-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Eπισης να αναφερουμε οτι με τον Ρεχαγκελ στο τιμονι,η εθνικη μας εχει η εθνικη μας εχει 48 νικες 25 ηττες και 18 ισοπαλιες.
Δηλαδη σε ποσοστο % ~ 53% νικες, 27% ηττες και 20 % ισοπαλιες !!
Θυμηστε μου παρακαλω ποτε ειχαμε τετοια ποσοστα
Αλλ ειναι ψιλα γραμματα για καποιους αυτα....
Over and out.
Νταξ, , ειναι γνωστο οτι παντα λες δεν ξαναγραφω στο θεμα,over and out,up and dow,δεξια κι αριστερα....ΑΛΛΑ σ αυτο δε μας απαντησες.Ισχύει τελικα,το εχετε πει εσεις ως φιλαθλοι μιας συγκεκριμενης ομαδας,ή με γελασαν τα ματια μου;
ουτε εγω..και το λενε αυτο φιλαθλοι της αεκ που προτιμουν να βλεπουν την ομαδα τους να παιζει μπαλα παρα να παιρνει πρωταθληματα... Κοινως...ο,τι να ναι..
Δεν θα παιξω το παιχνιδακι σου κ δεν θα γινει το θεμα της εθνικης ομαδας,σαν το θεμα της superleague -οπου πραγματι ειχα πει οτι δεν ξαναγραφω για το συγκεκριμενο θεμα κ μονο.Αν δεν το καταλαβες λυπαμαι,πιστευω να το κατανοησες τωρα ομως...
Επισης ασε τα αυθαιρετα δικα σου πορισματα του τυπου εβγαλε μονος του τα ματακια,επεσε στη παγιδα κτλ δεν προσφερουν τιποτε περα απο το γελωτα...
-
delete
-
Εγω προσωπικά, συμβιβάζομαι με τον Ρεχάγκελ, επειδή φέρνει, συνέχεια, αποτελέσματα.
-
pasxe για μενα η εθνικη δεν ειναι σαν τον παοκ...αλλο το ενα αλλο το αλλο...η σπαρτα πραγας μια ζωη τα @@ της θα παιρνει αλλα την εθνικη τσεχιας τη κερδισα με τη βοηθεια του θεου... γιατι απλα ο τσεχος ξερει μπαλα!
εγω ο ελληνας δε ξερω και δε θα μαθω αν δε μου δειξει καποιος...αυτο θα πρεπε να κανει και ο Οτο ο μεγας αλλα δεν ασχοληθηκε απο ενα σημειο και μετα...γιαυτο ειναι κατακριτεος απο μενα ως ενα σημειο...
αλλο οι ΠΑΕ και αλλο η Εθνικη ομαδα...τεσπα, δεν εχω καταληξει τι θελω..να παιζει μπαλα η να παιρνει διακρισεις...ενας συνδυασμος θα κανε τις τελικες ηττες λιγο πιο ευπεπτες...το να αγκομαχαω με το ισραηλ δεν ειναι καθολου η δικια μου φαση...
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Όλα ωραία και καλά, αλλά το link που δώσατε δεν απαντά σε κάποια εύλογα ερωτήματα:-
η εμμονή του Ρεχάγκελ στον Χαριστέα (το προσπερνά με μια απλή αναφορά σε 'κεφαλιά').
Είναι βέβαιο πως αν δεν υπήρχε ο Ρεχακλής, ο Αχρηστέας θα έψαχνε ομάδα τώρα ...
Δεν νομίζω να είχαμε ποτέ περισσότερο άμπαλο επιθετικό. -
η επιμονή του Ρεχάγκελ στους ίδιους και τους ίδιους, όταν παίζουμε χαλαρά ματς και θα μπορούσε κάλλιστα να πειραματιστεί με λύσεις, που ίσως μα έσωναν στα κρίσιμα παιχνίδια (Κουτσιανικούλης ...)
-
πέρα απ' τα στατιστικά του κ.Ρεχάγκελ (και τον άθλο του 2004), υπάρχουν και κάμποσες αποτυχίες, με κορυφαία αυτή του Μουντιάλ 2006 (όπου χάσαμε την πρόκριση απ' την 'υπερδύναμη' Ουκρανία), όπως επίσης και την άθλια εικόνα στο Κύπελλο Συνομοσποδιών το 2005 (για να μην ξεχνιόμαστε).
Το χειρότερο όλων κατά την γνώμη μου, είναι, η παντελής αδιαφορία του κ.Ρεχάγκελ για το ΜΕΛΛΟΝ του ελλ.ποδοσφαίρου, καθότι επιμένει στους ίδιους ποδοσφαιριστές που το 2010 θα αποχαιρετήσουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ...
