-
Ο χρήστης nickfast έγραψε:
Καλημέρα. Υπάρχει κάποιος από το forum o οποίος να έχει παραλάβει το 1.6Τ και να μπορεί να μας πει κάποιες εντυπώσεις κυρίως από την μεριά των επιδόσεων, ανταπόκρισης, αίσθησης τησ επιτάχυνσης κλπ?.
Ευχαριστώ και πιστεύω ότι όχι μόνο εγώ αλλά και πολλοί άλλοι περιμένουν τις εντυπώσεις σας.Φίλε καλημέρα,
Στην αρχή αρχή της προηγούμενης σελίδας έχω βάλει link από το opel-club, το οποίο παραπέμπει στις εντυπώσεις ενός φίλου από το δικό του 1.6Τ. -
Σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση. Σπευδω στο OPEL-CLUB.
-
-
καλησπερα εχω κλεισει το insignia 1.8 edition ηθελα να ρωτησω αν τα εξοδα φακελου 200 ευρώ τα γλυτωνει κανεις αν το πληρωσει χωρις δοσεις. Επίσης ( με χρεωσε μεταβιβαση 110, τελη 202, μεταφορικα 224,φακελος 200, μεταβιβαση παλαιου αυτοκινητου 165 , μεταλικο 550, εκπτωση 1608 ευρώ , δωρο αισθητηρας παρκαρισματος ) ειναι σωστες οι χρεωσεις . Αν υπαρχει κατι διαφορετικο μου λετε την εταιρεια με τις διαφορετικες χρεωσεις
-
-
-
Παιδια το sport tourer 1,6 Τurbo στην sport εκδοση με μεταλικο χρωμα με 26.000 και δωρο συναγερμο και αισθητηρα παρκαρισματος(οχι opel) ειναι καλη η τιμη?
Σας ρωταω για να δω αν εχουν περιθωριο εκπτωσης γιατι μετα απο 2 ωρες ψησηματος και ντουκου ολα τα λεφτα μου εκοψαν 500 ευρω (Θεσσαλονικη!) αναρωτιεμε αν στην Αθηνα λογο ανταγωνισμου κανουν μεγαλυτερες εκπτωσεις! -
Ο χρήστης valsam έγραψε:
Παιδια το sport tourer 1,6 Τurbo στην sport εκδοση με μεταλικο χρωμα με 26.000 και δωρο συναγερμο και αισθητηρα παρκαρισματος(οχι opel) ειναι καλη η τιμη?
Σας ρωταω για να δω αν εχουν περιθωριο εκπτωσης γιατι μετα απο 2 ωρες ψησηματος και ντουκου ολα τα λεφτα μου εκοψαν 500 ευρω (Θεσσαλονικη!) αναρωτιεμε αν στην Αθηνα λογο ανταγωνισμου κανουν μεγαλυτερες εκπτωσεις!Πάρε την προσφορά που σου έδωσαν, και πήγαινε σε όλες τις εκθέσεις της περιοχής σου! Εγώ το ίδιο έκανα και πρό της μείωσης του φόρου μου έκαναν 1800 ευρώ έκπτωση... ήρθαν και άλλα 1500 από την μείωση... και έδεσε το γλυκό... τώρα είμαι στην αναμονή για να το παραλάβω!
-
Τελικα βρηκα ετοιμοπαραδοτο μαυρο 1,6 turbo sport 5θυρο 24,200 με το κλειδι στο χερι και δωρο παρκ ασιστ,συναγερμο,κουκουλα!
25.000 εβγαινε και μετα απο την συμβουλη που εδωσε ο φιλος πιο πανω αφου του εδειξα την πρωσφορα που μου ειχαν κανει οι αλλοι με -500 αυτοι μου εκαναν -800 και μιας και ηταν και ετοιμο το τσιμπισα!
Ελπιζω να'ναι καλη η τιμη που το πηραμε γιατι βαριομουνα να περιμενω και 3 μηνες,την αλλη πεμπτη θα΄ναι ετοιμο! -
Ο χρήστης valsam έγραψε:
Τελικα βρηκα ετοιμοπαραδοτο μαυρο 1,6 turbo sport 5θυρο 24,200 με το κλειδι στο χερι και δωρο παρκ ασιστ,συναγερμο,κουκουλα!
