-
Energizer AAA 1000 mAh Rechargeable Batteries 4 Pack
http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=984515
http://cgi.ebay.com/Energizer-AAA-1000- ... .m63.l1177
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Energizer AAA 1000 mAh Rechargeable Batteries 4 Packhttp://www.plaisio.gr/product.aspx?product=984515
http://cgi.ebay.com/Energizer-AAA-1000- ... .m63.l1177
4 ΑΑ και 2 ΑΑΑ με 15.45€ & δωρο φορτιστη στα ΑΒ μεχρι 12/9
-
Μαρκας ;
Ειχα παρει απο γνωστο μεγαλο-sm και η διαφορα με επωνυμες ειναι δυστυχως εμφανης.
(ιδιας χωρητικοτητας, στην ιδια συσκευη) -
Άσχετο, έχετε πάει ποτέ σε ένα μαγαζί στην παραλιακή το Σμαράγδι; Είδα κάτι τρελές τιμές, fredoccino 8 euro και coctail 16+
Άσε που έχει παρκαδόρο με το ζόρι και ανύπαρκτο χώρο πάρκινκ που τα ανεβάζουν σε πεζοδρόμιο και σε χώματα.
Ωραίο μαγαζί αλλά το παρακάνουν σε τρελό βαθμό με τις τιμές. -
Μην-πας._
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μην-πας._+1000
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Μαρκας ;Ειχα παρει απο γνωστο μεγαλο-sm και η διαφορα με επωνυμες ειναι δυστυχως εμφανης.
(ιδιας χωρητικοτητας, στην ιδια συσκευη)Iδια μαρκα και μοντελο ακριβως
-
Το Σμαραγδι ειναι ισως το ωραιοτερο μαγαζι της παραλιακης λογω τοποθεσιας.Αυτο βεβαια εχει το τιμημα του,ειναι αρκετο ακριβο,οχι σε βαθμο να πηδας απον τον γκρεμο, αλλα ακριβο.
Λιγο παρακατω υπαρχει ο 'Νοτος' που προτιμαται απο οικογενειες,κατω απο την ταμπελα Δημος Βουλας Ελευθερο Parking κτλ σε περιμενει ο παρκαδορος του μαγαζιου -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τώρα το καλοκαιράκι ανά χείρας το ψαροτούφεκο και μουρμουράκια και σάρπες σπέσιαλ μπροστά από το σπίτι μου , σπαρταριστές.
Δεν έχουμε όλοι σπίτι μπροστά στη θάλασσα...
-
μπα, η απαντηση δεν θα φτασει στα αυτια του
Αυτος ή λιαζεται σε παραλιες ή αποφασισε -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Άσχετο, έχετε πάει ποτέ σε ένα μαγαζί στην παραλιακή το Σμαράγδι; Είδα κάτι τρελές τιμές, fredoccino 8 euro και coctail 16+
Άσε που έχει παρκαδόρο με το ζόρι και ανύπαρκτο χώρο πάρκινκ που τα ανεβάζουν σε πεζοδρόμιο και σε χώματα.
Ωραίο μαγαζί αλλά το παρακάνουν σε τρελό βαθμό με τις τιμές.Παρκαδόρο έχει μόνο Παρασκευο-Σάββατο βράδυ (τωρα το καλοκαίρι μπορεί και περισσότερα βράδια την εβδομάδα). Τέτοιες τιμές πάντως, δε θυμάμαι. (Τελευταία πηγαίνουμε στο 'Νότο', ελέω μπέμπας...)
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Ωραίο μαγαζί αλλά το παρακάνουν σε τρελό βαθμό με τις τιμές.Παρκαδόρο έχει μόνο Παρασκευο-Σάββατο βράδυ (τωρα το καλοκαίρι μπορεί και περισσότερα βράδια την εβδομάδα). Τέτοιες τιμές πάντως, δε θυμάμαι. (Τελευταία πηγαίνουμε στο 'Νότο', ελέω μπέμπας...)
Εγώ παρκάρω πάντα απέναντι στη Βούλα ή στο πάρκινκ της πλαζ δίπλα στο Palmie/Dekko/Room πάντως αν τύχει να πάω εκεί. Παρκαδόρο έχω πετύχει όλες τις φορές που έτυχε να πάω φέτος το καλοκαίρι (2-3, όχι παραπάνω) και δεν ήταν μόνο παρασκευοσάββατα. Οι τιμές είναι ψηλές σε σχέση με τα υπόλοιπα (8 ευρώ πλήρωσα το fredoccino και 16 ένα coctail) αλλά όχι απαγορευτικές αν θες μια στο τόσο να πας για την κατάσταση που αρμόζει ( δλδ)
-
E, ναι, πως να το κάνουμε, ο Έλληνας χωρίς fredoccino (sic) και κοκτέιλ δεν ζει!
