-
αυτο τι ειναι τελικα Α6 η Ε11 γιατι αλλα λεει το ενα site αλλα το αλλο???
Δρίβας Γιάννης
Σφακιανάκη Γιάννα
HONDA Civic 2.0
E11πολλα περιεργα εχει αυτο το ραλυ???
Oπως κρινοντας και απο τους παρατηρητες τους αληταρχες κ ΣΙΑ ΟΕ ΕΠΕ ισως κατι προσπαθουν να δειξουν και να ζητησουν απο ανωθεν... αλλα βλεπουμε εξισου και μια προχειροτητα απο τη σελιδα με τις συμετοχες πχ.δεν ξερουν καλα καλα ποιος ποιοι τρεχουν, με τι στη καθε κατηγορια, ονοματα περιεργα στις συμετοχες,... Και αυτο που συζητιετε στα πηγαδακια για την σχεδιαση αυτου του ραλλυ ειπωθηκε οτι ειναι μαζεμενο για να μειωσουν το κοστος της ειδικης βενζινης και τις φθορες απο 2 3 μεγαλα αυτοκινητα που τρεχουν με ειδικες βενζινες.Και οτι η πιστα λεει ευνοει τα μικρα ενω σε μας μονο ζημια μας κανει.Μας στερησανε ενα ωραιο θεαμα Αυτα συζητιουνται....παντως ειναι τελικα καθαρη οικογενειακη υποθεση μακαρι να διαψευτω αλλα τα αποτελεσματα απο καθε πλευρα του αγωνα δεν θα ειναι οπως αλλες χρονιες....
παντως αν θελουν να μην ξαναγινουν αυτα τα πραγματα ας ελπισουμε να βαλουν μυαλο και να τιμησουν και τους υπολοιπους αγωνες της κρητης... -
Το αυτοκίνητο του Δρίβα είναι HONDA Civic 1800cc και έτρεχε Α7, ενώ από το 2005 αν δεν κάνω λάθος πέρασε στην Ε, οπότε είναι Ε11.
Τέτοιου είδους λάθη φίλε s2000vti, είναι καθαρά τυπογραφικά και τελείως ασήμαντα για την ορθή και ασφαλή προετοιμασία και διεξαγωγή ενός αγώνα.
...μιας και έχεις άποψη για τα στραβά και παράξενα ενός Rally... -
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
Το αυτοκίνητο του Δρίβα είναι HONDA Civic 1800cc και έτρεχε Α7, ενώ από το 2005 αν δεν κάνω λάθος πέρασε στην Ε, οπότε είναι Ε11.
Τέτοιου είδους λάθη φίλε s2000vti, είναι καθαρά τυπογραφικά και τελείως ασήμαντα για την ορθή και ασφαλή προετοιμασία και διεξαγωγή ενός αγώνα.
...μιας και έχεις άποψη για τα στραβά και παράξενα ενός Rally...Φιλε μου rally κανεις δε κανεις παιχνιδια σε κανα λουνα παρκ...
το θεμα ειναι τι εικονα βγαινει παρα εξω και κακη πληροφορησει στους επισκεπτες του ιντερνετ. -
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΤΑΚΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΥΤΑΡΧΗ ........................ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ.................ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑΓΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΡΙΟΙ..............ΔΥΣΤΥΧΩς ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΟΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΕΔΩ.
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΣ.
ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΧΑΝΙΩΤΕΣ 13 ΕΩΣ 15 ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΡΗΤΗ 4 ΕΩΣ 6 ΑΘΗΝΑΙΟΙ 1 ΕΩΣ 2.
ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 22 ΛΕΩ ΕΓΩ.
ΕΡΩΤΗΣΗ.
ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΡΑΛΛΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ.υπονοεις κατι για καποιο πληρωμα? παντως 1 2 πληρωματα που τρεχουν δεν τα χουμε δει σε σπριντ απο που ξεφυτρωσαν....πως τρεχουν??? το 24 30 31????
