-
Μια χαρά οι τιμές.
Αν ρίξουν και το επιτόκιο στο 3-4 % θα είναι ακόμα καλύτερα. -
οι τιμες καλες ειναι ,το αμαξι δεν ξερω
-
Έχει οδηγήσει κανείς το αυτόματο να πει εντυπώσεις;
-
Δεν έχει τύχει να το οδηγήσω αλλά πληροφοριακά πρόκειται για το κιβώτιο με την ονομασία quickshift που είχε κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα στο Clio II phase II. Στο εξωτερικό αν δεν κάνω λάθος συνεχίζει να εφοδιάζει και το Clio III.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Οι τιμές για το Twingo μετά τη μείωση του ΕΤΤ και την έκπτωση χωρίς ΦΠΑ της Renault είναι:1.2 60 hp Access: 7.053
1.2 60 hp Authentic: 7.879
1.2 60 hp Expression: 8.379
1.2 76 hp Expression: 8.791
1.2 76 hp Expression Auto: 9.606
1.2 76 hp Dynamic: 9.615
1.2 76 hp Dynamic Auto: 10.431
1.2 TCE 100 hp GT: 11.154
1.6 133 hp RS Special Edition: 14.060
1.6 133 hp RS: 14.396Νομίζω ότι σε όλες του τις εκδόσεις οι τιμές είναι τέλειες πλέον!
παρα πολυ καλες ιδιαιτερα για το 1,2 dynamic.ενα πληρες μικρο με ολα μεσα και 10,000 με μεταλλικο!
μου αρεσει παρα πολυ! -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Δεν έχει τύχει να το οδηγήσω αλλά πληροφοριακά πρόκειται για το κιβώτιο με την ονομασία quickshift που είχε κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα στο Clio II phase II. Στο εξωτερικό αν δεν κάνω λάθος συνεχίζει να εφοδιάζει και το Clio III.Το Τσίνγκο είχε το Quickshift σίγουρα. Το Κλιό νομίζω εδώ μόνο κλασσικά αυτόματα φόρεσε.
-
To Clio II Phase II είχε κυκλοφορήσει σε έκδοση με ακριβώς αυτή την επωνυμία: Quickshift με τον κινητήρα 1.2 16v 76hp, όπως και στο Twingo I (μετά το 2002 νομίζω). Πάντως αυτό το κιβώτιο νομίζω εφοδιάζει και το τωρίνο Twingo II όπως και το Clio III ( Μόνο στο εξωτερικό). Σε καμία περίπτωση μην το μπερδέψουμε όμως με το κιβώτιο City που έφερε το Twingo I πριν το 2001(νομίζω) κ ήταν αρκετά προβληματικό
-
Το θυμάσαι εδώ; Δεν αποκλείεται...ξέρεις ήταν η εποχή που άρχισε ο μυστικισμός.
-
Πρέπει να ειναι πάντως το μοναδικό μινι με 5αρι αυτόματο....
-
το colt αν φοραει το ιδιο με το φορ φορ σμαρτ,οπως επισης και το φορ2 αν φοραει το ιδιο,εχουν 6αρι αυτοματο...
-
Ωραιες οι τιμες του twingo Τι επιτοκιο εχει η Renault ; Απο θεμα κοστους συντηρησης πως τα παει το συγκεκριμενο μοντελο ;
-
Ο χρήστης SavingMyFace έγραψε:
Ωραιες οι τιμες του twingo Τι επιτοκιο εχει η Renault ; Απο θεμα κοστους συντηρησης πως τα παει το συγκεκριμενο μοντελο ;νομιζω δεν ειμαι σιγουρος αλλα συμφωνα με το auto bild εχει τα φθηνοτερα ανταλακτικα της κατηγοριας του!!!
ειδες το συρρομενο πισω καθισμα και τον χωρο για τα γονατα??? με εντυπωσιασε!! -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Ωραιες οι τιμες του twingo Τι επιτοκιο εχει η Renault ; Απο θεμα κοστους συντηρησης πως τα παει το συγκεκριμενο μοντελο ;
νομιζω δεν ειμαι σιγουρος αλλα συμφωνα με το auto bild εχει τα φθηνοτερα ανταλακτικα της κατηγοριας του!!!
ειδες το συρρομενο πισω καθισμα και τον χωρο για τα γονατα??? με εντυπωσιασε!!Δεν ετυχε να το δω ακομα απο κοντα, αλλα θα γινει και αυτο. Εντελως διαφορετικo απο αυτο που ψαχνω, αλλα ποτε δεν ξερεις, ισως εχει καλη διαμορφωση εσωτερικου χωρου και υποχωρησω για τις 2 πορτες και την μια θεση Και 10.000 ειναι μια χαρα για την εκδοση dynamic
-
οχι ρε φιλε μην παρεις ρενο
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
οχι ρε φιλε μην παρεις ρενοφιλη ειναι....
-
-
-
-
μην παρεις τουινγκο ειναι αστειο αμαξι.
δες κατι προς ιταλια μερια -
μην παρεις τουινγκο ειναι αστειο αμαξι.
δες κατι προς ιταλια μεριακαλο ειναι ρε συ με 10,000 τι να παρει απο italy καλλυτερο του twingo?
Renault Twingo 2007