-
Ο χρήστης tzs έγραψε:
Για megane II 1.4 μοντ 2003, τι προτείνετε για λάσχτιχα???
Δεδομένα:- Το αυτοκίνητο δεν είναι δικό μου, είναι φίλης μου
- διαστάσεις (μάλλον) 205/55/16
- κάνει λίγα χλμ (τώρα έχει 35χιλ) πόλη και πού και πού καμια εκδομούλα
- χωρίς ιδιαίτερες σπόρ απαιτήσεις (μάλλον προς μαλακό)
- ακόμη έχει τα εργοστασιακά
Σημ: Πλέον θα φυλάσσεται σε πυλωτή.
Αμάξι με 35000 χλμ, 6 χρονών, χωρίς απαιτήσεις θα έλεγα να πάρει 4 λάστιχα απο μηχανή τύπου πάπιας να κάνει η κοπέλα τη δουλειά της!!!!
Αν δεν το έπιασες το υπονοούμενα τότε πες της φίλης σου να πάρει ότι πιο φτηνό λάστιχο υπάρχει στην αγορά. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αν δεν το έπιασες το υπονοούμενα τότε πες της φίλης σου να πάρει ότι πιο φτηνό λάστιχο υπάρχει στην αγορά.Αρκεί να είναι κάποιο επώνυμο και όχι άγνωστο ή κινέζικο για λόγους ασφάλειας.
Δεν νομίζω να προσφέρει ιδιαίτερη προστασία στα ελαστικά η πυλωτή. Και υγρασία και ζέστη και κρύο (σαν θερμοκρασία περιβάλλοντος) θα έχει εκεί! (Το μόνο που θα γλυτώνει είναι ήλιο και βροχή, να πέφτουν κατευθείαν στο αμάξι).
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αν δεν το έπιασες το υπονοούμενα τότε πες της φίλης σου να πάρει ότι πιο φτηνό λάστιχο υπάρχει στην αγορά.
Αρκεί να είναι κάποιο επώνυμο και όχι άγνωστο ή κινέζικο για λόγους ασφάλειας.
Δεν νομίζω να προσφέρει ιδιαίτερη προστασία στα ελαστικά η πυλωτή. Και υγρασία και ζέστη και κρύο (σαν θερμοκρασία περιβάλλοντος) θα έχει εκεί! (Το μόνο που θα γλυτώνει είναι ήλιο και βροχή, να πέφτουν κατευθείαν στο αμάξι).
Εννοείται ότι όταν το έμαθα της έβαλα τις φωνές......
Το κυριότερο είναι ο ηλιος...Καμία suggestion από μάρκες-τύπο??? Και πόσο περίπου κοστίζουν σε αυτές τις διαστάσεις???
Thanks mates -
Ρε παιδια βοηθεια!!
Σκεφτομαστε να αγορασουμε το Clio TCE αλλα η αντιπροσωπεια στην Πατρα εχει κλεισει προσωρινα γιατι κατι φτιαχνουν και οσες φορες πηγα δεν βρηκα ουτε πωλητη ουτε εκθεσιακο αυτοκινητοΞερετε τι χρηματοδοτικο προγραμμα εχει η Renault?
Στο Site της Renault δεν βρηκα τιποτα... -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Ρε παιδια βοηθεια!!
Σκεφτομαστε να αγορασουμε το Clio TCE αλλα η αντιπροσωπεια στην Πατρα εχει κλεισει προσωρινα γιατι κατι φτιαχνουν και οσες φορες πηγα δεν βρηκα ουτε πωλητη ουτε εκθεσιακο αυτοκινητοΞερετε τι χρηματοδοτικο προγραμμα εχει η Renault?
Στο Site της Renault δεν βρηκα τιποτα...μηπως να πας στην Κόρινθο..?? μου φαίνεται οτι είναι πολύ καλή αντιπροσωπεία και ισως εχει και test drive, π.χ εδώ Χανιά εχουν να φέρουν αυτοκίνητο test drive από πέρσι..
για το χρηματοδοτικό αν πάρεις τηλέφωνο στην pga λογικά θα στα εξηγήσουν αναλυτικά
-
Ρε παιδια βοηθεια!!
Σκεφτομαστε να αγορασουμε το Clio TCE ...
Ξερετε τι χρηματοδοτικο προγραμμα εχει η Renault?
