-
για μενα και με δεδομενο οτι δεν το εχω παραγγειλει ακομα, εχοντας υποψιν και το χρονο αναμονης το καλυτερο που εχει να κανει καποιος ειναι να περιμενει..τα μετρα 4 μηνες, βιαστειτε και..βλεπουμε δεν μου αρεσουν. Αμα γουσταρουν να τα καταργησουν τα τελη, αλλιως οι στοκατζιδες και οι γελοιοι που μας κυβερνουν να πανε να
-
ερωτηση: εχει παραλλαβει κανενας το 1.6 Τ να μας πει εντυπωσεις? και τι θα γινει με τους ρυπους? θα τρωμε προστιμα μετα τα 130?
-
Ο χρήστης jimdros έγραψε:
ερωτηση: εχει παραλλαβει κανενας το 1.6 Τ να μας πει εντυπωσεις? και τι θα γινει με τους ρυπους? θα τρωμε προστιμα μετα τα 130?Για εντυπώσεις από το αυτοκίνητο μπές στο Opel-Club.gr να διαβάσεις... εκεί υπάρχει άτομο που το έχει παραλάβει και έχει κάνει εκτενή παρουσίαση... Με τους ρύπους δεν έχει ακουστεί κάτι... από την στιγμή που το αυτοκίνητο είναι με προδιαγραφές Euro5 δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
-
κατι γινεται και δεν μπορω να γραφτω στο opel-club. θα ξαναδοκιμασω. Α! απο το 2012 και μετα οι ρυποι πρεπει να ειναι max στα 130..τουλαχιστον για τους κατασκευαστες..για τους καταναλωτες κατι ακουσα οτι θα πεφτουν προστιμα αναλογα το ποσο ρυπαινουν..αλλο ενα μεσο να σωσουμε τον πλανητη και να μεινουμε ρεστοι...
-
Δεν έχω ακούσει για πρόστιμα, αλλά ότι τα τέλη κυκλοφορίας θα βασίζονται στους ρύπους. Διαφορετικά, δεν νομίζω να είναι λογική τιμή το 130 που γράφεις... τότε θα έπρεπε να μήν υπάρχει πιά κανένα αυτοκίνητο πάνω από τα 1600 κυβικά.
-
Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάλω link από άλλο forum ... αλλά εδώ είναι η παρουσίαση ενός 1.6Τ ενός φίλου από το Opel-Club.gr
-
ευχαριστω απο καρδιας!
-
Ο χρήστης jimdros έγραψε:
ευχαριστω απο καρδιας!Τίποτα φίλε μου
-
Καλημέρα σε όλους τους λάτρεις του Opel Insignia.Παρέλαβα πριν από λίγες ημέρες το 1800 Cosmo.Έχω κάνει μόνο 500χλμ.Είμαι πολύ ικανοποιημένος(παρα πολύ) μέχρι στιγμής αλλά παρατήρησα κάτι που με προβλημάτισε στο λεβιέ ταχυτήτων και θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος που το έχει οδηγήσει παρατήρησε κάτι αντίστοιχο.Οταν κατεβάζω από 4η σε 3η μόλις αφήνω τον συμπλέκτη, το λεβιέ (αν συνεχισεις να τον κρατάς το νιώθεις )κάνει ένα ελαφρύ παίξιμο το οποίο σταματάει μόλις πατήσεις γκάζι.Το ίδιο γίνεται και όταν ανεβάζω από 2η σε 3η όταν θα αφήσω το γκάζι.Το προηγούμενο αυτοκίνητο ήταν το Οpel Astra του 2004 και δεν είχα κανένα τέτοιο πρόβλημα.Ο τεχνικός της Opel μου είπε από το τηλέφωνο οτι μάλλον είναι φυσιολογικό αλλά θέλει να το δει από κοντά.Να σημειώσω τέλος οτι και στο Ιnsignia που έκανα test-drive παρατήρησα το ίδιο άλλα δεν έδωσα σημασία τότε.Αν γνωρίζει κάποιος αν είναι φυσιολογικό ή οτιδήποτε σχετικό θα με βοηθούσε ιδιαίτερα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Ο χρήστης tomplak έγραψε:
Καλημέρα σε όλους τους λάτρεις του Opel Insignia.Παρέλαβα πριν από λίγες ημέρες το 1800 Cosmo.Έχω κάνει μόνο 500χλμ.Είμαι πολύ ικανοποιημένος(παρα πολύ) μέχρι στιγμής αλλά παρατήρησα κάτι που με προβλημάτισε στο λεβιέ ταχυτήτων και θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος που το έχει οδηγήσει παρατήρησε κάτι αντίστοιχο.Οταν κατεβάζω από 4η σε 3η μόλις αφήνω τον συμπλέκτη, το λεβιέ (αν συνεχισεις να τον κρατάς το νιώθεις )κάνει ένα ελαφρύ παίξιμο το οποίο σταματάει μόλις πατήσεις γκάζι.Το ίδιο γίνεται και όταν ανεβάζω από 2η σε 3η όταν θα αφήσω το γκάζι.Το προηγούμενο αυτοκίνητο ήταν το Οpel Astra του 2004 και δεν είχα κανένα τέτοιο πρόβλημα.Ο τεχνικός της Opel μου είπε από το τηλέφωνο οτι μάλλον είναι φυσιολογικό αλλά θέλει να το δει από κοντά.Να σημειώσω τέλος οτι και στο Ιnsignia που έκανα test-drive παρατήρησα το ίδιο άλλα δεν έδωσα σημασία τότε.Αν γνωρίζει κάποιος αν είναι φυσιολογικό ή οτιδήποτε σχετικό θα με βοηθούσε ιδιαίτερα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Καλησπέρα φίλε και καλορίζικο το όχημα!
