-
Ευχαριστώ cosneo.
Παιδιά το πήρα τελικά το splashακι αν και ψιλοαπαράδεκτοι στην SUZUKI Νταλιάνης. Μέχρι και στο βιβλιαράκι του service είχαν λαθος αριθμό κυκλοφορίας πινακίδας.
Επιδιόρθωσαν την λακούβα, είπαν με βεντούζα αλλά δεν ξέρω τι να πιστέψω τελικά...
Για τις ζελατίνες μου είπαν ότι τις βγάζουν σε όλα και ακριβώς δίπλα του ήταν ενα SPLASH προς παράδοση με ζελατίνες!!!! Εννοείται οτι του το είπα και δεν ήξερε τι να μου πει...
Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή όσων θέλουν να αγοράσουν αυτοκίνητο, να το 'ψάξουν' καλά.Ευχαριστώ πολύ όλους!!!!
-
καλοριζικο και καλοταξιδο
-
Ο χρήστης elthanos έγραψε:
Παρασκευή 24/07/09 πηγα να παραλάβω SUZUKI SPLASH απο τη SUZUKI Νταλιάνης στη Θεσσαλονίκη. Εκει παρατήρησα μια μικρη λακούβα στο φτέρό του οδηγού... Αρνήθηκα να το παραλάβω, μου είπαν ότι θα το επιδιωρθώσουν με βεντούζα και οτι θα είναι έτοιμο την επόμενη εργάσιμη δηλαδή 27/07/09. Ξέρει κανείς αν καλύπτομαι από το νόμο για κάτι περαιτέρω ή οτιδήποτε? Πρέπει να προσθέσω ότι ο δείκτης χιλιομέτρων έγραφε 20 χιλιόμετρα!(είναι φυσιολογικό?) και οι ζελατίνες από τα καθίσματα είχαν αφαιρεθεί όλες. Λέτε να παίζει κάτι?
Πως θα μπορούσα να καταλάβω αν το στοκάρουν - βάψουν?
Παρακαλώ για την γρήγορη βοήθεια σας
ΕυχαριστώΟσα αυτοκίνητα έχουν περάσει από τα χέρια μου πάνω από 8-9 χλμ δεν είχαν.
εγώ στην θέση σου θα ζήταγα σίγουρα ανταλλάγματα. Τα λεφτά σου έδωσες δεν καταλαβαίνω τα ειρωνικά σχόλια μερικών υπεράνω εδώ μέσα. Για αυτό μας πηδ@νε γιατί τα τρώμε όλα αμάσητα.
ζήτα επέκταση εγγύησης για παράδειγμα.
-
τα 20 χλμ είναι φυσιολογικά. Ο νόμος καλύπτει μεχρι 50 αν δεν κάνω λάθος. Τα γκρουπ VAG έχουν ένα κολπάκι και μπορούν να μηδενίσουν μεχρι και 3 φορές τα πρώτα χλμ αν είναι διψήφιο.Οπότε μην χαίρονται καποιοι αν νομίζουν ότι το πηραν με 0 ίσως να είχε και99. Όσον αφορά στο χτύπημα είναι απαραδεχτοι που δεν το είχαν επισκευασμένο,κατα τα άλλα τι πρόβλημα να υπάρχει??? Τα αυτοκίνητα μετακινούνται από ανθρώπους,με νταλικές καράβια κτλ...δηλαδή τα χτυπημένα τι τα κάνουν τα πετάνε?,,,νομίζω και εκεί ο νόμος τούς καλύπτει...μην τρελένεσαι καλορίζικο
-
Ο χρήστης surudos έγραψε:
... Τα αυτοκίνητα μετακινούνται από ανθρώπους,με νταλικές καράβια κτλ...δηλαδή τα χτυπημένα τι τα κάνουν τα πετάνε?,,,νομίζω και εκεί ο νόμος τούς καλύπτει...μην τρελένεσαι καλορίζικοΜερικές φορές όμως είναι εξοργιστικοί ... όπως σήμερα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.
Από ξημερώματα τα βρήκα να στέκονται λίγα εκατοστά απο την θάλασσα με τα αυτοκίνητα και τον κόσμο που περίμενε επιβίβαση στα φέρρυ δίπλα ... άλλοι να τα χαζευουν, να φωτογραφίζονται, μηχανάκια να σταματάνε δίπλα τους κλπ. Στο τέλος ήρθε και μια αυτοκινητάμαξα με Ford ... Το μαυρο Mondeo ... καλό 0-100 έχει!!!
