-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πως είδες οτι ειναι απο την Κίνα το αμάξι σου ρε συ;!!!
Δεν βλεπεις τα ματια(φωτα) του;
ΩΧ! σωστός!!! καλα ωρες ωρες ειμαι χαζός!!!
-
Σχισομάτικα ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τι να σου πω; Δεν ξέρω την συμπεριφορά των άλλων.
Απλά η μετάβαση από το κουπέ στο 207 μου έχει προκαλέσει άγχος ...
Το κουπέ ήταν χαλί μπροστά στο 207 ...Τώρα έχω και απόλυτη συμπεριφορά στις ανωμαλίες (γκάπα-γκούπα) και θόρυβο κύλισης και χθες διαπίστωσα ότι έχω και κινήσεις του (πανάλαφρου) τιμονιού αριστερά/δεξιά όταν το οδόστρωμα είναι με λακούβες ή μπαλώματα...
όταν πέφτεις κατηγορία αυτά συμβαίνουν..
και το δικό μου a4 το αισθάνομαι μαγικό χαλί μπροστά σε ότι έχω οδηγήσει μέχρι c-segment... αλλά θα ήμουνα τρελός να κάτσω να συγκρίνω ένα sport-hatch με 150-200 ίππους και ημιάκαμπτο πίσω, με ανεξάρτητη ανάρτηση και πολλαπλούς...απλά εννοώ ότι αν τύχει και οδηγήσεις και άλλα sport-hatches παρόμοιας φιλοσοφίας, θα σου φανεί ενδοτικότατη η ανάρτηση του peugeot (ίσως με την εξαίρεση του MiTo που μου φάνηκε στο test-drive να απορροφά καλύτερα τις λακκούβες ακόμα και στο σκληρότερο dynamic mode)...
-
Το 206/110Ps που είχα ήταν με 195/55/15 και πριν το χαμηλώσω ήταν ιδιαίτερα άνετο και μαλακό στις ανωμαλίες. Μετά το χαμήλωσα με EIBACH και δεν μπορώ να πω ότι σκλήρυνε τόσο ... Φυσικά τα αμορτισέρ τα έφτυσαν ... λογικό.
Αλλά το 206 ήταν ποιο άνετο στο οδόστρωμα.Το 207 που είναι και μεγαλύτερο δεν θα έπρεπε να είναι ποιο άνετο;
Γιατί έχω την εντύπωση ότι για ΟΛΑ φταίνε οι 17άρες με το 45άρι το προφίλ;;;; Αισθάνομαι σαν να οδηγώ με τις ζάντες. Σαν να μην υπάρχει ελαστικό στο αυτοκίνητο.
Τρελός είμαι ;
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
Τι να σου πω; Δεν ξέρω την συμπεριφορά των άλλων.
Απλά η μετάβαση από το κουπέ στο 207 μου έχει προκαλέσει άγχος ...
Το κουπέ ήταν χαλί μπροστά στο 207 ...Τώρα έχω και απόλυτη συμπεριφορά στις ανωμαλίες (γκάπα-γκούπα) και θόρυβο κύλισης και χθες διαπίστωσα ότι έχω και κινήσεις του (πανάλαφρου) τιμονιού αριστερά/δεξιά όταν το οδόστρωμα είναι με λακούβες ή μπαλώματα...
όταν πέφτεις κατηγορία αυτά συμβαίνουν..
και το δικό μου a4 το αισθάνομαι μαγικό χαλί μπροστά σε ότι έχω οδηγήσει μέχρι c-segment... αλλά θα ήμουνα τρελός να κάτσω να συγκρίνω ένα sport-hatch με 150-200 ίππους και ημιάκαμπτο πίσω, με ανεξάρτητη ανάρτηση και πολλαπλούς...απλά εννοώ ότι αν τύχει και οδηγήσεις και άλλα sport-hatches παρόμοιας φιλοσοφίας, θα σου φανεί ενδοτικότατη η ανάρτηση του peugeot (ίσως με την εξαίρεση του MiTo που μου φάνηκε στο test-drive να απορροφά καλύτερα τις λακκούβες ακόμα και στο σκληρότερο dynamic mode)...
Mόνο που το DNA δεν επεμβαίνει σε αναρτήσεις.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το 206/110Ps που είχα ήταν με 195/55/15 και πριν το χαμηλώσω ήταν ιδιαίτερα άνετο και μαλακό στις ανωμαλίες. Μετά το χαμήλωσα με EIBACH και δεν μπορώ να πω ότι σκλήρυνε τόσο ... Φυσικά τα αμορτισέρ τα έφτυσαν ... λογικό.
