-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Ενταξει, γενικα απο ανταλλακτικα ειμαστε μια χαρα! ΚΑΡΤ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!!Καρτ έχουμε...........αλλά στις .................κούτες
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Καρτ έχουμε...........αλλά στις .................κούτες
σε κουτες ?!?!?!?
σε ποιες κουτες ?!?!??!
Χυμα ειναι τα εξαρτηματα! Μ' αρεσει να εχω ανεση χωρου!!! -
Με 12 92 αρχικα αλλα μετα στραβωσα το 92 κ εβαλα 90 επειδη δεν ειχαν πιο μεγαλο στην πιστα.Γυρω στο 26,5 γυρισα απ οτι μου παν απο εξω.Αυριο μαλλον θα ειμαι εκει....πρεπει ν αλλαξω κ λαστιχα πριν μπω να κανω.Ειμαι με λινα σ ενα μπροστινο.Ειναι με γκρι πλαστικα το καρτ μου.Γιαννη παλι χρεη μηχανικου θα κανεις ???Χωσιμο προβλεπω!
-
χμ.... εχω το μοναδικο ροταξ που γυριζε με 11-αρι μπροστα ??!?!
Ωρα δεν αναφερετε, παιδες και ανησυχω!!
-
Τελικα σημερα στα Σπατα μονο με τον Γιαννη βρεθηκαμε που ετσι κ αλλιως γνωριζομαστε.Μηπως ηταν κ κανας αλλος κ δεν το πηραμε χαμπαρι?Γιαννη ευχαριστω για τη βοηθεια σημερα!
-
Ο χρήστης Speedaddict έγραψε:
Τελικα σημερα στα Σπατα μονο με τον Γιαννη βρεθηκαμε που ετσι κ αλλιως γνωριζομαστε.Μηπως ηταν κ κανας αλλος κ δεν το πηραμε χαμπαρι?Γιαννη ευχαριστω για τη βοηθεια σημερα!Τιποτα φιλε μου,ακομα και να μην εχω το δικο μου βοηθαω τους αλλους γιατι μου αρεσει.Ενοχλουνται καποιοι αλλα δεν πειραζει.Κοιταμε να κανουμε.
Τρελαθηκα σημερα που δεν το ειχα αλλα χαλαλι,θα γυρισει βελτιωμενο.ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
-
Τελικα σημερα στα Σπατα μονο με τον Γιαννη βρεθηκαμε που ετσι κ αλλιως γνωριζομαστε.Μηπως ηταν κ κανας αλλος κ δεν το πηραμε χαμπαρι?Γιαννη ευχαριστω για τη βοηθεια σημερα!Παίδες μήπως δεν μας πήρατε χαμπάρι ???? Είμαστε εκεί ανάμεσα 1.30 με 2.30,περίπου.Γύριζε ένας τύπος με ROK vortex και μιά παρέα απ'έξω.
Είδαμε και 2-3 άλλους,φόραγα και καπελάκι 'kart challenge - 4τροχοι',μας κοίταξαν αλλά δεν μίλησαν οπότε προσπεράσαμε .........
Δεν πειράζει όμως την επόμενη φορά θα κάτσουμε με τις ώρες για να φάμε κάτι λάστιχα και να πιούμε στην υγεία μας κάτι βενζίνες ενισχυμένες με super λαδάκι...
-
Παίδες μήπως δεν μας πήρατε χαμπάρι ???? Είμαστε εκεί ανάμεσα 1.30 με 2.30,περίπου.Γύριζε ένας τύπος με ROK vortex και μιά παρέα απ'έξω.
Είδαμε και 2-3 άλλους,φόραγα και καπελάκι 'kart challenge - 4τροχοι',μας κοίταξαν αλλά δεν μίλησαν οπότε προσπεράσαμε .........
Δυστηχως αυτοι οι 2-3 που λες εμεις ημασταν. Any way την επομενη μη μας σνομπαρετε και να τα πουμε αμα ειναι.Δεν ειπε κανενας απο εδω οτι θα ερθει,σκεφτηκαμε σε μια φαση μηπως εχετε ερθει αλλα λεμε δυσκολα αφου δεν το ειπαν.
Το προγραμμα λεει κατα 90% το Σαββατο για καρτοδρομο απο νωρις.
περιμενω απαντησεις. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Γιαννη, δηλωσε ωρα για τα σπατα και θα περασουμε μια βολτα!Και εμεις θα ερθουμε μονο για ...μυρωδια!
Μυρωδιά πήραμε αλλά πολύ μικρή για να χορτάσουμε
Κρίμα που δεν μιλήσαμε γιατί ψιλοαπογοητευτήκαμε.Όχι τίποτε άλλο αλλά κάναμε πολλά μαγειρέματα για να έρθουμε.
Δεν πειράζει την επόμενη φορά θα έχουμε και δράση όχι μόνο μάτι.
-
Και το σκεφτηκα οτι μπορει να εισασταν εσεις αλλα επειδη ειχα πει πως ηταν το καρτ υπεθεσα θα μιλαγατε.....δεν πειραζει την επομενη φορα.Ποιος ηταν με το ROK???Μηπως το παιδι με την 355 Cabrio?
-
Και το σκεφτηκα οτι μπορει να εισασταν εσεις αλλα επειδη ειχα πει πως ηταν το καρτ υπεθεσα θα μιλαγατε.....δεν πειραζει την επομενη φορα.Ποιος ηταν με το ROK???Μηπως το παιδι με την 355 Cabrio?Καλά να μαστε και τώρα που φτιάχνει ο καιρός θα τα λέμε απο κοντά.
