-
γαλλικο στριψιμο? δε το πολυνομιζω αλλα καλοριζικο και καλοταξιδο...εκανες καλη επιλογη!
θα περιμενα βεβαια το φλ αλλα πιστευω θα το χεις βρει ευκαιρια ε?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
γαλλικο στριψιμο? δε το πολυνομιζω αλλα καλοριζικο και καλοταξιδο...εκανες καλη επιλογη!Σε σχεση με τα σύγχρονα γαλλικά; Εχεις δίκιο...καλύτερο είναι!
θα περιμενα βεβαια το φλ αλλα πιστευω θα το χεις βρει ευκαιρια ε?
Οπως έχω αναφέρει αλλού, έχω όφελος 3500 τλχ και το παιρνω άμεσα. Το φ/λ θα είναι πιο ακριβό ενώ οι αντιπροσωπείες δεν ξέρουν ούτε τιμές ούτε παράδοση. Οπως το έκοψα στην καλύτερη περίπτωση από Σεπτέμβρη...άντε Οκτώβρη. Δηλ άντε γειά!
Μερσί
-
αχα οκ..κατανοητον!!
για το στριβειν ισως σου λειψουν μερικα πραγματα αλλα το οφελος ειναι μεγαλυτερο νομιζω ειδικα σε σχεση με αυτο που αλλαζεις..ποσο το δωσες το c4?
-
τι να λειψει απο C4 1,6 σε Leon 1,8 σε στριψιμο?
-
Σάββα τι ψώνισες;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Mετά από συνύπαρξη 12 ετών με γαλλικά αμάξια ήρθε ο καιρός να αλλάξω στρατόπεδο.
Παραγγέλθει ένας μαύρος άσχημος ταύρος με γερμανική καρδιά και γαλλικό στρίψιμο.Ελπίζω σε 3 εβδομάδες να τον έχω ημερέψει.
τι θέλει να πει ο ποιητής σε αυτό το θέμα;
παρακαλώ υπάρχουν κάποιοι που δεν διαβάζουν ΟΛΑ τα θέματα ...
Ταύρος; Dodge Caliber
Aπό Citroen σε μαύρο Dodge;
Και τι να ημερέψει σε ένα Dodge;Περίεργα πράγματα ...
Θέλω βοήθεια κοινού ...
-
λεον?ταυρος εκ ισπανιας,με γερμανικο tsi κινητηρα και στριψιμο που οπως λενε οι γνωστες ειναι απο τα καλυτερα της κατηγοριας..να παρουμε κ το τηλεφωνο στο σπιτι
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σάββα τι ψώνισες;Λεον Κων/νε.
-
Ναι, το ξέρω αυτό. Κυβικά/κιβώτιο;
-
Leon;
φτου! και σκεφτόμουν για Cordoba!...
Με το καλό! Καλορίζικο, καλοτάξιδο!...!...
υ.γ. χωρίς USB ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι, το ξέρω αυτό. Κυβικά/κιβώτιο;1.8 ΤSi με manual αφού δεν βγαίνει σε αυτό dsg.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
υ.γ. χωρίς USB ...
εχει usb...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
υ.γ. χωρίς USB ...
εχει usb...
Δεν έχει USB ...
Μόνο με Ελληνική πατέντα ... αξίας 250euro ... τύπου Peugeot USB BOX...
Εκτός αν έφερε Leon με στάνταρ το USB ...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τι να λειψει απο C4 1,6 σε Leon 1,8 σε στριψιμο?Τίποτε μάλλον, αλλά σίγουρα, δεν είναι γαλλικό το κράτημα του Leon.
Όσοι πιστοί των Γάλλων, αν έχουν την ευκαίρια να βάλουν στο χέρι 306 ή Xsara, θα καταλάβουν. -
Εγώ ξέρω να πω ότι ο πατέρας μου πήρε το CORDOBA και πλέον με κοιτά έτσι:
Και εγώ τον κοιτώ έτσι:
Συμπέρασμα: Έπρεπε να πάρω SEAT ...
-
Tην παλεύεις;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ ξέρω να πω ότι ο πατέρας μου πήρε το CORDOBA και πλέον με κοιτά έτσι:Και εγώ τον κοιτώ έτσι:
Συμπέρασμα: Έπρεπε να πάρω SEAT ...
Εξήγησε λίγο γιατί τα παραπάνω...
xenos, με γειες και με χαρές! Άριστη επιλογή, να το χαρείς σε όποια γωνία κι αν βρεθείς!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
τι να λειψει απο C4 1,6 σε Leon 1,8 σε στριψιμο?
Τίποτε μάλλον, αλλά σίγουρα, δεν είναι γαλλικό το κράτημα του Leon.
Όσοι πιστοί των Γάλλων, αν έχουν την ευκαίρια να βάλουν στο χέρι 306 ή Xsara, θα καταλάβουν.Έλα και στο 2009 όμως.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τι να λειψει απο C4 1,6 σε Leon 1,8 σε στριψιμο?βασικα ναι...απο το συγκεκριμενο οχι κατι...ειχα το νου μου αλλου..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tην παλεύεις;Όχι ...
Επιλογή αυτοκινήτου - Η μεγάλη στιγμή...