-
Aristotelis
Παραδίνομαι ............
-
Τί είναι αυτό που έστειλες ρε Αριστοτέλη; Σα batmobile είναι. Περίμενα κι εγώ να στείλεις καμμιά Alfa Romeo...
(Θα μου τη δώσεις από τώρα την απάντηση ή θα περιμένεις κάτι πιο σοβαρό;)
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
Οντως δυσκολο αυτο... Να δουμε τη φωτογραφια κ ολοκληρη πριν πεσει στο ποταμι?
Καλημερα!
-
Γειααα... δείτε και αυτό!!!
-
χεχεχε το βρηκε ο Cavallino και ουτε που το πηρατε χαμπαρι βρεεε
Λοιπον Berlinetta Aerodinamica Tecnica 7 ή αλλιως B.A.T. 7
Σειρα προτυπων του Bertone το 1954, μηχανικα απο alfa sprint 1900Για περισσοτερες πληροφοριες και για να δειτε και τα B.A.T. 5 και B.A.T. 9 που αξιζουν πραγματικα, πηγαινετε εδω
http://www.bertone.it/en/storia_prototipi_en.htmΣτο τελος της ιστοσελιδας στα 50s κοιταχτε τα ΒΑΤ
-
Λοιπόν στέλνω το επόμενο quiz, μπορεί να τρέχει παράλληλα με του Castor πιστεύω.
American bar:
-
αντε ντε... θα το πειτε ποιο ειναι του Μανο ή θα το γραψω εγω?
Του Castor ομως δεν το γνωριζω...
-
Λες να ειναι AC Cobra ? Λες ?
-
Για λογαριασμο του Cavallino που δεν μπορει τωρα να απαντησει λεω οτι... μπορει... αλλα ποιο ακριβως?
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
Για λογαριασμο του Cavallino που δεν μπορει τωρα να απαντησει λεω οτι... μπορει... αλλα ποιο ακριβως?**το SHELBY ?** Αλλο δεν ξερω.
-
Αρη δεν ξερω τι ειναι αυτο που εβαλες,αλλα θυμαμαι καποιες παλιες φωτο απο την Ιαπωνια που εδειχναν αυτοκινητα πολυτελειας μονον για τη χωρα τους.Κατι σαν προαγγελοι των Lexus και των Infinity.Δεν ειμαι και πολυ σιγουρος αλλα η μνημη μου ολο προς τα εκει με παει.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
το SHELBY ? Αλλο δεν ξερω.
Ειναι αυτό, Shelby Cobra Daytona Coupe 1964?
-
Καμμία σχέση με Ιαπωνία!!!
Ή μάλλον μία ....
ή δύο στην συγκεκριμμένη φωτό!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
το SHELBY ? Αλλο δεν ξερω.
Ειναι αυτό, Shelby Cobra Daytona Coupe 1964?
Πολυ σωστα! επισης ετρεξε και Le mans η συγκεκριμενη κλειστη εκδοση (καλυτερη αεροδυναμικη απο το κλασσικο cobra roadster)
DAP για τι πραγμα μιλας? για το BAT? απαντησα οτι το βρηκε ο Cavallino και εγραψα και πληροφοριες για το τι ειναι...
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Καμμία σχέση με Ιαπωνία!!!Ή μάλλον μία ....
Φωναζει τη χωρα καταγωγης πανω στο πορτ-παγκαζ... αλλα δεν μπορω να βρω ποιο ειναι.. Bentley ισως?
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Καμμία σχέση με Ιαπωνία!!!
Ή μάλλον μία ....
Φωναζει τη χωρα καταγωγης πανω στο πορτ-παγκαζ... αλλα δεν μπορω να βρω ποιο ειναι.. Bentley ισως?
Ντεν είναι Bentley καρντιά μου!!!!
Άντε μία βοήθεια.Αν σας λέει κάτι.
Το συγκεκριμμένο μοντέλο φορούσε Γερμανικό μοτέρ!!! -
Το συγκεκριμμένο μοντέλο φορούσε Γερμανικό μοτέρ!!!Eπειδή τα πίσω φώτα μου μοιάζουν με BMW να υποθέσω ότι είναι και το μοτέρ ;;;;
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Το συγκεκριμμένο μοντέλο φορούσε Γερμανικό μοτέρ!!!Eπειδή τα πίσω φώτα μου μοιάζουν με BMW να υποθέσω ότι είναι και το μοτέρ ;;;;
Σωστό!!!
Ο τύπος του Μοτέρ ήταν ο 85C της BMW 1971 cc με 3 Solex carbs και απέδιδε 86.2 PS (85.0 bhp) (63.4 kW) @4500 rpm .
-
-
Χρωστάω ερώτηση? Ε, πάρτε ένα ευκολο!!!
Quiz: Βρείτε το αυτοκίνητο