-
Γατι
-
κοπρόγατο
-
η politically correct άποψη επιβάλλει να πεις 'κρίμα το καημένο το γατάκι' κλπ
-
αναλογη φαση αλλα χοντροτερη εγινε στα δυτικα σημερα το μεσημερι..
στο υψος της εξοδου απο τιταν για ανατολικη κατευθυνση λιγα μετρα μετα τη γεφυρα πρεπει να πεταχτηκε σκυλος στο δρομο, ενα φοκους 1 και ενα βιταρα νομιζω ηταν βγηκαν οφφ μεσα στη μεση του δρομου... ο σκυλος παπαλα, δεν ειδα αιματα στα αμαξια...αλλα ασθενοφορα ειχαν φυγει ηδη...δε νομιζω να παθανε τπτ σοβαρο αλλα ανετα θα μπορουσαν...
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ξεκούμπωσε ο προφυλακτήρας, έσπασε ένα μικρό κομμάτι του στην γωνία κάτω, ξήλωσε το προστατευτικό του φανού ομίχλης, έσπασε το παγούρι και ξηλώθηκε το εσωτερικό πλαστικό προστατευτικό του εμπός δεξιού θόλου.Τον Garfield πέτυχε;
στο υψος της εξοδου απο τιταν για ανατολικη κατευθυνση λιγα μετρα μετα τη γεφυρα πρεπει να πεταχτηκε σκυλος στο δρομο, ενα φοκους 1 και ενα βιταρα νομιζω ηταν βγηκαν οφφ μεσα στη μεση του δρομου... ο σκυλος παπαλα, δεν ειδα αιματα στα αμαξια...αλλα ασθενοφορα ειχαν φυγει ηδη...δε νομιζω να παθανε τπτ σοβαρο αλλα ανετα θα μπορουσαν...
Ποτέ δε θα χτυπούσα επίτηδες ζώο αλλά ΙΜΟ είναι προτιμότερο να φρενάρεις και να προσπαθήσεις να το αποφύγεις παραμένοντας στη λωρίδα σου παρά την απότομη τιμονιά που κάνουν πολλοί ...και όποιον πάρει ο χάρος.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
η politically correct άποψη επιβάλλει να πεις 'κρίμα το καημένο το γατάκι' κλπΕκτος κι αν η 'εικονα' του συμβαντος σου το προκαλει, ειτε correct ειτε incorrect .
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ποτέ δε θα χτυπούσα επίτηδες ζώο αλλά ΙΜΟ είναι προτιμότερο να φρενάρεις και να προσπαθήσεις να το αποφύγεις παραμένοντας στη λωρίδα σου παρά την απότομη τιμονιά που κάνουν πολλοί ...και όποιον πάρει ο χάρος.
Το αστειο ειναι οτι δεν νοιωθουν ρε Ζορζ... κανουν κατι γαματα ακροβατικα θετοντας σε κινδυνο εαυτους και αλλους για να μην πατησουν ενα ζωο... Εδω στον Χορτιατη, περσυ το καλοκαιρι μαλιστα ενας εριξε αναλογη τιμονια για να αποφυγει ενα σκυλι. Το σκυλι σωθηκε... αυτος εφυγε στα χωραφια αλλα δεν σωθηκε
Γνωμη μου ειναι σταθερη πορεια σχετικα οπως ειπες, μετρια φρενα (δεν ειναι αναγκη να αιφνιαδιασεις τον απο πισω και να εχεις αλλα) και οτι ηθελε προκυψει!
-
Ο χρήστης argic έγραψε:
να ρωτησω κατι.....
που μπορει κανεις να εμπιστευθει τα δερματινα καθισματα του αυτοκινητου για καθαρισμό???