Αυτό μου διαφεύγει αλλά θα το μάθω.Όποιος και νάναι χαλάλι του,όμορφο ήταν. Το ψιλοπαρατημένο καρτ επάνω στο trailor δεν μπόρεσα να μάθω σε ποιόν ανήκει................ -
Καλά να μαστε και τώρα που φτιάχνει ο καιρός θα τα λέμε απο κοντά.
Αυτό μου διαφεύγει αλλά θα το μάθω.Όποιος και νάναι χαλάλι του,όμορφο ήταν. Το ψιλοπαρατημένο καρτ επάνω στο trailor δεν μπόρεσα να μάθω σε ποιόν ανήκει................O speedaddict ειχε το δικο του πανω σε καροτσακι αλλα μονο παρατημενο δεν ειναι.
Αγγελε τελικα τι καρτ εχεις?
Καποια κολληματα θα με αφησουν για ακομα 1 εβδομαδα εκτος καρτ,Δυστηχως με το καθισμα εμπλεξα και θα αγησουμε λιγο ακομα.
Τα λεμε. -
Ο χρήστης sjx έγραψε:
O speedaddict ειχε το δικο του πανω σε καροτσακι αλλα μονο παρατημενο δεν ειναι.Το είδαμε και είχε και πολύ όμορφα καινούργια πλαστικά
Καποια κολληματα θα με αφησουν για ακομα 1 εβδομαδα εκτος καρτ,Δυστηχως με το καθισμα εμπλεξα και θα αγησουμε λιγο ακομα.
Τα λεμε.Εκτός απο αυτό που φαίνεται στη φωτό για την ώρα είμαι της προσκόλλησης με τον tm.(Φίλος καλός,μου τα χαλάει λίγο στο μέγεθος αλλά το παραβλέπω. )Και εμείς απο το επόμενο ΣΚ μας βλέπω at the pista.
-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
O speedaddict ειχε το δικο του πανω σε καροτσακι αλλα μονο παρατημενο δεν ειναι.
Τα λεμε.Το ψιλοπαρατημενο, εννοουσε ενα ροταξ της κακιας ωρας με καμμενα λαστικα, γενικως με πρασινωπο σασσι μπροστα... Οχι απο την πισω πλευρα! Το καρτ του speedaddict το ειδαμε λυμενο.. 50αρης αξονας, τρομπες φρενου και μαρκουτσια υψηλης ομολογκαρισμενα και τα συναφη!!! Καινουργιο μοτερακι σε αλουμινενιο χρωμα ψυγειο!!
Πολυ ωραιο!!
Ηρθαμε με ενα κατακαθαρο κιτρινο 106 Gti
(... και φυγαμε με αυτο! ) -
Κριμα που δεν μιλησαμε την επομενη φορα....απο βδομαδα μαλλον γιατι εσεις λιωνετε στας Σερρας με το rali!Μπραβο παιδια!
Αυριο μαλλον θα ειμαι Σπατα.Δημητρης.
-
Σκεφτομαι μεσα στο φθινοπωρο να προχωρησω στην αγορα του RM1. Το κοστος κτησης ειναι μεγαλο αλλα πιστευω οτι γινεται αποσβεση σε βαθος χρονου καθως εχει λιγοτερα εξοδα λειτουργιας απο τα υπολοιπα (και αυτα ειναι που με 'φοβιζουν' περισσοτερο. Τι λετε;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Σκεφτομαι μεσα στο φθινοπωρο να προχωρησω στην αγορα του RM1. Το κοστος κτησης ειναι μεγαλο αλλα πιστευω οτι γινεται αποσβεση σε βαθος χρονου καθως εχει λιγοτερα εξοδα λειτουργιας απο τα υπολοιπα (και αυτα ειναι που με 'φοβιζουν' περισσοτερο. Τι λετε;Εγω προσωπικα, λεω οχι..
Πολλα τα λεφτα + 4 δισκοφρενα με τακακια που κοστιζουν 'φωτια'!!
Τα λιγοτερα εξοδα λειτουργιας που ειναι ??? (πραγματικη απορια, εκτος αν αναφερεσαι στην απουσια αλυσιδας κλπ κλπ κλπ, συγκριτικα με ενα Rotax Max)Αφου σκεφτεσαι να ανεβεις τοσο ψηλα οικονομικα, γιατι δεν κοιτας κατι σε 4 strokes ?!?!
-
Εχω την εντυπωση οτι το RM1 ειναι 4χρονο. Τα εξοδα μειωνονται απο το γεγονος οτι δεν θελει πολυ συχνα συντηρηση ο κινητηρας..
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Εχω την εντυπωση οτι το RM1 ειναι 4χρονο. Τα εξοδα μειωνονται απο το γεγονος οτι δεν θελει πολυ συχνα συντηρηση ο κινητηρας..Καλώς ήρθες και απο τα μέρη μας.Εδω θα λες το καημό σου και θα έχεις όσες απαντήσεις χρειάζεσαι.
Προλαβαίνω να σου απαντήσω,πριν πέσουν τα γνωστά κοράκια,οτι δυστυχώς το RM1 δεν είναι τετράχρονο.Θα βγάλει η rotax τετράχρονο σε λίγο καιρό.Αυτή την εποχή δοκιμάζουν τα πρώτα.Όπως λένε δεν θα είναι μοτερ απο κάπου για καρτ αλλά ΓΙΑ καρτ.
4Χρονα για τη ώρα είναι τα Biland 250 cc,κάποια Ital με wankel κινητήρα και κάποια Briggs & Straton που είναι 200 cc με μικρότερη ιπποδύναμη όμως απο τα προηγούμενα.Φιλικά Άγγελος.
-
.. οταν μεγαλωσω, θελω να γινω Biland!!
Τα ital δεν παιρνουν ευκολα, νομιζω ...
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