-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πλεον δε τηρουνται ουτε τα προσχηματα...ευτυχώς....Είναι καλή ευκαιρία να δουν και οι πλέον τυφλοί ψηφοφόροι. Αλλά το άλλοθι υπάρχει πάντα στο νου του Έλληνα ψηφοφόρου ( αφού όλοι ίδιοι είναι μωρέ , σγά μην ψηφίσω ΚΚΕ , ΣΥΡΙΖΑ καλλίτερα στους κυνηγούς κτλ )...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
όσοι γκρινιάζετε δεν γράφεται και τι ψηφίσατε στις τελευταίες εκλογέςΠαίζει να ρίξω και καμιά τσόντα μέσα....
Το θέμα είναι ότι οι πρωταγωνιστές/εταιρίες στις τσόντες είναι ποιό αξιοπρεπείς ειδικά οι επαγγελματικού επιπέδου όπως marc dorcel κλπ και πολύ φοβάμαι ότι μάλλον την εταιρία θα προσβάλω
Τι σκατά να ρίξω μέσα? -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
σκατά να ρίξω μέσα? -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
σκατά να ρίξω μέσα?
Το θέμα είναι πως τα συσκευάζεις?
Θα μας χώσουν και μέσα,κανένα υποκατάστατο για φακελοειδή συσκευασία? -
ρε μην ακυρώνετε τη ψήφο σας.
ψηφίστε κάτι που θα τους πονέσει.
εγώ έχω αποφασίσει για οικολόγους-πράσινους που παίζει να πάρουν και έδρα και να κόψουν θέση απο τους επαγγελματίες της καλοπέρασης. -
Αυτοί θα οδηγούνε τα υβριδικά lexus με το δίκιο τους
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
εγώ έχω αποφασίσει για οικολόγους-πράσινους που παίζει να πάρουν και έδρα και να κόψουν θέση απο τους επαγγελματίες της καλοπέρασης.Να σου πω την αλήεια πέρα την όποια υπερβολή δεν το αποκλείω καθόλου....
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
εγώ έχω αποφασίσει για οικολόγους-πράσινους που παίζει να πάρουν και έδρα και να κόψουν θέση απο τους επαγγελματίες της καλοπέρασης.Να σου πω την αλήεια πέρα την όποια υπερβολή δεν το αποκλείω καθόλου....
Και πολύ καλά θα κάνετε να ψηφίσετε ανθρώπους που δεν έχουν πολιτική θέση και προφανώς εάν είνα ινα κόψουν καμιά έδρα θα την κόψουν από τα μικρά κόμματα και άρα η πραγματική αντιπολίτευση ( ; ) θα μειωθεί ακόμη περισσότερο στην Βουλή.
Έτσι να κάνετε...Να δείξετε ότι ο Έλλην ψηφίζει υπερήφανα και υπεύθυνα τόσα χρόνια και θα το πράξει ακόμη μία φορά. -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Αυτοί θα οδηγούνε τα υβριδικά lexus με το δίκιο τουςAν είναι να κυκλοφορούνε με τα υβριδικά 150 (θεωρητικά στην καλύτερη περίπτωη λέμε) και να λύσουν το ενεργειακό,να ξεσκίσουν κάθε όχημα ειδικά μεγάλου κυβισμού εντός πόλεων,να τεθεί η ανακύκλωση στη σωστή της βάση,αξιοποιήσουν τα ΜΜΜ πλήρως και ειδικά το σηδιρόδρομο,τοτε χαλάλι τους.
-
Ουτοπία ή φρουτοπία?
Τεσπα δεν βγαίνει άκρη μην τρελενόμαστε. Πάμε για καφέ ή μπύρα, η ζωή είναι μικρή. Ήδη πάνω από το 1/3 της ζωής μου έφυγε
Πάμε και για μπάνιο σιγά σιγά ζέστανε
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Και πολύ καλά θα κάνετε να ψηφίσετε ανθρώπους που δεν έχουν πολιτική θέση και προφανώς εάν είνα ινα κόψουν καμιά έδρα θα την κόψουν από τα μικρά κόμματα και άρα η πραγματική αντιπολίτευση ( ; ) θα μειωθεί ακόμη περισσότερο στην Βουλή.