-
Ο χρήστης s2000vti έγραψε:
...μιας και έχεις άποψη για τα στραβά και παράξενα ενός Rally...Φιλε μου rally κανεις δε κανεις παιχνιδια σε κανα λουνα παρκ...
το θεμα ειναι τι εικονα βγαινει παρα εξω και κακη πληροφορησει στους επισκεπτες του ιντερνετ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΦΟΡΩΝ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ.
ΕΓΩ ΕΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ 30 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 1 ΕΙΔΙΚΗ,ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ.
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ Σ ΟΛΟΥΣ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ.
Υ.Γ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ,ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ, Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ,ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΑΧ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ?CRN ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝΕΙΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ. -
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
το θεμα ειναι τι εικονα βγαινει παρα εξω και κακη πληροφορησει στους επισκεπτες του ιντερνετ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΦΟΡΩΝ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ.
ΕΓΩ ΕΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ 30 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 1 ΕΙΔΙΚΗ,ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ.
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ Σ ΟΛΟΥΣ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ.
Υ.Γ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ,ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ, Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ,ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΑΧ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ?CRN ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝΕΙΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ.ελα γραψε προπο...
-
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
...Υ.Γ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ,ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ, Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ,ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΑΧ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ?CRN ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝΕΙΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ.Επειδεί δεν κατάλαβα το ύφος σου σε αυτό το ποστ, κυριολεκτείς ή ειρωνεύεσαι?
-
Επειδή στο Ηράκλειο έχουμε πολλούς φίλους συναθλητές με τους οποίους ποτε δεν είχαμε πρόβλημα, είναι κρίμα 5-6 κομπλεξικοί επώνυμοι και μη , να προσπαθούν να συνεχίζουν το παραμύθι της κόντρας (που πλέον στηρίζουν μόνο μερικοι ακοινώνητοι καταγκιόζηδες που δεν ξέρουν πως να αποκομίσουν οφέλη απο τις καλές σχέσεις) και να αμαυρώνουν και το όνομα των υπόλοιπων συντοπίτων τους.
Γίνεστε γελείοι με τα ψεγάδια που ξεσκαλίζετε εδώ και μέρες, ΓΕΛΑΝΕ μαζί σας ακόμα οι φίλοι σας από το Ηράκλειο.
Γιατί η αλήθεια ειναι ΑΛΛΟΥ. Μαθέυτηκε απο τη μεριά σας τι παίζεται και γιατι. Ποιοι υποκινούν και γιατί.
Θα τα πούμε από Δευτέρα όμως , τωρα αφήστε μας να ηρεμήσουμε και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, μην πέσουμε και σε κανά γκρεμό και χαρείτε ακόμα περισσότερο.
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
...Υ.Γ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ,ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ, Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ,ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΑΧ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ?CRN ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝΕΙΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ.
Επειδεί δεν κατάλαβα το ύφος σου σε αυτό το ποστ, κυριολεκτείς ή ειρωνεύεσαι?
ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΞΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ.
Ο GONAKINEN ΑΝΟΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ.
ΛΕΣ ΝΑ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΝΙΜΑΤΟΣ? -
Ο χρήστης gonakinen έγραψε:
Επειδή στο Ηράκλειο έχουμε πολλούς φίλους συναθλητές με τους οποίους ποτε δεν είχαμε πρόβλημα, είναι κρίμα 5-6 κομπλεξικοί επώνυμοι και μη , να προσπαθούν να συνεχίζουν το παραμύθι της κόντρας (που πλέον στηρίζουν μόνο μερικοι ακοινώνητοι καταγκιόζηδες που δεν ξέρουν πως να αποκομίσουν οφέλη απο τις καλές σχέσεις) και να αμαυρώνουν και το όνομα των υπόλοιπων συντοπίτων τους.Γίνεστε γελείοι με τα ψεγάδια που ξεσκαλίζετε εδώ και μέρες, ΓΕΛΑΝΕ μαζί σας ακόμα οι φίλοι σας από το Ηράκλειο.