25.000 εβγαινε και μετα απο την συμβουλη που εδωσε ο φιλος πιο πανω αφου του εδειξα την πρωσφορα που μου ειχαν κανει οι αλλοι με -500 αυτοι μου εκαναν -800 και μιας και ηταν και ετοιμο το τσιμπισα!
Ελπιζω να'ναι καλη η τιμη που το πηραμε γιατι βαριομουνα να περιμενω και 3 μηνες,την αλλη πεμπτη θα΄ναι ετοιμο!Μια χαρά σε κόβω φίλε! Μπράβο!!! Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
Άντε τυχεράκια το παίρνεις και ετοιμοπαράδοτο! Εγώ τί να πώ που περιμένω ήδη 2 μήνες... και από ότι λένε είμαι μόνο στα μισά της αναμονής; -
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Ελπιζω να'ναι καλη η τιμη που το πηραμε γιατι βαριομουνα να περιμενω και 3 μηνες,την αλλη πεμπτη θα΄ναι ετοιμο!Μια χαρά σε κόβω φίλε! Μπράβο!!! Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
Άντε τυχεράκια το παίρνεις και ετοιμοπαράδοτο! Εγώ τί να πώ που περιμένω ήδη 2 μήνες... και από ότι λένε είμαι μόνο στα μισά της αναμονής;ακομα????? ειληκρινα θα τους παρω τηλ να τους πω και εγω καμια κουβεντα!!! δηλ τετοιο αυτοκινητο να το εχεις και να το κοιτας στην φωτο!!!!ειναι αμαρτια!! απορω πως αντεχεις!!!!!
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Άντε τυχεράκια το παίρνεις και ετοιμοπαράδοτο! Εγώ τί να πώ που περιμένω ήδη 2 μήνες... και από ότι λένε είμαι μόνο στα μισά της αναμονής;ακομα????? ειληκρινα θα τους παρω τηλ να τους πω και εγω καμια κουβεντα!!! δηλ τετοιο αυτοκινητο να το εχεις και να το κοιτας στην φωτο!!!!ειναι αμαρτια!! απορω πως αντεχεις!!!!!
Άμα δεν έχω εσένα σαν ζουζούνι να μου το θυμίζεις συνεχώς... αντέχω!
Πλάκα σου κάνω... δεν έχω πρόβλημα φίλε μου να περιμένω... έχω μεγάλη υπομονή, αρκεί να πάρω αυτό που θέλω ακριβώς όπως το θέλω! Και το Megane μου, κανα τετράμηνο το περίμενα και αυτό! (το ότι φωτογραφίζω όποιο Insignia βρω στο δρόμο... είναι σημάδι σχιζοφρένειας; Μήπως τελικά δεν είμαι τόσο καλά; ... α! ξέχασα... το παρείγγηλα και σε μοντελάκι! Αλλά δεν βρήκα Opel... το κέρατό μου... το πήρα σε Vauxhall ...το περιμένω και αυτό από Αγγλία) -
Άμα δεν έχω εσένα σαν ζουζούνι να μου το θυμίζεις συνεχώς... αντέχω!
Πλάκα σου κάνω... δεν έχω πρόβλημα φίλε μου να περιμένω... έχω μεγάλη υπομονή, αρκεί να πάρω αυτό που θέλω ακριβώς όπως το θέλω! Και το Megane μου, κανα τετράμηνο το περίμενα και αυτό! (το ότι φωτογραφίζω όποιο Insignia βρω στο δρόμο... είναι σημάδι σχιζοφρένειας; Μήπως τελικά δεν είμαι τόσο καλά; ... α! ξέχασα... το παρείγγηλα και σε μοντελάκι! Αλλά δεν βρήκα Opel... το κέρατό μου... το πήρα σε Vauxhall ...το περιμένω και αυτό από Αγγλία)Σε μοντελάκι 1/43 ..το εχω παραγγείλει κι εγω απο το ebay (κανονικό Opel Insignia της εταιρείας Scuccho σε ασημί), αλλά ενω το έστειλαν πριν ακριβως 15 μερες με απλό ταχυδρομειο...ακόμη δεν έφτασε! Αμα ερθει τελικά και δεν αποδειχτει κλεφτης ο τυπος (*γερμανός) θα σου δωσω το λινκ....(αν και δυσκολο να ειναι κλεφτης, έχει 100% θετικά σχόλια στο ebay, μαλλον λογω Πασχα τα ταχυδρομεία @#@..)