ΥΓ. Το μόνο που χάρηκα είναι ότι είδα το νέο Skoda Octavia Scout από κοντά ... που δεν υπάρχει σε καμιά έκθεση ούτε για δείγμα!!! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παρασκευή 24/07/09 πηγα να παραλάβω SUZUKI SPLASH απο τη SUZUKI Νταλιάνης στη Θεσσαλονίκη. Εκει παρατήρησα μια μικρη λακούβα στο φτέρό του οδηγού... Αρνήθηκα να το παραλάβω, μου είπαν ότι θα το επιδιωρθώσουν με βεντούζα και οτι θα είναι έτοιμο την επόμενη εργάσιμη δηλαδή 27/07/09. Ξέρει κανείς αν καλύπτομαι από το νόμο για κάτι περαιτέρω ή οτιδήποτε? Πρέπει να προσθέσω ότι ο δείκτης χιλιομέτρων έγραφε 20 χιλιόμετρα!(είναι φυσιολογικό?) και οι ζελατίνες από τα καθίσματα είχαν αφαιρεθεί όλες. Λέτε να παίζει κάτι?
ΕυχαριστώΟσα αυτοκίνητα έχουν περάσει από τα χέρια μου πάνω από 8-9 χλμ δεν είχαν.
εγώ στην θέση σου θα ζήταγα σίγουρα ανταλλάγματα. Τα λεφτά σου έδωσες δεν καταλαβαίνω τα ειρωνικά σχόλια μερικών υπεράνω εδώ μέσα. Για αυτό μας πηδ@νε γιατί τα τρώμε όλα αμάσητα.
Εντάξει δεν παρεξηγώ τα παιδιά, πάντως στα 47 μου έχω αγοράσει καινούργια ΒΧ,106 8v,106 16v, clio 14 16v, RX8, corsa D και πάντα κοιτούσα να είναι του ''κουτιού'', καθώς όπως λέμε και εμείς οι καθηστερημένοι παπούδες, με τα λεφτά μου γ@μ@ω και τη κυρά μου.
Πέρσυ τέτοια εποχή έστειλα αδιάβαστο ένα clio TCE γιατί δεν ήρθε όπως το είχα παραγγείλει με μαλακό ταπλό, έπεσα στην αλλάγή του εργοστασίου που στο Rc έβαλε σκληρό ταμπλό με 'αλουμινένια'' κονσόλα, παρότι θέλανε να με κάνουν δώρο το μεταλικό χρώμα (160Ε), φίλος για μιά γρατσουνίτσα στο βερνίκι 1cm σε ibiza πήρε δώρο ζάντες αλουμινίου.
Κοιτάξτε νοοτροποία, τον Γενάρη ήρθε το καινούργιο corsa, με λένε έλα να το δείς, να το εξοφλήσεις, να το ετοιμάσουμε και αύριο να το πάρεις, όντως το έλενξα αλλά την επομένη που το πήρα δεν είχα προσέξει ότι τα σαίνια είχαν αλλάξει τα μανίσια γνήσια κουμπωτά πατάκια της opel (που είχα δεί με νάυλον στο πορτ μπαγκάζ) με κάτι της πλάκας των 10Ε, το βράδι το πρόσεξα (παίζει ρόλο και η πρεσβυωπεία στην ηλικία μου) έγινα ΤΟΥΡΚΟΣ, πρωί πρωί στον ΣΙΝΗ (ΙΚΕΑ Θεσ/νίκη), με άρχισαν ''μα αυτά τα πατάκια δίνουμε''...''μας τελείωσαν τα άλλα''...'''ελα σε μία εβομάδα''...Τους άρχισα στα χαμοσταυρίδια τους λέω δεν φεύγω αν δεν πάρω τα σωστά πατάκια και ως δια μαγείας βρέθηκαν γνήσια κουμπωτά της opel, τα βάλανε και με ζήτησαν και συγνώμη, πληροφοριακά ο πωλητης με είχε κάνει δώρο συναγερμό ΜΕΤΑ, αισθητήρες παρκαρίσματός, κουκούλα,αλυσίδες, κομπρεσσεράκι και -300Ε από τιμή καταλόγου (+τα -300 που έκανε εκείνη την εποχή η opel). -
Σωστος ο 106S16
Οταν δινεις καποια € (ασχετως ποσου) για ενα προιον, περιμενεις να ειναι 'καθως πρεπει'. Οχι οπως βολευει.
