-
και με τέτοια μετωπική επιφάνεια?
....και με ευνοϊκό άνεμο θα έλεγα -
/..........Φορτσα τα Πανιά ......
-
Nωρις ειναι παιδια χαλαρα.......εξαλλου οσα χλμ εχω κανει μεχρι τωρα τα εκανα σε εκδρομες με την οικογενεια αλλα εχω κανονισει μια εκδρομη με φιλους τη κυριακη τοτε θα δειτε κατι τρελα 20Lt/100χλμ
-
Μανωλη καλησπερα,
μολις πηρα αριθμο πλαισιου..........και εχω μπει ηδη στην φαση της μεταφορας..........
20 και σημερα εμειναν.......
αντε καλο σκ.
-
Ο χρήστης ststrato έγραψε:
Μανωλη καλησπερα,μολις πηρα αριθμο πλαισιου..........και εχω μπει ηδη στην φαση της μεταφορας..........
αντε καλο σκ.
Καλοτάξιδος!! λουκούμι σου έπεσε η μείωση
-
Μανωλη καλησπερα,μολις πηρα αριθμο πλαισιου..........και εχω μπει ηδη στην φαση της μεταφορας..........
αντε καλο σκ.
Αντε με το καλο Στρατη
-
Φωτογραφιες απο κατοχους του Q5 δεν βλεπω......κ εσενα Στρατη περιμενουμε μετα ε?Αντε να δουμε κανενα S-LINE
-
Οσο για φωτο νασαι σιγουρος......εκανα ηδη επαφη με το λινκ που εβαλες για την χαρτογραφηση του κινητηρα και απο την στιγμη που συνδυαζεται με την εγγυηση της αντιπροσωπειας, μολις πατησουν λιγο τα λαστιχα εχω φυγει ηδη για μερικα αλογακια παραπανω, που εδω που τα λεμε τα χρειαζεται......
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μανωλη καλησπερα,
μολις πηρα αριθμο πλαισιου..........και εχω μπει ηδη στην φαση της μεταφορας..........
αντε καλο σκ.
Καλοτάξιδος!! λουκούμι σου έπεσε η μείωση
γι'αυτο και εγω φροντιζω ακομα δεν ηρθε να βρω που θα χαλασω τα ρεστα.......
-
Οσο για φωτο νασαι σιγουρος......εκανα ηδη επαφη με το λινκ που εβαλες για την χαρτογραφηση του κινητηρα και απο την στιγμη που συνδυαζεται με την εγγυηση της αντιπροσωπειας, μολις πατησουν λιγο τα λαστιχα εχω φυγει ηδη για μερικα αλογακια παραπανω, που εδω που τα λεμε τα χρειαζεται......Πλακα κανεις?Α εσυ πρεπει να εισαι πιο τρελος απο μενα
-
Κατ'αρχήν να πω ένα γειά σε όλους σας.Μόλις έκανα εγγραφή στο forum,και ήθελα να ρωτήσω και εγω με την σειρά μου αν ξέρετε σχετικά για τις παραδόσεις του αυτοκινήτου.Εννοώ με το μειωμένο τέλος ταξινόμησης.Επίσης μια ερώτηση για τους κατόχους:το ύψος του αυτοκινήτου επηρεάζει αρνητικά την οδήγηση?το ρωτάω γιατί 1ον δεν το έχω οδηγήσει και 2ον γιατί είμαι της σχολής των 'κλασσικών' αυτοκινήτων.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απαντήσεις σας,και καλοτάξιδο σε όλους τους καινούριους κατόχους
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Κατ'αρχήν να πω ένα γειά σε όλους σας.Μόλις έκανα εγγραφή στο forum,και ήθελα να ρωτήσω και εγω με την σειρά μου αν ξέρετε σχετικά για τις παραδόσεις του αυτοκινήτου.Εννοώ με το μειωμένο τέλος ταξινόμησης.Επίσης μια ερώτηση για τους κατόχους:το ύψος του αυτοκινήτου επηρεάζει αρνητικά την οδήγηση?το ρωτάω γιατί 1ον δεν το έχω οδηγήσει και 2ον γιατί είμαι της σχολής των 'κλασσικών' αυτοκινήτων.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απαντήσεις σας,και καλοτάξιδο σε όλους τους καινούριους κατόχουςΚαλως ηρθες .....το αυτοκινητο αν το οδηγησεις θα καταλαβεις οτι ειναι σαν να οδηγας ενα σπορ σενταν.....ο χρονος παραδοσης κυμαινετε περιπου στο τετραμηνο αν προλαβεις ειναι θεμα αντιπροσωπειας αλλα νομιζω οτι αυτο το μετρο θα παραταθει εξαλλου......οτι ειναι να κανεις καντο γρηγορα
-
Φίλε Μανώλη σ'ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση κατ'αρχήν.2ον και σημαντικότερο καλορίζικο,καλοτάξιδο και όλα τα καλά γενικώς..μήπως έχεις μάθει κοστολόγια service,αλλαγών λαδιών κ.λ.π.?
