-
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΑΟΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΓΩΝΑ................ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ...... ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ.
-
Παντως μια και αναφερθηκε ο μπατσος μας πολυ περιεργη σχεση πρεπει να εχουν οι μπατσοι του λασιθιου με την εκει λεσχη.Πως ειναι δυνατον να δινουν αδεια να κλεισει ο βασικος και μοναδικος δρομος της επαρχιας οροπεδιου με τον νομο και οταν πανε αλλες λεσχες να ζητησουν αδεια για να γινει αγωνας σε δρομους μικροτερης ασυμαντης κυκλοφοριας να αρνειτε κατηγορηματικα να επιτρεψει τελεση αγωνα.
Παντως εγω πιστευω οτι θα υπαρχουν πολλες συμμετοχες περισσοτερες μαλλον απο το ραλλυ στα Χανια και αξιζει να δει κανεις την ωραια πραγματικη διαδρομη .Και φυσικα να δηλωσω το θαυμασμο μου για τους κατοικους και τον συλογο τους για την ενεργεια τους και την φιλοξενια.Για να ειμαστε σωστοι για τα παραπανω πρεπει να δοθουν συνχαρητηρια και στον Σηφακη γιατι αν μη τι αλλο καταφερε να να κανει τα μηχανοκινητα σπορ καλοδεχουμενα στην τοπικη κοινωνια του Λασιθιου και στον τομεα αυτο θα πρεπει και αλλες λεσχες οπως ΑΟΚ και ΡΕΛΑ να παραδειγματιστουν και να προσπαθησουν να διαδοσουν στις κοινωνιες των δημων και χωριων το μηχανοκινητο σπορ
-
Δεν ειναι αναγκη να την λεει ο ενας του αλλου . Τα μπλοκακια δεν τα βγαζει ο ΑΟΛ , αλλα η ασυνομια του Αγ. Νικολαου οταν γινεται αγωνας στο Βραχασι , οποιος και αν τον διοργανωνει .
ΥΓ scudo ειμαι μονο εγω
Μιχαλης Συγγελακης -
Γιωργο , ακους τι σου λενε ? μηπως πρεπει να τραταρεις και ΄συ τους μπατσους κανενα γαμοπιλαφο μηπως και μακρυνει λιγο το Αρκαδι ?
-
Ο χρήστης scudo έγραψε:
...ΥΓ scudo ειμαι μονο εγω...Όπως λέμε ... ΝΟΥΝΟΥ όμως ένα
-
Ο χρήστης scudo έγραψε:
Γιωργο , ακους τι σου λενε ? μηπως πρεπει να τραταρεις και ΄συ τους μπατσους κανενα γαμοπιλαφο μηπως και μακρυνει λιγο το Αρκαδι ?Θα τσι τρατάρω Μιχάλη, θα τσι τρατάρω γαμω...πίλαφο, αλλά χωρίς ... πιλάφι!
-
Γαμοπιλαφο ρε Γιωργο οχι γαμοσταυρο . Αντε να βγαλεις και καμια καρτα να δεις μια ασπρη μερα , οσο για την > να ξερεις που την δινεις . Τα παντα ολα Γιωργο
-
μιχαλη που θα κατσουμε?
-
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΛ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΕΡΜΙΑΔΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΡΑΣΙ ΚΑΤΗΦΟΡΑ 20+ ΧΛΜ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΤΗΦΟΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΠ ΣΤΟ ΔΡΑΣΙ ΘΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΝΑΜΕΝΑ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης scudo έγραψε:
Δεν ειναι αναγκη να την λεει ο ενας του αλλου . Τα μπλοκακια δεν τα βγαζει ο ΑΟΛ , αλλα η ασυνομια του Αγ. Νικολαου οταν γινεται αγωνας στο Βραχασι , οποιος και αν τον διοργανωνει .
ΥΓ scudo ειμαι μονο εγω
Μιχαλης ΣυγγελακηςΕΛΑ ΒΡΕ ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΟΛ .............
