-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Δεξιοτίμονος?
Με το καλό να εκατο-χιλιάσουν (και μάλιστα παραπάνω από 1 φορές )απροβλημάτιστα!!!!
Πολύ όμορφο το insignia.Αν έψαχνα οικογενειακό αμάξι σήμερα, μάλλον θα ήταν η τελική επιλογή με μερικά extra (με τον 1.6Τ βέβαια ).Ναι, Τζίπριος είμαι
Και εγώ έτσι το πήρα, 1.6Τ με πολλά έξτρα, φυσικά μονόδρομος το ινσίγκνια αφού δίνεις λίγα και παίρνεις πολλάτις ταχυτητες πως τις εχετε εκει cosneo?
η πρωτη ειναι σαν την δικη μας η ειναι στην θεση της 5ης οπως ειναι στα δικα μας κιβωτια?Τους μπέρδεψες... άλλος ο Cosco και άλλος ο Cosneo
Έτσι έτσι, άλλο cosco και άλλο cosneo
Δεν γνωρίζω πως έχετε τους δικούς σας εκεί αλλά ο δικός μου είναι έτσι
Αντε αντε, γιατί έχω λαλήσει. Τους έχω ζαλίσει και στο φόρουμ του opel-club... στο τέλος θα με πετάξουν έξω από εκεί
Φίλε stan έλα πάρε μια φρέσκια να χαζέψεις λιγάκι:lol:
(χωρίς παρεξήγηση, σε πειράζω ε!) άντε λίγες έμειναν, μόλις έρθει το καμάρι σου θα πάθεις μεγάλοooooo βλεπω μαζευτηκαν αρκετοι κουμαπροι εδω μεσα.φιλε cosco ποσο εκπτωση σου εκανε ο αντιπροσωπος και σε ποια πολη της κυπρου το παρηγγειλες.Σου εδωσαν εσενα πυροσβεστηρα,τριγωνο και φαρμακειο της opel?ειδα την κυριακη κατα τις 7 ενα μαυρο insignia στην λαρνακα εσυ ησουν η καμια σχεση?
-
Ο χρήστης stratilatis έγραψε:
ooooo βλεπω μαζευτηκαν αρκετοι κουμαπροι εδω μεσα.φιλε cosco ποσο εκπτωση σου εκανε ο αντιπροσωπος και σε ποια πολη της κυπρου το παρηγγειλες.Σου εδωσαν εσενα πυροσβεστηρα,τριγωνο και φαρμακειο της opel?ειδα την κυριακη κατα τις 7 ενα μαυρο insignia στην λαρνακα εσυ ησουν η καμια σχεση?
Γεια σου φίλε, το αμάξι το παρήγγειλα από αντιπρόσωπο στο Παραλίμνι και καμία έκπτωση δεν μου έχει κάνει. Πυροσβεστήρα, τρίγωνο και φαρμακείο σε πιο σημείο το αυτοκινήτου πρέπει να βρίσκονται γιατί στο δικό μου δεν τα είδα πουθενά, ούτε καν κάποιες άδειες θέσεις όπου θα έπρεπε να ήταν εκεί. Και ναι την Κυριακή πήγα βόλτα στη Λάρνακα αλλά δεν ήμουνα εγώ με το μαύρο το ινσίγκνια γιατί πολύ απλά το δικό μου είναι ασήμι (αυτό που είναι στη φώτο πιο πάνω)
Εσύ φίλε από πιο μέρος είσαι? -
Ο χρήστης cosco έγραψε:
ooooo βλεπω μαζευτηκαν αρκετοι κουμαπροι εδω μεσα.φιλε cosco ποσο εκπτωση σου εκανε ο αντιπροσωπος και σε ποια πολη της κυπρου το παρηγγειλες.Σου εδωσαν εσενα πυροσβεστηρα,τριγωνο και φαρμακειο της opel?ειδα την κυριακη κατα τις 7 ενα μαυρο insignia στην λαρνακα εσυ ησουν η καμια σχεση?