Γιατί η αλήθεια ειναι ΑΛΛΟΥ. Μαθέυτηκε απο τη μεριά σας τι παίζεται και γιατι. Ποιοι υποκινούν και γιατί.
Θα τα πούμε από Δευτέρα όμως , τωρα αφήστε μας να ηρεμήσουμε και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, μην πέσουμε και σε κανά γκρεμό και χαρείτε ακόμα περισσότερο.
ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΠΑΠΑΝΩ ΑΠ ΤΟ ΜΠΟΙ ΣΟΥ .
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΔΕΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΓΚΡΕΜΟ.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΠΕΛΟ.
ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΩ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΜΟΥ.
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ,ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΩΡΑΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Λοιπόν φίλοι μου Χανιώτες, Ηρακλειώτες και λοιποί συγγενής, ενώ απομένουν δύο μέρες και κάτι ώρες για το Go του Νο 1, νομίζω πως είναι ώρα να κόψετε τις μαλακισμένες αντιπαραθέσεις για να μη σας γ….ω τίποτα (οι ωραίες εκφράσεις που λέγαμε)… και να παίξετε ΠΡΟ-ΠΟ.
Τελευταία προθεσμία υποβολής δελτίων, Κυριακή πρωί 08:00 (ώρα συστήματος). Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει μία ονειρεμένη βραδιά με ...Στο τέλος του δελτίου θα πρέπει να γράφετε και ποιος κατά τη γνώμη σας θα είναι ο πρώτος γενικής.
- Παπαδοκωσταντάκης – Αλεξάκης
- Μιχαηλάκης – Φραγκονικολάκης
- Κτιστάκης – Κυριανιτάκης
- Περουλάκης – Ορφανουδάκης
- Τσιχλάκης – Φουντουλάκης
- Μανινάκης – Κουντουράκης
- Γιαννούτσος – Λίτινας
- Τζιάκης – Αλυγιζάκης
- Μιχαηλάκης Κυρ. – Τασιόπουλος
- Μαριόλος – Τσικρικωνάκης
- Βσιλάκης – Δαμιανάκης
- Βρανάς – Δεληγιάννης
- Μυλωνογιάννης – Μαλαδάκης
- Δρίβας – Βούλγαρης
- Τοπάλτζας – Σταυρουλάκης
Σημειώσεις – διευκρινίσεις:
α) Σε περίπτωση μη εκκίνησης κάποιου από τους παραπάνω, το ζευγάρι ακυρώνεται από το δελτίο.
β) Σε περίπτωση εγκατάλειψης του ενός εκ των δύο, νικητής θεωρείται φυσικά αυτός που θα τερματίσει.
γ) Σε περίπτωση εγκατάλειψης και των δύο, νικητής θεωρείται αυτός που εγκατέλειψε δεύτερος.Άντε καλή επιτυχία...
-
Οι εκφράσεις είναι πολύ ωραίες δεδομένων αυτων που διαβάζουμε εδώ μέσα.
Το μπόι μου ή το μπόι σου που φτάνει δεν είναι θέμα να το κρίνουμε εδώ μεσα.
Οχι δεν δέχομαι την ''αλήθεια'' σας γιατι για άλλη μια φορα σήμερα εμαθα τι παίζεται πραγματικα.
δεν περίμενα την άνοιξη να ξυπνήσω. προσπαθώ να είμαι συνεχώς σε επαγρύπνηση. -
Γιώργη, είπα κόψτε την αντηπαράθεση ΤΩΡΑ, αν θέλεις παίξε ΠΡΟ-ΠΟ ή αλλοιώς κλείστο
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
Λοιπόν φίλοι μου Χανιώτες, Ηρακλειώτες και λοιποί συγγενής, ενώ απομένουν δύο μέρες και κάτι ώρες για το Go του Νο 1, νομίζω πως είναι ώρα να κόψετε τις μαλακισμένες αντιπαραθέσεις για να μη σας γ….ω τίποτα (οι ωραίες εκφράσεις που λέγαμε)… και να παίξετε ΠΡΟ-ΠΟ.
