-
Δραστικές λύσεις: τόπι στο ξύλο το ζώον και το αμάξι στην πρέσσα. Δεν καταλαβαίνει αλλιώς αυτός ο κοπριτολαός. Ούτε αναπήρους δεν σέβεται.
-
Μηπως παλι οντως ενα μεγαλο ποσοστο ειναι δηθεν ΑΜΕΑ?
Ποσες χιλιαδες αναπηρικες συνταξεις μαιμουδες εχουν βγει σε αυτο το τοπο
Πραγματικα εξοργιζομαι με το θρασος που εχουν μερικοι,αντε πρωτα υπηρχε και η περιπτωση να μη αντιληφθεις οτι ειναι θεση ΑΜΕΑ,τωρα εχει κολωνακια και αλυσιδα. -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Σήμερα στον Κέδρινο Λόφο η Λαμποργκίνι του ιδιοκτήτη...Ο κόσμος πήγαινε και φωτογραφιζόταν μπροστά του, εγώ την τράβηξα από μακρυά
κριμα που δεν ημουν εκει να του πεταξω το αυτοκολητο: ειμαι γαιδαρος και παρκαρω οπου γουσταρω....
κριμα που δεν ηταν εκει, να του το κολλουσες και μετα να ημουν και γω εκει... να βιντεοσκοπουσα καθως θα σε εκανε τουλουμι στο ξυλο
Μπράβο του! 'Επιχειρηματίας' της πόλης μας να υποθέσω.
-
στο cosmos sτο παρκινγκ κανω την πτυχιακή μου κ μετρούσαμε το καλοκαίρι τις εναλλαγές στις θεσεις!! Εκει να δεις πως κοιτούσαν, με γράφει αυτος τώρα , δεν με γράφει οι πιο πολλοι ρωτούσαν αλλα μερικοι χέζονταν κ το περνάν απο της θέσεις για αμεα!
-
ποια καλα παιδια απαλλοτρίωσαν τις κάμερες παρακολούθησης που ήταν τοποθετημενες στη γέφυρα επάνω πριν την εξοδο για μαλακοπή κατευθυνομενοι προς αεροδρόμιο???
-
ποσο χωμα εβρεξε σημερα...
-
Χώμα ή γύρη;
-
Γύρη ήταν .......
-
Γύρη...
Γύρη+σκόνη+άπλυτο αρκετές μέρες
Ευτυχώς δεν πιάστηκα το ΣΚ γιατί σήμερα θα το -
Ο χρήστης argic έγραψε:
ποια καλα παιδια απαλλοτρίωσαν τις κάμερες παρακολούθησης που ήταν τοποθετημενες στη γέφυρα επάνω πριν την εξοδο για μαλακοπή κατευθυνομενοι προς αεροδρόμιο???αυτες ειναι απλα καμερες παρακολουθησης ή βγαζουν και φωτογραφιες ;;;
-
Παρακολούθησης.
Το καλά παιδιά πού κολλάει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Παρακολούθησης.Το καλά παιδιά πού κολλάει;
μα φυσικα ειρωνικο ήταν τα καλα παιδια
δεν είδες το twisted διπλα?
εννοειται πως η κινηση, εαν πρόκειται για απαλλοτρίωση καυτηριαζεται και αποδοκιμαζεται.............. -
Α οκ... Εγω δεν τα πάω καλά με τις κάμερες γενικότερα, αλλά αν κάποιος τις βούτηξε Και οι 2 λείπουν με τον ίδιο τρόπο πάντως.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Α οκ... Εγω δεν τα πάω καλά με τις κάμερες γενικότερα, αλλά αν κάποιος τις βούτηξε Και οι 2 λείπουν με τον ίδιο τρόπο πάντως.και εμενα με χαλανε αλλα με εκπλησει που εξαφανιστηκαν και οι δυο έτσι ξαφνικα........
τι να πω?
ας ξεκινησει το συστημα πληροφορησης πρωτα και βλεπουμε.......
αυριο θα μετακινηθω δυτικα......
νομιζω ειχαν βαλει αναλογο set και πιο κατω
για να δουμε...
btw, dr είσαι και εσυ?? -
Tα διάφορα 'φουντούκια' πάντως παραμένουν στη θέση τους.
Όχι, δεν είμαι της ιατρικής.
-
Στη συγκεκριμένη γέφυρα περνούν κάτι όντως καλά παιδιά, οπότε δεν θα ήταν και δύσκολο. Άντε κυνήγα εντούρο εκεί μέσα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όχι, δεν είμαι της ιατρικής.
καλυτερα για σενα.................
προσεχω καθημερινα τις μπαριερες που σε πολλα σημεια τα μπουλονια και οι βασεις τους είναι στον αέρα κυριολεκτικα
επειδή είμαι της σχολης να προαλαμβάνεις παρα να θεραπευεις
τι μπορούμε να κανουμε, που να απευθυνθούμε για την επισκευή των κομματιων που είναι τουλαχιστον εδω και μηνα διαλυμενες
οταν γινεται κανενα χοντρο ατυχημα την επομενη αντε την μεθεπομενη τις αντικαθιστουν με γυαλιστερες καινουργιες αρκει να εχουν διαλυθει
τις χτυπημενες ομως τις αφηνουν ετσι
ακουω προτασεις και αναγνωριση των υπευθυνων -
Ειναι κανενας για πλυσιμο αυριο το πρωι στο γνωστο ΕΤΕΚΑ ? (κατω απο το κλειστο γηπεδο του παοκ)
Εννοειται οχι πολυ νωρις.....
-
Δουλεύουμε αύριο
-
Παρασκευη?
Posts προς Θεσσαλονικείς