Αλλά το 206 ήταν ποιο άνετο στο οδόστρωμα.Το 207 που είναι και μεγαλύτερο δεν θα έπρεπε να είναι ποιο άνετο;
Γιατί έχω την εντύπωση ότι για ΟΛΑ φταίνε οι 17άρες με το 45άρι το προφίλ;;;; Αισθάνομαι σαν να οδηγώ με τις ζάντες. Σαν να μην υπάρχει ελαστικό στο αυτοκίνητο.
Τρελός είμαι ;
Mono me ta USB
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τρελός είμαι ;
Mono me ta USB
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mόνο που το DNA δεν επεμβαίνει σε αναρτήσεις.ναι πολύ σωστά λάθος μου, εννοούσα ότι επειδή το τιμόνι και το γκάζι αποκτούν πιο ακριβή συμπεριφορά το αμάξι μοιάζει γενικά πιο 'δεμένο' απ'ότι στο normal mode, που δε παρακινεί για ΄ταρζανιές'
-
Θάνο τι έγινε με την Rina ρε συ;
-
Τίποτα ακόμα...
Είναι και σήμερα στο συνεργείο. Αν δεν με πάρουν και αύριο τηλέφωνο το μεσημέρι, θα τους πάρω εγω.Το θέμα που μου έχει σπάσει τα νεύρα είναι ότι δεν έχω αμάξι να κάνω τις δουλειές μου...
2 μέρες την δεύτερη φορά για το κάθισμα, συν μια αφού δεν τον είχαν φτιάξει καλά και το ξανακράτησαν συν τις 2 μέχρι στιγμής για έναν έλεγχο... ε εντάξει, το γάμησαν και ψόφισε...
Να μου κάνουν κανένα αστείο και να μείνει μέσα και σαββατοκύριακο;
-
χαλαρα το βλεπω αν δε παρεις τηλ....το καλο θα ναι να λυθει το θεμα... αλλιως δυσοιωνα τα πραγματα με τα ηλεκτρικα..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
χαλαρα το βλεπω αν δε παρεις τηλ....το καλο θα ναι να λυθει το θεμα... αλλιως δυσοιωνα τα πραγματα με τα ηλεκτρικα..Θα πάρω και αν μου πουν μα και μου και απο δεύτερα... ωραία θα τους πω, έρχομαι να πάρω το αμάξι αντικατάστασης...
Δεν γίνεται να μείνω εγώ 4+ μέρες χωρίς αμάξι...! -
Ου μπλεξεις ρε φιλε
-
O Aργύρης σου είπε τπτ Θάνο;
-
Δεν του κάνει για Bsi... μου ειπε να κοιτάξουν γειώσεις και ασφαλειοθήκη κινητήρα...
-
-
Δεν ξέρω πάντως... έχω ξενερώσει και απο την ίδια Peugeot (την αντιπροσωπεία) και απο το αμάξι...
Να δω αύριο τι θα γίνει...
-
καλα δες πρωτα τι παιζει και να ελπιζεις να μην ειναι τπτ που να θελει κανα πακετο να φτιαχτει...αμα δεν ειναι δεν υπαρχει λογος ξενερας..αμα ειναι κατι τετοιο εχεις ενα σωρο καιρο να ξενερωσεις...
υγ.παντως πρεπει να αλλαξεις μερος που το πας...σε γραφουν στα @@ τους αν ισχυουν αυτα που γραψες..
-
Γιατί να πω ψέματα ρε συ;
Οκ την πρώτη φορά που χάλασε το κάθισμα του συνοδηγού (τρίτη μέρα που είχα αγοράσει το αμάξι) μου το έφτιαξαν αμέσως, όσο έπεινα το καφεδάκι μου.
Την δεύτερη φορά που χάλασε το κάθισμα (πριν κανένα δύμηνο) το κράτησαν 2 μέρες και αφού δεν έφτιαξε το κράτησαν άλλη μια (με μια ενδιάμεση κενο γιατί χρειαζόμουν το αμάξι). Οκ το κάθισμα έχει κάποιες γρατζουνίτσες τώρα, αλλα δεν θα πεθάνουμε.
Τώρα με τον εγκέφαλο, ενώ του έχω πει, ότι και να γίνει στο αμάξι πρώτα θα με πάρετε τηλέφωνο για να δω αν έχω ή οχι τα χρήματα. Τελείωσε η δεύτερη μέρα και δεν με πήραν.
Αύριο θα περάσω απο εκεί ο ίδιος για να δω τι παίζει.
Και αν μου πουν για κανένα σαββατοκύριακο μέσα, θα τους πω αυτό που έγραψα πιο πάνω... αμάξι αντικατάστασης.Να δω τώρα που το έχουν μέσα 2 μέρες, τι εργατικά θα μου ζητήσουν...
Αλλά σου λέω, δεν ξέρω... ξενέρωσα.
PEUGEOT FORUM