-
-
Τωρα με προκαλεις να τα βγαλω στη φορα;
-
Αυτό παραπάει
Λαδέμπορα συμμαζέψου μέρες που είναι και μην διαδίσεις ψεύδη
Ένα pm σου έστειλα να σου ευχηθώ πρόωρα για την εορτή σου, λόγω του ότι θα λείπω και εκεί που θα είμαι δεν θα έχω internet.
Ανακάλεσε τώρα -
Ωραια με επεισες,ανακαλω...
-
Θα αγοράσεις tsi?
-
Προτιμω να χρησιμοποιω τα ποδια μου απ το να δωσω λεφτα σε αντιγραφες... Ξερεις εσυ απο αντιγραφες...
-
-
Ρε συ να σου πω,επειδη θα βαρεθω πασχαλιατικα και δε θα χω πολλους να πειραζω ( o vasgti θα τρωει παντοφλα,ο ρατανπλαν θα .....δουλευει..κλπ) να σου κανω δωρο μια συνδεση νετ να σερφαρεις απο κει που σαι να....τα λεμε ρε παιδι μου...
-
-
Ρε italakia τί υπογραφή είναι αυτή
-
ερήμωσε το φόρουμ ρε
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
ερήμωσε το φόρουμ ρεΑσ'τα να πανε...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
ερήμωσε το φόρουμ ρε
Ασ'τα να πανε...
Καλό Πάσχα σε όλους!
Με υγεία..δυστυχώς πρέπει να ρθουμε αντιμέτωποι με την απ΄λειά της για να την εκτιμήσουμε...Καλή Ανάσταση και καλή ξεκούραση!
-
Χρόνια πολλά! Καλή Ανάσταση σε όλους! Προσοχή στο δρόμο και καλή αντάμωση
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε συ να σου πω,επειδη θα βαρεθω πασχαλιατικα και δε θα χω πολλους να πειραζω ( o vasgti θα τρωει παντοφλα,ο ρατανπλαν θα .....δουλευει..κλπ) να σου κανω δωρο μια συνδεση νετ να σερφαρεις απο κει που σαι να....τα λεμε ρε παιδι μου...Ρε παλιοφουστη, την κυριακη του πάσχα δεν δουλευω ούτε την δευτερα
Είπαμε και οι ειλωτες εχουν κάποια δικαιωματα -
Ποιός θα μου βάλει μια παγωμένη 'Γκίνες' γιατι δεν τη παλεύω.
Μόλις πρίν λίγο τελείωσα το σκούπισμα του αμαξιού. Μισή ώρα ύδρωσα, τα είδα όλα. Μόνο στο πίσω κάθισμα που κάθεται η κοράκλα η σκούπα ρούφηξε, πατατάκια, γαριδάκια, 1-2 παπουτσάκια της μπάρμπυ, κομματάκια σοκολάτα, κομματάκια μπισκότα, ψίχουλα γενικά αγνώστου προέλευσης, περιτυλίγματα απο παιχνίδια, απο τζάμπο κλπ κλπ κόντεψε να φράξη η σκούπα. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ποιός θα μου βάλει μια παγωμένη 'Γκίνες' γιατι δεν τη παλεύω.
Μόλις πρίν λίγο τελείωσα το σκούπισμα του αμαξιού. Μισή ώρα ύδρωσα, τα είδα όλα. Μόνο στο πίσω κάθισμα που κάθεται η κοράκλα η σκούπα ρούφηξε, πατατάκια, γαριδάκια, 1-2 παπουτσάκια της μπάρμπυ, κομματάκια σοκολάτα, κομματάκια μπισκότα, ψίχουλα γενικά αγνώστου προέλευσης, περιτυλίγματα απο παιχνίδια, απο τζάμπο κλπ κλπ κόντεψε να φράξη η σκούπα.Βλέπω έχει επιβληθεί αυστηρή διατροφή μιας και πλησιάζει το καλοκαίρι!
Κερασμένη η Guinness από μένα Μάνο!
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=wIL8T9fj ... re=related
-
Pub - σουβλατζίδικο [#27]