-
Πφφφ κλασικο γκολντεν μπόι που δεν δουλευει τα Σάββατα
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Βρωμερε και τρισαθλιε renaultcliors182εχωκαθισμααπονταλικακαικαιτιμονιπιοαναισθητοκαιαπογκομενα μαλλον οχι και οχι τπτ αλλο...φοβαμαι μην εισαι μονος σου και απο την στεναχωρια δεν φας τπτ ΠΑΛΙ!!!! -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Βρωμερε και τρισαθλιε renaultcliors182εχωκαθισμααπονταλικακαικαιτιμονιπιοαναισθητοκαιαπογκομενα μαλλον οχι και οχι τπτ αλλο...φοβαμαι μην εισαι μονος σου και απο την στεναχωρια δεν φας τπτ ΠΑΛΙ!!!!
Στεναχωριέσαι και συ που οι γκόμενες του rantanplan δε νιώθουν ε;
Χαβαλέ κάνω, αν πειραχτεί κανείς μου το λέτε και το κόβω ε..
Αν και δε με καλέσατε μάλλον δε θα μπορέσω να έρθω γιατί έχω πρόβα μέχρι τις 8..
Θα μπορούσα βέβαια να τη κοπανήσω , μόνο 2 σκηνές έχω.. -
Kουφάλες, φάτε μπιφτέκια, να δω τι θα καταλάβετε! Εγώ θα φτιάχνω την Εγνατία και θα τρώω κοντοσούβλια και Μετσοβόνε, χα να σκάσετε από την ζήλια σας!
-
Δυστυχώς έχω επαγγελματικό τραπέζι κάτι συναδέλφους την ίδια ώρα στις Βρυξέλλες!
Θερμούς χαιρετισμούς σε όλους και καλή όρεξη!
Θα κατέβω στην Ελλάδα το Πάσχα, οπότε θα τα πούμε. -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Θερμούς χαιρετισμούς σε όλους και καλή όρεξη! -
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Βρωμερε και τρισαθλιε renaultcliors182εχωκαθισμααπονταλικακαικαιτιμονιπιοαναισθητοκαιαπογκομενα μαλλον οχι και οχι τπτ αλλο...φοβαμαι μην εισαι μονος σου και απο την στεναχωρια δεν φας τπτ ΠΑΛΙ!!!!
Στεναχωριέσαι και συ που οι γκόμενες του rantanplan δε νιώθουν ε;
Χαβαλέ κάνω, αν πειραχτεί κανείς μου το λέτε και το κόβω ε..
Αν και δε με καλέσατε μάλλον δε θα μπορέσω να έρθω γιατί έχω πρόβα μέχρι τις 8..
Θα μπορούσα βέβαια να τη κοπανήσω , μόνο 2 σκηνές έχω..Yπαρχουν μέρη που κανεις πρόβα οργασμο?
Bagus μην μου τσεναχωριέσαι, απο οτι βλέπω 3-4 ατομα θα εισαστε μια χωριάτικη μια πατατες και απο μια μεριδα θα πεξουν
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Βρε παιδια γιατι Παρασκευη?
Για να αλλάξουμε λίγο από τις Πέμπτες και να μην έχουμε την άλλη μέρα γραφείο...
Λογικα ουτε την Κυριακη θα υπαρχει γραφειο!
Το προ περασμενο Σαββατο με τον προεδρο την εβγαλα στην πιστα κατω απο το σουπερ πουμα και οι αλλοι ετρωγαν παιδακια στο κεντρο 'ο περιδρομος'.
Δυο τρεις φορες το μηνα αυτο και ισως με αφησει και η γυναικα ορφανο! -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Θερμούς χαιρετισμούς σε όλους και καλή όρεξη!
Real Beef for Real People είναι το σωστό!
-
Οσοι δεν ερθουν θα χασουν καταπληκτικους λουκουμαδες με μελι στο τελος(και χαλβα σιμιγδαλι και και και)
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Οσοι δεν ερθουν θα χασουν καταπληκτικους λουκουμαδες με μελι στο τελος(και χαλβα σιμιγδαλι και και και) -
Eίνμαι τρομερά ΅πηγμένος', αλλά θα κάνω το παν για να ερθω...
Ωστοσο, ακομη δεν ξερω αν θα τα καταφερω! -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Οσοι δεν ερθουν θα χασουν καταπληκτικους λουκουμαδες με μελι στο τελος(και χαλβα σιμιγδαλι και και και) -
Τελικά θα βρίσκομαι Αθήνα, οπότε αν δεν έχουν 'κλείσει' οι θέσεις κρατήστε και μία για μένα.
-
Δεν 'κλείνουν' οι θέσεις! Απλά κάνω ένα υπολογισμό για να κλείσω το ανάλογο τραπέζι.
Καλώς να ορίσεις.
-
Oκ, ευχαριστώ !
-
Νικο θα φερω και ενα φιλο εκπληξη,κανονισε για καρεκλα....
-
Το τραπέζι κλείστηκε.
-
Ερχεται ο Υφ Αμυνης αλλιως θα ηθελα πολυ να ερθω!
Καλυψώ XIX :: Weight Watchmen Παρασκευή 3/4/09-20:00