-
-
Πρώτα τα Μουδανιά με τις Μπέντλεϊ και τις Carrera και τώρα η Αγία Τριάδα...Αυτός ο Θερμαϊκός, Μονακό έχει γίνει.
-
-
κουαξ κουαξ
-
λαθοοοος
-
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Πασχαλινες απο το χωριο!Χρονια πολλα σε ολους σας!
....Ανοιξιάτικο και πολυ νεανικό! κουκλί σκέτο
Σε ευχαριστω!Ρε γαμωτο το μονο που μου τη σπαει ειναι οτι δεν εχει φωτογενεια το χρωμα Απο κοντα παθαινεις πλακα
-
Ωραίο αμάξι! Καλοτάξιδο φίλε μου!
-
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Σε ευχαριστω!Ρε γαμωτο το μονο που μου τη σπαει ειναι οτι δεν εχει φωτογενεια το χρωμα Απο κοντα παθαινεις πλακα
Πλάκα κάνεις?
Αυτό το χρώμα κι αν έχει φωτογένεια!! Μάλλον το φωτογραφίζεις σε άκυρα σημεία και γι' αυτό σου φαίνεται έτσι!
Ωραία η Κλιούμπα Bagus!!!
-
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ωραίο αμάξι! Καλοτάξιδο φίλε μου!Σε ευχαριστω πολυ!!!Να εισαι καλα!Το κλιο ειναι πανεμορφο Bagus.Ποιο ειναι?Το χρωμα ειναι φοβερο...
-
Kαλημερα
Το χρωμα του δικου σου ΤΑ ΣΠΑΕΙ.Κ μην προβληματιζεσαι για τη φωτογενεια,οπως σου γραφει και ο Nick-K δοκιμασε να το φωτογραφισεις σε αλλο σημειο.Καλοριζικο,καλοταξιδο και καλοστριφτο.
Το δικο μου ειναι RS-182 cup κ η ρενω το δινει σαν sanguine red(πορτοκαλι κοινως)
-
-
Σα γνωστό μου φαίνεται αυτό το μέρος.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
:hmmm: Σα γνωστό μου φαίνεται αυτό το μέρος.Καλάβρυτα
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
:hmmm: Σα γνωστό μου φαίνεται αυτό το μέρος.
Καλάβρυτα
Στροφή προς χιονοδρομικο θα έλεγα?
-
Και ο μ@λακας που μου χάλασε το κάδρο
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Πασχαλινες απο το χωριο!Χρονια πολλα σε ολους σας!
....Ανοιξιάτικο και πολυ νεανικό! κουκλί σκέτο
Το πρασινακι που ειδαμε χτες στην εκθεση της ΚΑΡΕΝΤΑ εκλεψε καρδιες κι απεκτησε πιθανους αγοραστες
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!