Τελευταία προθεσμία υποβολής δελτίων, Κυριακή πρωί 08:00 (ώρα συστήματος). Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει μία ονειρεμένη βραδιά με ...Στο τέλος του δελτίου θα πρέπει να γράφετε και ποιος κατά τη γνώμη σας θα είναι ο πρώτος γενικής.
- Γιαννούτσος – Λίτινας
- Τζιάκης – Αλυγιζάκης
- Βσιλάκης – Δαμιανάκης
- Βρανάς – Δεληγιάννης
- Δρίβας – Βούλγαρης
α) Σε περίπτωση μη εκκίνησης κάποιου από τους παραπάνω, το ζευγάρι ακυρώνεται από το δελτίο.
β) Σε περίπτωση εγκατάλειψης του ενός εκ των δύο, νικητής θεωρείται φυσικά αυτός που θα τερματίσει.
γ) Σε περίπτωση εγκατάλειψης και των δύο, νικητής θεωρείται αυτός που εγκατέλειψε δεύτερος.Άντε καλή επιτυχία...
- Παπαδοκωσταντάκης – Αλεξάκης 2
- Μιχαηλάκης – Φραγκονικολάκης 1
- Κτιστάκης – Κυριανιτάκης 1
- Περουλάκης – Ορφανουδάκης 1
- Τσιχλάκης – Φουντουλάκης 2
- Μανινάκης – Κουντουράκης 1
- Γιαννούτσος – Λίτινας 1
- Τζιάκης – Αλυγιζάκης 1
- Μιχαηλάκης Κυρ. – Τασιόπουλος 2
- Μαριόλος – Τσικρικωνάκης 2
- Βσιλάκης – Δαμιανάκης x
- Βρανάς – Δεληγιάννης 2
- Μυλωνογιάννης – Μαλαδάκης x
- Δρίβας – Βούλγαρης 1
- Τοπάλτζας – Σταυρουλάκης 2
geniki katataxi
1os alexakis
2os peroulakis
3os ktistakis -
Ο χρήστης gonakinen έγραψε:
Οι εκφράσεις είναι πολύ ωραίες δεδομένων αυτων που διαβάζουμε εδώ μέσα.
Το μπόι μου ή το μπόι σου που φτάνει δεν είναι θέμα να το κρίνουμε εδώ μεσα.
Οχι δεν δέχομαι την ''αλήθεια'' σας γιατι για άλλη μια φορα σήμερα εμαθα τι παίζεται πραγματικα.
δεν περίμενα την άνοιξη να ξυπνήσω. προσπαθώ να είμαι συνεχώς σε επαγρύπνηση.ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΕΞΗΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΣ,ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗΣ,ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ.
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΣ ΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ-ΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ FORUM.
ΞΑΝΑ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ. -
Ρε k.k.k. σταματήστε την αντιπαράθεση, σεβαστείτε ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΜΟΥ ΜΑΛΙΑ!
Ρε συ s2000vti, τι διάολο δελτίο είναι πάλι αυτό;;;
Που στην ευχή κολάει το Χ; -
Εχεις απολυτο δικιο gonakinen οι σχεσεις μεταξυ σας ειναι αριστες.Τυχαια απλα δεν ηρθε κανεις απο το Ηρακλειο να τρεξει οπως και εσεις τυχαια τοσα χρονια οπως λες σαμποταρετε των αγωνα στελνοντας 3-4 συμμετοχες απο τα 23-25 αυτοκινητα που υπαρχουν.Απλως βρεθηκε καποιος -οι που επεισαν εκβιασαν ολους τους πρωταγωνιστες απο το Ηρακλειο να μην ερθουν.Αληθεια πες μας η περιεγραψε μας το η τα ατομα που το εκαναν αυτο.Οχι τιποτα αλλο να εχει αυτοτελεια το παραμυθι.Καλα αληθεια δεν εχεις καταλαβει γιατι εγινε αυτο που εγινε.Αληθεια πες μας την δικη σου εκδοχη.Εγω παντως σου εχω πει και σου εχω περιγραψει την δικη μου.