Στο Site της Renault δεν βρηκα τιποτα...Τώρα πρόσεξα πως στο Autobild που έχει τα χρηματοδοτικά για την Renault αναφέρει 'ελευθερος διακανονισμός με τους εξουσιοδοτημένους εμπόρους' ενώ για το Clio αναφέρει και έκπτωση απο €1.723 έως €3.753 ...
Μάλλον πρέπει να τηλεφωνήσεις σε όσες αντιπροσωπίες μπορείς να για να σου πουν τα χρηματοδοτικά τους.
-
Nαι θα τηλεφωνησω πως δεν το σκεφτηκα , ευχαριστω για τις απαντησεις.
-
Το Autobild έχει καιρό να ενημερώσει τους πίνακες σχετικά με Renault/Dacia! Δες πχ τι γράφει για τα Dacia! Οι προσφορές που αναφέρει για το Clio είναι η προσφορά που έτρεχε με μειωμένο ΕΤΤ και χωρίς ΦΠΑ αλλά για τα Clio έχει τελειώσει από τέλη Μαίου!
Βέβαια στο παρακάτω link που είναι το θέμα για το Clio III F/l αναφέρει ο χρήστης surudos ότι τρέχει προσφορά λανσαρίσματος 800 euro κάτω! Βέβαια δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη!
viewtopic.php?f=15&t=29515&start=120
Τα επιτόκια στη Renault αν δεν έχει αλλάξει κάτι τρομερά κυμαίνεται στο 6,5 με 7% με εισφορά και για 36-60 δόσεις! Βέβαια περι χρηματοδότικών δεν είμαι και τόσο σίγουρος!
-
Λοιπον,
Εχω ενα Ρενω Κλιο ΙΙΙ 1.4 Authentic,μοντελο 2006,σαν κι'αυτο εδω:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... %BCrer.JPG
Αυτο το Ρενω Κλιο(δηλαδη αυτη η εκδοση)εχει 2 προσκεφαλα ασφαλειας μπροστα.Ετσι,να ρωτησω 4 πραγματα:
1.Γιατι τα μπροστινα προσκεφαλα ασφαλειας δεν κατεβαινουν μεχρι τερμα κατω;Εχω δει αλλα 2-3 Ρενω Κλιο ΙΙΙ(και μαλιστα ιδια εκδοση,Authentic)που τα εχουν κατεβασμενα μεχρι τερμα κατω.Εχω κανει εγω κατι λαθος και δεν κατεβαινουν η το λαθος το εχουν κανει οι ιδιοκτητες των αλλων 2-3 Ρενω Κλιο;
2.Υπαρχει δυνατοτητα να τα προσκεφαλα μπροστα η πισω(οσοι δεν καταλαβατε,βγειτε μια βολτα και θα δειτε στο δρομο καποια αυτοκινητα με τα προσκεφαλα να ειναι μπροστα η προς τα πισω);
3.Γινεται να βαλω και 3 προσκεφαλα ασφαλειας πισω;
4.Που μπορω να βρω χειρολαβες στηριξης για τις 2 πισω θεσεις(αριστερα και δεξια);
Επισης,ενας φιλος μου εχει ενα Ρενω Κλιο ΙΙ 1.2 Authentic του 2002,σαν και αυτο εδω:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... 080103.jpg
Μπορειτε να μου πειτε και γι'αυτο το αμαξι τι γινεται με τις περιπτωσεις 1,2,3,4;
Να σημειωσω για τα πισω προσκεφαλα οτι απαιτουνται και .Το Κλιο του 2006 εχει μονο στο πισω καθισμα,ενω το Κλιο του 2002 τιποτα,ενω για τις χειρολαβες το Κλιο του 2006 εχει 2 υποδοχες πισω(αριστερα+δεξια)και για τον οδηγο,ενω το Κλιο του 2002 δεν εχει καθολου υποδοχες(εχει δηλαδη,οπως και το Κλιο του 2006,μια χειρολαβη για το συνοδηγο).
Συγνωμη αν σας κουρασα. -
Eδω σας εχω και μια φωτογραφια για να καταλαβετε αυτο με τα προσκεφαλα :http://img30.imageshack.us/img30/6834/3457011n.jpg
-
Ρε παιδια βοηθεια!!
Στο Site της Renault δεν βρηκα τιποτα...καλα η renault στην πατρα τον παιζει κανονικα απο τοτε που εφυγε η ρενκο...και απο συνεργειο μου φαινεται εχουν χασει σε ποιοτητα...
