-
Πραγματικά φαίνεται αναβαθμισμένη η μετάδοση, ο Τακης είναι είναι σίγουρα πιο χαλαρός χωρίς πολύ αγχος. Αντε, καλή χρονιά!!!
-
Όντως πολύ καλή η μετάδοση από τον Alpha. Όλα τα λεφτά βέβαια είναι το στροφόμετρο. Ελπίζω στον αγώνα να δείξει και από άλλες ομάδες για να κάνουμε καλύτερη σύγκριση! Τα γράμματα από το νέο σύστημα χρονομέτρησης όμως , είναι όντως πολύ μικρά!
-
Αν και δε θα έχω τη δυνατότητα να απαντώ συχνά αφού είμαι φαντάρος, θέλω να συμβουλέψω τον Τάκη να είναι περισσότερο προσεκτικός όσον αφορά τις απόψεις του, περί «δικαιοσύνης» ανάμεσα στους οδηγούς της Φεράρι. Εχτές έκανε αναφορά στο ότι αν η Φεράρι θα δώσει το δικαίωμα στον Ρούμπενς να «χτυπήσει» στα ίσα τον Σουμάχερ. Αυτό φίλε Τάκη, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις επιδόσεις του οδηγού και όπως φάνηκε τόσο σε αυτόν τον αγώνα όσο και σε όλες τις χρονιές που ο Ρούμπενς τρέχει για την ομάδα, απλά ΔΕΝ μπορεί να τον νικήσει κατά τη διάρκεια μιας σαιζόν, αλλά μόνο σε μετρημένους στα δάχτυλα αγώνες. Αυτό το γνωρίζεις καλά και δε μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένεις και μιλάς περί «δικαιοσύνη».
-
Παιδιά εγώ έχω αναφέρει την άποψη μου για την μετάδοση του Alpha και έδωσα ήδη τα συγχαρητήριά μου στον Τάκη. Το μόνο παράπονο είναι πάλι για τον αυξημένο αριθμό των διαφημίσεων και ότι πάλι δεν βρέθηκε χρόνος για την συνέντευξη τύπου ούτε στην μαγνητοσκοπημένη μετάδοση, αλλά σήμερα λόγω της ημέρας είναι κατανοητό...
Εκεί που γέλασα πολύ, (κατά το τέλος της μετάδοσης) ήταν που ο Παλομπαρίνι μίλαγε για τις εκλογές την ώρα που ο σκηνοθέτης από την Αυστραλία έδειχνε in car πλάνα από το μονοθέσιο του Alonso νομίζω. Η φωνή του κάλυπτε κατά κάποιον τρόπο τον ήχο του κινητήρα και ο ίδιος μετά από 3-4 δευτερόλεπτα σταμάτησε απότομα να μιλάει. Τάκη μήπως του έκανες κανένα νόημα να σταματήσει???
-
Λες να του πατησε το ποδι Αγγελε;
Μπραβο στον Τακη, μπραβο στον Αλφα, ολα καλα νομιζω! Εχοντας μια μικρη ιδεα του ποσο δουλεψε και του ποσο αγαπαει αυτο που κανει το οτι διαβαζει καλα λογια ειναι φανταζομαι η καλυτερη ανταμοιβη αλλα και το καλυτερο κινητρο να συνεχισει γερα.
Απο τις καινοτομιες φοβερο το στροφομετρο, πλεον δυσκολα μπορουν να κρυφτουν οι κατασκευαστες. Επισης αν ακουσα καλα στα προκριματικα περασε ηχος απο την ενδοσυνενοηση του Stoddard στο feed. Κανω λαθος Τακη; Αν υπαρχει και αυτο τοτε μιλαμε για μια μεταδοση που πραγματικα θα δινει απαντησεις, πολυ σημαντικο αυτο.
Το οτι ειχε πολλες διαφημισεις ειναι θετικο οσο και αν μας πειραζει σα θεατες. Προτιμω ενα σπορ που εχει μεγαλη απηχηση στην αγορα και ας χασω μερικα λεπτα καλυψης. Αυτη του η απηχηση ειναι η ασφαλεια οτι θα εχουμε μεταδοση υψηλου επιπεδου στο μελλον.
Καλη αγωνιστικη χρονια!
-
Θα συμφωνησω και εγω με την αποψη οτι η καλυψη του αγωνα ηταν πολυ καλη και μπραβο στα παιδια που προσπαθουσαν να δωσουν οσο πιο πολλες λεπτομερειες γινεται.
Σιγουρα δυσκολεψε πολυ το γεγονος οτι ηταν ο πρωτος αγωνας με νεους κανονισμους,νεο τυπο χρονομετρησης και νεο κοσμο στις οθονες μας.Καποια ψιλολαθακια που καναν οι σχολιαστες,ηταν απολυτα δικαιολογημενα και κατανοητα.
Το στροφομετρο ειναι εντυπωσιακοτατο και μακαρι απο κατω να ειχε και ενα ταχυμετρο,για να βλεπουμε και τους φανταστικους ρυθμους επιταχυνσης και επιβραδυνσης.
