-
Εχει πολυ δουλεια σημερα οπως καταλαβαινεις!!!
-
Περίμενε ρε συ! Μετά τις 1 δεν ανοίγουν σήμερα τα μαγαζιά?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Περίμενε ρε συ! Μετά τις 1 δεν ανοίγουν σήμερα τα μαγαζιά?
Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα
Εμεις εδω ανοιγουμε απο τις 9 μεχρι 18:00 -
Αντίχριστοι!
Και στην Κύμη, στις 1 ανοίγουν!
-
Θα πέσει φωτιά να μας κάψει μου φαίνεται! Εγώ ξεκουράζομαι τώρα, για να είμαι έτοιμος για το βράδυ, που θα βλέπω τους άλλους να κάνουν βόλτες γύρω από τις εκκλησίες για τον Επιταφιο και θα κουράζομαι στη θέα και μόνον... Αυτό βέβαια σε περίπτωση που περάσω έξω από εκκλησία , γιατί να πάω, δεν...
Πολύ κουραστικό πράγμα: μέσα είσαι όρθιος και καπνίζουν τα κεριά και τα λιβάνια και μετά σε βγάζουν έξω και κάνεις βόλτες γύρω από την εκκλησία, αντί να καθήσεις στο παγκάκι να πάρεις μια ανάσα...
Περίεργα πράματα, ποτέ δεν τα κατάλαβα...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αντίχριστοι!Και στην Κύμη, στις 1 ανοίγουν!
Χειροτεροι και απο τους Εβραιους ειμαστε!!Λενε οτι μονο στην Τριπολη η εκκλησια εχει φτιαξει και νοικιαζει μαγαζια που ειναι κατω απο την Μητροπολη (εκκλησια του Αγιου Βασιλειου στην κεντρικη πλατεια) .
http://www.pramnos.net/modules.php?name ... fullsize=1 -
@HiFi: Και θα αφήσεις μόνο του τον koutsan να ακολουθεί τον Επιτάφιο?
-
Μετά τον γάμο όλα συγχωρούνται στον koutsan
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:@HiFi: Και θα αφήσεις μόνο του τον koutsan να ακολουθεί τον Επιτάφιο?
Αυτός έχει την Στέλλα να σώσει την ψυχή του... Εγώ πρέπει να βρω μια καλή χριστιανή μπας και σώσω ό,τι προλαβαίνω...
-
-
kouk, εσύ τι έχεις κάνει για την ψυχή σου;
-
Πολλά. Με πρώτο την αέναη τιμωρία να διαβάζω εγκαθετότητες εδώ μέσα!
-
δικαιούσαι θέση εις τον παράδεισον τότε, τέκνον κούκιε
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:shifty:Πολλά. Με πρώτο την αέναη τιμωρία να διαβάζω εγκαθετότητες εδώ μέσα!
Nα το προσέξεις αυτό καλέ μου μωβεράτορα: το επόμενο στάδιο είναι η αυτομαστίγωση και το τελικό, ο δημόσιος λιθοβολισμός, όπου το ρόλο των λίθων θα παίζουν οι μπριζόλες που άρτι κατεναλώθησαν στην Καλυψώ και στα Καμίνια , από εξαγριωμένους φορουμάδες, που θ' αλυχτάνε: 'Η BMW είναι MWB'
-
-
καλημέραααα
μπήκα χθες σε νέο golf TSI φίλου, τα λόγια περιττά
ό,τι και να λέμε καμιά φορά για τα τούρμπο, η αίσθησή τους είναι άλλο πράμα, ηδονήΥΓ: πού έχει καλό επιτάφιο? θα μαι αντίχριστος αν πάω και φωτογραφίζω ?
-
Προσοχη στους σκοτεινους δρομους,μετα την κλειστη στροφη μπορει να υπαρχει επιταφιος!!!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ΥΓ: πού έχει καλό επιτάφιο? θα μαι αντίχριστος αν πάω και φωτογραφίζω ?Στις αντιπροσωπειες VW..μπες μεσα και ζητα να φωτογραφισεις γκολφ.Θα σε περασουν για μαζοχα αλλα who cares..
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Προσοχη στους σκοτεινους δρομους,μετα την κλειστη στροφη μπορει να υπαρχει επιταφιος!!!σαν την ιστορία του Πολίτη στο drive με την veloce που παρολίγο να κάνει σουβλάκι τον επιτάφιο
-
Ρε παιδιά, υπάρχει περίπτωση να βρούμε μαζεμένες τις ιστορίες του Πολίτη
σουβλακι γκρέκο γκραντιόζο
Pub - σουβλατζίδικο [#27]