-
Ο χρήστης Dimitris94 έγραψε:
Λοιπον,
Εχω ενα Ρενω Κλιο ΙΙΙ 1.4 Authentic,μοντελο 2006,σαν κι'αυτο εδω:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... %BCrer.JPG
Αυτο το Ρενω Κλιο(δηλαδη αυτη η εκδοση)εχει 2 προσκεφαλα ασφαλειας μπροστα.Ετσι,να ρωτησω 4 πραγματα:
1.Γιατι τα μπροστινα προσκεφαλα ασφαλειας δεν κατεβαινουν μεχρι τερμα κατω;Εχω δει αλλα 2-3 Ρενω Κλιο ΙΙΙ(και μαλιστα ιδια εκδοση,Authentic)που τα εχουν κατεβασμενα μεχρι τερμα κατω.Εχω κανει εγω κατι λαθος και δεν κατεβαινουν η το λαθος το εχουν κανει οι ιδιοκτητες των αλλων 2-3 Ρενω Κλιο;
2.Υπαρχει δυνατοτητα να τα προσκεφαλα μπροστα η πισω(οσοι δεν καταλαβατε,βγειτε μια βολτα και θα δειτε στο δρομο καποια αυτοκινητα με τα προσκεφαλα να ειναι μπροστα η προς τα πισω);
3.Γινεται να βαλω και 3 προσκεφαλα ασφαλειας πισω;
4.Που μπορω να βρω χειρολαβες στηριξης για τις 2 πισω θεσεις(αριστερα και δεξια);
Επισης,ενας φιλος μου εχει ενα Ρενω Κλιο ΙΙ 1.2 Authentic του 2002,σαν και αυτο εδω:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... 080103.jpg
Μπορειτε να μου πειτε και γι'αυτο το αμαξι τι γινεται με τις περιπτωσεις 1,2,3,4;
Να σημειωσω για τα πισω προσκεφαλα οτι απαιτουνται και .Το Κλιο του 2006 εχει μονο στο πισω καθισμα,ενω το Κλιο του 2002 τιποτα,ενω για τις χειρολαβες το Κλιο του 2006 εχει 2 υποδοχες πισω(αριστερα+δεξια)και για τον οδηγο,ενω το Κλιο του 2002 δεν εχει καθολου υποδοχες(εχει δηλαδη,οπως και το Κλιο του 2006,μια χειρολαβη για το συνοδηγο).
Συγνωμη αν σας κουρασα.φίλε, για τις πληροφορίες που ζητάς, θα σου πρότεινα να μπεις στο greekrenaultclub να ρωτήσεις και ταυτόχρονα να κανεις αναζήτηση στο ιντερνετ σε ξενα φορουμ που αφορούν το clio.. η να περάσεις από μια αντιπροσωπεία που να ξερουν ομως τι τους γινεται
-
Να ρωτησω και κατι ακομα.Ενας γνωστος μου σκοπευει να αγορασει μεταχειρισμενο ενα Ρενω Κλιο Καμπους του 2007(σαν κι'αυτο εδω http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ase_II.JPG)και θελει να ρωτησει το εξης,γιατι δεν εχει παει να δει ακομα το αμαξι.Η ταπα του ρεζερβουαρ ανοιγει με το κλειδι ξεχωριστα(δηλαδη πορτες και πορτ-μπαγκαζ με τηλεχειρισμο και η ταπα ξεχωριστα με κλειδι)η με το τηλεχειριστηριο,μαζι με τις πορτες και το πορτ-μπαγκαζ ταυτοχρονα;
-
στο δικο μου το κλιο που δεν ειναι καμπους ομως και που δεν νομιζω να χει διαφορα η ταπα κλειδωνει ξεκλειδωνει με το κλειδι...το πορτακι δεν κλειδωνει καθολου...βεβαια δεν νομιζω οτι ειναι καποιο χαρακτηριστικο που μπορει να επηρεασει καποιον για την αγορα η οχι του αυτοκινητου...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Ρε παιδια βοηθεια!!
Στο Site της Renault δεν βρηκα τιποτα...καλα η renault στην πατρα τον παιζει κανονικα απο τοτε που εφυγε η ρενκο...και απο συνεργειο μου φαινεται εχουν χασει σε ποιοτητα...