εχουμε αποψη???εχω υποψη ενα μαστορα στη γειτονια μου
προσωπθκη εμπειρεια δεν εχω,αλλα τον εμιστευονται πολλοι ιδιοκτητες ακριβων αυτοκινητων(S3,A4T,Ferrari,Porshe) -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Παιδια καποιο μαγαζι στο κεντρο για παπουτσια asics (αρκετα σχεδια αν υπαρχει) ;Πηγα intersport και σε 2-3 στην ναβαρινου και δεν βρηκα κατι .
Αν θελεις αθλητικα asics θα βρεις στα καταστηματα Νεspo στον Ευοσμο και στο ΦΟΙΝΙΚΑ(διπλα στο πρακτικερ) καθως και στο MEGA OYTLET,το οποιο εχει και καποια μοντελα απο snikers μοντελα
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ξεκούμπωσε ο προφυλακτήρας, έσπασε ένα μικρό κομμάτι του στην γωνία κάτω, ξήλωσε το προστατευτικό του φανού ομίχλης, έσπασε το παγούρι και ξηλώθηκε το εσωτερικό πλαστικό προστατευτικό του εμπός δεξιού θόλου.
Τον Garfield πέτυχε;
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Παιδια καποιο μαγαζι στο κεντρο για παπουτσια asics (αρκετα σχεδια αν υπαρχει) ;
Πηγα intersport και σε 2-3 στην ναβαρινου και δεν βρηκα κατι .
Αν θελεις αθλητικα asics θα βρεις στα καταστηματα Νεspo στον Ευοσμο και στο ΦΟΙΝΙΚΑ(διπλα στο πρακτικερ) καθως και στο MEGA OYTLET,το οποιο εχει και καποια μοντελα απο snikers μοντελα
ASICS μαγαζί υπήρχε στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς. Έχω καιρό να περάσω από εκεί, αλλά φαντάζομαι πως υπάρχει ακόμα.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
ASICS μαγαζί υπήρχε στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς. Έχω καιρό να περάσω από εκεί, αλλά φαντάζομαι πως υπάρχει ακόμα.
http://www.fida.gr/asics/gelkinsei_dealers.asp
Για το 2ο στην λιστα λεμε ;
-
Ναι
-
Ευχαριστω φιλε !
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
να ρωτησω κατι.....
που μπορει κανεις να εμπιστευθει τα δερματινα καθισματα του αυτοκινητου για καθαρισμό???
εχουμε αποψη???εχω υποψη ενα μαστορα στη γειτονια μου
προσωπθκη εμπειρεια δεν εχω,αλλα τον εμιστευονται πολλοι ιδιοκτητες ακριβων αυτοκινητων(S3,A4T,Ferrari,Porshe)για δωσε στοιχεια pls
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Παιδια καποιο μαγαζι στο κεντρο για παπουτσια asics (αρκετα σχεδια αν υπαρχει) ;
Πηγα intersport και σε 2-3 στην ναβαρινου και δεν βρηκα κατι .
την πουλεψε....
-
Γειά σου σουβλακομάνα Σαλόνικα!
Εμεις οι από Αθήνα τρώμε Βαρδάρη στην γωνία, είναι must σαν το Τερκενλη. Είναι λίγο μάχιμο το σημείο βέβαια, συναντάς τα πάντα!
Αλλιώς, Αρετσού σε ένα που είναι στην κάτω πλευρά του δρόμου προς την θάλασσα. Σε αυτόν βέβαια γίνεται το κλασσικό μπέρδεμα με τις πίτες και τα καλαμάκια
-
ΕΝΑ σουβλακι γυρο παρακαλω
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Είναι λίγο μάχιμο το σημείο βέβαια, συναντάς τα πάντα!Αλλιώς, Αρετσού σε ένα που είναι στην κάτω πλευρά του δρόμου προς την θάλασσα. Σε αυτόν βέβαια γίνεται το κλασσικό μπέρδεμα με τις πίτες και τα καλαμάκια
Ξεκίνησε και ο δεύτερος πόντικας...
http://www.autobild.gr/index.php?cat_id ... ge_id=2565 -
Posts προς Θεσσαλονικείς