Γεια σου φίλε, το αμάξι το παρήγγειλα από αντιπρόσωπο στο Παραλίμνι και καμία έκπτωση δεν μου έχει κάνει. Πυροσβεστήρα, τρίγωνο και φαρμακείο σε πιο σημείο το αυτοκινήτου πρέπει να βρίσκονται γιατί στο δικό μου δεν τα είδα πουθενά, ούτε καν κάποιες άδειες θέσεις όπου θα έπρεπε να ήταν εκεί. Και ναι την Κυριακή πήγα βόλτα στη Λάρνακα αλλά δεν ήμουνα εγώ με το μαύρο το ινσίγκνια γιατί πολύ απλά το δικό μου είναι ασήμι (αυτό που είναι στη φώτο πιο πάνω)
Εσύ φίλε από πιο μέρος είσαι?Κανονικα ειναι στο πορτ μπαγκαζ αν δεν κανω λαθος,μην ανησυχεις ουτε και μενα μου δωσανε σε ρωτησα επειδη στην ελλαδα τα δινουνε.θα παω βεβαια να ρωτησω στην αντιπροσωπεια καποια στιγμη.Εβαλες τοσα extras και δεν σου καναν καθολου εκπτωση?Εμενα με πολυ πιεση μου καναν 300 ευρω και το πρωτο service με τα λαδια δωρεαν.Οσον αφορα το απο που ειμαι,ειμαι απο κρητη αλλα ζω μονιμα λαρνακα επειδη ειμαι παντρεμενος με κυπρια.
-
Μια ερώτηση ρε παιδιά... Το μαύρο χρεώνεται κανονικά σαν μεταλλικό χρώμα? (γιατί κάτι άκουσα οτι το μαύρο δεν είναι μεταλλικό)
-
Ο χρήστης tdm έγραψε:
Μια ερώτηση ρε παιδιά... Το μαύρο χρεώνεται κανονικά σαν μεταλλικό χρώμα? (γιατί κάτι άκουσα οτι το μαύρο δεν είναι μεταλλικό)Ναι. Και είναι μεταλλικό αλλά και χρεώνεται σαν τέτοιο
-
Ο χρήστης tdm έγραψε:
Μια ερώτηση ρε παιδιά... Το μαύρο χρεώνεται κανονικά σαν μεταλλικό χρώμα? (γιατί κάτι άκουσα οτι το μαύρο δεν είναι μεταλλικό)Πιο μεταλλικό δεν γίνεται φίλε μου
Είναι και 'πέρλα' (έχει μέσα κόκκους που λαμπιρίζουν!)
(αλλά πρέπει να είσαι και με ένα πανάκι στο χέρι συνέχεια για ξεσκόνισμα... ρώτα και μένα τί τραβάω! Κατά τα άλλα είναι 'κούκλα' και του πάει περίφημα!) -
Ο χρήστης salty έγραψε:
Είναι σίγουρο αυτό με το χαμήλωμα 100%? Το μέτρησες? γιατί όταν το έψαξα σε γερμανικό φόρουμ οι γερμαναράδες είχαν γράψει οτι μόνο το σπόρτ είναι χαμηλωμένο.)
Το sport φοράει standard το flexride και ίσως γι αυτό γράφουν αυτά οι Γερμανοί
Φίλε salty αυτό είναι το Θέμα που σου έλεγα και έχει τον τίτλο 'Διαφορες Flexride και Flexride sport ανάρτηση'
http://www.motor-talk.de/forum/untersch ... 19951.htmlΚαι μεταφρασμένο στα Αγγλικά με τον γκούγκλη
http://209.85.227.132/translate_c?hl=el ... WTSSCOqCoQ -
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Φίλε salty αυτό είναι το Θέμα που σου έλεγα και έχει τον τίτλο 'Διαφορες Flexride και Flexride sport ανάρτηση'Φίλε cosco, απ' τη πρώτη στιγμή που ξεκίνησα να ψάχνω το θέμα, δεν βρήκα πουθενά διαφορά στις αναρτήσεις των δύο εκδόσεων. Σε μέτρηση - πρόχειρη βέβαια, δεν είχα πως να την κάνω ακριβείας - μέσα σε χώρο έκθεσης μαζί με τον πωλητή, διαπιστώσαμε πως, όσα είχαν flexride, ήταν ΟΛΑ χαμηλότερα περίπου 1,2 cm.
Μπροσούρες, owner's manuals και όλα τα σχετικά έντυπα, δεν κάνουν αναφορά σε διαφορές ανάμεσα στα Sport & Cosmo όταν έχουν και τα δύο flexride.Άποψή μου είναι πως οι δύο αναρτήσεις είναι πανομοιότυπες.
-
Φίλοι καλημέρα σε όλους.
Τώρα μόλις ανακάλυψα αυτό το forum.
Από τον Απρίλιο είμαι και εγώ κάτοχος ενός opel insignia-cosmo. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος (άλλωστε μιλάμε για καινούργιο αυτοκίνητο) αλλά δυστυχώς ανακάλυψα εκ' των υστέρων ότι δεν έβαλα τα παρακάτω extra (σε αυτό και η ασχετοσύνη των πωλητών):- Προβολείς Xenon και έτσι δεν έχω το σύστημα AFL.
