουργησω και αλλους 1000 λογαριασμους. Ειπαμε life is a bitch . Aν ελεγε οτι δουλευε χρονια για να παρει αμαξι 55.000 ευρο ,θα ακουγε περισσοτερα βρισιδια απο μενα. Aυτο ειναι χειροτερο απο το σου δινει 55κ ο πατερας σου ενω εισαι 20 ετων
-
@ vartan
δεκτο, αλλα η Ε ειναι αλλη κλαση και πολυ πιο ανετη (σκεψου τα 8ωρα ολη μερα στην αθηνα )μετα εχουμε και αυτη τη C
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... on_id=1143αλλα αμα ειναι να πεσουμε κατηγορια ας δουμε και superb , που θα μας ειναι και σχετικα γνωριμο και φυσικα πολυ πιο φθηνο
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... on_id=5754 -
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Life is a bitch!!!!! Επειδη μπορω ,θα λεω οτι θελω και θα κανω οτι θελω. Αν θελω μπορω να δημιουργησω και αλλους 1000 λογαριασμους. Ειπαμε life is a bitch . Aν ελεγε οτι δουλευε χρονια για να παρει αμαξι 55.000 ευρο ,θα ακουγε περισσοτερα βρισιδια απο μενα. Aυτο ειναι χειροτερο απο το σου δινει 55κ ο πατερας σου ενω εισαι 20 ετων
Πέρα απ την πλάκα, εγώ νιώθω ενοχές που ζήτησα ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων για το αμάξι απ τους γονείς μου γιατί κουράστηκα να δουλεύω για να το πάρω
Άλλοι δεν δίνουν και ιδιαίτερη σημασία. Όλα στον άνθρωπο είναι τελικά.
Τι να αγορασω ρε παιδια?