-
Καλησπέρα κύριοι.
Μακάρι να είναι κάποιος επαναπρογραμματισμός και ας τον πληρώσω στην τελική.
Την μπαταρία μου την μέτρησε το παιδί που την άλλαξε, μου είπε ότι αντί για 670 αμπέρ που πρέπει, βγάζει μοναχά 580... από αυτά όμως δεν ξέρω εγώ.
Ελπίζω αύριο να έχω καλά νέα...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
...μου είπε ότι αντί για 670 αμπέρ που πρέπει, βγάζει μοναχά 580...Τζάμπα άλλαξες μπαταρία...
-
Μηπως να την εβαζες παλι επανω την παλια μην σου πουν βλακειες οτι χαλασε επειδη αλλαξες μπαταρια;
-
Πριν σε σκίσουν με τον πανάκριβο εγκέφαλο να κοιτάξουν ΟΛΕΣ τις γειώσεις.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μηπως να την εβαζες παλι επανω την παλια μην σου πουν βλακειες οτι χαλασε επειδη αλλαξες μπαταρια;Την παλιά δεν την έχω... εντάξει ήταν και 2 χρονών...
Τους είπα οτι την άλλαξα και μου είπαν οτι δεν υπάρχει πρόβλημα. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
...μου είπε ότι αντί για 670 αμπέρ που πρέπει, βγάζει μοναχά 580...
Τζάμπα άλλαξες μπαταρία...
Ίσως... δεν ξέρω απο αυτά. Αλλά δεν πειράζει, όπως είπα και πιο πάνω δυο χρονών ήταν... καλύτερα που την άλλαξα για παν ενδεχόμενο.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πριν σε σκίσουν με τον πανάκριβο εγκέφαλο να κοιτάξουν ΟΛΕΣ τις γειώσεις.Άσε αυτό το είχαμε πάθει το 1995-96 με το AXάκι... και ναι είχαμε αλλάξει και εγκέφαλο λόγο χαλαρής γείωσης ...
-
Ρε συ στα 2 χρόνια άλλαξες μπαταρία;;; Είμαι στα 4 και με μεγάλα διαστήματα ακίνητο το αμάξι και ακόμα φοράω την πρώτη.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε συ στα 2 χρόνια άλλαξες μπαταρία;;; Είμαι στα 4 και με μεγάλα διαστήματα ακίνητο το αμάξι και ακόμα φοράω την πρώτη.Ναι ε;
Εντάξει τι να κάνω τώρα... την άλλαξα, δεν γυρίζει πίσω... πες οτι με αυτά τε λεφτά άλλαξα ζουάν -
Ζουάν και το 207 λοιπόν...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ζουάν και το 207 λοιπόν...'Οχι ρε!!!!
Πλάκα έκανα!!!!
-
Me too. Αλλά άσε με να δημιουργώ εντυπώσεις να έχουμε να διαβάζουμε.
-
Οκ τότε!
Ναι άλλαξα ζουάν... γρύλους παραθύρων... κιβώτιο ταχυτήτων... βαλβίδες... εμπρός κρύσταλλα φανών... έβαλα πιο χοντρά λάδια, γιατί τσιμπάει λίγα...
-
Θανάση πάρε επειγόντως τον Αργύστη (Τουρίστας) ένα τηλέφωνο. Αν δεν το έχεις, στείλτου ένα πμ στο psclub να σε βοηθήσει. Τώρα βέβαια το έβαλες μέσα το αμάξι, αλλά...
Εγκέφαλο έχεις Μαγκνέτι Μαρέλι λογικά, SAGEM δεν θυμάμαι να φοράνε τα 16αρια 207/307, μπορεί να κάνω και λάθος όμως. Δεν είναι εγκεφαλικό το πρόβλημα αν είναι αυτό, είναι της BSI. Βλακεία μου που δεν σου είπα 1-2 πραγματάκια τόσο καιρό να τα δοκιμάσουμε, γιατί έχει κάποιες συγκεκριμένες διαδικασίες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θανάση πάρε επειγόντως τον Αργύστη (Τουρίστας) ένα τηλέφωνο. Αν δεν το έχεις, στείλτου ένα πμ στο psclub να σε βοηθήσει. Τώρα βέβαια το έβαλες μέσα το αμάξι, αλλά...Εγκέφαλο έχεις Μαγκνέτι Μαρέλι λογικά, SAGEM δεν θυμάμαι να φοράνε τα 16αρια 207/307, μπορεί να κάνω και λάθος όμως. Δεν είναι εγκεφαλικό το πρόβλημα αν είναι αυτό, είναι της BSI. Βλακεία μου που δεν σου είπα 1-2 πραγματάκια τόσο καιρό να τα δοκιμάσουμε, γιατί έχει κάποιες συγκεκριμένες διαδικασίες.
Όχι δεν το έχω μέσα το αμάξι... αύριο θα το πάω το πρωί...
Bsi να τους το πω αυριο εκεί... να δούν (ή να νομίζουν) οτι ξέρω κάτι...Λες απλά να έχει μπουκώσει καμία τέτοια; Μακάρι...
-
Θάνο, στείλε πμ στον touristas.
-
Αφενός ντρέπομαι ρε συ, ούτε που το ξέρω το παλικάρι...
Αφετέρου, λογικά ο άνθρωπος θα το δει αύριο... ήδη θα το έχω πάει...(μην μου πεις να μην το παω... γιατί βλέπω τους δικούς μου να το καβαλάνε για να το πάνε μόνοι τους... άστα, τα ξέρεις...)
-
Δεν έχει σημασία Θάνο, το παιδί ξηγιέται σπαθί. Και εγώ δεν τον ήξερα και πήγα και μου πέρασε το Cruise control χωρίς να με χρεώσει τπτ. Τουλάχιστον στείλε του το πμ να τον ρωτήσεις τι μπορεί να είναι, θα σου απαντήσει πρωί πρωί κατά πάσα πιθανότητα.
-
Οκ θα στείλω... θα του πω οτι με ¨στέλνεις¨ εσύ...
Σε ευχαριστώ!
-
Αυτό κάνε.
PEUGEOT FORUM