- Ηλεκτρικό κάθισμα οδηγού: Το προτείνω ανεπιφύλακτα διότι από ότι διάβασα στο Manual, βάζοντας ηλεκτρικό κάθισμα στον οδηγό ο συνοδηγός παίρνει το κάθισμα του οδηγού δηλαδή καλύτερο κάθισμα.
Το σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι στην μνήμη του ηλεκτρικού καθίσματος αποθηκεύονται και άλλες λειτουργίες του αυτοκινήτου / ανά οδηγό. π.χ. η επιλογή tilt mirror in Reverse δεν λειτουργεί αν δεν έχεις ηλεκτρικό κάθισμα (έτσι νομίζω τουλάχιστον). - Καλύτερο ηχοσύστημα CDA 400 νομίζω ότι το λένε. Εδώ πλέον έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Όταν παρήγγειλα το αυτοκίνητο σκέφτηκα ότι δεν χρειάζομαι άλλο ηχοσύστημα εφόσον το πιο φθηνό που έχει, παίζει Mp3 και ακόμη και τώρα θεωρώ ότι καλώς έκανα. Κανείς όμως δεν μου είπε ότι κρατώντας το φθηνό ηχοσύστημα δεν θα βλέπω κάποιες επιλογές του menu του αυτοκινήτου.
Και εδώ είναι που έχω πρόβλημα και αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει. Θέλω να ενεργοποιήσω τους καθρέπτες να κάνουν ανάκληση από το τηλεκοντρόλ. Για να γίνει αυτό πρέπει να κάνεις on αυτή την επιλογή μέσα από το μενού του αυτοκινήτου. Μόνο που εγώ που έχω το φθηνό ηχοσύστημα δεν βλέπω την συγκεκριμένη επιλογή. Από την GM (τον Απρίλιο) μου είπαν ότι η δυνατότητα υπάρχει και στο μέλλον με firmware update θα μπορώ να την ενεργοποιήσω αλλά .... ζήσε Μάϊ.
Υπάρχει κάποιος που ξέρει κάτι παραπάνω ?
Επίσης έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιο καλό forum που να είναι μόνο για insignia ή έστω για Opel.
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης toubn έγραψε:
Και εδώ είναι που έχω πρόβλημα και αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει. Θέλω να ενεργοποιήσω τους καθρέπτες να κάνουν ανάκληση από το τηλεκοντρόλ.
Επίσης έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιο καλό forum που να είναι μόνο για insignia ή έστω για Opel.
Ευχαριστώ- Ανάκληση καθρεπτών απ' το τηλεκοντρόλ γίνεται μόνο αν έχεις τα ηλεκτρικά καθίσματα και δεν εξαρτάται απ' το ηχοσύστημα. Πρέπει να έχεις το ακριβό πακέτο των ηλεκτρικών καθισμάτων (υπάρχουν δύο τέτοια πακέτα)
- http://opel-club.gr/vbulletin/showthrea ... ed3&t=4189
-
Ο χρήστης salty έγραψε:
- Ανάκληση καθρεπτών απ' το τηλεκοντρόλ γίνεται μόνο αν έχεις τα ηλεκτρικά καθίσματα και δεν εξαρτάται απ' το ηχοσύστημα. Πρέπει να έχεις το ακριβό πακέτο των ηλεκτρικών καθισμάτων (υπάρχουν δύο τέτοια πακέτα)
Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Έχω να πω όμως τα εξής:
α) πουθενά μέσα στο manual δεν γράφει αυτή την προϋπόθεση. Μήπως εννοείς την επιλογή Tilt mirror in reverse (ουσιαστικά άλλη θέση καθρεπτών στην όπισθεν). Εγώ πάντως εννοώ την δυνατότητα κατά την οποία με παρατεταμένο πάτημα της κλειδαριάς στο τηλεκοντρόλ μαζί με τα παράθυρα κλείνουν και οι καθρέπτες. Όπως είπα η GM το Απρίλιο για την επιλογή αυτή απάντησε ξεκάθαρα ότι φταίει το ηχοσύστημα που δεν μου δείχνει την επιλογή για να την κάνω On.Τέλος αν θυμάμαι καλά (που μπορεί να κάνω και λάθος γιατί αυτό ήταν αρχές Φεβρουαρίου) όταν έβλεπα τα extras δεν είδα 2 πακέτα ηλεκτρικών καθισμάτων εκτός και αν εννοείς το μισό-ηλεκτρικό κάθισμα που έχει η cosmo έκδοση (την οποία έχω). Νομίζω ότι το περιγράφει σαν Πακέτο Άνεσης 1 ή κάπως έτσι.
