-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ Q5.
ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ Q5 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ; -
Ο χρήστης i-karatz έγραψε:
ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ Q5 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ;Eγω το παρηγγειλα 01/12 κ το πηρα 16/03
-
Ο χρήστης manoliΣQ5 έγραψε:
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ;Eγω το παρηγγειλα 01/12 κ το πηρα 16/03
3 μήνες και 16 μέρες δηλαδη!!!
Σαν να τραβάς από 19
-
Ο χρήστης i-karatz έγραψε:
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ;Παραγγελια 27/12 με αρχικο χρονο παραδοσης 4 μηνες.
Στον μηνα επανω πηρα παραταση για τους 6 μηνες.
Στους δυο μηνες αλλαξε παλι και εγινε 5 μηνες.
Τελικα η παραγγελια κλειδωσε για παραγωγη την 17η εβδομαδα (20-25/4) και παραδοση περιπου 20 μερες μετα.Βεβαια ολα τα παραπανω ειχαν να κανουν με το γεγονος οτι το μοντελο δεν ειναι το απλο αλλα το s-line που δεν εχει αρχισει ακομα να παραγεται και δεν ξερω αν το δικο μου ειναι το πρωτο που ερχεται στην Ελλαδα....αλλα κατι τετοιο υποψιαζομαι.
Παντως σε επικοινωνια που ειχα με την κεντρικη αντιπροσωπεια ολο αυτον τον καιρο μαθαινα οτι τα απλα μοντελα παραδιδονταν περιπου στο τετραμηνο....οριακα θα προλαβεις την εκπτωση φιλε....
Φιλικη συμβουλη να διαλεξεις καποιο απο τα ετοιμοπαραδοτα αν υπαρχουν στην Κ....α.
Ελπιζω να βοηθησα.
Στρατης -
Να ρωτησω κατι?
Στη βασικη εκδοση 2.0L TFSI με το χειροκινητο 6αρι κιβωτιο τι τιμονι εχει?
Τριακτινο η τετρακτινο??
-
Τετρακτινο και χωρις χειριστηρια
το τριακτινο παει ως εξτρα -
Την τριτη πρωι πηγα στην αντιπροσωπεια Audi της περιοχης μου να ρωτησω για τις νεες τιμες κλπ.
Ο πωλητης μου ειπε οτι 52 Q5 υπαρχουν στοκ ετοιμοπαραδοτα..κ αν ενδιαφερομαι για αγορα θα πρεπει να τα κοιταξω αμεσα κ να επιλεξω απο τα διαθεσιμα για να το 'κλεισω''!
Ωραια λεω κ εγω μια χαρα θα περασω το απογευμα για να καταληξω σε καποιο..
Κατα τις 5μιση το απογευμα με περνει τηλεφωνο και μου λεει : εχουν απομεινει μολις 12 κομματια..κ την ιδια ημερα το βραδυ ειχανε πωληθει ολα!!!
Τελικα δεν προλαβα να βρω αυτο που ηθελα μιας κ ολα τα S-tronic ειχανε γινει καπνος...αυτα! -
Πέρασα απο την ΟΟΟ στην βουλιαγμένης - αλίμου τετάρτη και που λέει δεν υπάρχει τίποτα. Μετά απο μικρή συζήτηση ανακάληψε ένα μαυρο 2,0 χειροκινητο . με ορισμένα εξτρα εβγαινε στα 44,000.
-
Αυτή η πουτάνα η κρίση....
52 σε μία μέρα......
Αρε γέλια
-
Ρε ποιός τα πήρε όλα μαζί, κανένας συλλέκτης;
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Αυτή η πουτάνα η κρίση....52 σε μία μέρα......
Αρε γέλια
Ποια?
-
Ο χρήστης manoliΣQ5 έγραψε:
52 σε μία μέρα......
Αρε γέλια
Ποια?
υπήρχε ΄κρίση δηλαδή....
ή όλοι κατάλαβαν ότι τα αμάξια ειναι υπερτιμημένα.... -
Όπως είδα και έναν Σαλονικιό θεό στο Αμστερνταμ
'ΜΠΟΜΠΟΛΙΑ ΚΡΙΣΗ' -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
52 σε μία μέρα......
Αρε γέλια
Ποια?
υπήρχε ΄κρίση δηλαδή....
ή όλοι κατάλαβαν ότι τα αμάξια ειναι υπερτιμημένα....και αυτο που λες, αλλα παιζει να παρουν κανα μετρο αργοτερα και να κανουν ελεγχους που βρηκαν μερικοι τα χρηματα και πηραν αμαξια μιας και οι τραπεζες εδω και καιρο δεν δινουν δανεια αρα μερικοι που μπορει να ειναι και πολλοι... εχουν μαυρα λεφτα και ισως τους τσακωσουν..
-
Μαυρα?Στην Ελλαδα?
-
Παιδιά δεν ενδιαφέρομαι για πόρσε σας παραχωρώ τη σειρά μου
-
Ενα φιλαρακι που δουλευει σε υψηλο ποστο ηρθε και μου σφυριξε οτι μετα τον αυγουστο θα καταργηθει τελειως το τελος ταξινομησης. Πληρωνουμε προστιμα στην ευρωπη ανω των 2 δις ετησιως εμεις και οι ισπανοι.Οσο οι πωλησεις των αμαξιων ηταν καλες συνεφερε να το πληρωνουμε γιατι ειχε κερδος το κρατος οικονομουσε απο τις μεγαλες πωλησεις.
Τωρα που οι τραπεζες κοψαν τα δανεια τα πραγματα ειναι ασχημα...Υπαρχουν φοβοι οτι μπορει να τριπλασιαστουν τα τελη κυκλοφοριας για τα μεγαλα κυβικα και οι ασφαλειες και να μπει και τεκμηριο 8.000 με 10.000 ευρω αλλα εγω σκεφτομαι τελικα να παρω ενα μεγαλο σε κυβικα αμαξι τον αυγουστο που θα ναι παχιες οι μυγες, ο εχων υπομονη νικα.
Καλα για τα μεταχειρισμενα ουτε κουβεντα κολασηηηη!Ο παραυπουργος σας
-
Eπειδη εχω γνωση του θεματος το περι καταργησης του τελους ταξινομησης ξεχασε το τουλαχιστον για φετος
-
Μανώλη 40 και σημερα μεινανε.....αλλα ποιος μετραει ρε παιδι μου........
Για το 52 το επιβεβαιωνω και εγω, γιατι πανω στην απελπισια μου πηρα τον δικο μου πωλητη για να παρω καποιο απο το αποθεμα.....αλλα αργησα μου ειπε...απο την Παρασκευη μεχρι χτες εξαφανιστηκαν ολα....σαν τα φιατακια θα γινουμε μου φαινεται........
-
Σε λιγο καιρο δηλαδη μονο Q5 θα κυκλοφορουν στο δρομο? .Φαντασου να μην ειχαμε κ κριση
AUDI Q5