Σιγουρα καμμια αντιπροσωπεια δε θα πεταξει ενα αυτοκινητο για μια γρατζουνια, αλλα θα πρεπει να αποζημιωσει τον πελατη της ή να του φερει καινουργιο αμαξι εαν ειναι ανενδοτος. Το αλλο, ας το δωσει κοψοχρονια, ας το κρατησει test drive, ας το κανει ανταλλακτικα, δωρεα στην εκκλησια, δεν με ενδιαφερει. Ο πελατης δε πρεπει να αναλαβει το ρισκο ή τη χασουρα, αλλα ο εμπορος. Στο κατω κατω, αυτη ειναι η δουλεια του, αυτες οι υποχρεωσεις του. Ο πελατης απλα δινει λεφτα για να παρει ενα προιον. Η μονη του υποχρεωση ειναι να πληρωσει.Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
με λένε έλα να το δείςο πωλητης με είχε κάνει δώρο συναγερμό
Σαλονικιος ε?
-
Κάνει μπαμ ε ....τι να κάνουμε
-
Προφανώς ο έμπορος ήλπιζε να μην το δει ο αγοραστής όταν το παραλάμβανε..(τα υπόλοιπα εννοούνται)
Ακόμα και σκονισμένο να είναι το αυτοκίνητο, σου κρυώνει η καρδιά, πολύ περισσότερο αν είναι χτυπημένο έστω και ελάχιστα.
-
Ρε παιδιά, ΠΛΗΡΩΝΕΙ ο άνθρωπος;
Αφού πληρώνει, και πληρώνει μάλιστα την κανονική τιμή για το αντικείμενο αυτό, δεν ΠΡΕΠΕΙ να είναι ακριβώς όπως πρέπει να είναι για τη τιμή του;
Για ένα αμάξι με ελλάτωμα, γιατί να δώσει τα ίδια λεφτά με κάποιον που θα το πάρει πλήρες;
Εννοείται να πιέσει για να πάρει δώρο ή έκπτωση στη τιμή! -
Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι δεν είναι ίδια η τιμή για ένα αυτοκίνητο που δεν έχει ούτε γρατσουνιά με ένα που έχει έστω και μία απειροελάχιστη ζημιά...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
+10
-
Εγω αγορασα το splash τον Φεβρουαριο και μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενη αρκετα.Οσον αφορα τα χιλιομετρα ,το δικο μου ειχε 33 χλμ και οταν τους ρωτησα γιατι μου απαντησαν οτι απο Ελευσινα που το πηρα απο auto moda το αυτοκινητο πηγε στον Σφακιανακη για να του περασουν το mutimedia.Οσον αφορα τις ζελατινες το δικο μου δεν τις ειχε.Αυτο που θελω να ρωτησω τους κατοχους ειναι αν τα τακακια τους τσιριζουν γιατι εμενα τσιριζουν απο τα πρωτα 1500 χλμ .Το πηγα πριν 15 μερες για το πρωτο σερβις στις 7500 και μου ειπαν οτι ειχαν γυαλαδα και τα καθαρισαν και πως δεν θα μου το ξανακανει .Δυστυχως μετα απο 3 μερες ο χορος ξαναξεκινησε και η υπομονη μου εξαντλιεται.Αν καποιος εχει αντιμετωπισει κατι τετοιο παρακαλω διαφωτιστε με.Οσον αφορα το χτυπημα στο φτερο ,εγω δεν το παραλαμβανα με τιποτα.
-
Ο χρήστης sandy7 έγραψε:
Αυτο που θελω να ρωτησω τους κατοχους ειναι αν τα τακακια τους τσιριζουν γιατι εμενα τσιριζουν απο τα πρωτα 1500 χλμ .Το πηγα πριν 15 μερες για το πρωτο σερβις στις 7500 και μου ειπαν οτι ειχαν γυαλαδα και τα καθαρισαν και πως δεν θα μου το ξανακανει .Δυστυχως μετα απο 3 μερες ο χορος ξαναξεκινησε και η υπομονη μου εξαντλιεται.Αν καποιος εχει αντιμετωπισει κατι τετοιο παρακαλω διαφωτιστε με.Οσον αφορα το χτυπημα στο φτερο ,εγω δεν το παραλαμβανα με τιποτα.Οι ασθένειες του swift περασαν και στο splash μαλλον μονο που τωρα το λενε γυαλαδα . Δεν ειναι κατι τραγικό απλα αλλαζεις τακάκια κ ησυχαζεις για αρκετες χιλιάδες χλμ.Το splash 'δανείζεται' πολλα μηχανικά μερη απο το swift κανε μια βολτα απο το swiftclub.gr να δεις μερικες λυσεις πολλα παιδια εχουν αντιμετωπίσει το προβλημα με τα τσιριχτα τακακια. Για να μην βγαινουμε off topic οτι αλλο θες πες μου με pm
-
Σε ευχαριστω πολυ.