Aστα να πανε ... και το θεμα ειναι οτι ψηνομαι γι'αυτο το αυτοκινητο (οχι για μενα αλλα για τους γονεις μου) γιατι ειναι η χρυση τομη σε οικονομια και επιδοσεις.
Τελικα ομως θα γινουν εκλογες οποτε το μετρο της αποσυρσης (μιας και θελουμε να αποσυρουμε ενα UNO που εχουμε) αναβαλεται προσωρινα (επλιζω) , οποτε θα ξανακοιταξω απο Οκτωβρη-Νοεμβρη.
Ελπιζω αυτη τη φορα να εχουν φτιαξει καπως τα πραγματα...
Και μετα σου λεει γιατι η Renault δεν πουλαει στην Ελλαδα...
-
εν τω μεταξυ εγω προβλημα εχω παρατηρησει απο τοτε που ηρθε η pga. ειχε μεινει ενα χρονο η αντιπροσωπεια χωρις αυτοκινητα μετα εφυγε η ρενκο ηρθε η αλλη και αυτη απο τοτε που ανοιξε υπολειτουργει...παλιοτερα μια χαρα ηταν τα πραγματα...και απο ειδα και στο συνεργειο ειναι πιο μυστηρια τα πραγματα. εχουν διωξει κοσμο και η προσοχη που δινουν ειναι πολυ λιγοτερη. παλιοτερα το πηγαινες και στα προσεχανε ολα και κοιταγαν παρατηρησεις απο προηγουμενες επισκεψεις. τωρα πας πχ για αλλαγη λαδιων και δεν κοιτανε αν ειναι η φορα που θ αλλαξεισ φιλτρο η οχι, δεν κοιτανε τακακια δεν κοιτανε τπτ. ελπιζω τλχ να ηταν μεμονομενο περιστατικο εκεινη την φορα. και οπως εχεις δει κ τωρα ενδιαφερομαι για το megane coupe αλλα κατι τετοια βλεπω και προβληματιζομαι.
-
Η ρενκο αν δεν κανω λαθος ηταν συμφερόντων μανιατοπουλου γι'αυτό έκλεισε!
Πάντως ότι στραβό βλέπετε ένα τηλεφωνάκι στη free γραμμή επικοινωνίας δεν κάνει κακό!
Δεν περνάει στο ντούκου! Αν προσέξατε 1 χρόνο μετά, σε πολλές περιοχές έγιναν αλλαγές στους αντιπροσώπους ακόμη κ σε κάποιους που είχαν μόλις ένα χρόνο! Αρα γιατί όχι κάτι αντίστοιχο κ στην Πάτρα αν δεν τραβάει! -
Μόλις σήμερα πήγα στην αντιπροσωπία να κοιτάξουν το προβληματάκι που έχει παρουσιαστεί και βάζω όπισθεν και δεν ανάβουν τα φώτα της όπισθεν. Ποιά είναι η βλάβη?
Βαλβίδα όπισθεν!!!
Τί είναι πάλι ετούτο το πράμα ρε παίδες?
Αμ το άλλο.
'Πόσο κάνει αυτο για να το φτιάξουμε?' ρωτάω
'49,50' η απάντηση
'Ε καλά θα ξαναρθω τον άλλο μήνα' είπα και έφυγα50 ευρω ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ???????
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
:oops:
Μόλις σήμερα πήγα στην αντιπροσωπία να κοιτάξουν το προβληματάκι που έχει παρουσιαστεί και βάζω όπισθεν και δεν ανάβουν τα φώτα της όπισθεν. Ποιά είναι η βλάβη?
Βαλβίδα όπισθεν!!!
Τί είναι πάλι ετούτο το πράμα ρε παίδες?
Αμ το άλλο.
'Πόσο κάνει αυτο για να το φτιάξουμε?' ρωτάω
'49,50' η απάντηση
'Ε καλά θα ξαναρθω τον άλλο μήνα' είπα και έφυγα50 ευρω ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ???????
Μια βαλβιδα ειναι για την οπισθεν
Μια βαλβιδα στο σασμαν που μολις κουμπωσεις οπισθεν δινει εντολη και αναβει τα πισω φωτα.Ασφαλεια κοιταξες/αν ;
-
Τί να πώ, τα έχω χάσει. Αν το λέει η επίσημη αντιπροσωπία μπορώ εγώ να τους βγάλω τρελούς? Δε ξέρω.
Θα προσπαθήσω να βρω ανταλλακτικό απ έξω και έχει ο Θεός.
RENAULT FORUM