-
Oi πίστες κάρτ στο κεντρικό Λονδίνο, για λόγους θορύβου και καυσαερίων, έχουν ηλεκτρικά κάρτ (κάτι σαν γρήγορα ...συγκρουόμενα του Λούνα Πάρκ!). Θα τα απέφευγα
Σόρρυ για το οφ
-
Ο χρήστης greenglish έγραψε:
Έχω ζήσει πολλά χρόνια στο εξωτερικό και σε πολλές χώρες. Οι Έλληνες οδηγοί κατά την γνώμη μου είναι μιά χαρά. Είναι ψημένοι στα δύσκολα (κάτι σαν τους Φιλανδούς αλλά για διαφορετικούς λόγους).Οι Έλληνες είμαστε σαφώς θύματα των κακών δρόμων και της σήμανσης, αλλά και της νοοτροπίας μας (εγωισμός-βιασύνη-υπερεκτίμηση δυνατοτήτων).
αντε να τα λεει και καποιος που τα χει ζησει γιατι οταν τα λεω εγω ειμαι 'ελληναρας'
πολυ διαφωτιστικη παντως η περιγραφη σου, πολυ ωραιο ποστ
-
greenglish
Ωραία τοποθέτηση.
Ειδικά το
Σας θυμίζει κανέναν? Είναι αυτός που είναι δίπλα σας στην Κατεχάκη και έχει βγεί ο μισός έξω από το αμάξι και διαολοστέλνει. Και ο γιός μου δεν έχει πάει ποτέ στην Κατεχάκη!
είναι φοβερό!
-
Δε ξέρω αν ειπώθηκε, αλλά
στην φόρμουλα 1 δεν έχει παράθυρο άρα δε μπορεί να το ανοίξει και να βγάλει το χέρι μέχρι την άσφαλτο. -
Δε κατάλαβα... - Να καπνίζει και να οδηγεί επιτρέπεται στη φόρμουλα;
-
Ηλεκτρικά παράθυρα ?
-
-
Υπάρχει ανισότητα σε υποστήριξη και εμπειρία αλλά σίγουρα υπάρχουν και μεγαλύτερα οδηγικά ταλέντα που δεν ξέρουμε και μένουν στην αφάνεια!
-
Σημερα τυχαια διάβασα στο γραφειο μου την συνεντευξη του Γιώργου Κατσίνη στο τοπικο περιοδικο του forum και πραγματικά δεν περιμενα οτι αυτο το παιδι εκρυβε μεσα του τετοια λαχταρα για την διακριση στους αγωνες .Πεισμα στους κρισιμους καιρούς και στις δυσκολίες σε χορηγούς και πολιτεία,(ανύπαρκτη).
Θεωρώ οτι ο Γιωργος Κατσινης ασχετος του ταλέντο του πρέπει να του δωθεί η ευκαιρία να τον δούμε στο grid της f1 .Για να γινει αυτο χρειάζεται δουλειά ,οπως σωστα λέει ο ίδιος και αποφασιστικότητα.
Το να πιάσεις φιλο τον Μαριο Θίσεν ισως να ειναι πιο ευκολο απο το να του 'μπείς στο μάτι' με τους χρόνους .Λέω τώρα....Ποιός ξέρει ..... ....Ο τολμών νικά..
Δεν ξερω αλλά εγω προσωπικά εγινα οπαδός του και πιστεύω οτι θα πετύχει.
Παρ'οτι δεν εχει υποστηριξη απο το Ελληνικό κρατος αυτός κρατα την σημαία μπροστά.
Για μενα αυτος ο πατριωτισμος εκτος απο τιμή του φυσικά δηλωνει οτι ειναι αποφασισμένος να πετύχει και να δείξει το λάθος της πολιτείας με το να αδιαφορεί .
Του εύχομαι τα καλύτερα ! -
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Λοιπον καποτε ημουν μεσημερι στο corte Γλυφαδα με ενα μοντελο 'αγνωστο' και αφου με εκανε 'ντεφι' στο τελος πηραμε την μηχανη μου (απορω πως ανεβηκε ) και περνοντας την περιφεριακη τοτε απο Καρεα μεχρι και το Γαλατσι ψηλα δεν σταματησα σε κανενα φαναρι!
Το μονο που θυμηθηκα μετα ειναι οτι ξυπνησα και κοιταζα να δω αν ειμαι σε σπιτι η νοσοκομειο και πιανομουν να δω αν εχω γαζες!
Καλα το μοντελο και καλα ,,,,,,Λουης!
Καλα πρεπει να ειχα φοβερα αντανακλαστικα!
Α,,,,και ενα χαιδεμα στο** κεφαλι** και μια φωνη που μου ελεγε να ηρεμησω θυμαμαι οταν επιανα κοφτες!σε ποιο απο τα δυο?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Λοιπον καποτε ημουν μεσημερι στο corte Γλυφαδα με ενα μοντελο 'αγνωστο' και αφου με εκανε 'ντεφι' στο τελος πηραμε την μηχανη μου (απορω πως ανεβηκε ) και περνοντας την περιφεριακη τοτε απο Καρεα μεχρι και το Γαλατσι ψηλα δεν σταματησα σε κανενα φαναρι!
Το μονο που θυμηθηκα μετα ειναι οτι ξυπνησα και κοιταζα να δω αν ειμαι σε σπιτι η νοσοκομειο και πιανομουν να δω αν εχω γαζες!
Καλα το μοντελο και καλα ,,,,,,Λουης!
Καλα πρεπει να ειχα φοβερα αντανακλαστικα!
Α,,,,και ενα χαιδεμα στο** κεφαλι** και μια φωνη που μου ελεγε να ηρεμησω θυμαμαι οταν επιανα κοφτες!σε ποιο απο τα δυο?
-
Και στα δυο.
-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=18472
-
Ειναι πραγματικα κατι πολυ μεγαλο και συγχαρητηρια στον Γιωργο! Μακαρι να συνεχισει ετσι!
Γιατί οι Έλληνες δεν μπορούν να συμμετέχουν στη Φόρμουλα 1