-
Λοιπον στειλτε τρελοτιμες ριχτε ιδεες παντα τρελες αλλα πραγματοποιησημες και λυσεις για Tuning........................ ακουστε τωρα το κουφο για Subaru 600 cc................. μην γελας θα το δεις μπροστα σου καποτε
ευχαριστω -
Λοιπον στειλτε τρελοτιμες ριχτε ιδεες παντα τρελες αλλα πραγματοποιησημες και λυσεις για Tuning........................ ακουστε τωρα το κουφο για Subaru 600 cc................. μην γελας θα το δεις μπροστα σου καποτε
ευχαριστω -
ευχαριστω -
Νομίζω ότι έβγαινε vivio 4x4 turbo στην Ιαπωνία.
Αν ψάξεις σε μαντράδες μπορει ναα βρέις κανένα τροπέτο. -
Τουρμπίνα απο Smart ίσως?
-
Τ18 Garret(αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι η μικροτερη)η Τ2(αλλα θα εχεις εντονο lag )
Καλη τυχη στο Subaru κ οταν μεγαλωσει ευχομαι να γινει Ιmpreza.. -
οχι ειναι το παλιο του 80 κατι το μικρο αυτο ελαφρη και ευλιγιστο αμαξακι.ΑΣ μην λαβουμε υποψιν τι θα γινει με την μηχανη αν και καθε ιδεα ειναι δεκτη ασ μαθουμε τιμεσ και που μπορουμε να τη βρουμε
-
Πέρασα από ένα συνεργείο γνωστού μου και έχει ένα Στάρλετ τούρμπο από το οποίο βγάζουν την μαμά τουρμπίνα η οποία νομίζω είναι 18αρα για να βάλουν μεγαλύτερη θα ρωτήσω για χαρακτηριστικά και τιμή και θα ενημερώσω
-
Λοιπόν υπάρχει η τουρμπίνα του στάρλετ 15άρα η οποία έχει γίνει 18αρα.
Έχει γινει πρέσφατα ανακατασκευή και η τιμή της είναι 350 ευρώ.
μεταχειρισμενη Τουρμπινα(μικρουλα οχι ζωο)