Οσο για τις διαφημισεις,πιστευω οτι οσοι απο εσας εχετε δει αγωνα απο το Γερμανικο RTL,ξερετε τι κανουν.....
Πολυ απλα,στην μια γωνια της οθονης,συνεχιζουν και δειχνουν τον αγωνα,παραλληλα με τις διαφημισεις.Ειναι οτι καλυτερο και για εμας τους θεατες αλλα και για το καναλι,γιατι πολυ απλα,κανεις δεν κανει ζαπινγκ την ωρα των διαφημισεων.
Τωρα αν ειναι εφικτο να ακολουθησει ο ΑLPHA το παραδειγμα του RTL,δεν μπορω να το ξερω,αλλα μπορω να το ελπιζω. -
Ο χρήστης nestoraero έγραψε:
Τωρα αν ειναι εφικτο να ακολουθησει ο ΑLPHA το παραδειγμα του RTL,δεν μπορω να το ξερω,αλλα μπορω να το ελπιζω.
Κατι τετοιο απ'οτι ξερω απαγορευεται απο το νομο.
-
Οντως, ο Τακης εχει εξηγησει οτι αυτο στην Ελλαδα ειναι παρανομο. Αλλα να σου πω την αληθεια δε μπορω να καταλαβω σε τι χρησιμευει αυτη η απαγορευση
-
Εχει νομιζω ξαναπροταθει παλαιοτερα:
Δεν γινεται να βιντεοσκοπειται ο αγωνας την ωρα των διαφημισεων, ωστε οταν αυτες τελειωσουν να συνεχιζεται η μεταδοση απο εκει που διακοπηκε, χωρις να 'χανουμε' τιποτα, με μια χρονικη υστερηση μερικων λεπτων σε σχεση με την πραγματικη εξελιξη του αγωνα ;
Αυτη η τεχνολογια χρησιμοποιειται ηδη στα οικιακα DVD recorders.
Αυτο επιτρεπει περισσοτερες διαφημισεις και διευκολυνει την παρακολουθηση του αγωνα απο τους παρουσιαστες μεσω internet. Φανταστειτε τον Τακη, σε ρολο Τειρεσια, να προβλεπει: 'δεν τον βλεπω καλα τον κινητηρα της Mercedes του Ραικονεν' η 'Ετσι οπως παει αυτος ο Sato δεν το γλιτωνει το τετ-α-κε' και σε λιγα δευτερολεπτα η 'προβλεψη' να επαληθευεται!
Και ο Alpha θα διαφημιζει: Δειτε ΣΧΕΔΟΝ ζωντανα το grand prix της Αυστραλιας την Κυριακη κλπ.
Μονο μειονεκτημα οτι επιμηκυνεται η συνολικη διαρκεια της μεταδοσης κατα το χρονο των διαφημισεων, γεγονος που μπορει να ειναι ανεπιθυμητο απο το καναλι... -
Δύο Ερωτήσεις.... Γιατί Διαφημιστικό Διαλλείμα Πριν το πεντάλεπτο και γιατι Διαφημιστικό Διάλειμμα πριν τις Σαμπάνιες...............
Επειδή είμαι Πόντιος και δεν καταλαβαίνω κ. Πουρναράκη σας παρακαλώ να μου το εξηγήσετε........ Ευχαριστώ
-
Να υπενθυμίσω στον Τάκη Πουρναράκη ότι ο Trulli δεν ήταν ΠΟΤΕ στην ίδια ομάδα με τον Fisichella, γιατί ειπώθηκε ότι ο Fisi διέλυσε όλους τους teammates του, μεταξύ των οποίων ακούστηκε και το όνομα του Trulli.
Όχι ότι θέλω να κάνω τον έξυπνο, αλλά δεν είναι και τόσο ωραίο να δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις στους τηλεθεατές. Ακούνε και πολλά νεαρά παιδιά και μπορεί από κάτι τέτοια να δημιουργούν αρνητικές εντυπώσεις για ορισμένους άξιους οδηγούς, όπως και γω θυμάμαι ότι έκανα μικρός, ακούγοντας κάτι τέτοια. Λίγο προσοχή λοιπόν.Κατά τα άλλα, όντως αναβαθμισμένη η μετάδοση, μπράβο και στον ALPHA, που δεν έσπασε ρεκόρ διαφημίσεων. Από ότι μέτρησα ήταν περίπου 16.5 λεπτά, σε 5 σετ, για συνολική μετάδοση 85-90 λεπτών. Περίπου δηλαδή, στα 5.5 λεπτά μετάδοσης, το 1 είναι διαφημίσεις. Υπήρξαν και καλύτερες εποχές, αλλά και πολύ χειρότερες. Ας είμαστε συγκρατημένα ευχαριστημένοι.
