-
Το Σκορδίλη δεν τον έβαλε ε? δεν τον διάβασα στη σύνθεση.
Ο Αγαδάκος δε μπορεί φίλε. Απλώς δε μπορεί...
@edit Τον είχε τελικά, λάθος έκανα
http://www.galanissportsdata.com/basket ... p?game=191
@εδιτ2 : 3ποντο του Carmelo στο 1δευτ και 106-105 το Ντένβερ. Ωραίο παιχνίδι με πολύ ξύλο
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Το Σκορδίλη δεν τον έβαλε ε? δεν τον διάβασα στη σύνθεση.Ο Αγαδάκος δε μπορεί φίλε. Απλώς δε μπορεί...
@edit Τον είχε τελικά, λάθος έκανα
http://www.galanissportsdata.com/basket ... p?game=191
@εδιτ2 : 3ποντο του Carmelo στο 1δευτ και 106-105 το Ντένβερ. Ωραίο παιχνίδι με πολύ ξύλο
Τον Σκορδίλη τον έβαλε για δύο λεπτά στην δεύτερη περίοδο όταν είχαν φορτωθει οι ψηλοί με φάουλ, αλλά μετά τον ξέχασε.
Αν τον έβαζε, χειρότερος από τον Αγαδάκο αποκλείεται να ήταν. Και εφόσον έχουν επιλέξει να έχουμε Παπανικολαου - Σκορδίλη στην 12αδα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τον βάζει.Όπου φτωχός και οι μοίρα του ήταν το χθεσινό ματς.
Με Σεκουλιτς θα είχαμε ένα ωραίο διπλάκι. Τον πουλήσαμε όμως για να βγάλουμε τα προς το ζην και μείναμε με τον Γιδαδάκο.Από την άλλη πλευρά της θάλλασας το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι είναι το Magic-Seltiks. Τα υπόλοιπα είναι ψιλοξεκαθαρισμένα.
-
Εγώ που το είδα πάντως το παιχνίδι χθες δεν διαπίστωσα κάποιο σπρώξιμο του ΠΑΟ από τη διαιτησία (και δεν είμαι Παναθηνα'ι'κός.Εκείνο που είδα ήταν στα τελευταία λεπτά κάποιες λάθος επιλογές των παικτών του Άρη στην επίθεση και μερικά βεβιασμένα σουτ,ενώ υπήρχε άλλος παίκτης για ελεύθερο σουτ.
@traveller για παλιότερο post:Στο NBA είμαι με......το καλό μπάσκετ και γουστάρω να βλέπω ομάδες να ξαναβγαίνουν στον αφρό όπως οι Bulls για παράδειγμα.
-
Πάντως οι Celtics χωρίς τον Garnett δεν έχουν και πολύ μέλλον ακόμα + οι άλλοι δυο σταρ δεν είναι και πιτσιρίκια ακριβώς.
Οι Cavalliers πάνε ΤΡΕΝΟ και νομίζω θα γίνουν ωραιοι τελικοί με Lakers
-
Ρε παιδιά τώρα είδα ότι ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για τις 16:00 την Τετάρτη στο Αλεξάνδρειο. Ποιός είναι ο ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ που κανονιζει ημιτελικό πρωταθλήματος τέτοια ώρα; Δηλαδή κάνουμε αμάν να γίνει το πρωτάθλημα εμπορικό, και έρχονται οι καραγκιόζηδες και το μ@μ@νε ασύστολα.
Άλλη φορά που μας βάλανε να παίξουμε τέτοια ώρα ειχε πει ο Ζοτς 'καλύτερα να παίζουμε 5 το πρωι κατευθείαν μετά τα μπουζούκια'
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ρε παιδιά τώρα είδα ότι ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για τις 16:00 την Τετάρτη στο Αλεξάνδρειο. Ποιός είναι ο ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ που κανονιζει ημιτελικό πρωταθλήματος τέτοια ώρα; Δηλαδή κάνουμε αμάν να γίνει το πρωτάθλημα εμπορικό, και έρχονται οι καραγκιόζηδες και το μ@μ@νε ασύστολα.Άλλη φορά που μας βάλανε να παίξουμε τέτοια ώρα ειχε πει ο Ζοτς 'καλύτερα να παίζουμε 5 το πρωι κατευθείαν μετά τα μπουζούκια'
Εχει Λολα το απογευμα!
