-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Προσωπικά επιμένω ότι ένα GP στο κέντρο της Αθήνας κοντά στο 15αύγουστο είναι εφικτό.
Ο Πανίκας είπε ότι θα το κάνει στη Θεσσαλονίκη. Άλλωστε έχουμε και κάμποσο armco και έτοιμα σικέιν από το μετρό!
…. Νομίζω ότι έχουν περάσει μερικά χρόνια οπότε μπορώ και εγώ να μοιραστώ μαζί σας μια τρομερή ιστορία ελληνικής πραγματικότητας, όπως μου την έχει περιγράψει μια πολύ αξιόπιστη πηγή , την οποία όμως δεν θα αποκαλύψω.
Μια φορά και έναν καιρό στην γαλαρία ενός εκδρομικού που επέστρεφε από ένα Ουγγρικό GP , μια παρέα – με μέλη που μόλις είχαν συστηθεί – συζητούσε για τον αγώνα που μόλις είχε παρακολουθήσει.
«Πολύ μ’ αρέσει που τα λέμε έτσι» λέει κάποιος
«Και εμένα μ’ αρέσει , να το κάνουμε και όταν φτάσουμε στην Σαλονικη»
«Ρε συ , δεν κάνουμε έναν σύλλογο»
«Ναι ρε , το αναλαμβάνω εγω που είμαι και δικηγορος»Και έτσι γεννηθηκε ο «Σύλλογος Φιλων Φορμουλα Ένα Ελλάδος»
Σχόλιο. Στην Ελλάδα το να κάνεις έναν σύλλογο είναι παρα πολύ ευκολο. Θέλει ένα – από τα πολλά ετοιμα – καταστατικό , μια έναρξη στην Εφορία για το ΑΦΜ και μια απόφαση – νομίζω – πρωτοδικείου.
- Δεν ξερω γενικότερα πόσο εύκολα μπορεί να κολλήσεις αυτό το «Ελλάδος»
- Εχω την αίσθηση ότι όλοι οι συλλογοι που ασχολούνται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό υπάγονται άμμεσα στην κηδεμονία της ΕΛΠΑ. Δεν γνωρίζω την εμπλοκή της ΕΛΠΑ με τον σύλλογο ( ή εάν γνωρίζει την ύπαρξη του )
Ένα παλικάρι ήξερε και από ιντερνετια και έστησε και ένα site … ενώ ένας άλλος διάθεσε και ένα γραφείο που είχε σε ένα νεοκλασικό στην …..
Εστειλαν δελτία τύπου για να κοινοποιήσουν την υπάρξη του συλλόγου σε περιοδικά ( ίσως καποιοι να θυμούνται την καταχώρηση στο Φ1Racing ) , ραδιόφωνα , φορείς ( Περιφέρεια , Νομαρχεία , Δήμος )
Ο Σύλλογος είχε την πορεία του ( ε μην με ρωτάτε ποια πορεία …. την αναμενόμενη )
Κτλ κτλ κτλ ......Και τώρα που τελείωσαν οι συστάσεις …. Αρχίζει το ψητό.
2 χρόνια μετά την συσταση του … σκάει μια μέρα στο κινητό ενός μέλους του συλλόγου μία κλήση από το γραφείο του ….Νομάρχη !!!!
«Σας θέλει ο Νομάρχης να μιλήσετε»
Μαζεύονται 3-4 ( που κρατούσαν επαφή ) και πάνε στο ραντεβού με τον Νομάρχη.
Μετά τα τυπικά ο Ζορρό πετάει την βομβα.«Λοιπόν κύριοι , έχω μόλις επιστρέψει από την Αμερική και είχα και συναντήσεις με τον Εξολοθρευτή. Λοιπόν μάγκες έχω κλείσει αγωνα αμερικάνικη Φόρμουλα στη Θεσσαλονικη»
Και κάνει μια ο Νομάρχης και βγάζει από το συρτάρι ένα χαρτί με ένα συμφωνητικό (!!!!) και με ένα πρόγραμμα αγώνων αυτοκινήτων ( Φόρμουλες ρε παιδί’μ ) που έχει ένα τίτλο που λέει διάφορα και ένα Καλιφόρνια ….. στο τέλος του προγράμματος έχει τελευταία αγωνιστική : Thessaloniki (Greece ) * Provisional«όπως βλέπεται κύριοι , δεν λέω ότι να’ναι …. Τα πράγματα είναι επίσημα. Εχουμε 3 μήνες μπροστά μας να κάνουμε την πίστα … που είναι το έυκολο μέρος» και κάνει άλλο ένα μαγικό και βγάζει από το συρτάρι ένα πακέτο χαρτιών με τις προδιαγραφές για μια οβαλ πίστα !!!
«Η πίστα πρέπει να έχει τόσα μετρα πλάτος κτλ κτλ ….και μπορούν να την κάνουν τα συνεργεία της νομαρχίας»
-
Και εμάς τι μας θές , Νομάρχα»
-
Ρε ‘σείς έχετε κανένα οικόπεδο !!!!
Αντε Καλές Διακοπές !!!
-
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Προσωπικά επιμένω ότι ένα GP στο κέντρο της Αθήνας κοντά στο 15αύγουστο είναι εφικτό.
Ο Πανίκας είπε ότι θα το κάνει στη Θεσσαλονίκη. Άλλωστε έχουμε και κάμποσο armco και έτοιμα σικέιν από το μετρό!