Μετά τι ? Θα πρέπει να αλλάξουμε ολόκληρη την Εθνική, επειδή ο Γερμανός αδιαφόρησε παντελώς όλα αυτά τα χρόνια ? Ή θα γίνουν βασικοί ξαφνικά Μόρας-Παπασταθόπουλος-Νίνης στα 20+ ?
Προσωπικά, συμβιβάζομαι με την παραμονή του Ρεχάγκελ ενθυμούμενος κάτι ανεκδιήγητους στυλ Δανιή-Πολυχρονίου, και όχι γιατί θεωρώ τον Ρεχάγκελ την καλύτερη λύση για την Εθνική μας ομάδα ...Σωστοτατοι οι παραπανω προβληματισμοι!
Ας επιχειρησω να απαντησω σε μερικους....
Οντως ανεξηγητη η εμμονη στον Χαριστεα,δεν νομιζω να μπορει να το εξηγησει καποιος ευκολα αυτο.Παντως σαν γενικο κανονα να λαμβανουμε παντα υπ'οψην το οτι δεν υπαρχει προπονητης που να μην εχει κολληματα/εμμονες με κατι(ειτε συστημα,ειτε παικτη πχ)
Στο οτι επιμενει στους ιδιους με πολυ μικρες αλλαγες καθε φορα,ισως να μπορει να εξηγηθει απο το οτι εχει εδω κ αρκετα χρονια ενα κορμο παικτων που εμπιστευται.Δεν λεω οτι ειναι σωστο,λεω τι συμβαινει ισως.
Ασχημη εικονα της εθνικης στον προκριματικο για το μουντιαλ,ολοι ειχαμε επισημανει τα λαθη τοτε κ σιγουρα ηταν απογοητευση.Επισης ασχημη εικονα κ στο συνομοσπονδιων το οποιο ομως ηταν ανεπισημο ή για να το θεσω καλυτερα δεν μετραγε πουθενα εκτος απο το γοητρο.
Το μελλον του Ελληνικου ποδοσφαιρου δεν με απασχολει τοσο.Σιγουρα υπαρχουν παικτες που ερχονται απο πισω με φορα κ σιγα σιγα θα αντικαταστησουν τους νυν.Απλα δεν μπορει να γινει σε μια νυχτα,αλλα σταδιακα κ με ομαλο τροπο.
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εγω προσωπικά, συμβιβάζομαι με τον Ρεχάγκελ, επειδή φέρνει, συνέχεια, αποτελέσματα.Οχι συνέχεια. Το 2005, 2006 και βέβαια το ντροπιαστικό 2008 δεν έφερε.
Αυτή την εμμονή με τον Χαριστέα κι εγώ δεν την καταλαβαίνω. Αφού δεν μπορεί γιατί επιμένει;
Και σαν τον Χαριστέα υπάρχουν κ αλλοι αλλά αυτός βγάζει μάτια. -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Δεν θα παιξω το παιχνιδακι σου κ δεν θα γινει το θεμα της εθνικης ομαδας,σαν το θεμα της superleague -οπου πραγματι ειχα πει οτι δεν ξαναγραφω για το συγκεκριμενο θεμα κ μονο.Αν δεν το καταλαβες λυπαμαι,πιστευω να το κατανοησες τωρα ομως...Επισης ασε τα αυθαιρετα δικα σου πορισματα του τυπου εβγαλε μονος του τα ματακια,επεσε στη παγιδα κτλ δεν προσφερουν τιποτε περα απο το γελωτα...
Kριμα!
Υγ:Απαντηση και παλι δεν πηρα αλλα ειναι σα να την πηρα κι εγω και οσοι σας διαβαζουν και σκεπτονται.
-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Στις ΗΠΑ η ανάποδη σημαία σημαίνει έκκληση σε βοήθεια.
Νομίζεις ότι θα σε άφηναν να το κάνεις για πλάκα ?
Τώρα όσον αφορά το κάψιμο, μετά τις διαδηλώσεις κατά την διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ, δεν θυμάμαι πότε ξαναέκαιγαν σημαίες σε διαδηλώσεις στους δρόμους τους.
Αντιθέτως την φέρουν με καμάρι παντού.
Αυτά τα ολίγα, και μιλώντας πάντα για κοινωνίες με μεγάλο tolerance.
Όπου αλλού να το κάνεις (μπροστά στις Αρχές), μπορείς (?) να φανταστείς τις συνέπειες ...Θα μπορουσα να μπω στη διαδικασια να αντικρουσω ενα ενα τα επιχειρηματα σου, αλλα μια εικονα = χιλιες λεξεις:
Εδω βλεπουμε τη σημαια των ΗΠΑ αναποδα σε διαμαρτυρια για τον πολεμο στο Ιρακ.
