-
Απολυτως σωστο! Νομιζω οτι το χω δει κιολας σε καποια σελιδα για kit cars...
-
δεν ξερω παιδες περναγα μια φορα σε ενα δρομο και βλεπω ενα γκαραζ και ο τυπος ειχει μεσα μια παλια λαμπορκινι και ενα σε στυλ caterham και του λεω ρε μεγαλε τι εργαλεια ειναι αυτα και μου λει ολα χειροποιητα.η λαμπορκινι ειναι απο σασι και μηχανη σκαραβαιου με ανοιγομενες πορτες προς τα πανω δερματα μεσα ορεα οργανα τελειο χρωμα σα το περλε τις 156 και το αλλο κοκινο χαμηλο ανοιχτο 150 αλογα μοτερ απο λοτους μου το εβαλε μπροστα ειχε ενα ηχο...παντως η λαμπο ειναι ακρως ψαρωτικη για το δρομο αστα εμεινα μαλ...ας
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
παντως η λαμπο ειναι ακρως ψαρωτικη για το δρομο αστα εμεινα μαλ...αςEίναι αλήθεια αυτό που λές.
Το σχήμα και οι γραμμές των Lambo ενδείκνυται για τέτοιου είδους παραλλαγές -
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
μια παλια λαμπορκινι και ενα σε στυλ caterham και του λεω ρε μεγαλε τι εργαλεια ειναι αυτα και μου λει ολα χειροποιητα.η λαμπορκινι ειναι απο σασι και μηχανη σκαραβαιου με ανοιγομενες πορτες προς τα πανωΝαι ξέρω αυτό το 'κιτ καρ' που λες. Πιθήκηζε το στυλ των λαμποργκίνι αλλά** δεν ήταν ήταν ρέπλικα καμιάς** λαμποργκίνι. Το έφτιαχναν μέχρι την δεκαετία του '80 και το βρίσκεις κυριολεκτικά τσάμπα στην Βρετανία, £1500 είναι μια λογική τιμή, μην σου πω και ακριβό. Βασικά το πρόβλημα είναι να βρεις κάποιο σε καλή κατάσταση. Τώρα αν ο κουτοπόνηρος ρωμιός έβαλε σήματα κ.λ.π. Λαμποργκίνι πάνω για εφέ είναι άλλο θέμα.
Βλέπεις για μία **πραγματική **και συνάμα καλή Λάμπο ρέπλικα (π.χ. Mirage) μπορεί να πληρώσει κάποιος μέχρι και £30.000....(σ.σ. οι αυθεντικές ξεκινούν από τις £50.000, οπότε και πάλι αυμφέρει - μιλούμε για καλή κατάσταση πάντα)
To...Θαύμα της LAMBORGHINI...