-
Ο χρήστης toubn έγραψε:
α) πουθενά μέσα στο manual δεν γράφει αυτή την προϋπόθεση.Το manual δεν κάνει ξεχωριστή περιγραφή ανά έκδοση και extras, τα περιγράφει όλα μαζί.
Μήπως εννοείς την επιλογή Tilt mirror in reverse (ουσιαστικά άλλη θέση καθρεπτών στην όπισθεν). Εγώ πάντως εννοώ την δυνατότητα κατά την οποία με παρατεταμένο πάτημα της κλειδαριάς στο τηλεκοντρόλ μαζί με τα παράθυρα κλείνουν και οι καθρέπτες.
Και τα δύο είναι μέρος των δυνατοτήτων του 'Κάθισμα οδηγού ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο σε 8 κατευθύνσεις με μνήμη (περιλαμβάνει A6D & DWH) (μόνο με TSQ) - AG1'
Όπως είπα η GM το Απρίλιο για την επιλογή αυτή απάντησε ξεκάθαρα ότι φταίει το ηχοσύστημα που δεν μου δείχνει την επιλογή για να την κάνω On.
Προσωπικά έχω το cd500Navi ηχοσύστημα και γνωρίζω πολλούς με το dvd800navi. Τα menu και στα δύο είναι ίδια και όταν υπάρχουν αλλαγές, αυτές οφείλονται σε ύπαρξη άλλων extras. Τα συγκεκριμένα που λες, είναι μέρος των ηλεκτρικών καθισμάτων που σου ανέφερα νωρίτερα. Το τι σου είπε η GM δεν μπορώ να ξέρω.
Τέλος αν θυμάμαι καλά (που μπορεί να κάνω και λάθος γιατί αυτό ήταν αρχές Φεβρουαρίου) όταν έβλεπα τα extras δεν είδα 2 πακέτα ηλεκτρικών καθισμάτων εκτός και αν εννοείς το μισό-ηλεκτρικό κάθισμα που έχει η cosmo έκδοση (την οποία έχω). Νομίζω ότι το περιγράφει σαν Πακέτο Άνεσης 1 ή κάπως έτσι.
Τα πακέτα - αντιγράφω απ' την σελίδα της ίδιας της Opel - είναι
- Πακέτο άνεσης καθισμάτων 1 - Κάθισμα οδηγού με υποστήριξη μέσης με πνευματική ρύθμιση 4 κατευθύνσεων και κλίση κάτω μέρους καθίσματος - A6B
- Πακέτο άνεσης καθισμάτων 2 - Κάθισμα συνοδηγού με υποστήριξη μέσης με πνευματική ρύθμιση 4 κατευθύνσεων, κλίση κάτω μέρους καθίσματος και ηλεκτρική ρύθμιση ύψους (όχι με AG1) - A6D
- Κάθισμα οδηγού ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο σε 8 κατευθύνσεις με μνήμη (περιλαμβάνει A6D & DWH) (μόνο με TSQ) - AG1
Από τον Απρίλιο είμαι και εγώ κάτοχος ενός opel insignia-cosmo.
Θα ήθελα επίσης να πω πως, μου κάνει λίγο εντύπωση το γεγονός πως δεν σου έκαναν δώρο το dvd800navi όπως συνέβη με τη πλειονότητα των φίλων που ξέρω. Πιθανόν βέβαια να σου έκαναν άλλα δώρα, δεν μπορώ να ξέρω. Τον Απρίλιο (στις 14, Μ. Τετάρτη) παρέλαβα κι εγώ το αυτοκίνητο, με παραγγελία 26 Ιαν.
Συπερασματικά θα πω πως, το ηχοσύστημα δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο στο αν έχεις ή όχι κάποιες λειτουργίες. Όλα είναι θέμα των ποιών extras έχεις. Επειδή δε η αναδίπλωση των καθρεπτών υπάρχει ήδη σαν λειτουργία στο cosmo, είναι πράγματι θέμα update του software για να γίνεται και από το τηλεχειριστήριο.http://www.opel.gr/action/go?cntryCd=GR ... v=showroom
-
Μηπως ξέρει κανείς αν η ηλεκτρική ηλιοροφή μπορεί να μπει μονη της ή προυποθέτει αγορά πακέτου ;
Εχουμε ρωτήσει σε 1-2 εκθεσεις με ενα φιλο που ενδιαφέρεται αλλά ο καθένας λέει το κοντο και το μακρύ του... -
Ο χρήστης salty έγραψε:
Προσωπικά έχω το cd500Navi ηχοσύστημα και γνωρίζω πολλούς με το dvd800navi. Τα menu και στα δύο είναι ίδια και όταν υπάρχουν αλλαγές, αυτές οφείλονται σε ύπαρξη άλλων extras. Τα συγκεκριμένα που λες, είναι μέρος των ηλεκτρικών καθισμάτων που σου ανέφερα νωρίτερα. Το τι σου είπε η GM δεν μπορώ να ξέρω.