Για το θέμα που αναφέρεις, δέν έχω κάτι να σου πώ, και δεν το έχω προσέξει και στα αυτοκίνητα που εχω κανει test drive,(και το δικό μου δεν έχει έρθει ακόμα), ίσως και να μην μου έκανε εντύπωση και να μην το πρόσεχα κιόλας, καθώς μου το έκανε και το Megane που είχα, όπως και πολλά άλλα αυτοκίνητα... δεν νομίζω να είναι κάποιο πρόβλημα, αλλά αν θές μπές και στο www.opel-club.gr και πόσταρε εκεί. Υπάρχουν πολλοί που το έχουν παραλάβει όπως εσύ και έχουν κάνει αρκετά χιλιόμετρα... οπότε σίγουρα θα σου δώσουν μια πιο εμπεριστατωμένη απάντηση! -
Ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές και για την άμεση απάντηση.Θα ποστάρω και στο opelclub αλλά με καθησύχασε το γεγονός οτι το έχεις παρατηρήσει και σε κάποια αλλά οχήματα και δεν ήταν κάτι ανησυχητικό.Με το καλό να παραλάβεις το εργαλείο.Θα εντυπωσιαστείς,είμαι σίγουρος.
-
οταν ερθει θελω φωτο!!! ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ το εσωερικο του....θυμαμαι ειχες πει πως ειναι μπεζ!!!
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
οταν ερθει θελω φωτο!!! ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ το εσωερικο του....θυμαμαι ειχες πει πως ειναι μπεζ!!!Ναι ναι...σωστά θυμάσαι! Φυσικά και θα ανεβάσω φωτό... μέσα-έξω-πάνω-κάτω... ουπς, όχι κάτω... παρασύρθηκα... μόνο που θα του βάλω και μία μπλέ χάντρα πρίν μην μου το ματιάσετε!
-
φτου φτου απο τωρα!!
γενικα το εχω ξαναπει ειναι οτι πιο καλο μπορει να βρει κανεις στα μεσαια σενταν!!!! και αν το επαιρνα με χιλια αυτο το εσωτερικο θα ειχα!!!!απλα πανεμορφο -
φτου φτου απο τωρα!!
γενικα το εχω ξαναπει ειναι οτι πιο καλο μπορει να βρει κανεις στα μεσαια σενταν!!!! και αν το επαιρνα με χιλια αυτο το εσωτερικο θα ειχα!!!!απλα πανεμορφοThanks φίλε...αν και από το 'φτού φτού'... κάτι με πέτυχε στο μάτι... κεφτεδάκια έχεις φάει;
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
φτου φτου απο τωρα!!
γενικα το εχω ξαναπει ειναι οτι πιο καλο μπορει να βρει κανεις στα μεσαια σενταν!!!! και αν το επαιρνα με χιλια αυτο το εσωτερικο θα ειχα!!!!απλα πανεμορφοThanks φίλε...αν και από το 'φτού φτού'... κάτι με πέτυχε στο μάτι... κεφτεδάκια έχεις φάει;
καλα εσυ σιγουρα εχεις μαντικες ικανοτητες το εχω παρατηρήσει και αρχιζω να τρομαζω
-
φτου φτου απο τωρα!!
καλα εσυ σιγουρα εχεις μαντικες ικανοτητες το εχω παρατηρήσει και αρχιζω να τρομαζω
...πρόσεχε... μεγάλη πόρτα θα διαβείς!
χαχαχα... (πλάκα μου κάνεις ε; )
-
Καλημέρα. Υπάρχει κάποιος από το forum o οποίος να έχει παραλάβει το 1.6Τ και να μπορεί να μας πει κάποιες εντυπώσεις κυρίως από την μεριά των επιδόσεων, ανταπόκρισης, αίσθησης τησ επιτάχυνσης κλπ?.
Ευχαριστώ και πιστεύω ότι όχι μόνο εγώ αλλά και πολλοί άλλοι περιμένουν τις εντυπώσεις σας. -
Ο χρήστης filip58 έγραψε:
Ξέρεις πόσο πιο χαμηλό είναι? Εχεις κάποια στοιχεία? Με ενδιαφέρει και εμένα πολύ λόγο του ίδιου προβλήματος.
Με το flexride χαμηλώνει υποχρεωτικά το αυτοκίνητο ή αυτό ισχύει μόνο στην έκδοση sport?
Ρωτάω γιατι μπορείς να το πάρεις και σαν οψιόν και στις άλλες εκδόσειςΜιας και υπάρχουν αρκετές απορίες σχετικά με την απόσταση απ' το έδαφος (ύψος) να πω αυτά που ξέρω.
Χαμηλωμένα κατά 2 cm είναι όσα 'φοράνε' Flexride. Η έκδοση Sport που το έχει standard είναι λοιπόν χαμηλωμένη σε σχέση με τις υπόλοιπες κατά 2 cm.
Το Flexride όμως, 'φοριέται' υποχρεωτικά σε όλες τις εκδόσεις, όταν αυτές πρόκειται να εφοδιαστούν με extra τετρακίνηση adaptive 4X4.
Συμπέρασμα. Χαμηλωμένο κατά 2 cm πλαίσιο έχουν η έκδοση Sport και όλα όσα θα έχουν τετρακίνηση.
Ελπίζω να βοήθησα -
φιλε nickfast αμα μπεις στο opel-club.gr θα δεις αρκετους που το εχουν παραλαβει και λενε την γνωμη τους και τις εντυπωσεις τους.
Opel Insignia