-
ΟΚ! όταν έρθει...δώσε μου στοιχεία!
-
Κατι ακουσα οτι εβαλε οριστικο λουκετο η GM !!!
Τι γινετε σ'αυτη τη περιπτωση ρε παιδια, κλεινουν και οι θυγατρικες?
Ακομη δεν το πηραμε εγινε και συλεκτικο? -
Ο χρήστης valsam έγραψε:
Ακομη δεν το πηραμε εγινε και συλεκτικο?Καμία σχέση! Ποίς διαδίδει τέτοια ραδιο αρβύλα; Έλεος! Διάβασε το παρακάτω να καταλάβεις:
Ημερησία, 13/04/2009
Το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών οδηγεί την General Motors να καταθέσει αίτηση αναγκαστικής χρεωκοπίας έως την 1η Ιουνίου, μολονότι η αυτοκινητοβιομηχανία έχει δηλώσει δημοσίως πως θα μπορούσε να ανασυνταχθεί χωρίς την προσφυγή στα δικαστήρια, τονίζεται σε χθεσινό δημοσίευμα των Τάιμς της Νέας Υόρκης.
Η εταιρεία, που έχει ενταχθεί στο σχέδιο σωτηρίας επιχειρήσεων του αμερικανικού δημοσίου, έχει διαταχθεί από την ομάδα επιθεωρητών του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, η οποία επιβλέπει την εξυγίανσή της, να μειώσει τις δαπάνες της και να μειώσει τα χρέη της προκειμένου να έχει δικαίωμα να εισπράξει τη βοήθεια.
Αναφερόμενη σε καλά πληροφορημένες πηγές, η εφημερίδα κάνει λόγο πως προκρίνεται η λύση για μία γρήγορη «χειρουργική» χρεωκοπία της GM.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι προετοιμασίες σκοπεύουν να εξασφαλίσουν ότι η αίτηση χρεωκοπίας της GM θα είναι έτοιμη στην περίπτωση που δεν καταφέρει να επιτύχει μία συμφωνία με τους μετόχους της για την ανταλλαγή χρεών περίπου 28 δισ.δολαρίων με τίτλους της εταιρείας, καθώς και με την Ένωση των εργατών στην αυτοκινητοβιομηχανία.
Το υπό μελέτη σχέδιο προβλέπει τη δημιουργία μίας νέας εταιρείας, η οποία θα αγοράσει τα «καλά» περιουσιακά στοιχεία της GM μετά την αίτηση χρεωκοπίας, τονίζουν οι Τάιμς.
Τα λιγότερο επιθυμητά στοιχεία, όπως μοντέλα που δεν έχουν ζήτηση, εργοστάσια κ.ο.κ. θα παραμείνουν στην παλαιά εταιρεία και θα εκποιηθούν σε κάποιο χρονικό διάστημα, τονίζεται στο άρθρο.
Στελέχη του υπουργείου μελετούν επίσης μία δυνητική λύση, κατά την οποία η βιώσιμη GM θα «μπαινοβγαίνει» στο πρόγραμμα χρεωκοπίας για διάστημα μόλις δύο εβδομάδων, επωφελούμενη και χρησιμοποιώντας τα 5 με 7 δισ.δολάρια που προβλέπονται από το ομοσπονδιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης, τονίζει ανώνυμη πηγή στους Τάιμς.
Τόσο η εταιρεία, όσο και το υπουργείο Οικονομικών απέφυγαν να σχολιάσουν το δημοσίευμα των Τάιμς της Νέας Υόρκης
-
Σου τόνισα πιστεύω τα πιο σημαντικά κομμάτια του άρθρου! Μετά από αυτό τί πιστεύεις; Ότι θα κλείσει η GM; Μπααα... κοπλάκια σαν και αυτά που κάναμε εδώ με την Ολυμπιακή (μέχρι να βρεθεί αγοραστής) κάνουνε αλλά και σαν αυτά που κάνανε ορισμένες ομάδες (πχ έχει χρέη ο Πανιώνιος; Πάει ο Πανιώνιος... πέθανε... τον κλείσαμε... ζήτω ο Νέος Πανιώνιος!)