Με απογοήτευσες τώρα γιατί ήλπιζα ότι σε μελλοντικό firmware update θα διορθωνόταν το πρόβλημα.
Άρα ούτε και σε εσένα δουλεύει. Τι να πω -- δεν ξέρουν τι του γίνεται. Μου κάνει εντύπωση όμως διότι η ανάκληση των καθρεπτών δεν χρειάζεται μνήμη για να γίνει.
Εγώ το παρήγγειλα αρχές Φλεβάρη 1-5 αν θυμάμαι καλά και δώρο δεν είχε τίποτε. Μου είπε όμως κάποιος που το είχε πάρει είδη ότι το δώρο είχε τελειώσει. Από ότι μου λες εσύ καταλαβαίνω ότι αν παζάρευα παραπάνω όλο και κάτι θα έπαιρνα. Εγώ τους είπα και μου αφαιρέσανε τον συναγερμό (εργοστασιακό). -
Ο χρήστης babakos έγραψε:
Μηπως ξέρει κανείς αν η ηλεκτρική ηλιοροφή μπορεί να μπει μονη της ή προυποθέτει αγορά πακέτου ;
Εχουμε ρωτήσει σε 1-2 εκθεσεις με ενα φιλο που ενδιαφέρεται αλλά ο καθένας λέει το κοντο και το μακρύ του...Εμένα μου είχαν πει ότι χρειάζονται τα:
- Πακέτο άνεσης καθισμάτων 1 - Κάθισμα οδηγού με υποστήριξη μέσης με πνευματική ρύθμιση 4 κατευθύνσεων και κλίση κάτω μέρους καθίσματος - A6B (είναι στην cosmo)
- Πακέτο άνεσης καθισμάτων 2 - Κάθισμα συνοδηγού με υποστήριξη μέσης με πνευματική ρύθμιση 4 κατευθύνσεων, κλίση κάτω μέρους καθίσματος και ηλεκτρική ρύθμιση ύψους (όχι με AG1) - A6D
Προσωπικά αν είναι να κάνεις κάτι τέτοιο θα σου πρότεινα να βάλεις το ηλεκτρικό κάθισμα οδηγού
Νομίζω ότι περιλαμβάνει στην τιμή και το 'Πακέτο άνεσης καθισμάτων 2 '. Ρώτησέ το όμως για να είσαι σίγουρος. -
Ο χρήστης babakos έγραψε:
Εχουμε ρωτήσει σε 1-2 εκθεσεις με ενα φιλο που ενδιαφέρεται αλλά ο καθένας λέει το κοντο και το μακρύ του...Για να μπει ηλιοροφή είναι απαραίτητη η ύπαρξη του 'Πακέτο άνεσης καθισμάτων 2 - Κάθισμα συνοδηγού με υποστήριξη μέσης με πνευματική ρύθμιση 4 κατευθύνσεων, κλίση κάτω μέρους καθίσματος και ηλεκτρική ρύθμιση ύψους (όχι με AG1) - A6D'
Το ξέρω από α' χέρι -
Ευχαριστώ πολύ παιδιά ..
-
Υπάρχει και νέο forum, ειδικά για τους φίλους του Insignia - μάλλον γίναμε πολλοί και πήγαμε ................................ σε δική μας πολυκατοικία : Insigniaclub.gr
-
Ο χρήστης salty έγραψε:
Υπάρχει και νέο forum, ειδικά για τους φίλους του Insignia - μάλλον γίναμε πολλοί και πήγαμε ................................ σε δική μας πολυκατοικία : Insigniaclub.grΚαλησπέρα, το insigniaclub.gr που θα το βρώ?
-
Ο χρήστης tomplak έγραψε:
Υπάρχει και νέο forum, ειδικά για τους φίλους του Insignia - μάλλον γίναμε πολλοί και πήγαμε ................................ σε δική μας πολυκατοικία : Insigniaclub.gr
Καλησπέρα, το insigniaclub.gr που θα το βρώ?
Opel Insignia