-
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700680
...κοστίζει λίγο παραπάνω...αλλά αξίζει τα λεφτά του...
αν σου φαίνεται φθηνό, θα βρω και άλλα...
-
Να μην δοκιμάσει τον chrome, μπας και στρώσει το τροφοδοτικό;
-
Κι αν δεν φτιάξει με κρόουμ, τότε λίναξ για σίγουρα αποτελέσματα.
-
Εναλλακτικά μπορεί να πάρει mac.
-
A, ναι, ξέχασα. Συγγνώμη ρε παιδιά, η πείνα έχει φτάσει στο ζενίθ, έχω αρχίσει να βλέπω ουράνιο τόξο.
Έχεις πρόβλημα με το τροφοδοτικό και σε κοροϊδεύουν οι φίλοι σου; Έχεις ροζ αυτοκίνητο και θέλεις έναν σοβαρό browser; Μπαίνεις φαντάρος τον Μάιο και πάλι σε κοροϊδεύουν οι φίλοι σου για το ροζ αυτοκίνητο;
Δοκίμασε
Γίνε μάνγκας, θα σ' αρέσειΑν αποτύχει το σχέδιο, θα κηδέψουμε όλοι μαζί τα Windows και θα αρχίσουμε να μιλάμε για την μυστικιστική φατρία των Mac και Linux, στην οποία δεν υπάρχουν απώλειες, βλάβες, ζημίες και αρρώστιες.
-
στο ξαναείπα
you 'll go blind
-
Ανοιξα το λαπτοπ και τελικα εχει μια θεση για ram .
Ειδα σε ενα manual οτι δεχεται SO-DIMM DDR2 οποτε
θα βγαλω την 1gb και θα δουμε ποια απο δω :http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?c ... &title=2GB
;
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Ανοιξα το λαπτοπ και τελικα εχει μια θεση για ram .
Ειδα σε ενα manual οτι δεχεται SO-DIMM DDR2 οποτε
θα βγαλω την 1gb και θα δουμε ποια απο δω :http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?c ... &title=2GB
;
Συγχρονισμένη στα πόσα MHz ? Βγάλε και τσέκαρε την υπάρχουσα RAM, τον τύπο της.
-
Δεν βρηκα τιποτα πανω της ! Ουτε κατι σαν 667 ξερω γω. Κατι συνεχομενα νουμερα χωρις να βγαζω ακρη.
Το μονο που εβγαζα ηταν ενα '512mb' ενω εχω 1gb -
Δεν βρηκα τιποτα πανω της ! Ουτε κατι σαν 667 ξερω γω. Κατι συνεχομενα νουμερα χωρις να βγαζω ακρη.
Το μονο που εβγαζα ηταν ενα '512mb' ενω εχω 1gbΆρα έχει και δεύτερο DIMM κρυμμένο κάπου. (ψάξε-ψάξε-δε-θα-το-βρεις; )
-
E;
Σοβαρα ;
-
Στο manual μολις διαβασα :
Η δεύτερη μονάδα μνήμης δεν έχει πρόσβαση από την εξωτερική πλευρά, για αυτό επιτρέπεται να
αφαιρεθεί ή να αντικατασταθεί μόνο από εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της Fujitsu Siemens
Computers.Τι μπορω να κανω ;
-
Το μονο που εβγαζα ηταν ενα '512mb' ενω εχω 1gbΡίξε τα νούμερα στον γούγλη και θα σου πει τι ακριβώς τσιπάκι είναι και ποιος κινέζος το έφτιαξε
-
Να ξηλωθείς αν είσαι μέσα στην εγγύηση και δεν θες να διακινδυνεύσεις να τη χάσεις.
-
Στο manual μολις διαβασα :Η δεύτερη μονάδα μνήμης δεν έχει πρόσβαση από την εξωτερική πλευρά, για αυτό επιτρέπεται να
αφαιρεθεί ή να αντικατασταθεί μόνο από εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της Fujitsu Siemens
Computers.Τι μπορω να κανω ;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να ξηλωθείς αν είσαι μέσα στην εγγύηση και δεν θες να διακινδυνεύσεις να τη χάσεις.Ειμαι εκτος εγγυησης .
Το θεμα ειναι οτι πραγματι το λεει στο manual οτι η δευτερη ram δεν ειναι προσβασιμη .
Οποτε τι ; Αφηνω την μια 512mb μεσα και αλλαζω την αλλη ; -
Ήθελες να αναβαθμίσεις το λαπτοπ από 1gb στα 2 δηλαδη?
Αν πιάνουν τα χέρια σου άνοιξε το.
-
Πέτα την ρε γιάννη κ βάλε μια 2αρα. Εάν είναι να λύσεις το μισό λάπτοπ για να βρεις την κρυμμένη υπδοχή... Εχουν ξεφτυλιστεί οι τιμές τους.
-
Άνοιξε το, δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Μόνο κράτα σημειώσεις για να μη χαθείς.
-
Ναι Διονυση .
Το ανοιξα το μεγαλυτερο μερος . Ειναι μεσα μια 512mb επεξεργαστης, σκληρος κλπ .
Υπαρχει και ενα αλλο κομματι για ανοιγμα , πιο μικρο αλλα οι βιδες ειναι πολυ βαθια !
Αν βρω που ειναι η δευτερη καλως , δεν υπαρχει προβλημα με την τιμη των μνημων Σαββα
απλα δεν ξερω πως μπορω να επεμβω και που στις μνημες .
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]