-
Καλησπερα στο φορουμ.
Σημερα καθως εβγαινα απο το σπιτι εχει εναν ψιλοκατηφορο και κατεβαινα τον δρομο να παω να συναντησω εναν φιλαρακο μου να παμε για καφε.Ολα ενταξει μεχρι εδω.Ελα μου ντε καθως κατεβαινα με κατηγορουνε πως γρατσουνισα ενα αμαξι γνωσου ο οποιος ανεβαινε τον δρομο και ειπε πως δεν τον βλεπω(Που ειναι αλεπου εγω σε αυτα)και ισχυριζεται πως του γρατσουνισα το αμαξι με τα νυχια μου! Λεει εχει και βιντεοκαμερα απεξω πως εχω περασει εγω και θα δει αν εχει γινει ζημια απο εμενα στο αμαξι που εγω περπατουσα στοδ εξι πεζοδρομιο που υπαρχει στον δρομο και με το αριστερο χερι μου κρατουσα το κινητο μου στο αυτι που μιλουσα στο τηλεφωνο και λεει πως του γρατσουνισα το αμαξι.Μπορει να με κανει τιποτα??Να τον βρισω εγω για τις πΙπΕς που λεει ωστε να τον κανω να ζητησει συγγνωμη??Τα φωτα σας!
-
Καλησπερα στο φορουμ.
Σημερα καθως εβγαινα απο το σπιτι εχει εναν ψιλοκατηφορο και κατεβαινα τον δρομο να παω να συναντησω εναν φιλαρακο μου να παμε για καφε.Ολα ενταξει μεχρι εδω.Ελα μου ντε καθως κατεβαινα με κατηγορουνε πως γρατσουνισα ενα αμαξι γνωσου ο οποιος ανεβαινε τον δρομο και ειπε πως δεν τον βλεπω(Που ειναι αλεπου εγω σε αυτα)και ισχυριζεται πως του γρατσουνισα το αμαξι με τα νυχια μου! Λεει εχει και βιντεοκαμερα απεξω πως εχω περασει εγω και θα δει αν εχει γινει ζημια απο εμενα στο αμαξι που εγω περπατουσα στοδ εξι πεζοδρομιο που υπαρχει στον δρομο και με το αριστερο χερι μου κρατουσα το κινητο μου στο αυτι που μιλουσα στο τηλεφωνο και λεει πως του γρατσουνισα το αμαξι.Μπορει να με κανει τιποτα??Να τον βρισω εγω για τις πΙπΕς που λεει ωστε να τον κανω να ζητησει συγγνωμη??Τα φωτα σας!
-
Καλησπερα στο φορουμ.
-
Διακοπές, πήγες ?
-
Ελα τωρα ρεεεεεεε σοβαρευτειτεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ.Σε 3 μερες παω διακοπες.
-
να σου στειλω 20 ευρο?
-
πες του αν έχει πρόβλημα να πάει στους μπάτσους αλλιώς να σκάσει
as simple as that
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Καλησπερα στο φορουμ.Σημερα καθως εβγαινα απο το σπιτι εχει εναν ψιλοκατηφορο και κατεβαινα τον δρομο να παω να συναντησω εναν φιλαρακο μου να παμε για καφε.Ολα ενταξει μεχρι εδω.Ελα μου ντε καθως κατεβαινα με κατηγορουνε πως γρατσουνισα ενα αμαξι γνωσου ο οποιος ανεβαινε τον δρομο και ειπε πως δεν τον βλεπω(Που ειναι αλεπου εγω σε αυτα)και ισχυριζεται πως του γρατσουνισα το αμαξι με τα νυχια μου! Λεει εχει και βιντεοκαμερα απεξω πως εχω περασει εγω και θα δει αν εχει γινει ζημια απο εμενα στο αμαξι που εγω περπατουσα στοδ εξι πεζοδρομιο που υπαρχει στον δρομο και με το αριστερο χερι μου κρατουσα το κινητο μου στο αυτι που μιλουσα στο τηλεφωνο και λεει πως του γρατσουνισα το αμαξι.Μπορει να με κανει τιποτα??Να τον βρισω εγω για τις πΙπΕς που λεει ωστε να τον κανω να ζητησει συγγνωμη??Τα φωτα σας!
Στον πατερα σου το ειπες;
Συμβουλεψου τον και μην ρωτας στο φορουμ .
Λουκετο
Βλακας απειλει