-
Παντως υπαρχει ενα ερωτημα γιατι δεν υπαρχει καποια ενημερωση πουθενα οτι θα γινει αναβαση ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΖΕΝΙΑ τη ταδε μερα ωρα ενα δελτιο τυπου για το κοσμο μεσα απο το ιντερνετ που θα παει πως θα παει που θα κατσει να δει τι ωρα κλεινει ο δρομος κτλ. Εδω τοσο καιρο γινετε μεγαλος ντορος για την προβολη των ελληνικων αγωνων οταν ολοι οι αγωνες που τρεχουν για το μηνα Μαιο ειναι αναρτημενοι σε μεγαλα site??? Eτσι θα στηριξετε τους αγωνες? Και ποσο μαλον για μια μικρη λεσχη οπως ειναι ο ΑΟΛ και ο αγαπητος κ.Σηφακης λαθος σε αυτους που ασχολουντε με την προβολη. Και ουτε συμετοχες δεν υπαρχουν?
-
Ο χρήστης s2000vti έγραψε:
Παντως υπαρχει ενα ερωτημα γιατι δεν υπαρχει καποια ενημερωση πουθενα οτι θα γινει αναβαση ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΖΕΝΙΑ τη ταδε μερα ωρα ενα δελτιο τυπου για το κοσμο μεσα απο το ιντερνετ που θα παει πως θα παει που θα κατσει να δει τι ωρα κλεινει ο δρομος κτλ. Εδω τοσο καιρο γινετε μεγαλος ντορος για την προβολη των ελληνικων αγωνων οταν ολοι οι αγωνες που τρεχουν για το μηνα Μαιο ειναι αναρτημενοι σε μεγαλα site??? Eτσι θα στηριξετε τους αγωνες? Και ποσο μαλον για μια μικρη λεσχη οπως ειναι ο ΑΟΛ και ο αγαπητος κ.Σηφακης λαθος σε αυτους που ασχολουντε με την προβολη. Και ουτε συμετοχες δεν υπαρχουν?ΠΟΛΛΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ............. ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ.
-
Ο χρήστης jokapnis έγραψε:
Παντως υπαρχει ενα ερωτημα γιατι δεν υπαρχει καποια ενημερωση πουθενα οτι θα γινει αναβαση ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΖΕΝΙΑ τη ταδε μερα ωρα ενα δελτιο τυπου για το κοσμο μεσα απο το ιντερνετ που θα παει πως θα παει που θα κατσει να δει τι ωρα κλεινει ο δρομος κτλ. Εδω τοσο καιρο γινετε μεγαλος ντορος για την προβολη των ελληνικων αγωνων οταν ολοι οι αγωνες που τρεχουν για το μηνα Μαιο ειναι αναρτημενοι σε μεγαλα site??? Eτσι θα στηριξετε τους αγωνες? Και ποσο μαλον για μια μικρη λεσχη οπως ειναι ο ΑΟΛ και ο αγαπητος κ.Σηφακης λαθος σε αυτους που ασχολουντε με την προβολη. Και ουτε συμετοχες δεν υπαρχουν?
ΠΟΛΛΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ............. ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ.
Για δωσε μας λιγο φως απο τα πραγματα.....και δεν καταλαβαινω τι το παραλογο ρωτησα γιατι μερικοι εδω μεσα αναφερουν οτι ειμαι κακοπροαιρετος και τι κανω εγω για τους αγωνες??? Ε τους ρωταω εγω λοιπον αυτοι τι εκαναν για την αναβαση του ΑΟΛ?
-
Ο χρήστης scudo έγραψε:
Tο εχετε ξευτιλισει εντελως . Οποιος θελει να δει αγωνα , ας ερθει , οποιος εχει να κανει κατι καλυτερο , ας το κανει . Τι ψαχνετε τωρα αν εχει 10 συμμετοχες ή 50 , ΄η αν εχει γαμοπιλαφο ή πατατες βραστες .
Μακαρι ομως οπου κανουμε αγωνες να τυνχανουμε τετοιας αντιμετοπησης απο την τοπικη κοινωνια . Μακαρι ο εκαστοτε πολιτιστικος συλογος του τοπου που θα πηγαινουμε να τρεξουμε να μας αντιμετοπιζει με τετοια ζεστασια και να περιμενει καθε χρονο να παμε , να μας φιλοξενισει και να μας καλοδεχτει . Ειναι γνωστα τα προβληματα που αντιμετοπιζουμε σε αλλα χωρια που δεν μπορουμε να περασουμε ουτε απέξω .