Σου ξαναγραφω οτι ειναι απολυτως νομιμο να καψεις τη σημαια, ποσο μαλλον να την κρατας αναποδα. Φαινεται αυτα που γνωριζεις για την Αμερικανικη κοινωνια και το Αμερικανικο δικαιο ειναι αντιστοιχου επιπεδου οσων γνωριζεις για τους γιατρους στην Ελλαδακαι ενα καψιμο στο los angeles, πολυ μετα το βιετναμ για να μην εχεις παραπονο:
-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Δοκίμασε να κάψεις την αμερικάνικη σημαία μπροστά σε αμερικανό αστυνομικό και θα σου βάλει την σημαία (μαζί με το κοντάρι) εκεί που ξέρεις ...
Δεν ξέρω αν θα προλάβεις μετά να του εξηγήσεις πόσο νόμιμη είναι η ενέργεια σου !Επιμενεις βλεπω. Σου εφερα νομους, φωτογραφιες και συνεχιζεις.
Eχω καψει σημαια μπροστα στην αστυνομια της Ν.Υορκης σε συλλαλητηριο του 1999. Μαντεψε: δεν μου εκαναν απολυτως τιποτε .
Και ειναι νομιμη, εφοσον δεν περασε στο κογκρεσο οπως σου εδειξα παραπανω
Για την αναποδη σημαια τι εχεις να πεις; Photoshop να υποθεσω;εδιτ: τη δευτερη φωτογραφια (επειδη εισαι και αργος) την εβαλα για να σου δειξω οτι ακομα καινε σημαιες, δεν σταματησε το φαινομενο μετα τον πολεμο στο Βιετναμ οπως ειπες.
-
Μπορεί κάποιο δικαστήριο των ΗΠΑ να έκρινε ότι δεν είναι παράνομη η 'προσβολή' της αμερικανικής σημαίας, αλλά οι ΗΠΑ δεν παύουν να είναι το κράτος όπου η σημαία βρίσκεται ΠΑΝΤΟΥ και ο εθνικός ύμνος ηχεί σε κάθε μεγάλο ή απλώς συλλογικό γεγονός, πχ στους αθλητικούς αγώνες.
Αφού τα 'παιδιά' αρέσκονται να καίνε την ελληνική σημαία, ας το κάνουν. Θα ήταν όμως καλό να θυμούνται ότι κάτω από αυτή τη σημαία χιλιάδες συμπατριώτες τους πέθαναν, έμειναν ανάπηροι κι έχασαν τους αγαπημένους τους αγωνιζόμενοι για την ελευθερία τους (και σας). -
Δεν ξερω αν την καψεις την σημαια τους τι γινεται αλλα απο την στιγμη που βγαινει και σε σωβρακο http://ecx.images-amazon.com/images/I/4 ... SS500_.jpg μαλλον δεν τους νοιαζει και πολυ.
-
Yποψιάζομαι ότι οι συγκεκριμένες χρήσεις, μολονότι σ' εμάς φαίνονται προσβλητικές, για τους ίδιους είναι εμψυχωτικές.
-
Στο μουντιαλ 2010 εγραφα; Τι δουλεια εχουν εδω οι αναποδες ή φλεγομενες σημαιες;
-
Έλα ντε. Μήπως έγινε κάτι στο παιχνίδι της Εθνικής;
-
delete
-
Είστε όλοι
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Έφερες ΜΙΑ απόφαση του U.S. Supreme Court.
Εφερα την αποφαση που οριζει οτι το καψιμο της σημαιας δεν θα ποινικοποιηθει. Δε φτανει;
Αρκετά πολιτειακά δικαστήρια όμως έχουν καταδικάσει άτομα που έχουν κάψει την αμερικανική σημαία.
Η συζήτηση για το θέμα συνεχίζεται στις ΗΠΑ. http://supreme.justia.com/us/491/397/case.htmlΔιαβασες το ιδιο το link που παρεθεσες;
Πάντως αν ήμουν Αμερικανός πολίτης, σίγουρα δεν θα ανεχόμουν τον κάθε Ελληνάρα να καίει την σημαία μέσα στην χώρα μου, ανεξάρτητα του αν σέβομαι τις αντιλήψεις του ή όχι ...
και τι θα εκανες ακριβως;
ο,τι κανεις και ως ελληνας που δεν ανεχεσαι τον καθε ελληναρα να καιει την ελληνικη σημαια -δηλαδη τιποτα; -
delete
Μουντιάλ 2010