-
Το στροφομετρο που εδειχνε πως το υπολογιζουν ; Γιατι στροφομετρο (με την κλασσικη εννοια ) δεν υπαρχει στα μονοθεσια ετσι δεν ειναι ;
-
Το στροφόμετρο που βλέπουμε δεν παίρνει φυσικά τα πραγματικά δεδομένα από τον εγκέφαλο, αλλά χρησιμοποιεί ένα μικρόφωνο για να αναλύσει τον ήχο που παράγει η μηχανή. Από τη συχνότητα του ήχου αυτού μπορούν να εξαχθούν οι στροφές του κινητήρα, με ακρίβεια +-100 στροφές, τιμή εξαιρετική.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Μονο μειονεκτημα οτι επιμηκυνεται η συνολικη διαρκεια της μεταδοσης κατα το χρονο των διαφημισεων, γεγονος που μπορει να ειναι ανεπιθυμητο απο το καναλι...Λυπάμαι, αλλά εγώ διαφωνώ κάθετα με την πρόταση αυτή! Εκτός από το μειονέκτημα που αναφέρεις (το οποίο δεν αποτελεί πρόβλημα για εμάς, αλλά για τον εκάστοτε τηλεοπτικό σταθμό), υπάρχει και το αρνητικό γεγονός ότι την στιγμή που θα παρακολουθούμε κάποιες εικόνες, θα γνωρίζουμε εκείνη την στιγμή ότι αυτό που βλέπουμε θα είναι κονσέρβα, πράγμα που εμένα προσωπικά με ενοχλεί. Θα βλέπεις κάποια 'μάχη', ενώ θα γνωρίζεις ότι εκείνη τη στιγμή που εσύ αγωνιάς βλέποντάς τη, κάμποσα εκατομύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο θα γνωρίζουν την έκβασή της, με διαφορά... λεπτών. Εμένα αυτό θα με κάνει να αισθάνομαι λίγο ηλίθια...
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Τωρα αν ειναι εφικτο να ακολουθησει ο ΑLPHA το παραδειγμα του RTL,δεν μπορω να το ξερω,αλλα μπορω να το ελπιζω.
Κατι τετοιο απ'οτι ξερω απαγορευεται απο το νομο.
Δεν το ηξερα αυτο...πολυ θα ηθελα να μαθω το γιατι ομως....
-
Όντως αναβαθμισμένη η μετάδοση αν και τα καινούρια γραφικά θέλουν εξοικίωση... Και το στροφόμετρο καλό και τα λάθη των παρουσιαστών ελάχιστα αλλά εγώ το παράπονό μου θα το πω: Αρχίζεις βρε Τάκη να λές κάτι και μετά να σου ένα in car πλάνο ή ένα pit stop και αλλάζεις τελείως θέμα!! Τις περισσότερες φορές βέβαια επανέρχεσαι αλλά μερικές πάλι όχι...
Πάντως προσωπικά μου αρέσει ο ενθουσιασμός και ο παρορμητισμός σε έναν παρουσιαστή δεν μπορώ τους 'στείρους'. Γι αυτό και μου λείπουν οι μέρες τις ΕΤ 1 που μαζευόμασταν (μικροί τότε) και ακούγαμε Κόλλια για να μετρήσουμε τα 'Ε Τάκη;' και να γελάσουμε όπως και Πουρναράκη για να μάθουμε... -
Ο χρήστης kfran έγραψε:
Γι αυτό και μου λείπουν οι μέρες τις ΕΤ 1 που μαζευόμασταν (μικροί τότε) και ακούγαμε Κόλλια για να μετρήσουμε τα 'Ε Τάκη;' και να γελάσουμεΑτακα της βδομαδας!!!!!
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Το στροφόμετρο που βλέπουμε δεν παίρνει φυσικά τα πραγματικά δεδομένα από τον εγκέφαλο, αλλά χρησιμοποιεί ένα μικρόφωνο για να αναλύσει τον ήχο που παράγει η μηχανή. Από τη συχνότητα του ήχου αυτού μπορούν να εξαχθούν οι στροφές του κινητήρα, με ακρίβεια +-100 στροφές, τιμή εξαιρετική.Σωστό. Χρησιμοποιείται ένα ειδικό φωνόμετρο!
-
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια.
Ελπίζω να μπορέσουμε φέτος να δώσουμε κάτι παραπάνω.
Προγραμματίζουμε από Μπαχρέιν και μια εκπομπή μισάωρη την Κυριακή αργά το βράδυ για να προβάλλουμε τη συνέντευξη Τύπου και τα highlights.
Έχεις δίκιο φίλε Jarno καμιά φορά το μυαλό λειτουργεί περίεργα.
Είναι και μερικά άλλα πράγματα στα σκαριά θα δούμε...
Όσον αφορά τις διαφημίσεις είναι μεγάλη σπαζοκεφαλιά.
Πρέπει να χωρέσεις τόσα λεπτά την πρώτη ώρα σε τρία break, άλλα τόσα τη δεύτερη σε τρία break και ούτε ο καθεξής.
Προσπαθούμε να μαντέψουμε που περίπου θα μπουν οι πρωτοπόροι για να προγραμματίσουμε αντίστοιχα. -
Τακη,πως και ο Πανος δεν ηταν στον αγωνα;
Aπευθείας μετάδοση F1