Έτσι να κάνετε...Να δείξετε ότι ο Έλλην ψηφίζει υπερήφανα και υπεύθυνα τόσα χρόνια και θα το πράξει ακόμη μία φορά.Eιδαμε και τους 'εξειδικευμένους πολιτικούς'.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Έτσι να κάνετε...Να δείξετε ότι ο Έλλην ψηφίζει υπερήφανα και υπεύθυνα τόσα χρόνια και θα το πράξει ακόμη μία φορά.Eιδαμε και τους 'εξειδικευμένους πολιτικούς'.
Μα εγώ δεν μίλησα για εξειδικευμένους πολιτικούς ή πολιτικούς κατ' επάγγελμα. Λέω ότι αυτό που θα ψηφίσουμε οφείλει να έχει πολιτικές θέσεις. Για όλα και να είναι ξεκάθαρες. Εάν δεν έχει απλώς δεν αξίζει την ψήφο μας. Επιχειρήματα υπέρ ή κατά κάθε παραδοσιακού κόμματος θα βρούμε. Το θέμα είναι ποια από αυτά τα επιχειρήματα κατά του εκάστοτε κόμματος πρόκειται πραγματικά να επηρεάσουν την καθημερινή μας ζωή.
-
Μα εγώ δεν μίλησα για εξειδικευμένους πολιτικούς ή πολιτικούς κατ' επάγγελμα. Λέω ότι αυτό που θα ψηφίσουμε οφείλει να έχει πολιτικές θέσεις. Για όλα και να είναι ξεκάθαρες. Εάν δεν έχει απλώς δεν αξίζει την ψήφο μας. Επιχειρήματα υπέρ ή κατά κάθε παραδοσιακού κόμματος θα βρούμε. Το θέμα είναι ποια από αυτά τα επιχειρήματα κατά του εκάστοτε κόμματος πρόκειται πραγματικά να επηρεάσουν την καθημερινή μας ζωή.
Στον αμυντικό τομέα πχ,από τι άνθρωπο περιμένουμε να έχει 'πολιτική' θέση,από δικηγόρο ή από απόστρατο στρατηγό?
Προφανώς δε θέλουμε πραγματικά εξειδικευμένους ανθρώπους για να κυβερνήσουν αλλά......λαμόγια. -
Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του.
-
Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του.Σαφώς,μην αναροτιώμαστε όμως μετά για τα τελικά αποτελέσματα των επιλογών μας.
Κι ο Καραμανλής είχε ξεκάθαρη στάση περί διαφθοράς αλλά όσα έφαγαν οι βουλευτές του σε μια πενταετία δεν έφαγαν όλοι ευρωπαίοι πολιτικοί σε πενήντα χρόνια,οπότε μάλλον προέχει η ουσία και οι προθέσεις αυτών που θέλεουν να κυβερνήσουν παρά οι δηλώσεις τους. -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Σαφώς,μην αναροτιώμαστε όμως μετά για τα τελικά αποτελέσματα των επιλογών μας.
Κι ο Καραμανλής είχε ξεκάθαρη στάση περί διαφθοράς αλλά όσα έφαγαν οι βουλευτές του σε μια πενταετία δεν έφαγαν όλοι ευρωπαίοι πολιτικοί σε πενήντα χρόνια,οπότε μάλλον προέχει η ουσία και οι προθέσεις αυτών που θέλεουν να κυβερνήσουν παρά οι δηλώσεις τους.Ο Καραμανλής είχε ξεκάθαρη θέση περί διαφθοράς και όντως οι της ΝΔ έφαγαν μπόλικα από σκάνδαλα που είχαν ξεκινήσει να συμβαίνουν επί ΠΑΣΟΚ. Δεν έφαγαν περισσότερα ή λιγότερα απλώς τώρα βγήκαν στη φόρα.
