-
Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΕΝΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ.Η ΠΑΡ. ΛΕΓΕΤΑΙ(ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΓΟ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΝΗΜΟ ΛΟΓΟ)
-
ΔΗΜΗΤΡΗ Ο ΒΕΛΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ,
ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΟΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΨΑΡΙ & ΤΙ ΨΑΡΙ? -
ΑΡΚΕΤΟΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΟΥΚ. ΓΝΟΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΒΑΝ. ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΡΟΤΗΣΕΙΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΟΥΣ ΤΑ ΘΕΟΡΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΟΣΟΥΝ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΣΑΝ ΤΣΙΡΑΚΙΑ.ΑΥΤΟΝ ΕΑΝ ΤΟΝ ΡΟΤΗΣΗΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΕΙ Ο ΧΑΜΙΛΤΟΝ ΣΤΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΤΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥΣ ΗΡΟΕΣ.ΨΑΡΑΣ 'Η Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΟΥΜΑΧΕΡ
-
Υπενθυμηση στον α και β του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΟΔΗΓΩΝ της βορειας Ελλαδας.
Α.ειναι συνοδηγος και ψηφιστηκε απο αγωνιζομενους
Β.ειναι οδηγος και ψηφιστηκε απο αγωνιζομενους -
ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΝΑΩ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ.
ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΚΟΠΟΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠ ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ & ΑΠΟΨΗ.
ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ.ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ.ΚΟΥΚΚ
-
Δεν θελω να ξερω ποιος φταιει για ολη την κακη εικονα που εχει βγαλει ο ΣΟΑΑΒΕ εδω κατω στον νοτο για τα σκηνικα 2007-8 , αυτο που ωφειλω να πω , ειναι οτι αυτο που ειδα και ακουσα πριν λιγο οταν μπηκα στο site του , με εντυπωσιασε και δεν μπορω να μην εκφρασω τα συγχαρητηρια μου , απο εδω μεσα , για την δουλεια που εχουν κανει !
Μπορω να πω επισης , οτι ειναι ..........σχεδον εφαμιλλη του ΣΟΑΑ ?
-
έτσι. όποιος ασχολείται φαίνεται...
-
Απάντηση Α.Ο.Θ. στην επιστολή του ΣΟΑΑΒΕ
06.08.09
Ο Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε ΞΥΠΝΗΣΕ !!!
Τους τελευταίους μήνες έχουν εξελιχθεί σημαντικά γεγονότα στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού που αφορούσαν και την Β.Ελλάδα και τους αγωνιζόμενους και δεν είχαμε καμία ενημέρωση, καμία συνάντηση, καμία ανακοίνωση, καμία τοποθέτηση από τον ΣΟΑΑΒΕ, παρά μόνον ο ΣΟΑΑΒΕ ΞΥΠΝΗΣΕ για να απαντήσει στον Α.Ο.Θ.
Επιβεβαιώνοντας μας για όσα πολύ ευγενικά δημοσίως του καταλογήσαμε.
Καθυστέρησε φυσικά λίγο, ψάχνοντας οι συντάκτες της επιστολής-απάντησης να βρούν όσες περισσότερες ύβρεις μπορούσαν για το Δ.Σ. του Α.Ο.Θ..Ο Α.Ο.Θ. δεν θα σας ακολουθήσει στο επίπεδο που έχετε πέσει, γιατί πιστεύουμε ότι έχετε κάνει λάθος στον αποδέκτη της επιστολής σας και που μάλλον αφορά τον εαυτό σας.
Πράγματι αισθανόμαστε ντροπή και πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη από τους αγωνιζόμενους αυτούς, που με την λάθος επιλογή μας, σας στηρίξαμε στις Γενικές Συνελεύσεις σας όπου αντιμετωπίζατε σωρεία κατηγοριών, συμπράττοντας έτσι και εμείς στην διάσπαση αυτών των αγωνιζομένων.
Τέλος, η λαμπρή ιστορία που αναφέρετε για τον Α.Ο.Θ. ανήκει αποκλειστικά σε εμάς που την δημιουργήσαμε όλα αυτά τα χρόνια, παλιές και νέες Διοικήσεις, και ευτυχώς που δεν χρειαστήκαμε την στήριξη σας.