Πάντως αν βιαστώ όπως είπες ενδέχεται να μην προλάβω την μείωση (αφού η παράδοση θέλει 4 και μήνες),οπότε το φοβάμαι -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Φίλε Μανώλη σ'ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση κατ'αρχήν.2ον και σημαντικότερο καλορίζικο,καλοτάξιδο και όλα τα καλά γενικώς..μήπως έχεις μάθει κοστολόγια service,αλλαγών λαδιών κ.λ.π.?
Πάντως αν βιαστώ όπως είπες ενδέχεται να μην προλάβω την μείωση (αφού η παράδοση θέλει 4 και μήνες),οπότε το φοβάμαιΣε ευχαριστω για τις ευχες σου αλλα δε γνωριζω τιποτα για service.....το μονο που τους ειπα τα λαδια κ το φιλτρο δικα μου(καθωτι κ βενζινας) εσεις θα τα αλλαζετε για να μη χασω κ την εγγυηση
-
Έκανες επέκταση εγγύησης?αν ναι πόσο κόστισε?α.. να μην ξεχάσω,τα 8,7/100 χμ πως βγαίνει?μάλλον πολύ-πολύ χαλαρά φαντάζομαι όπως έγραψαν και οι προηγούμενοι
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Έκανες επέκταση εγγύησης?αν ναι πόσο κόστισε?α.. να μην ξεχάσω,τα 8,7/100 χμ πως βγαίνει?μάλλον πολύ-πολύ χαλαρά φαντάζομαι όπως έγραψαν και οι προηγούμενοιοχι δεν εκανα.....πιο χαλαρα δεν γινεται
-
Αρη, καλως ορισες στο φορουμ
Επειδη σημερα μιλησα με την κεντρικη αντιπροσωπεια για να παρω τον αριθμο πλαισιου, εμαθα οτι σημερα ηταν η τελευταια μερα για να παιρνουν παραγγελιες αυτοκινητων με μηχανικο κιβωτιο, καθοτι δεν υπαρχει τιποτα ετοιμοαπραδοτο, και αυτο με το αυτοματο χρειαζεται πανω απο τετραμηνο....αρα οσοι σκεφτονται την μειωση του ΕΤΤ μαλλον ας το ξεχασουν...εκτος και αν πεσουν πανω σε καμμια ακυρωση παραγγελιας, κατι που το κοβω λιγο δυσκολο..... -
Ο χρήστης manoliΣQ5 έγραψε:
Οσο για φωτο νασαι σιγουρος......εκανα ηδη επαφη με το λινκ που εβαλες για την χαρτογραφηση του κινητηρα και απο την στιγμη που συνδυαζεται με την εγγυηση της αντιπροσωπειας, μολις πατησουν λιγο τα λαστιχα εχω φυγει ηδη για μερικα αλογακια παραπανω, που εδω που τα λεμε τα χρειαζεται......
Πλακα κανεις?Α εσυ πρεπει να εισαι πιο τρελος απο μενα
γιατι ρε Μανωλη ποιος σου ειπε εδω και ενα τετραμηνο που περιμενω οτι δεν σαλταρα λιγο.....
Παντως περα απο την πλακα, η αναβαθμιση του κινητηρα σε δυναμη νομιζω οτι εναι επιβεβλημενη για καλυτερη και ασφαλεστερη κινηση στον δρομο......πιο γρηγορη επιταχυνση και λιγοτερο ζορι οταν το αυτοκινητο φορτωθει λιγο.....ξεπερναει χαλαρα τους 2 τονους....οποτε πεφτει περιπου η αναλογια στα 7,5 κιλα ανα ιππο, απο 9,5....καλο νουμερο και βαζω στοιχημα οτι με νορμαλ ρυθμους οδηγησης θα ειναι και οικονομικοτερο.....
-
Πλακα κανεις?Α εσυ πρεπει να εισαι πιο τρελος απο μενα
γιατι ρε Μανωλη ποιος σου ειπε εδω και ενα τετραμηνο που περιμενω οτι δεν σαλταρα λιγο.....
Παντως περα απο την πλακα, η αναβαθμιση του κινητηρα σε δυναμη νομιζω οτι εναι επιβεβλημενη για καλυτερη και ασφαλεστερη κινηση στον δρομο......πιο γρηγορη επιταχυνση και λιγοτερο ζορι οταν το αυτοκινητο φορτωθει λιγο.....ξεπερναει χαλαρα τους 2 τονους....οποτε πεφτει περιπου η αναλογια στα 7,5 κιλα ανα ιππο, απο 9,5....καλο νουμερο και βαζω στοιχημα οτι με νορμαλ ρυθμους οδηγησης θα ειναι και οικονομικοτερο.....
Επιβεβλημενη δε θα το λεγα αφου λιγα suv αν θεωρηθει suv κανουν χρονους σαν του Q5 αλλα εμεις (οι λιγο σαλταρισμενοι )θα το κανουμε
-
καλημερα μανωλη,
επιβεβλημενη ειπα με την εννοια ενος πιο ασφαλους προσπερασματος και πιο σβελτης οδηγησης αν θελησουμε επειδη προερχομαστε και απο gti golf και οσο ναναι το πατουσαμε το γκαζακι λιογ παραπανω...μην ξεχασουμε εντελως τις καταβολες μας......
AUDI Q5