Ξανά : Δεν μίλησα για δηλώσεις. Μίλησα για ξεκάθαρες πολιτικές ( προγραμματικές εάν θες ) θέσεις. Και η θέση του Γ. Παπανδρέου πχ προχθές στο ΤΕΙ ότι με το που θα βγει το ΠΑΣΟΚ θα διαθέσει έξτρα 1δίς ευρώ για την παιδεία μόνο ώς αστείο μπορεί να εκληφθεί δεδομένου ότι δεν υπάρχει πουθενά στο πρόγραμμα του κόμματός του ενώ επιπλέον δεν υπάρχουν οι σχετικοί πόροι. Υπάρχουν και άλλα αστεία που έχει πει πρόσφατα. Αντίστοιχα υπάρχουν σε δηλώσεις από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε. πάμπολλες αστείες δηλώσεις αυτού του τύπου. Το πρόβλημα είναι όταν αντί να προτιμήσεις τους αστείους προτιμάς τους γελοίους κόβοντας θέσεις στην Βουλή όχι από τον πρώτο αλλά από αυτούς που μπαίνουν αγκομαχώντας και ο οποίος δεν έχει να σου πεί ( βάσει προγράμματος ) τίποτα ούτως ώστε να μπορεί να ελεγχθεί κατόπιν. από φωνή και δημαγωγία οι πολίτες και οι πολιτικοί είμαστε πρώτοι. Όταν έρχεται η ώρα της ευθύνης όμως όλο και κάποια δικαιολογία βρίσκουμε.
-
για μενα το εντυπωσιακο δεν ειναι οτι εκλεψαν.... ολοι το κανουν!
Η διαφορα με δαυτους ειναι το μεγεθος της κλοπης, οτι γινεται απροκαλυπτα, οτι το θαβουν μπροστα στα ματια μας και το οτι δεν εχουν παραυτα την τσιπα να παραιτηθουν!
Σε 5 χρονια εχω δει τα περισσοτερα σκανδαλα ever απο τοτε που με θυμαμαι να προσεχω την πολιτικη... και το καλυτερο οτι κανενας δεν τιμωρειτε... μα κανενας!
Επειδη ως μερος της λυσης δεν βλεπω προκοπη, λεω να γινω μερος του προβληματος (Νεοδημοκρατης) και να φαω και γω οτι προλαβω. Στην τελικη... το πιθανοτερο ειναι να μου πουνε μπραβο κιολας
-
Σαφώς,μην αναροτιώμαστε όμως μετά για τα τελικά αποτελέσματα των επιλογών μας.
Κι ο Καραμανλής είχε ξεκάθαρη στάση περί διαφθοράς αλλά όσα έφαγαν οι βουλευτές του σε μια πενταετία δεν έφαγαν όλοι ευρωπαίοι πολιτικοί σε πενήντα χρόνια,οπότε μάλλον προέχει η ουσία και οι προθέσεις αυτών που θέλεουν να κυβερνήσουν παρά οι δηλώσεις τους.Ο Καραμανλής είχε ξεκάθαρη θέση περί διαφθοράς και όντως οι της ΝΔ έφαγαν μπόλικα από σκάνδαλα που είχαν ξεκινήσει να συμβαίνουν επί ΠΑΣΟΚ. Δεν έφαγαν περισσότερα ή λιγότερα απλώς τώρα βγήκαν στη φόρα.
Οι βουλευτές σας τα έφαγαν επί κυβερνήσεως τους ακόμα το Πασοκ φταίει?
ΚΙ αφού δεν έφαγαν περισσότερα ή λιγότερα άρα δικαιολογούνται.Δεν απορώ καθόλου εν τέλη με την νοοτροπία και τις πολιτικές επιλογές του Ελληνα.