Ένα να γνωρίζετε ιστορικά, γιατί οι σημερινοί διοικούντες τον ΣΟΑΑΒΕ είστε επι των πλείστον νεόφερτοι, ότι Α.Ο.Θ. και ΣΟΑΑΒΕ επι 30 και πλέον χρόνια αποτελούσαν την μεγαλύτερη δύναμη της Ελλάδος στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και έχουν γράψει χρυσή ιστορία.
Για την δική σας θητεία, τα έργα και τις ημέρες σας, επίσης θα γράψει η ιστορία.
Δ.Σ. Α.Ο.Θ.
Παντως οποιος δουλευει κανει εργο.
Θα μεινη και η Θεσσαλονικη χωρις λεσχη.
Παντως ο σκοπος επιτευχει, οι δεξιοτεχνιες θριαμβευουν.
Αλαξτε ονομα απο ΣΟΑΑΒΕ καντε το ΣΟΔΒΕ.
Θα εκλεγεστε πιο ανετα.
ΚΟΥΚΚΙΔΗΣ -
Τι εγινε KOYKK?επανηλθες?χαθηκες για πολυ καιρο....
τι εγινε?γιατι δεν πας εσυ να σωσεις και τον ΑΟΘ και τον ΣΟΑΑΒΕ?αφου τα λες τοσο ωραια...Αλλα απο οτι εχουμε μαθει εβαλες και στους δυο στις εκλογες και εφαγες πορτα. Τελευταιος απο τους τελευταιους βγηκες και στους δυο
Καλα πως το επετρεψες?τσιρακι του μεγαλου του ΑΟΘ ησουνα...τι εγινε?σε αφησε στην απεξω?
ΕΛΑ ΤΩΡΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΟΥ.ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΟΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΟΘ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ!!!
Ετσι και αλλιως δε προκειται να βαλει αλλος υποψηφιοτητα οποτε....ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙΣ.
Αντε και εμεις μαζι σου!!!! -
Βλεπω την ημερομηνια και ωρα εγραφη σου στο FORUM.
ΔΑΙΜΩΝ
4TF Newbie DriverΔημοσιεύσεις: 1 Εγγραφή: 07/08/09 19:05 Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
20 λεπτα μετα μου απαντησες (επωνυμα).
Το ενδιαφερον σου για το τι γραφω και το τι κανω με συγκινει.
Παντως Πειραιοτης δεν εισαι γιατι το λιμανι το εζησα αρκετα και οσους γνωρισα ηταν παληκαρια.
Με τον τροπο που ξεκινησες την καριερα σου στο forum θα πας μπροστα.Πετωντας λασπη και ρουφιανευοντας πας ψηλα.Αυτο τον δρομο τον ακολουθησαν κι αλλοι και προκοψαν.
Εαν θελεις να μαθεις λεπτομερειες για το γιατι χαθηκα και εαν γινω προεδρος του ΑΟΘ παρε με τηλεφωνο.Εαν δεν το εχεις το τηλεφωνο μου παρτο απο αυτον που σε εβαλε να με απαντησεις.
Παντως σαν δαιμωνας μην ξαναβγεις,νομιζω οτι θα σου ταιριαζε καλυτερα το ΜΠΑΜΙΑ.
ΚΟΥΚΚΙΔΗΣ -
Γρήγορα κάποιος να φέρει τα ποπ κόρν!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Γρήγορα κάποιος να φέρει τα ποπ κόρν!!! -
Ο χρήστης KOUKK έγραψε:
Παντως σαν δαιμωνας μην ξαναβγεις,νομιζω οτι θα σου ταιριαζε καλυτερα το ΜΠΑΜΙΑ.
ΚΟΥΚΚΙΔΗΣ...η το κότα λειράτη θα τολμουσα να προσθέσω.
