-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Καταπληκτικός καιρός σήμερα στην πόλη!
Είναι που πέρασε το Πάσχα και ξανα μπήκαμε σε πρόγραμμα!
-
σημερα μπηκα σε ενα skoda superb
καλα τι χαωδες εσωτερικο ειναι αυτο?
για να ακουσει ο πισω επιβατης τον οδηγο σιγουρα πρεπει να φωναξει ο δευτερος,η να τα λενε με το κινητο
τεραστιοι χωροι,τεραστιο πορτμπαγκαζ,αλλα η ασχημια ασχημια απο τη μεσαια κολονα και πισω -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
για να ακουσει ο πισω επιβατης τον οδηγο σιγουρα πρεπει να φωναξει ο δευτερος,η να τα λενε με το κινητο
τεραστιοι χωροι,τεραστιο πορτμπαγκαζ,αλλα η ασχημια ασχημια απο τη μεσαια κολονα και πισωοντως, και γω επιβεβαιωνω το πολυ κακο επιπεδο ηχομονωσης. Τηλεβοα ηθελες για να συνεννοηθεις. Αλλα νταξ... Skoda, κοψοχρονια τιμη... μην τα θελουμε ολα δικα μας....
Άν δεν σταματήσεις τα βλακώδη τοστ θα φας ξύλο. [mod drdino]
- με τι θες να ναι το τοστ μεσα?
με εσένα φέτες. U have been warned! (δεν σε χάλασε όμως τώρα)
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
τεραστιοι χωροι,τεραστιο πορτμπαγκαζ,αλλα η ασχημια ασχημια απο τη μεσαια κολονα και πισωοντως, και γω επιβεβαιωνω το πολυ κακο επιπεδο ηχομονωσης. Τηλεβοα ηθελες για να συνεννοηθεις. Αλλα νταξ... Skoda, κοψοχρονια τιμη... μην τα θελουμε ολα δικα μας....
Άν δεν σταματήσεις τα βλακώδη τοστ θα φας ξύλο. [mod drdino]
- με τι θες να ναι το τοστ μεσα?
με εσένα φέτες. U have been warned! (δεν σε χάλασε όμως τώρα)
Για να μην υπαρξει παρεξηγηση με τη φραση 'για να ακουσει ο πισω επιβατης τον οδηγο σιγουρα πρεπει να φωναξει ο δευτερος,η να τα λενε με το κινητο' εννουσα την τεραστια αποσταση που υπαρχει μεταξυ τους
σε καποια φαση γυρισα πισω το κεφαλι να δω τον συνομιλητη μου και επαθα πλακα ποσο μακρια καθεται
εγω 1.85 καθομουν μπροστα με τα ποδια σχεδον τεντωμενα και ο χωρος πισω για τα γονατα ηταν τοσο μεγαλος που ανετα καθοσουν σταυροποδι -
Ναι, είναι από τις κρύες πλάκες του κορσαιρ. (πληροφορίες λένε πως έπεσε για ύπνο, ελεύθερο το πεδίο)
Πέρα από την πλάκα, άνετα πρέπει να βάλουν ως έξτρα την ενδοσυνεννόηση στο σουπερμπ.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Οι σερβιτόρες είναι χαμένος χρόνος... Όσο πιο ωραία, τόσο περισσότεροι της την πέφτουν και τόσο αυξάνουν οι απαιτήσεις της! Μόνον μόνιμοι θαμώνες αξίζει να χάνουν το χρόνο μαζί τους, αν βλέπουν πως κάνεις κατανάλωση, κερνάς, αφήνεις φιλοδώρημα, τότε ξυπνάνε λίγο τα ...σεξουαλικά τους ένστικτα!Να ψωνίζεται από αυτές που είναι πελάτισσες στο μαγαζί , αυτές πέφτουν πιο εύκολα και ...φθηνότερα!
Εξαρτάται την περίπτωση πάντα.
Φυσικά είναι σίγουρο το πρόβλημα ότι δεν μπορείς να κοιμηθείς ήσυχος τα βράδια, το κακό παραμονεύει.
Αν σε νοιάζει, βέβαια. -
Αν γίνει κάτι, για να 'διαλέξει' εσένα σημαίνει πως της άρεσει κάτι συγκεκριμένο/ιδιαίτερο ΣΕ εσένα. Άρα δεν ανησυχείς καθόλου.
(τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω ώστε να κοιμάμαι ήσυχος, όχι, δεν είναι σερβιτόρα ) -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν γίνει κάτι, για να 'διαλέξει' εσένα σημαίνει πως της άρεσει κάτι συγκεκριμένο/ιδιαίτερο ΣΕ εσένα. Άρα δεν ανησυχείς καθόλου.Οπως θα της αρέσει κάτι και ΣΤΟΝ επόμενο. (γράφουμε με κεφαλαία λάθος λέξη ή μου φαίνεται; )
-
Φταρνιζόμουν εκείνη την στιγμή και τα μπέρδεψα.
Κοίτα, εξαρτάται από το αν το βλέπεις το ποτήριον μισογεμάτο ή μισοάδειο. Μετά από μερικές σχέσεις που το έβλεπα μισοάδειο, άλλαξα ρότα.
-
Το ποτήρι είναι πάντα μισοάδειο. Αν έχει παραπάνω, κάποιο λάθος έχει γίνει.
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Για να μην υπαρξει παρεξηγηση με τη φραση 'για να ακουσει ο πισω επιβατης τον οδηγο σιγουρα πρεπει να φωναξει ο δευτερος,η να τα λενε με το κινητο' εννουσα την τεραστια αποσταση που υπαρχει μεταξυ τους
σε καποια φαση γυρισα πισω το κεφαλι να δω τον συνομιλητη μου και επαθα πλακα ποσο μακρια καθεται
εγω 1.85 καθομουν μπροστα με τα ποδια σχεδον τεντωμενα και ο χωρος πισω για τα γονατα ηταν τοσο μεγαλος που ανετα καθοσουν σταυροποδιΕγω κανω τα παντα για να τσιμπησει ο Κων5 και συ μου το χαλας.... δεν θελουμε ρε παιδι μου να λυθει η παρεξηση
Αντε, καλημερα...
-
Συμπολιτες θελω την γνωμη σας,θελω να μου προτεινετε καλες ασφαλιστικες στην πολη μας,οταν λεω καλες σιγουρες-φτηνες-μεγαλες κλπ,λεω να κανω μεικτη.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
εγω 1.85 καθομουν μπροστα με τα ποδια σχεδον τεντωμενα και ο χωρος πισω για τα γονατα ηταν τοσο μεγαλος που ανετα καθοσουν σταυροποδιΕγω κανω τα παντα για να τσιμπησει ο Κων5 και συ μου το χαλας.... δεν θελουμε ρε παιδι μου να λυθει η παρεξηση
Αντε, καλημερα...
Δεν τσιμπάμε ρε
Κάναμε συνειδητοποιημένη αγορά και είμαστε υπερευχαριστημένοι.
Σε λιγάκι πάμε για test drive, drdine ετοιμάσου περάσαμε τα 1500 χλμ -
έτοιμος
-
Ποιος θέλει test drive με C4 Picasso;;;
Προειδοποιώ, μπορεί να γίνει κολλητικό...
-
Πριν από λίγο από την Τσιμισκή πέρασε πορεία 300 πρπ ατόμων με πανό που έλεγε ΚΑΤΑΛΗΨΗ
Αυτή τη στιγμή είναι κλειστή η οδός.
Προβλέπω κυνηγητό -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
έτοιμοςκανονισε με το που καθισεις στο Superb παλι να μην χωρας, να στριμωχνεσε... κλπ κλπ.... Θα σου παρω μετα ενα Scania ρε μλκ να ησυχασουμε
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ποιος θέλει test drive με C4 Picasso;;;Προειδοποιώ, μπορεί να γίνει κολλητικό...
Απο ποτε κανουνε TEST DRIVE οι γκαρσονιερες??
-
εχει κανείς κανενα συνεργείο VW υπόψιν που μπορεί στα γρήγορα να ρίξει μια ματιά στη μνήμη σφαλμάτων (γιατί με τις αντιπροσωπίες)
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Πριν από λίγο από την Τσιμισκή πέρασε πορεία 300 πρπ ατόμων με πανό που έλεγε ΚΑΤΑΛΗΨΗ
Αυτή τη στιγμή είναι κλειστή η οδός.
Προβλέπω κυνηγητόΕκείνη την ώρα κατέβαινα την 3ης Σεπτεμβρίου, κι από το μποτιλιάρισμα στους κάθετους δρόμους (τους έκλειναν οι κλασσικοί παπάρες που κάθονται μες στη μέση) έκανα 10' να διασχίσω κάθετα την Λεωφ. Στρατού κι άλλα 10' την Βασ. Γεωργίου.
Ζητάδες υπήρχαν και στις δύο διασταυρώσεις αλλά αντί να ρυθμίσουν την κυκλοφορία και μας άφηναν να χάσουμε 3 φανάρια χωρίς να κουνηθούμε μισό μέτρο.
Posts προς Θεσσαλονικείς