-
Έχω ένα παλιό αυτοκίνητο diesel 2.000cc (πρώην taxi).
Μπορώ να αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, κάνοντας ταυτόχρονα χρήση του μέτρου της απόσυρσης για το παλιό αμάξι ?
Δηλαδή, θα πάρω το αντίστοιχο ποσό της απόσυρσης (1.500€) συν το ποσό που προβλέπεται (1.000€) για αγορά αυτοκινήτου EURO4 ή EURO5 ?
Αν ναι, πώς μπορώ να γνωρίζω σε ποια κατηγορία ανήκει το μελλοντικό (μεταχειρισμένο) αυτοκίνητό μου ?
Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, με ενδιαφέρει μια BMW 320 του 2005. -
Μπορώ να αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, κάνοντας ταυτόχρονα χρήση του μέτρου της απόσυρσης για το παλιό αμάξι ?
Δηλαδή, θα πάρω το αντίστοιχο ποσό της απόσυρσης (1.500€) συν το ποσό που προβλέπεται (1.000€) για αγορά αυτοκινήτου EURO4 ή EURO5 ?
Αν ναι, πώς μπορώ να γνωρίζω σε ποια κατηγορία ανήκει το μελλοντικό (μεταχειρισμένο) αυτοκίνητό μου ?
To μετρο της αποσυρσης δεν ισχυει ακομα.
Πηγα και ρωτησα χθες σε αντιρποσωπεια , γιατι θελουμε να αγορασουμε καινουργιο αμαξι, και μου ειπαν οτι λογω εκλογων ολα αναβαλονται και μαλλον απο Νοεμβριο θα ισχυει η αποσυρση αλλα ακομα δεν ξερουν απολυτος τιποτα... -
Με τα δεδομενα που ηταν να ισχυσουν θα μπορουσε καποιος να αποσυρει το αυτοκινητο του αν αυτο ηταν μεγαλυτερο απο 10 ετων και να επαιρνε απο 500 ως 2.500 € αναλογα με το κυβισμο. Εχω την εντυπωση για 2λιτρο ηταν 1500. κ σε περιπτωση που προχωρουσε καποιοσ σε αγορα καινουριου αυτοκινητου η μεταχειρισμενου του 2005 και πιο μετα θα επαιρνε 1000 εθρω επιπλεον...Βεβαια απ ολα αυτα δεν ισχυουν τιποτα πλεον οποτε οι ενδιαφερομενοι πρεπει να περιμενετε τη νεα κυβερνηση.
Αγορά μεταχειρισμένου: τι ισχύει ?