-
Πάντως εγώ έχω αρχίσει εδώ και καιρό να κόβω μαγαζιά για κάτι τέτοιες συμπεριφορές. Προτείνω να κάνετε κι εσείς το ίδιο.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Πάντως εγώ έχω αρχίσει εδώ και καιρό να κόβω μαγαζιά για κάτι τέτοιες συμπεριφορές. Προτείνω να κάνετε κι εσείς το ίδιο.Δεν πας όμως μόνος σου για καφέ/ποτό. Θα πεις στον φίλο (γκόμενά) σου, όχι μην πάμε εκεί γιατί είναι δήθεν/πανάκριβα/έχει παρκαδόρο? Θα το πεις 1,2, μετά δεν θα σε παίρνει κανένας τηλ. Άντε καμμιά συντρόφισα...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Πάντως εγώ έχω αρχίσει εδώ και καιρό να κόβω μαγαζιά για κάτι τέτοιες συμπεριφορές. Προτείνω να κάνετε κι εσείς το ίδιο.
Δεν πας όμως μόνος σου για καφέ/ποτό. Θα πεις στον φίλο (γκόμενά) σου, όχι μην πάμε εκεί γιατί είναι δήθεν/πανάκριβα/έχει παρκαδόρο? Θα το πεις 1,2, μετά δεν θα σε παίρνει κανένας τηλ. Άντε καμμιά συντρόφισα...
+1
Δεν μπορείς μόνιμα να αποφεύγεις. Καλώς ή κακώς τα πιο ωραία μέρη (στην Αθήνα τουλάχιστον) σήμερα είναι και ακριβά. Οπότε μία στο τόσο έστω, θα πας. -
δηλαδη, πιασε 2 φραπεδακια απο το σπιτι και παμε Καλαμο να λιωσουμε λαστιχο και να πιουμε καφε με τα ποδια μας στη θαλασσα, δε περναει πλεον?
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Δεν πας όμως μόνος σου για καφέ/ποτό. Θα πεις στον φίλο (γκόμενά) σου, όχι μην πάμε εκεί γιατί είναι δήθεν/πανάκριβα/έχει παρκαδόρο? Θα το πεις 1,2, μετά δεν θα σε παίρνει κανένας τηλ. Άντε καμμιά συντρόφισα...
+1
Δεν μπορείς μόνιμα να αποφεύγεις. Καλώς ή κακώς τα πιο ωραία μέρη (στην Αθήνα τουλάχιστον) σήμερα είναι και ακριβά. Οπότε μία στο τόσο έστω, θα πας.με 8ε τον παπαριτσινο και 56 το κοκτειλ δε βλεπω το λογο να μη πει καποιος οτι ειναι πανακριβα...και αυτο ευφημισμος ειναι φυσικα! θα το χαρακτηριζα κωδικα dap (οχι απο τον φιλτατο χρηστη βεβαιως!)
εκτος αν καποιος ειναι αρκετα απλας... αλλα και απλας να ναι δε θα πρεπει να ενθαρρυνονται τετοιες καταστασεις με το να τις προτιμαμε...
υγ. φυσικα η υποθεση καφε ποτου ειναι μαυρη σελιδα στην ελλαδα, οχι οτι τα 3ε ειναι λογικη τιμη (και αν βρεις και καφε στα 3ε πλεον εξω)
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δηλαδη, πιασε 2 φραπεδακια απο το σπιτι και παμε Καλαμο να λιωσουμε λαστιχο και να πιουμε καφε με τα ποδια μας στη θαλασσα, δε περναει πλεον?Μου θύμισες το άλλο παράδοξο, του να πληρώνει κανείς τόσα λ7 για καφέ κ ποτό κ να τσιγκουνεύεται ν' αλλάξει λάστιχα...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δηλαδη, πιασε 2 φραπεδακια απο το σπιτι και παμε Καλαμο να λιωσουμε λαστιχο και να πιουμε καφε με τα ποδια μας στη θαλασσα, δε περναει πλεον?Όλοι στα ίδια μέρη συχνάζουμε τελικά;
Ωραία είναι και στην Αγκώνα για μοχίτο ή ντακιρι.
Ακρίβεια. Που oφείλεται; Τι θα κάνουμε;