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Εγώ που το είδα πάντως το παιχνίδι χθες δεν διαπίστωσα κάποιο σπρώξιμο του ΠΑΟ από τη διαιτησία (και δεν είμαι Παναθηνα'ι'κός.Εκείνο που είδα ήταν στα τελευταία λεπτά κάποιες λάθος επιλογές των παικτών του Άρη στην επίθεση και μερικά βεβιασμένα σουτ,ενώ υπήρχε άλλος παίκτης για ελεύθερο σουτ100% λαλακία του Άρη... (και όχι της διαιτησίας)
Ήταν στον πόντο το παιχνίδι μέχρι 3 λεπτά πριν την λήξη και πάει ο Μπέτς και κάνει αντιαθλητικό σε στον αιφνιδιασμό, πάνω στο σούτ, το οποίο και μπήκε...
Οπότε βάζουμε και την βολή, πάει στο +4, και στην επαναφορά αφήνουν μόνο του τον Φώτση στην κορυφή και με τρίποντο πάει στους +7.
Εκεί τελείωσε το ματσάκι...Επίσης ο Κλάρκ φοβερός, αλλά στο Β' ημίχρονο ήτνα για λύπηση... κυριολεκτικά σερνόταν... Και σε όλες τις επιθέσεις, άραζε στην γωνεία και περίμενε να τελειώσουν οι άλλοι την φάση, μην έχοντας κάν το κουράγιο να ζητήσει μπάλα...
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
..........................
Τον Σκορδίλη τον έβαλε για δύο λεπτά στην δεύτερη περίοδο όταν είχαν φορτωθει οι ψηλοί με φάουλ, αλλά μετά τον ξέχασε.
Αν τον έβαζε, χειρότερος από τον Αγαδάκο αποκλείεται να ήταν. Και εφόσον έχουν επιλέξει να έχουμε Παπανικολαου - Σκορδίλη στην 12αδα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τον βάζει.Όπου φτωχός και οι μοίρα του ήταν το χθεσινό ματς.
Με Σεκουλιτς θα είχαμε ένα ωραίο διπλάκι. Τον πουλήσαμε όμως για να βγάλουμε τα προς το ζην και μείναμε με τον Γιδαδάκο .......................................Αυτό θα το δείξω σ' ένα συνάδελφο, θείο του Γιδαδάκου , που μου τον πασάρει τόσα χρόνια και σα παιχτούρα. Πόσο αργός παλιοκάτσικας είναι αυτός ο παίχτης ρε παιδί μου;;; Απορώ που παίζει ακόμα Α1! Καλύτερα να ξαναπαίρνατε το Χαριτόπουλο!!!
-
Στο τέλος της 3η περιόδου, το Huston προηγείται με 29 πόντους (83-54) τou L.A, παίζοντας χωρίς ΤΜac και Jao!!
Mεγάλο παιχνίδι ο Σκόλα και καλοί Αρτεστ και Μπατιέρ
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Στο τέλος της 3η περιόδου, το Huston προηγείται με 29 πόντους (83-54) τou L.A, παίζοντας χωρίς ΤΜac και Jao!!Mεγάλο παιχνίδι ο Σκόλα και καλοί Αρτεστ και Μπατιέρ
90-69 είδα τώρα και θόλωσα.
Δεν βγήκαν οι Lakers στο γήπεδο;Αυτό θα το δείξω σ' ένα συνάδελφο, θείο του Γιδαδάκου , που μου τον πασάρει τόσα χρόνια και σα παιχτούρα. Πόσο αργός παλιοκάτσικας είναι αυτός ο παίχτης ρε παιδί μου;;; Απορώ που παίζει ακόμα Α1! Καλύτερα να ξαναπαίρνατε το Χαριτόπουλο!!!
Το καλύτερο του παίχτουρα είναι άλλο.
Ό μόνος ψηλός που έχω δει, ο οποίος αφού ξεπερνάει αντιπάλους και βρίσκεται μόνος με το καλάθι, αφήνει τη μπάλα στο σίδερο! 30% στα λέι απ έχει.
Ε-Λ-Ε-Ο-Σ ρε, φτάνει με αυτόν. Βάλε τον Σκορδίλη, μία κλάση πάνω είναι. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Στο τέλος της 3η περιόδου, το Huston προηγείται με 29 πόντους (83-54) τou L.A, παίζοντας χωρίς ΤΜac και Jao!!
Mεγάλο παιχνίδι ο Σκόλα και καλοί Αρτεστ και Μπατιέρ
90-69 είδα τώρα και θόλωσα.