…. Νομίζω ότι έχουν περάσει μερικά χρόνια οπότε μπορώ και εγώ να μοιραστώ μαζί σας μια τρομερή ιστορία ...
...
...Αντε Καλές Διακοπές !!!
-
ΕΡΧΕΤΑΙ
ALONSO
VILLENEUVE
SCHUMACHER
BRUNO SENNA
ROSSI
ROSBERG
HULKENBERG
SUTIL
GENE
SATO-BOURDAIS? -
Alonso could Replace Massa in Valencia - report
http://www.worldcarfans.com/10907272072 ... ia--report
-
**Doctors reveal Massa left eye damaged **
http://www.autosport.com/news/report.php/id/77379
Και πάνω που νόμιζα ότι την είχε γλιτώσει...
-
Μακαρι να διαψευσθω αλλα μαλλον δεν θα ξαναδουμε τον Μασσα με αγωνιστικη φορμα και κρανος!!Ολοι μας ξερουμε τις τεραστιες απαιτησεις που εχει η Φ1 σωματικα και ψυχολογικα..Και δεν ξερω αν αυτα τα 2 επανελθουν ποτε στο 100% για τον Φελιπε!
-
Μωρε καλα ναναι το παιδι και ας μην ξανασχοληθει με αγωνες. Εγω παντως δεν ξεχνω την αφοσιωση του.
Αν ολα πανε καλα παντως, θα χρειαστει σιγουρα 1-2 χρονια για να συνελθει..
-
Το τι έγινε με τον Μάσσα το έμαθα την Κυριακή το μεσημέρι (δεν είδα τα δοκιμαστικά το Σάββατο και δεν είχα πρόσβαση στο νετ όλο το ΣΚ) και ομολογώ ότι σοκαρίστηκα.
Ας ελπίζουμε ότι δεν θα του μείνει μόνιμη βλάβη.
Κρίμα γίατι, κατά την (τέρμα αντι-φερραρική) γνώμη μου, ο Μάσσα είναι ο οδηγός που έχει δουλέψει/βελτιωθεί περισσότερο τα τελευταία 3 χρόνια.
ΥΓ Δεν μπαίνω καν στον κόπο να σχολιάσω το 'γιατί σε αυτόν ρε γαμώτο;'...
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
**Doctors reveal Massa left eye damaged **http://www.autosport.com/news/report.php/id/77379
Ayto bghke to meshmeri.... To apogeyma bghke ayto.... poy einai pio en8aryntiko.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
**Doctors reveal Massa left eye damaged **
http://www.autosport.com/news/report.php/id/77379
Ayto bghke to meshmeri.... To apogeyma bghke ayto.... poy einai pio en8aryntiko.
Ο Μάσσα ακόμα λόγω πρηξίματος δεν μπορεί να ανοίξει καν το αριστερό μάτι. Όταν ανοίξει το μάτι θα βγουν και συμπεράσματα. Ο άνθρωπος μπορεί να τρέχει σε 9 μήνες σε υψηλότατο επίπεδο ή απλά να ζήσει μια ήρεμη ζωή με την οικογένειά του. Τα χειρότερα, θέλω να πιστεύω, έχουν περάσει. Άντε γιατί με καταστεναχώρησε αυτή η ιστορία.
-
Φαίνεται να τη γλύτωσε.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά και με το μάτι του.
Τον καημένο τι του έτυχε ρε γμτ...
-
edit
mod cmarin
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Πολύ θα γελάσουμε έτσι κι επιστρέψει ο Michael..Σου 'χει κανει μεγαλο κακο τελικα εσενα..
-
Ο χρήστης STK έγραψε:
Πολύ θα γελάσουμε έτσι κι επιστρέψει ο Michael..
Σου 'χει κανει μεγαλο κακο τελικα εσενα..
Eσένα μάλλον εγώ σ'έχω κάνει κακό.
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Γελασαμε και σημερα..
Στον εαυτο σου κανεις αλλα μαλλον δεν το εχεις καταλαβει. -
Ο χρήστης STK έγραψε:
Γελασαμε και σημερα..
Στον εαυτο σου κανεις αλλα μαλλον δεν το εχεις καταλαβει.Mια χαρά είμαι, μην ανησυχείς.
-
Μηπως να σταματησουν τα ;
-
Εγώ πάλι βλέπω το Mika Salo να επιστρέφει στη δράση (...και να είναι και ταχύτερος του συμπατριώτη του...)
Πάντως δε νομίζω ότι θα ήθελε και ο Alonso μια τέτοια βιαστική κίνηση, δεν του χρειάζεται. Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι θα είναι ήδη αφρισμένος που δεν θα τρέξει στη Βαλένθια. Προβλέπω συντηρητική προσέγγιση απ' τη Ferrari σε μια, ούτως ή άλλως, χαμηλών τόνων χρονιά.
-
Από f1-live.com
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 2608.shtml
'His condition is improving quickly and constantly. He is more and more awake and reactive,' declared Massa's personal doctor Dino Altman.
'He spoke to several people today, using three different languages, replying always in a coherent way,' he elaborated. 'He's also progressing with his physiotherapy very well. He opened his left eye and confirmed that he can see with it.
'As far as the near future is concerned we have to be cautious, but I have to say that also today there are very positive signs,' Altman added.
Εξαιρετικά σημαντική η ποικιλία στις γλώσσες που μίλησε όπως και το ότι το μάτι λειτουργεί κατ'αρχάς.
ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ - Ιούλιος 2009