-
Οπως θα ειδες δεν τα εχω γραψει εγω αλλα το msfree.gr
Οντος εχουν κανει λαθος . -
Διαθέτω κατοικία για τις ημέρες του αγώνα στην Πιτίτσα. Πλήρως εξοπλισμένη. Με όλες τις ανέσεις για άνετη διαμονή στο κέντρο της Πάτρας. Τηλ. +306909590466
-
Αν εχεις τζακούζι,θα το πάρω.
-
Kαι την Βικυ Καγιά στο Τζακουζι... ...Στο αγαπητο Ραλλυ ΤΖΙ ΑΡ,Ουτε μια αναφορα για την κυρία που επροκιτω να δουμε με ΜΙΤΣΟΥΜΠΙΣΙ ΕΒΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩ!!!!!
-
Δυστυχώς , ένας φίλος δεν θα τρέξει φέτος την Πιτίτσα ........
Ο Δημήτρης Μπενέκος ,έφυγε χθές απο κοντά μας , μετά απο τροχαίο, για τις ειδικές του ουρανού.....
Καλό ταξίδι.........
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.Αποστόλης Νούσιας
-
Γαμα τα!
-
Τι να πει κανείς....
Συλλυπητήρια σε συγγενείς και φίλους...
-
Πολύ κρίμα ρε γμτ.....
-
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους.Δημήτρη θα λείπεις από τον χώρο που τόσο πολύ αγαπούσες,
ΦΙΛΙΚΑ
ΠΟΛΙΤΗΣ Ν.
-
Καλές διαδρομές Δημήτρη...
-
ΚΡΙΜΑ...ΚΡΙΜΑ.. ΤΑ ΘΕΡΜΟΤΕΡΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ -
κριμα... τα θερμα μου συλληπητηρια στην οικογενεια του....
-
Τα θερμα μου συλλυπητηρια στους δικους του, και απο εμενα.
-
Θερμά συλληπητήρια στους δικούς του ανθρώπους...!!! Τι να πει κανείς σε τέτοιες στιγμές... Κρίμα...
-
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια.... ΚΡΙΜΑ...
-
syllipitiria....
-
Γυρισαμε και απο την ΠΙΤΙΤΣΑ-ΠΛΑΤΑΝΙ...΄Συγχαριτηρια στην λεσχη για μια αψογη οργάνωση,κριτές και βοηθους!...ΜΠΕΝΕΚΟ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!...Αυτο πιστευω οτι ειναι αυτο που εμεινε απο την Πιτιτσα του 2009...Κριμα για το παιδι!...Ενας απολαυστικος αγώνας με πολλά ΜΙΤΣΟΥΜΠΙΣΙ ΕΒΟ και μια ωραια ξανθιά κυρία στο τιμονι ενος απο αυτα! ...Φουνταριστος πηγαινε ο Π.ΦΟΥΝΤΑΣ νικησε τον ΝΙΖΑΚ! ...Αρκετη ζεστη και καθολου σχεδον συννεφια...Α! παραλιγο να το ξεχασω...ο Σουλάνης δεν το πιστευα οτι θα οδηγουσε τοσο γρηγορα μετα απο τοσο χρονο απουσιας!!!ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ...Και για να μην ξεχνιομαστε,αγωνας χωρις Sierra Cosworth...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!
-
αφου ο σουλανης και περυσι ετρξε στο πρωταθλημα. για ποιον χρονο απουσιας μιλας?
-
Που το ειχε ''λιωσει''΄στην Μοσχοκαρυα ρ συ...ο β.Αρβανιτακης ετρεξε και Ριτσωνα και Μοσχοκαρυά..ε λιγος χρονος απουσιας αλλα ενταξει!...ΠΕΤΑΓΕ!
-
Και μακράν μπροστά στα SaxoRalla. Αντρέας Ντόφης. Μπράβο του..
ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΙΤΙΤΣΑΣ 25-26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