-
Ο χρήστης valsam έγραψε:
Ακομη δεν το πηραμε εγινε και συλεκτικο?Η συγκεκριμένη θυγατρική ειναι κερδοφόρα και ακόμη κι αν κλεισει εντελώς η GM το κομμάτι opel θα αγοραστει απο άλλους (αυτό που ακούγεται πιο πολύ είναι ότι ...θα κλεισει η GM και θα ξανανοίξει χωρίς χρεη και με λιγότερες εταιρείες). Παντως εγω εχω Rover 75 και ενδιαφέρομαι για το Insignia...λες αυτή την φορά να μην προλάβω το μαγαζί πριν κλείσει; Και...χωρίς πλάκα, σήμερα μόλις βρηκα κάποιον που ενδιαφέρεται για το αυτοκίνητό μου ως...μελλοντικό συλλεκτικό! (Έχει άλλα 43 αυτοκίνητα συλλεκτικά!)
-
Ο χρήστης filip58 έγραψε:
Ακομη δεν το πηραμε εγινε και συλεκτικο?Η συγκεκριμένη θυγατρική ειναι κερδοφόρα και ακόμη κι αν κλεισει εντελώς η GM το κομμάτι opel θα αγοραστει απο άλλους (αυτό που ακούγεται πιο πολύ είναι ότι ...θα κλεισει η GM και θα ξανανοίξει χωρίς χρεη και με λιγότερες εταιρείες). Παντως εγω εχω Rover 75 και ενδιαφέρομαι για το Insignia...λες αυτή την φορά να μην προλάβω το μαγαζί πριν κλείσει; Και...χωρίς πλάκα, σήμερα μόλις βρηκα κάποιον που ενδιαφέρεται για το αυτοκίνητό μου ως...μελλοντικό συλλεκτικό! (Έχει άλλα 43 αυτοκίνητα συλλεκτικά!)
Το έχεις ψάξει το θέμα;
Σε παπά έχεις πάει;
Βρε μπάς και είσαι βαφτηστήρι του Επίτιμου; (μην ρωτησετε ποιός! ένας είναι ο Επίτιμος
Μήπως... να αγοράσεις ένα passat καλύτερα;
(φυσικά καταλαβαίνεις πως σου κάνω πλάκα ε; ) -
Το έχεις ψάξει το θέμα;
Σε παπά έχεις πάει;
Βρε μπάς και είσαι βαφτηστήρι του Επίτιμου; (μην ρωτησετε ποιός! ένας είναι ο Επίτιμος
Μήπως... να αγοράσεις ένα passat καλύτερα;
(φυσικά καταλαβαίνεις πως σου κάνω πλάκα ε; )Χε χε...
Αν είναι έτσι να πάω στους ανταγωνιστές της Opel να με χρηματοδοτήσουν ώστε να αγοράσω το Insignia! H μηπως στην Opel να με πληρώσει να πάω σε άλλη εταιρεία;
Παντως αν (χτυπα ξυλο) κλεισει ξαφνικά η Opel και δεν παραδώσει άλλα Insignia, τα λίγα που κυκλοφόρησαν θα γίνουν σίγουρα συλλεκτικά και θα έχουν μεγάλη ζήτηση!
Προς το παρόν πάντως μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι, δεν έχω ακόμη αποφασίσει πότε ακριβώς θα αλλάξω αυτοκίνητο, στην καλύτερη περιπτωση και εφόσον παρατείνουν τον μειωμένο ΕΤΤ μεχρι τελη 2009 μπορεί να το αποφασίσω το Φθινόπωρο και στην χειρότερη ...σε δύο χρόνια! Και επίσης ...η περιοδος ψαξίματος και αναζήτησης είναι νομίζω η πιο καλή, μόλις τελικά αγοράσεις το αυτοκίνητο, παυεις να ασχολείσαι γενικά με τα αυτοκίνητα για κάποια χρόνια (αυτό συμβαινει σε μένα...)
Opel Insignia