-
Mε τοση μαλαακιααα που εχουμε εδω στην βορειο ελλαδα θα μας παρουν και την ΔΕΘ θα το δουμε και αυτο.Και μην πει κανεις οτι ειναι off topic.Τι παει να πει δεν μπορω κυριοι του αοθ και του σοαββε ετσι απλα.ΞΥΠΝΑΤΕ δεν ειναι δεξιοτεχνια ειναι θεσμος η τουλαχιστον ηταν χαρη στους ειδημονες
-
Ηταν να μην γινει η αρχη...τωρα θα τα πάρει η μπαλα ολα μα ολα...
Και ειναι κριμα να μιλάνε ολοι στο μελλον για τις ειδικες μας ως απτις καλύτερες και να γινονται οι αγώνες νοτιοτερα...
-
Εαν ανατρεξετε πισω στο συγκεκριμενο θεμα θα δειτε οτι καπου εχω γραψει το
ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ.
Δυστυχως επαληθεφθηκα.
Ο ΑΟΘ ζητησε συγνωμη για την σταση του απεναντι σε μενα και ορισμενους αλλους.
Μακαρι να ειχα αδικο,και τα πραγματα να πηγαιναν καλυτερα.
Απο δω και περα ομως,ευχομαι να ενδιαφερθουν νεοι ανθρωποι με ορεξη για δουλεια
να παρουν το ΑΟΘ στα χερια τους να τον πανε μπροστα.Να σταματηση ο ΑΟΘ να ειναι πριβε λεσχη για λιγους,να ανοιξει την αγκαλια του σε ολους τους αγωνιζομενους για να δει ασπρη μερα το σπορ στην φτωχομενα Θεσσαλονικη.
Εγω οπως και πολοι αλλοι βετερανοι και (συνταξιουχοι) αγωνιζομενοι μπορουμε να βοηθησουμε συμβουλευτηκα εαν μας ζητηθει (πραγμα που δεν εχει γινει μεχρι τωρα απο εως τωρα ΔΣ).Το τιμονι θελει νεους ανθρωπους.Αφηστε στην ακρη τα οποια παλια μας εχουν φερει σε αυτην την κατασταση να κοιταξουμε ολοι μαζι μπροστα.
Υπαρχει λυση,να μην περασει αυτων οι οποιοι για το εγω τους μας οδηγησαν σε κατασταση διαλυσης.
Γινονται εκλογες αρχες Σεπτεμβριου ευχομαι να δω πολλους ενδιαφερομενους.
ΚΟΥΚΚΙΔΗΣ -
ετσι ακριβος ειναι μαστορα.
νεους. νεους. και χορτατους απο δοξα.
αλλα μας τελιοσαν.
ψαξτε να βριται.
μονο συνταξιουχη υπαρχουν με ελευθερο χρονο να κιβερναν το τοπο.
προσοπικα εγω τελος διοργανοτης.
ο θεος να βαλη το χερη του οπος μας εσωσε απο το γκρεμο της δραμας -
Ποιός σε ζήτησε 'Συγνώμη' ρε Κουκίδη ?
Διεγράφησαν φήμες σε συνδυασμό με 'προσωπικά'. Αγαπητέ noutsis, αν θέλεις να του τα πεις, πες τα του προσωπικά. Αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι εδώ δεν είσαι 'πρόσωπο με πρόσωπο' αλλά σε ένα δημόσιο χώρο ανταλλαγής απόψεων. Πόσο δε μάλλον που εσύ είσαι ανώνυμος ενώ αυτός επώνυμος και άρα η αντιπαράθεση δεν είναι δίκαιη.
(Moderator nass)
-
καλλα ειναι να σταματησετε τις για να ερθουν νεοι στον χωρο
οι παλιοι να σταματησετε να χαλιεστε. φτανη επιτελους. -
Πρώτα απ'όλα σας ευχαριστώ για την διαγραφή .
Γιατί κατάλαβα πως πρέπει να 'θάβουμε' χωρίς να λέμε ονόματα δημόσια για να έχουμε άλωθι όταν βρισκόμαστε πρόσωπο με πρόσωπο .Όσο για την ανταλλαγή απόψεων .....μόνο άποψη δεν έχει αυτός . και δεν γράφω το όνομα του γιατι δεν είμαι ''πρόσωπο με πρόσωπο' !!
ευχαριστώ φίλε μου nass
ΣΟΑΑΒΕ