-
Σημερα ειδα το ΥΠΕΡΜΕΓΙΣΤΟ!!!!!
Vitara 1.6 μαυρο, 2 γεννιες πριν, με bodykit πολυεστερα, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ, σαυρα!!!!!
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!! -
http://img188.imageshack.us/img188/3672/04062009s.jpg
Τραγική η φωτογραφία μιας και είναι νυχτερινή λήψη απο νόκια Ν91, αλλά τέλος πάντων.
Είναι megane cc στο οποίο ο ιδιοκτήτης αντικατέστησε το σήμα της ρενώ με ένα ίδιο σήμα, φτιαγμένο απο λευκά led. -
το αμαξι σου θελει ζυγοσταθμιση
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
το αμαξι σου θελει ζυγοσταθμισηΜπορει να εχει Παρκισον!!!!!
Festonero πλακα κανω!!!
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
το αμαξι σου θελει ζυγοσταθμιση -
-
Μπα, απλά η φωτό λήφθηκε απο θηλυκό, το οποίο προφανώς δεν ενδιαφερόταν ιδιαίτερα για τη φωτογραφία. Μάλλον θα έφταιγε οτι τον κυνηγούσα στον Πειραιά κανένα 5λεπτο, αφού είχα περάσει τον προορισμό μου.
Γυναίκες. >Ο χρήστης mirage έγραψε:το αμαξι σου θελει ζυγοσταθμιση
Δε το πιάνω
-
3 πουλακια καθονταν.....κουλουπου .....κουλουπου
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Kangouring for Dummies, από μια καναδική σατιρική εκπομπή! -
Τα παραπάνω είναι από το autoblog.nl, αλλά πάρα πολύ θα ήθελα να είχα μια κάμερα έτοιμη για το πραγματικά απάλευτο μαύρο 407 S.W., που κυκλοφορεί κοντά στο παράλιο Άστρος. Προσοχή μην βγείτε σε καμμιά στροφή, αν πετύχετε αυτό το φρικτό κατασκεύασμα ...
-
O.T.!
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252 -
30άρια ζαντόνια δεν είχα ματαδεί ...
Το έκτρωμα αποκαλείται (Hummer H2) Latte Macciato !! -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
30άρια ζαντόνια δεν είχα ματαδεί ...Έχουμε βγει εντελώς αλλά 30άρες ζάντες είχε και το Ford Model T
τελικά πράγματι ρόδα είναι και γυρίζει... -
για σενα ο μοναδικος τροπος να γυρισει ειναι να πεσει και να σε πλακωσει
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Το έκτρωμα αποκαλείται (Hummer H2) Latte Macciato !!Και εδώ πάντως κυκλοφορούν αρκετά πολυτελή Suv (Cayenne και Tuareg έχω δει αρκετά) με χαμηλοπρόφιλα ελαστικά σε τεραστιες ζάντες ...
Φίλος μου είπε δε ότι κυκλοφορεί στην Ανω Τούμπα (Λαμπράκη μεριά κοντά στα γυράδικα) εντελώς χαμηλωμένη γκρι BMW X6 με αεροδυναμικά βοηθήματα και μεγάλα αυτοκόλλητα βελτιωτή περιμετρικά με τεραστιες ζάντες και πολύ χαμηλό προφίλ στα λάστιχα, χαρακτηρίζοντας την ως έκτρωμα! Θα ήθελα να την συναντήσω!!! -
Την εχω δει εγω... Εκτρωμα οντως...Δεν μου αρεσει που δεν μου αρεσει αυτο το αυτοκινητο αυτος το εβγαλε απο την μυτη...
-
Kαι γω ειδα μια αλλα νομιζω οτι ηταν μαυρη,δεν ειμαι ομως απολυτα σιγουρος,παιζει να ηταν αυτη μιας και ειχε αυτοκολλητα βελτιωτη και αν θυμαμαι καλα ειχε πινακιδες Λαρισας.
-
Και μάλιστα το Model T δείχνει σχεδόν συμπαθητικό, σε αντίθεση με αυτό το απαράδεκτο Hummer.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Έχουμε βγει εντελώς αλλά 30άρες ζάντες είχε και το Ford Model T
...
τελικά πράγματι ρόδα είναι και γυρίζει...Πριν λίγους μήνες είχε παρουσιαστεί και αυτό:
... οπότε ... ότι και να δούμε ... γυρίζει το ! -
Australia Uber Alles!!!!! [#5]