Επειδη παντως εσυ δεν πρεπει να εισαι απο αυτους που θελουν ευκολα κυπελα και δεν εισαι οπαδος πρωτος στο χωριο....... κατσε και συγκρινε οσο πιο αντικειμενικα μπορεις(μπες στην θεση του ενος και του αλλου) τις οποιες εκδοχες εχεις ακουσει εκει στα Χανια τις οποιες εκδοχες εχουν γραφτει εδω μεσα και ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥ!!!!
Πραγματικα μεσα απο την καρδια μου κατσε να ευχαριστηθεις το ΡΑΛΛΥ(για να καταλαβεις την διαφορα και την αξια που εχει σαν μορφη αγωνα ) καθε ευχη μου για ενα γρηγορο καλο τερματισμο και μετα απο τον αγωνα προσπαθησε να αθροισεις τα συναισθηματα που θα αποκομισεις.Ειμαι σιγουρος οτι απο μονος σου θα κατσαδιασεις και τον οδηγο σου,τον εαυτο σου και τα αλλα παιδια με αγωνιστικα για τις εμπειριες που χασατε τοσα χρονια παρασυρομενοι ισως και απο μια νοοτροπια (που να τρεχω τωρα εκει περα δεν εχω και ελπιδα διακρισης) μην τρεχοντας και στο Ραλλυ Κρητης.Τα περι κοστους(υπαρκτο αλλα οχι αξεπεραστο) και οργανωσεως (αυτα σου τα λενε αυτοι που δεν κοιτανε σαν αγωνιζομενοι μονο αλλα κοιτανε λοξα αλλα πραγματα .......) θα δεις οτι ουτε εσενα τελικα σε πειθουν οτι σωστα εχασες ολες αυτα τα συναισθηματα που μονο ενα ΡΑΛΛΥ εχει.ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ -
Ο χρήστης s2000vti έγραψε:
- Γιαννούτσος – Λίτινας
- Τζιάκης – Αλυγιζάκης
- Βσιλάκης – Δαμιανάκης
- Βρανάς – Δεληγιάννης
- Δρίβας – Βούλγαρης
- Παπαδοκωσταντάκης – Αλεξάκης 2
- Μιχαηλάκης – Φραγκονικολάκης 1
- Κτιστάκης – Κυριανιτάκης 1
- Περουλάκης – Ορφανουδάκης 1
- Τσιχλάκης – Φουντουλάκης 2
- Μανινάκης – Κουντουράκης 1
- Γιαννούτσος – Λίτινας 1
- Τζιάκης – Αλυγιζάκης 1
- Μιχαηλάκης Κυρ. – Τασιόπουλος 2
- Μαριόλος – Τσικρικωνάκης 2
- Βσιλάκης – Δαμιανάκης x
- Βρανάς – Δεληγιάννης 2
- Μυλωνογιάννης – Μαλαδάκης x
- Δρίβας – Βούλγαρης 1
- Τοπάλτζας – Σταυρουλάκης 2
geniki katataxi
1os alexakis
2os peroulakis
3os ktistakisQUIZ
Λειπει ενας??? -
Σημερα ξεκινα ουσιαστικα το Ραλλυ Χανιων , Ευχομαι καλο τερματισμο σε ολους τους συμμετεχοντες σε αυτο .
-
Όμορφη ατμόσφαιρα στην εκκίνηση με την παρουσία πλήθους κόσμου...
...πολλά πολλά συγχαρητήρια στους Κτιστάκιδες για την παρουσία τους εκεί (για ευνόητους λόγους )...είχε και πολλά βεγγαλικά...
...καλό αγώνα και καλό τερματισμό σε όλους αύριο το πρωί!!!
Aγώνες στην Κρήτη...