Δεν βγήκαν οι Lakers στο γήπεδο;99-87(88?) τελικό. Είδα μόνο την 3η και την 4η περίοδο, νόμιζα ότι θα το έχει πιο αργά
χτυπησε ο Μπάινουμ στην αρχή της 3ης περιόδου (έφαγε μια πολύ γερή σκασιά με την πλάτη, του έκανε σκαμνάκι ο Μπατιέρ) , τον Φίσερ δεν τον έβαλε καθόλου, μόνο 5 πόντους ο Κομπε στο 2ο ημίχρονο, πάλευε μονος του ο Γκασόλ όσο είδα εγώ μαζί με τον Μπράουν. Πάντως το κακό έγινε στο 1ο ημίχρονο. Είχαν κι έναν PG οι Ρόκετ...33 πόντους έβαλε
-
Ο Μπουρουσης μηλον της εριδος για πολλες ευρωπαϊκες ομαδες και καποιες ομαδες των ΗΠΑ να ακονιζουν τα νυχια τους
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ο Μπουρουσης μηλον της εριδος για πολλες ευρωπαϊκες ομαδες και καποιες ομαδες των ΗΠΑ να ακονιζουν τα νυχια τουςευελπιστω να παει nba να χουμε και κατι αλλο να γελαμε εκτος απο τον παοκ...
-
Μένει ΘΡΥΛΟ... ΝΒΑ δεν πάει. Ευρώπη δεν υπάρχει κάπου καλύτερα να πάει.
-
Μιας και είπες Ευρωμπάσκετ,το Σεπτέμβρη θα γίνει στην Πολωνία;
Γιατί κάπου είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό για προβλήματα με τα γήπεδα. -
Δεν κατεβαινει ουτε ο Παπαλουκας με την Εθνικη...
http://www.sport-fm.gr/article/185809 -
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Δεν κατεβαινει ουτε ο Παπαλουκας με την Εθνικη...
http://www.sport-fm.gr/article/185809Πηρε την καλυτερη αποφαση (και γι αυτον),ελπιζω να ειναι μονιμη,βεβαια αν δεν κατεβει και ο Διαμαντιδης τα πραγματα γινονται περιπλοκα.
-
Εξω και ο Διαμαντιδης,ετσι ο Νικ Καλαθης με το καλημερα καλειται να αναλαβει σημαντικο ρολο.
-
Οι λογοι που επικαλεστηκαν ειναι για τα ματια του κοσμου: και οι δυο δεν κατεβαινουν λογω Βασιλακοπουλου και Γιαννακη.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Οι λογοι που επικαλεστηκαν ειναι για τα ματια του κοσμου: και οι δυο δεν κατεβαινουν λογω Βασιλακοπουλου και Γιαννακη.Δηλαδή??? Για πες.
Πριν από λίγο καιρό : Ετυχε να ακούσω την εκπομπή του Ιωάννου. Είχε live τον Βασιλακόπουλο και ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο Μήτσος και ο Βασιλόπουλος πρέπει να κατέβουν οπωσδήποτε στην Εθνική. Της το χρωστάνε είπε, και είναι και μια χαρά η υγεία τους. Είπε ότι είναι'παιδιά των αναπτυξιακών προγραμμάτων' (εδώ μάλλον έχει δίκιο) και ότι είναι υποχρεωμένοι να πάνε .
΄
Ακούστηκε πολύ άσχημα, φάνηκε σαν να τους ασκούσε ψυχολογική βία. Εγώ στη θέση τους δε θα πήγαινα έτσι για το 'γαμώτο'. Βέβαια πιστεύω ότι ο Βασιλόπουλος πρέπει να πάει, θα του κάνει καλο γιατί έχει να πατήσει γήπεδο από το Φλεβάρη.Ο λόγος που επικαλέστηκε ο Θόδωρας είναι εντελώς για γέλια (περί διαστρέμματος) . Θα μπορούσε απλώς να πει ότι δεν πάει όπως και τόσοι άλλοι. Και σιγά το θεσμό δηλαδή...να ήταν καμια Ολυμπιάδα , κανένα παγκόσμιο να το καταλάβω. Και έτσι όπως είμαστε 3η/4η θέση χτυπάμε και πλήρεις να κατεβαίναμε πάλι στα ίδια θα είμαστε.
Y. Γ http://www.euroleague.net/competition/p ... ypecode=rs
για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό.
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)