Τελικα ενα απο τα χειροτερα μερη για να κινηθει κανεις αυτες τις μερες (καλοκαιρι) ειναι παραλιακα απο Βαθυ Αυλιδας εως Αγιους Αποστολους (καλαμος). Λιγο ο στενος δρομος, λιγο οι παραλιες και θες πανω απο ωρα για να κανεις αυτη τη διαδρομη που γινεται στο μισο περιπου (ΟΚ, σβελτα). Απο Ευβοια σε συμφερει καλυτερα να πας Ερετρια και να παρεις το φερι-μποουτ για Καρβουνοσκαλα και να γλιτωσεις πολλη ταλαιπωρια.
Στις 2 φορες που εκανα τη διαδρομη σε 48 ωρες αναριθμητα τα ΖΩΑ τα οποια πηγαιναν με τριακοντα και τεσσαρακοντα, αναγκάζοντάς σε να ψαχνεις ματαιως το χορο να περασεις οχι για να μπαινεις στις στροφες με το πλαι, αλλα απλα για να πηγαινεις με 50-60 που ειναι το λογικο στα περισσοτερα σημεια του δρομου. Ημαρτον ηλιθιοι, απλα ψοφηστε παραπερα, δεν σας φταιμε σε τιποτα και εν παση περιπτωση, καντε λιγο ακρη και μεινετε στο ληθαργο σας.
Αλλα ο πιο ωραιος ηταν ενας μοτοσυκλετιστης που αν δεν οδηγουσα το αμαξι της κοπελας μου θα εβλεπε αν εχει η περιοχη καλο κεντρο υγειας. Δεν γινεται ρε παιδι μου σε αυτη την κωλοχωρα να μην ξερεις το δρομο.- Πρεπει να τον ξερεις, παει και τελειωσε. Μην βγαλεις φλας να στριψεις καπου που απαγορευεται και το δεις τελευταια στιγμη, ΟΧΙ. Χωρις να τον κλεισω, θιχτηκε ο τυπας. Γκαζωνει και με πλευριζει για τα περαιτερω:
'Ειδες που εβγαλες φλας;'
'Δεν ξερω το δρομο' (Χαζο mode, να δω που θα το παει ο τριμαλαξ)
Γκαζωνει και φευγει. Μου χαρισε τη ζωη, τι καλα...