-
Ο χρήστης swiftakias_ έγραψε:
Αυτο που θελω να ρωτησω τους κατοχους ειναι αν τα τακακια τους τσιριζουν γιατι εμενα τσιριζουν απο τα πρωτα 1500 χλμ .Το πηγα πριν 15 μερες για το πρωτο σερβις στις 7500 και μου ειπαν οτι ειχαν γυαλαδα και τα καθαρισαν και πως δεν θα μου το ξανακανει .Δυστυχως μετα απο 3 μερες ο χορος ξαναξεκινησε και η υπομονη μου εξαντλιεται.Αν καποιος εχει αντιμετωπισει κατι τετοιο παρακαλω διαφωτιστε με ...
Οι ασθένειες του swift περασαν και στο splash μαλλον μονο που τωρα το λενε γυαλαδα . Δεν ειναι κατι τραγικό απλα αλλαζεις τακάκια κ ησυχαζεις για αρκετες χιλιάδες χλμ.Το splash 'δανείζεται' πολλα μηχανικά μερη απο το swift κανε μια βολτα απο το swiftclub.gr να δεις μερικες λυσεις πολλα παιδια εχουν αντιμετωπίσει το προβλημα με τα τσιριχτα τακακια. Για να μην βγαινουμε off topic οτι αλλο θες πες μου με pm
Στο δικό μου έως τα 7500 χλμ που έχω τώρα και πριν λίγες μέρες έκανα και τον ετήσιο έλεγχο/λάδια, δεν έχω ακούσει τίποτα απο τα φρένα, ούτε οι ίδιοι μου είπαν τίποτα για τα τακάκια μου.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυτο που θελω να ρωτησω τους κατοχους ειναι αν τα τακακια τους τσιριζουν γιατι εμενα τσιριζουν απο τα πρωτα 1500 χλμ .Το πηγα πριν 15 μερες για το πρωτο σερβις στις 7500 και μου ειπαν οτι ειχαν γυαλαδα και τα καθαρισαν και πως δεν θα μου το ξανακανει .Δυστυχως μετα απο 3 μερες ο χορος ξαναξεκινησε και η υπομονη μου εξαντλιεται.Αν καποιος εχει αντιμετωπισει κατι τετοιο παρακαλω διαφωτιστε με ...
Οι ασθένειες του swift περασαν και στο splash μαλλον μονο που τωρα το λενε γυαλαδα . Δεν ειναι κατι τραγικό απλα αλλαζεις τακάκια κ ησυχαζεις για αρκετες χιλιάδες χλμ.Το splash 'δανείζεται' πολλα μηχανικά μερη απο το swift κανε μια βολτα απο το swiftclub.gr να δεις μερικες λυσεις πολλα παιδια εχουν αντιμετωπίσει το προβλημα με τα τσιριχτα τακακια. Για να μην βγαινουμε off topic οτι αλλο θες πες μου με pm
Στο δικό μου έως τα 7500 χλμ που έχω τώρα και πριν λίγες μέρες έκανα και τον ετήσιο έλεγχο/λάδια, δεν έχω ακούσει τίποτα απο τα φρένα, ούτε οι ίδιοι μου είπαν τίποτα για τα τακάκια μου.
Τελικα το πηγα στη suzuki την προηγουμενη εβδομαδα και μου αλλαξαν δισκους και τακακια και τα περασαν στην εγγυηση .Οποτε το νου σας μην την πατησετε ,να απαιτησετε να σας τα αλλαξουν αν ποτε σας τυχει .
-
καλα μπορει να τυχει να τσιριζουν τα τακακια αυτο δεν ειναι κατι επικινδυνο, απλα σπαστικο.
ο,τι και να κανουν παντως η μονη δραστικη λυση ειναι η αλλαγη, το 'καθαρισμα' ειναι κοροιδια
εγω προσωπικα οποτε πεφτω σε τετοια τακακια απλα το υπομενω..
SUZUKI SPLASH χτυπημένο καινούριο αυτοκίνητο...