Αξιζουν πολλα μπραβο στον πολιτιστικο συλογο που αντιμετοπιζει με τετοιο τροπο τους αγωνες , τους αγωνιζομενους , αλλα και τους θεατες . Μονο και μονο γι αυτο πρεπει να παραβρεθουμε οσο γινετε περισοτεροι αγωνιζομενοι και θεατες γιανα τιμησουμε και ΄μεις την προσπαθεια αυτων των ανθρωπων . Των ανθρωπων που εχουν καταλαβει πως οι αγωνες ειναι ενας τροπος προβολης του τοπου τους και κανουν οτι μπορουν να παμε και να ξανα παμε και οχι σαν καποιους αλλους που σκευτονται πως για μια ή δυο ωρες θα τους αποκλισουμε απο τον .
Οι συμμετοχες παρεπιπτοντως ειναι γυρω στις 20 .
Εγω παντως θα παω , ας ειναι και 10 . Η διαδρομη ειναι πολυ ωραια και το μερος φανταστικο .ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙΣ.
ΑΛΛΟ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΠΙΛΑΦΙΑ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΛΕΣΧΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.
ΒΛΕΠΩ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΑΙΖΟΥΝ ΠΙΛΑΦΙ.
ΑΥΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΟΛ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ.
ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΜΑΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Κατοπιν τηλεφωνικης επικιονωνιας με τον ΑΟΛ μας ενημερωσε πως οι συμμετοχες ενερχοντε στις 26 . Αυριο θα λαβω με fax την λιστα των συμμετοχων ,και θα την αναρτησω αν δεν το κανει καποιος αλλος πριν απο μενα . Αριθμος σχετικα καλος για τα φετινα δεδομενα , ας ευχιθουμε να γινει καλος αγωνας ωστε να ευχαριστηθουν θεατες αγωνιζομενοι και γενικα ολοι οι εμπλεκομενοι . Επισης θα ηθελα να αναφερω να φτιαξουν αρκετο πιλαφι γιατι βλεπω αρκετες συμμετοχες μετα τον αγωνα . ΕΕΕ και γρηγορα μετα τουν ουραγο γιανα μην τραβιξει το ρυζι .
-
Ο ΑΟΚ μετα απο αποφαση του ΔΣ , αποφασησε εις μνημη του Μηνα Βουρδουμπακη , του κυπελλο ΑΟΚρητης που απονεμει στα μελη του που συμμετεχουν στο Ραλλυ Κρητης , να ονομαστει κυπελλο Μηνα Βουρδουμπακης , καθως και ο επομενος αγωνας , να γινει εις μνημη του . Μια κινηση που προσδιδεται ως ελαχιστος φορος τιμης σε ενα συνπατριωτη μας , εναν πραγματικα Θρυλο των Ελληνικων αγωνων .
Ο προεδρος , τον θυματε στο Ραλλυ Κνωσσος να συμμετεχει ανελιπως , θελοντας να τιμησει τον τοπο καταγωγης του . Χαρακτηριστηκη εικονα που μας αφηγειθηκε , ειναι σε ειδικη διαδρομη μεσα στη πολη του Ηρακλειου , απο Αστορια χανιωπορτα και πανω απο την Λ.Πλαστηρα οπου συμμετηχε με Glass να κανει κυκλο στο βαρελι του τροχονομου που ηταν στην χανιωπορτα . Επισης αναζειτηται φωτογραφια , ωστε να αναρτηθει στη λεσχη .Οσοι μπορουν να βοηθησουν σ'αυτο το θεμα ας το πραξουν . -
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΦΥΓΕ Ο ΜΗΝΑΣ ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑΚΗΣ .... ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΦΩΤΟ ....
ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΟΜΠΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ. -
Ο χρήστης jokapnis έγραψε:
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΦΥΓΕ Ο ΜΗΝΑΣ ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑΚΗΣ .... ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΦΩΤΟ ....
ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΟΜΠΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ. -
26 συμμετοχες... μπραβο στον Α.Ο.Λ πολυ καλο νουμερο...αυριο το απογευμα θα παω για μια μικρη βολτα προς τα εκει..
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΟΜΠΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.το ειδα και αυτο αλλα και στο ΒΗΜΑ ...ευχαριστω .
Aγώνες στην Κρήτη...