-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
:ysterical: Μπα, σίγουρα πρόκειται περί παρεξήγησης.... Κάτι άλλο θα εννοούσαν...
Φυσικά και θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμα για να διασταυρώσουμε τα στοιχεία με τις προσφορές άλλων...
Όχι επειδή έχουμε συστηματικά δει ότι χρεώνουν ό,τι τους λείπει να θεωρήσουμε ότι και στην συγκεκριμένη περίπτωση θα συμβεί το ίδιο...
puntolord, ακόμα εμένα διαβάζεις....; Πήγαινε γρήγορα να τα κλείσεις.... καλύτερα να αγοράσεις και ό,τι άλλο μπορεί να σε προσελκύσει στο μέλλον....Ακόμα εδώ είμαι, το σκέφτομαι.....
Μα να μην είναι στην Ελλάδα πιο φθηνά???
-
να βάλω αλουμίνιο στα παράθυρα γύρω γύρω? Πόσο να κάνει?
-
Παιδιά συγνώμη, η τιμή που έβαλα είναι λάθος, λάθος υπολόγισε την έκπτωση που μου δίνει ο τύπος εδώ ...... η κανονική τιμή είναι 630 ευρώ για το σετ....
Ο χρήστης coyote έγραψε:
να βάλω αλουμίνιο στα παράθυρα γύρω γύρω? Πόσο να κάνει?Χμ, αυτό πρέπει να το ψάξω κι εγώ....
-
ξερεις γιατί το λεω...
γιατί τα λάστιχα με τον καιρό φαίνονται άσχημα...
-
Στα 325, 330 και 335 είναι standard, αν δεν κάνω λάθος. Μάλιστα είχαμε τσακωθεί με τον αντιπρόσωπο όταν είδα ότι το δικό μου δεν τα είχε... μέχρι που μου κόλλησε στην μούρη το προσπέκτους που δείχνει ότι το M-pack αντί για αλουμίνια έχει την μαύρη πέρλα.
-
Το ξέρω.... και η μάσκα ειναι αλουμινίου....
Εγω αγορασα τις ζάντες! από την 330
-
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ξερεις γιατί το λεω...γιατί τα λάστιχα με τον καιρό φαίνονται άσχημα...
Όντως.....πρέπει να μάθω πως λέγονται στα Γερμανικά...
Σήμερα έπεσε πλύσιμο και μετά πέρασμα με κερί, 2,5 ώρες περιποίηση, είχε πολύ καλή μέρα εδώ και ήταν ευκαιρία, σπάνιο να βρεις λιακάδα πλέον από εδώ και πέρα........λάμπει τώρα.
-
Σε 11 μέρες κλείνω χρόνο και δεν το έχω πλύνει ούτε μια φορά εγώ. Το πηγαίνω όμως -αρκετά συχνά πλέον- στην βούρτσα της γειτονιάς μου που κάνει καλή δουλειά.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
:lol: Σε 11 μέρες κλείνω χρόνο και δεν το έχω πλύνει ούτε μια φορά εγώ. Το πηγαίνω όμως -αρκετά συχνά πλέον- στην βούρτσα της γειτονιάς μου που κάνει καλή δουλειά.Γρατζουνιές είδες καθόλου? Είναι καινούργιες οι βούρτσες ή παλιές φθαρμένες?
Κερί δεν το έχεις βάλει ποτέ? Α, χάνεις, γίνεται πολύ ωραίο και το χρώμα πράγματι διατηρείται πάντα φρέσκο, εγώ 2-3 φορές ετησίως περνάω κερί, σε όλα τα αμάξια που είχα έτσι έκανα....
-
Καμία απολύτως γρατσουνιά. Και δεν είναι 'βούρτσα'. Είναι κάτι λωρίδες πανιού που κρέμονται.
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι και την 458 Italia -που θεωρώ από τα ομορφότερα σχήματα όλων των εποχών- να είχα, πάλι δεν θα καθόμουν να κερώνω/πλένω.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Καμία απολύτως γρατσουνιά. Και δεν είναι 'βούρτσα'. Είναι κάτι λωρίδες πανιού που κρέμονται.Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι και την 458 Italia -που θεωρώ από τα ομορφότερα σχήματα όλων των εποχών- να είχα, πάλι δεν θα καθόμουν να κερώνω/πλένω.
Εντάξει, είναι σύγχρονη βούρτσα τουλάχιστον.....αλλά έχω την εντύπωση πως 'τεμπελιάζουμε' Χρηστάκο...
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καμία απολύτως γρατσουνιά. Και δεν είναι 'βούρτσα'. Είναι κάτι λωρίδες πανιού που κρέμονται.
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι και την 458 Italia -που θεωρώ από τα ομορφότερα σχήματα όλων των εποχών- να είχα, πάλι δεν θα καθόμουν να κερώνω/πλένω.
Εντάξει, είναι σύγχρονη βούρτσα τουλάχιστον.....αλλά έχω την εντύπωση πως 'τεμπελιάζουμε' Χρηστάκο...
αλλοι προτιμουνε να τα 'λιωνουν' και αλλοι να τα γυαλιζουν...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αλλοι προτιμουνε να τα 'λιωνουν' και αλλοι να τα γυαλιζουν...
'Κάθε πράγμα στον καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο'
-
Πάντα στο χέρι
-
H φωτο αυτή πήγαινε στο Ferrari forum
-
Η φώτο αυτή πάει παντού.
-
-
απίστευτο σπίτι, με άνετο γκαραζ!
/g -
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε: