Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν το ελαβα σωστα αυτο φιλτατε....
Γιατι να μην κανουμε προσπερασμα πανω σε στροφη αν ΕΜΕΙΣ μενουμε στην λωριδα μας? που το ειδες γραμμενο οτι δεν μπορω να περασω απο διπλα σου αμα ειναι πανω σε στροφη, εφ'οσον εγω μενω στην λωριδα μου?
αυτες τις μλκιες λενε εκεινοι που δεν μπορουν να μεινουν στην λωριδα τους κ στριβουν κλεινοντας εμενα που περναω απο διπλα τους στην εσωτερικη λωριδα...
Πουθενά δεν είναι γραμμένο, εκτός από τους νόμους της φυσικής που κάποιοι πιστεύουν ότι θα υπερνικήσουν με το ντούπερ μπρίκι τους ή που απλώς δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν.
Σαφώς ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ λοιπόν να προσπερνάς οπουδήποτε, αλλά η κοινή λογική θα έπρεπε να σε αποτρέπει.
Όσον αφορά το παράδειγμα που έθεσα (στις τρύπες του Καραμανλή), είχα αναφέρει τον ηλίθιο που ενώ έμπαινα στο τουνελάκι -κι είχε απαγορευτκό για προσπέρασμα- μου άναβε φώτα για να παραμερίσω κολλημένος στον προφυλακτήρα μου.
Ποιος νομος της φυσικης κ ποια κοινη λογικη λεει οτι πρεπει ντε κ καλα να γλυστρισει το αμαξι αμα εγω πηγαινω πιο γρηγορα απο εσενα πανω σε μια στροφη, κ ειμαστε ο καθενας στην λωριδα του?
Συμφωνουμε οτι εφ'οσον (κ οτι πρεπει να) μενει ο καθενας στην λωριδα του, εγω μπορω να σε περασω ειτε απο την εσωτερικη ειτε απο την εξωτερικη λωριδα κ δεν μπορεις να μου πεις απολυτως τιποτα?
Κ οτι αυτοι που δεν μπορουν να το κανουν αυτο - ειτε οταν γλυστρισουν κ φυγουν, ειτε (αυτο που τσαντιζει εμενα αφανταστα) οταν κλεινουν στην εσωτερικη επειδη δεν ξερουν να στριψουν σωστα - θελουν σφαλιαρες?
ΥΓ Εισαι σιγουρος οτι στις τρυπες εχει απαγορευτικο προσπερασης?