Ξανά : Δεν μίλησα για δηλώσεις. Μίλησα για ξεκάθαρες πολιτικές ( προγραμματικές εάν θες ) θέσεις. Και η θέση του Γ. Παπανδρέου πχ προχθές στο ΤΕΙ ότι με το που θα βγει το ΠΑΣΟΚ θα διαθέσει έξτρα 1δίς ευρώ για την παιδεία μόνο ώς αστείο μπορεί να εκληφθεί δεδομένου ότι δεν υπάρχει πουθενά στο πρόγραμμα του κόμματός του ενώ επιπλέον δεν υπάρχουν οι σχετικοί πόροι. Υπάρχουν και άλλα αστεία που έχει πει πρόσφατα. Αντίστοιχα υπάρχουν σε δηλώσεις από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε. πάμπολλες αστείες δηλώσεις αυτού του τύπου. Το πρόβλημα είναι όταν αντί να προτιμήσεις τους αστείους προτιμάς τους γελοίους κόβοντας θέσεις στην Βουλή όχι από τον πρώτο αλλά από αυτούς που μπαίνουν αγκομαχώντας και ο οποίος δεν έχει να σου πεί ( βάσει προγράμματος ) τίποτα ούτως ώστε να μπορεί να ελεγχθεί κατόπιν. από φωνή και δημαγωγία οι πολίτες και οι πολιτικοί είμαστε πρώτοι. Όταν έρχεται η ώρα της ευθύνης όμως όλο και κάποια δικαιολογία βρίσκουμε.
Γιατί λοιπόν τις δηλώσεις του Παπανδρέου τις εκλαμβάνεις ως αστείο και τις δηλώσεις των δεξιών ως σοβαρές?
Για να τρώνε τα δις οι Ρουσόπουλοι με τους χριστιανοταλιμπάν του αγιου όρους και τις μίζες του Λιάπη απ τα τραίνα με τις Γερμανικές συμβάσεις εκεί υπάρχει χρήμα
Πες μου ΕΝΑ πράγμα που έκανε αυτή η κυβέρνηση,ΕΝΑ.Τεσπά αν θες να συζητήσεις και να αποδείξεις την ανωτερώτητα της δεξιάς έναντι του Πασόκ δικαιολογώντας τα αδικαιολόγητα μάλλον λάθος άνθρωπο βρήκες να τα πεις.
Ανοίξτε ένα θέμα με τίτλο ΠΑΣΟΚ vs ΝΔ και πείτε τα με την ησυχία σας,απλά μη μας περνάτε για ηλίθιους.
Να μου πεις ότι έχεις έστω και ΕΜΕΣΑ προσωπικά συμφέροντα με την κυβέρνηση της δεξιάς χωρίς να θέλεις το θέσεις ευθέως(λογικό) να το κατανοήσω αλλά μη προσπαθείτε όμως να τετραγωνίστε τον κύκλο.
Αυτούς που εσύ προσπαθείς να τους δικαιολογήσεις σε διαφορετική χώρα θα τους είχαν όλους μαντρώσει σε ένα καράβι και βούλιαγμα στον Ινδικό. -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
για μενα το εντυπωσιακο δεν ειναι οτι εκλεψαν.... ολοι το κανουν!Η διαφορα με δαυτους ειναι το μεγεθος της κλοπης, οτι γινεται απροκαλυπτα, οτι το θαβουν μπροστα στα ματια μας και το οτι δεν εχουν παραυτα την τσιπα να παραιτηθουν!
Σε 5 χρονια εχω δει τα περισσοτερα σκανδαλα ever απο τοτε που με θυμαμαι να προσεχω την πολιτικη... και το καλυτερο οτι κανενας δεν τιμωρειτε... μα κανενας!
Επειδη ως μερος της λυσης δεν βλεπω προκοπη, λεω να γινω μερος του προβληματος (Νεοδημοκρατης) και να φαω και γω οτι προλαβω. Στην τελικη... το πιθανοτερο ειναι να μου πουνε μπραβο κιολας
Aν δεν εχεις καποια συγγενεια με τα λαμογια μαλλον θα δυσκολευτης.
-
και κουμπαριά κάνει
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]